یکی از بهترین تصمیماتی که میتوانید برای رشد کسب و کار خود بگیرید، این است که در گوگل تبلیغ کنید. موتور جستجویی که روزانه بیش از ۳.۵ میلیارد جستجو را پاسخ میدهد. قطعا در بین این جستجوها، نتایج تبلیغاتی گسترده ای به جستجو کنندگان ارائه میشود. سوال اصلی همه اینجاست که چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟
در ادامه متوجه نحوه ثبت آگهی در گوگل خواهید شد.
هر جستجو فرصتی برای شما است تا نام تجاری خود را در معرض دید کاربران بیشتری قرار دهید. و این یعنی افزایش آگهیها، تبدیلها و فروش برای شما. اینجاست که تبلیغ از طریق گوگل اهمیت خود را بروز میدهد. تبلیغات تاثیر گسترده ای در میزان فروش شما خواهد داشت.
استفاده از این روش بازاریابی باعث میشود که محصولات یا خدمات خود را به افراد مرتبط معرفی کنید. چرا؟ چون کاربر در همان زمینه جستجو کرده است. با ما همراه باشید تا چگونگی تبلیغ در گوگل را به شما آموزش دهیم.
قبل از اینکه درباره چگونگی تبلیغ در گوگل توضیح دهیم، بهتر است با مفهوم این موضوع آشنایی داشته باشید.
یک بستر تبلیغاتی آنلاین است که توسط گوگل ارائه میشود. نحوه عملکرد آن نیز اساساً یکسان است: وقتی کاربران یک کلمه کلیدی را جستوجو میکنند، نتایج به دست آمده را در صفحه نتایج موتور جستوجو دریافت میکنند.
تبلیغ در گوگل میتوانند شامل یک یا چند تبلیغ پولی باشد که آن کلمه کلیدی را هدف قرار داده است. این مورد برای آگهی دهنده خوب است، زیرا اولین نتایج معمولاً نظر بازدیدکنندگان را جلب میکنند.
با ارائه یک آگهی به راحتی میتوانید بالاتر از نتایج ارگانیک صفحه اول گوگل قرار بگیرید. ما توصیه میکنیم تنها به این روش اکتفا نکنید و بهینه سازی های لازم در وب سایت خود را انجام دهید. اینگونه میتوانید با کسب درآمد از تبلیغات، پایه های سایت خود را محکم تر کنید و نتیجه های ارگانیک خود را بهبود دهید.
تا به اینجا شناخت نصفه و نیمهای از تبلیغات گوگل بدست آوردید. اما سوال اصلی اینجاست که چگونه آگهی خود را در گوگل ثبت کنیم؟ راه حل شما پلتفرمی به نام گوگل ادز است.
گوگل ادز یکی از ابزارهای رایگان گوگل است که بستر ایجاد آگهی شما را فراهم میکند. توجه داشته باشید که بدون استفاده از این پلتفرم نمیتوانید از خدمات تبلیغاتی غول مارکتینگ دنیا استفاده کنید.
در ادامه تمامی موارد برای ثبت آگهی در گوگل را به شما توضیح خواهیم داد. لازم است بدانید که کمپین متنوعی برای استفاده در این بستر وجود دارد که با هرکدام از آنها نیز آشنا میشوید.
پیشنهاد میکنیم قبل از هر چیزی نحوه استفاده از گوگل ادز را بیاموزید که میتواند کمک بسیاری به شما داشته باشد.
تبلیغ در گوگل تحت مدل پرداخت به ازای هر کلیک یا PPC کار میکند. به این معنی است که شما یک کلمه کلیدی خاص را هدف قرار میدهید. به عنوان مثال، شما “آموزش آنلاین” را مدنظر قرار داده اید و برای ایجاد آگهی با این کلمه، هزینه ای را پیشنهاد میدهید. قبل از هرکاری بهتر است که یک اکانت گوگل ادوردز تهیه نمائید.
نحوه تبلیغ سایت در گوگل به این صورت است که ابتدا در گوگل ادز کمپین خود را انتخاب نموده و سپس عبارت مورد نظرتان را وارد کنید. میتوانید تنظیمات متنوعی برای آگهی خود انجام دهید که در صفحه آموزش گوگل ادز به طور کامل توضیح داده ایم.
پس از اینکه با استفاده از لینک بالا کمپین خود را اجرایی کردید، زمان آن رسیده تا درآمد خود از این روش بازاریابی را مورد بررسی قرار دهید. گوگل ادز همانند ابزار سرچ کنسول، میزان کلیک ها، ایمپرشن ها و سایر موارد را به شما ارائه میدهد.
در صورتی که ایمپرشن یا نمایش های شما زیاد است، اما کلیک مناسبی دریافت نمیکنید، کمپین شما به اندازه کافی برای کاربران جذابیت نداشته است. در این صورت بهتر است که بهینه سازی تبلیغات گوگل را اولویت اصلی خود قرار دهید. بهتر است بهینه سازی را از روز اجرای کمپین در نظر داشته باشید، تا هزینه زیادی از دست نرود.
به عنوان مثال، روزهای پنجشنبه و جمعه نرخ کلیک به طور چشمگیری کاهش مییابد و توصیه ما این است که نمایش آگهی های خود در این روزها را اکسکلود کنید.
اگر نمایش مناسبی با کلمات مورد نظرتان دارید و نرخ کلیک شما نیز طبیعی است، جای نگرانی نیست. ثبت آگهی خود در گوگل را به بهترین شکل ممکن اجرایی کرده اید.
باید بدانید که نرخ کلیک معمول تبلیغ از طریق گوگل ادز حدود ۱.۹۱ درصد است.
تا به اینجا با چگونگی تبلیغ در گوگل آشنا شدید. با جایزه ۱۲۰ دلاری گوگل که به عنوان پروموشن نیز شناخته میشود، قطعا به سرمایه گذاری مجاب میشوید.
باید بدانید که اگر اکانت شما توسط پارتنرهای قدرتمند گوگل ساخته شود، پروموشن بیشتری دریافت میکنید. شرکت هایی که کمپین های گسترده ای اجرا کرده اند و مدارک گوگل ادز را دریافت کرده اند، امکان دریافت پارتنری را دارند.
پارس ادوردز به عنوان پارتنر رسمی گوگل در ایران شناخته میشود و شما میتوانید پروموشن را با دلار، درهم و لیر دریافت کنید.
اما چگونه میتوان از طریق تبلیغ در گوگل پروموشن دریافت کرد؟ خب، این کار ساده است. ابتدا باید اکانت اختصاصی گوگل ادز تهیه کنید. پس از فعال شدن اکانت، به مدت ۳۰ روز باید تبلیغ کنید و سرمایه گذاری خود را به عنوان پروموشن دریافت میکنید.
به زبان ساده تر، اگر ۳۰ روز بعد از فعال شدن اکانت، ۵۰ دلار تبلیغ کنید، ۵۰ دلار به عنوان پروموشن میگیرید. اگر در مدت یک ماه ۲۰۰ دلار تبلیغ کنید، سقف پروموشن (یعنی ۱۲۰ دلار) را دریافت خواهید کرد. با اکانت های لیر و درهم، معادل سقف پروموشن را دریافت میکنند.
توجه داشته باشید که تنها یکبار میتوانید از جایزه گوگل استفاده کنید و این مبلغ از حساب گوگل ادز قابل برداشت نیست.
گوگل ادز انواع مختلف کمپینها را برای تبلیغات به شما ارائه میدهد که میتوانید استفاده کنید. حال میرسیم به سوال اصلی که چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ با کمپین های گوگل ادز آشنا شوید:
تبلیغات کمپین جستوجو به عنوان یک تبلیغ متنی در صفحات نتایج جستجو ظاهرمی شوند. همان تبلیغاتی است که با جستجوی متنی مشاهده میکنید. مثلا: تعمیر موبایل.
چگونگی تبلیغ در گوگل برای این کمپین به این صورت است که کلمات کلیدی را پیشنهاد میدهید. همانند مثال بالا شما روی کلمه “تعمیر موبایل” هزینه ای را مشخص میکنید. همچنین میتوانید زمان و سایر تنظیمات مورد نیاز خود را اعمال کنید. در ادامه چگونگی انجام این کار را توضیح میدهیم.
قبل از هرکاری لازم است یک اکانت گوگل ادز داشته باشید. توصیه میکنیم از صفحه خرید اکانت گوگل ادز پارس ادوردز استفاده نمائید.
سپس وارد اکانت گوگل ادز شده و طبق راهنمای تصویری زیر نحوه چگونگی تبلیغ در کمپین سرچ گوگل را بیاموزید.
مانند تصویر بالا لازم است گزینه Create a Campaign Without a Goal’s guidance را انتخاب کنید.
سپس در مرحله بعد گزینه Search را انتخاب نمائید.
پس از انتخاب این گزینه لازم است Website Visits را انتخاب کرده، آدرس وب سایت خود را وارد کنید و روی Continue کلیک کنید. توجه داشته باشید که دامنه های IR در حال حاضر امکان تبلیغ در گوگل را ندارند.
برای اینکه بتوانید در کمپین سرچ گوگل تبلیغ کنید، لازم است ۴ بخش را در پلتفرم گوگل ادز تکمیل کنید. در ادامه نحوه این کار را به صورت تصویری به شما آموزش میدهیم.
در ابتدایی ترین بخش شما میتوانید نام کمپین خود را وارد کنید تا در صورتی که تبلیغ دیگری به گوگل ادز اضافه کردید، پیدا کردن آن ساده تر باشد. همچنین میتوانید شبکه نمایش آگهی را انتخاب نمائید.
این بخش مربوط به موقعیت مکانی است که قصد دارید تبلیغات شما نمایش داده شود. شما میتوانید تمامی کشورها را اکسکلود کنید تا تنها در کشورهای تحریم شده (مانند ایران) آگهی شما نمایش داده شود. زبان تبلیغ نیز به صورت خودکار توسط گوگل تشخیص داده میشود.
بخش Audiences برای هدفمند بودن تبلیغات شما بسیار مناسب است. شما میتوانید به صورت دلخواه موارد مورد نیاز برای آگهی خود را انتخاب کنید. همچنین میتوانید تنظیمات را روی حالت پیشفرض بگذارید.
شما میتوانید در زمان ایجاد کمپین سرچ گوگل ادز هزینه روزانه لازم برای کمپین خود را تعیین نمائید. همچنین میتوانید در بخش هزینه گذاری (Bidding) تمرکز خود را انتخاب نمائید. به عنوان پیش فرض Clicks انتخاب شده، اما شما میتوانید روی نرخ تبدیل، ایمپرشن و … را انتخاب کنید.
استفاده از افزونه های تبلیغاتی برای آگهی شما میتواند حکم مکمل برای ورزشکاران را داشته باشد. مثلا میتوانید چند لینک کمک کننده با افزونه Sitelink به آگهی خود اضافه کنید.
در این بخش شما میتوانید نام ادگروپ خود را انتخاب کرده و کلمات کلیدی مورد نظر خود را به کمپین اضافه کنید. توجه کنید که کلمات کلیدی شما با صفحه تبلیغاتی مرتبط باشد تا کیفیت تبلیغات شما کاهش نیابد.
در صورتی که نیاز به اضافه کردن ادگروپ جدید داشتید، میتوانید در انتهای بخش دوم این کار را انجام دهید. توصیه میکنیم برای انجام این کار نحوه اضافه کردن ادگروپ را مطالعه نمائید.
همانند تصویر زیر شما میتوانید آدرس صفحه و عناوین مورد نظر را به کمپین خود اضافه نمائید. سعی کنید تا عناوین جذاب و البته مرتبط با صفحه خود ایجاد کنید.
بسیار مهم است که توضیحات دیسکریپشن خود را جذاب و مجاب کننده ایجاد کنید تا شانس کلیک کاربر روی آن افزایش یابد. میتوانید پیش نمایش مواردی که وارد کرده اید را به صورت گرافیکی مشاهده کنید. وقتی همه موارد را اضافه کردید روی Save and Continue کلیک کنید.
توجه: در صورتی که مشکلی برای کمپین سرچ شما وجود داشته باشد، گوگل با یک هشدار اطلاع رسانی میکند. تا زمانی که این مشکل را برطرف نکنید، امکان انتشار تبلیغ را ندارید.
در بخش انتهایی مواردی که برای کمپین خود انتخاب کرده اید به عنوان پیش نمایش نشان داده میشوند تا در صورت نیاز تغییرات لازم را انجام دهید. اگر همه موارد صحیح است، روی Publish کلیک کنید تا کمپین شما منتشر شود.
شبکه Display یا شبکه نمایش از وبسایت های شریک گسترده گوگل برای نمایش تبلیغات شما در وب سایتهای مختلف استفاده میکند. و انواع مختلفی از نحوه نمایش آنها وجود دارد. ابتدا، ممکن است تبلیغ شما در وب سایتهای شخص ثالث نمایش داده شوند.
همچنین این امکان وجود دارد که یک تبلیغ ویدیویی قبل از پخش فیلمهای یوتیوب به عنوان پیش پخش نشان داده شود. گوگل همچنین این امکان را به شما میدهد که تبلیغات خود را در بستر جیمیل خود تبلیغ کنید. در آخر، میتوانید تبلیغات خود را در برنامههای شخص ثالث موجود در شبکه برنامه گوگل نشان دهید.
از مزایای استفاده از شبکه نمایش، میزان دسترسی به آن است. گوگل با بیش از دو میلیون وب سایت شریک به بیش از ۹۰٪ از کل کاربران اینترنت دسترسی دارد.
به این ترتیب اطمینان خاطر خواهید داشت که تبلیغ شما بیشترین بازدید ممکن را کسب کند. تبلیغات این چنینی از نظر سبک نیز انعطاف پذیر هستند و انواع مختلفی دارند. تبلیغ شما میتواند یک فایل gif، متن، فیلم یا تصویر باشد.
با این حال، این روش تبلیغ در گوگل جنبههای منفی هم دارد. تبلیغات شما ممکن است در وب سایتهایی که نمیخواهید یا در پیشنمایش ویدیوهایی که نمیخواهید برندتان با آنها مرتبط باشد، نمایش داده شوند.
پارس ادوردز به شما کمک میکند تا آگهی های خود را در وب سایت های مفید و پربازدید قرار دهید تا نرخ بازگشت وجه بالایی را تجربه کنید. از خدمات تبلیغات بنری ما استفاده کنید.
همانند کمپین سرچ برای اجرای تبلیغ در کمپین دیسپلی لازم است گزینه Create a campaign without a Goal’sguidance را انتخاب کنید.
سپس کمپین Display را مانند تصویر زیر انتخاب نمائید.
در کمپین دیسپلی شما میتوانید به سه روش تبلیغ خود را اجرا نمائید. به صورت پیشفرض کمپین اسمارت یا هوشمند توسط گوگل انتخاب شده است.
در بالاترین بخش میتوانید نام کمپین و موقعیت مکانی نمایش آگهی دیسپلی را انتخاب کنید.
سپس به بخش زبان میرسید که برای ما ایرانی ها تفاوت زیادی ندارد. (چون سایت های ایرانی در شبکه نمایش گوگل وجود ندارد). هزینه گذاری به صورت پیشفرض روی تبدیل کاربر به مشتری است، اما میتوانید آن را تغییر دهید.
بودجه و استفاده از تبلیغات داینامیک بسته به استراتژی های کمپین شما دارد که در این بخش میتوانید اضافه کنید.
همانند تصویر زیر میتوانید در این بخش نام ادگروپ خود را انتخاب نمائید.
به مهم ترین بخش های کمپین دیسپلی رسیدیم که در آن تصاویر یا ویدیو خود را به عنوان تبلیغ دیسپلی اضافه میکنید. حالت پیش نمایش نیز برای این قسمت درنظر گرفته شده است.
سپس زمان اضافه کردن عناوین (تا ۵ عنوان) و توضیحات دیسکریپشن (تا ۵ دیسکریپشن) رسیده است. همانند تصویر میتوانید آنها را اضافه کنید.
پس از انجام مراحل بالا، روی Create Campaign کلیک کنید تا به بخش نهایی منتقل شوید. اگر نقص یا مشکلی در کمپین وجود داشته باشد گوگل به شما اطلاع میدهد.
مانند کمپین سرچ، در کمپین دیسپلی نیز بخش نهایی مربوط به پیش نمایش اطلاعات وارد شده در کمپین است. در این بخش اگر مشکلی وجود ندارد Continue to Campaign را بزنید تا تبلیغ شما ایجاد شود.
پس از آن میتوانید با پلتفرم گوگل ادز این آگهی را مورد بررسی قرار دهید.
این یکی از روش های تبلیغ در گوگل است که متاسفانه ایرانی ها امکان استفاده از آن را ندارند. به دلیل تحریم های ایجاد شده نمیتوانید از این شیوه استفاده کنید.
باید بدانید که کمپین شاپینگ فوق العاده است. طبق گفته وب سایت Wordstream نرخ تبدیل آگهی های شاپینگ گوگل بالاتر از شاپینگ بینگ ادز است.
این کمپین در جستجوهایی که مربوط به خرید یک محصول هستند نمایش داده میشود. عموما این نوع تبلیغات با آیپی کشور ایران نمایش داده نمیشوند. متاسفانه در کشور ایران امکان استفاده از کمپین شاپینگ وجود ندارد.
همانطور که میدانید گوگل مالک یوتیوب است. عمدتا تبلیغات ویدیویی در این بستر اجرا میشود و چند نوع مختلف دارند.
اگر ایده خوبی برای تبلیغات ویدیویی دارید که میخواهید آن را آزمایش کنید، این نوع کمپین عالی است. حتما پیش آمده که بخواهید ویدیویی را در یوتیوب تماشا کنید. قبل از پخش، عموما یک تبلیغ به شما نمایش داده میشود.
انواع تبلیغات مختلفی در این شبکه به کاربران نمایش داده میشود. به عنوان مثال، برخی از آگهی ها را بعد از گذشت ۵ ثانیه میتوانید رد کنید، اما برخی دیگر را باید به مدت ۲۰ تا ۴۰ ثانیه تماشا کنید. همچنین نوع دیگری از کمپین ویدیویی کوتاه وجود دارد که عموما کمتر از ۲۰ ثانیه هستند و امکان رد کردن آنها نیز وجود ندارد.
در صورت نیاز به استفاده از این کمپین، میتوانید از خدمات پارس ادوردز استفاده کنید. ما برای کمک به رشد کسب و کار شما آماده ایم.
برای تبلیغ ویدیویی یا تبلیغ یوتیوب لازم است گزینه Create a campaign without a goal’s guidance را انتخاب کنید.
سپس مانند تصویر زیر کمپین ویدیویی را انتخاب کنید.
در کمپین یوتیوب، گزینه های مختلفی وجود دارد که میتوانید برای آگهی خود انتخاب نمائید. گزینه اول به این معنی است که شما تنظیمات را به صورت دستی ایجاد میکنید. سایر گزینه ها برای هدف های از پیش تعیین شده بهینه شده اند. در صورت ساده شدن کارتان یکی از آنها را که مطمئن هستید مناسب کسب و کار شما هستند را انتخاب کنید.
ما چگونگی تبلیغ در گوگل برای کمپین ویدیویی را با گزینه اول توضیح میدهیم.
در ابتدایی ترین بخش میتوانید نام کمپین خود را انتخاب کرده و در صورت نیاز هزینه به ازای نمایش (CPV) را تعیین کنید. در بخش بعدی هزینه کل کمپین (Campaign Total) را تعیین کرده و زمان پایان نمایش تبلیغ خود را مشخص کنید؛ که تعیین هر دو آنها الزامی است.
همانطور که در تصویر زیر میبینید، این بخش مربوط به تعیین شبکه نمایش، موقعیت مکانی و زبان مرورگر کاربرانی است که میتوانند تبلیغات شما را ببینند.
در این بخش میتوانید نوع محتوای خود را مشخص کنید و با انتخاب لیبل ها و گزینه های مختلف، توصیفی از ویدیو برای گوگل داشته باشید. همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، تنظیمات اضافی نیز برای این بخش در دسترس است. مواردی مانند اینکه آگهی برای چه دستگاه هایی نمایش داده شود یا اینکه زمانبندی آن را مشخص کنید.
تصویر زیر مربوط به پرسونای مخاطبین است که با توجه به ویدیو خود میتوانید آنها را انتخاب کنید. اگر ویدیو شما مربوط به بازی هایی است که سنین جوان میپسندند، میتوانید افراد بالای سنین ۴۵ سال را اکسکلود کنید. این تنها یک مثال است و در بخش Demographics گزینه های زیادی در دسترس شما وجود دارد. مخاطبین، کلمات کلیدی، موضوعات و سایر گزینه ها را نیز بهتر است با توجه به ویدیو مورد نظرتان تعیین کنید. مثلا اینکه ویدیو با چه کلماتی نمایش داده شود و اینکه مرتبط به چه موضوعاتی باشد.
بخش هزینه گذاری مربوط به بالاترین مبلغی است که شما حاضرید برای نمایش ویدیو تبلیغاتی پرداخت کنید. حتما لازم است در این بخش مبلغی را وارد نمائید. هزینه پیشنهادی شما میتواند حتی ۱ سنت باشد. سپس لازم است آدرس ویدیو یوتیوب خود را در بخش Your Youtube Video وارد نمائید.
همانند تصویر زیر (سمت راست)، شما دو گزینه در اختیار دارید. ویدیو در یوتیوب به عنوان تبلیغ منتشر شود یا اینکه در وب سایت های پارتنر گوگل (شبکه تبلیغات گوگل) منتشر شود. ما یوتیوب را انتخاب کردیم. در سمت چپ، گزینه اول (Skippable in stream ad) ویدیو تبلیغاتی است که قابل رد شدن بوده و کاربران بعد از چند ثانیه میتوانند آن را رد کنند. (Video Discovery Ad) در صفحه نتایج گوگل به عنوان یک لینک تبلیغاتی منتشر میشود. در بخش پایینی نیز باید آدرس مورد نظر صفحه سایت خودتان را وارد کنید.
اکنون زمان اضافه کردن CTA (فراخوان اقدام به عمل) رسیده است. تلاش کنید تا این فراخوان جذاب و مجاب کننده باشد. اگر علاقه مند بودید، میتوانید URL تبلیغ را سفارشی ایجاد کرده و برای آگهی خود یک نام تعیین کنید.
پس از انجام موارد بالا، روی Create Campaign کلیک کنید.
همانند نحوه تبلیغ سایر کمپین ها که در این مقاله توضیح دادیم، در کمپین ویدیویی گوگل نیز موارد ایجاد شده به صورت پیشنمایش به شما نشان داده میشوند. در صورتی که همه موارد صحیح هستند، روی Continue to Campaign کلیک کنید تا تبلیغ یوتیوب شما منتشر شود.
طبق اطلاعاتی که Techjury منتشر کرده است، ۵۱ درصد از کاربران آمریکایی با گوشی موبایل در اینترنت وقت میگذرانند. همین دلیلی است که تبلیغ اپلیکیشن با استفاده از گوگل ادز را بسیار با اهمیت جلوه میدهد.
این یکی از روش های تبلیغ در گوگل است؛ اما به جای اینکه وب سایت خود را معرفی کنید، برای اپلیکیشن خود آگهی درج میکنید. چگونگی انجام این کار نیز بسیار ساده است. تنها کافیست اپ شما در گوگل پلی یا اپل استور ثبت شده باشد.
پس از آن کافیست در گوگل ادز کمپین اپلیکیشن را انتخاب کرده و برنامه موبایلی خود را انتخاب کنید. به همین سادگی برنامه شما به تعداد زیادی از کاربران موبایل نمایش داده میشود.
اگر فکر میکنید که ایجاد این کمپین ساده نیست، اشکالی ندارد. ما میتوانیم تبلیغات اپلیکیشن شما را برعهده بگیریم و با مدیریت و بهینه سازی کمپین، بهترین نتیجه ممکن را ارائه کنیم.
برای شروع کمپین اپلیکیشن مانند سایر کمپین ها ابتدا باید گزینه Create a campaign without a goal’s guidance را انتخاب کنید.
سپس مانند تصویر زیر روی گزینه App کلیک کنید.
در این بخش ۳ گزینه پیش روی شماست تا بتوانید کمپین خود را اجرایی کنید.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید، در این بخش لازم است پلتفرم اپلیکیشن خود را انتخاب کنید که بین اندروید و iOS است. توجه کنید که اپلیکیشن وارد شده شما حتما باید در اپل استور یا گوگل پلی استور ثبت شده باشد.
در بخش ابتدایی میتوانید نام کمپین خود را وارد کنید و موقعیت مکانی که قصد دارید تبلیغ شما برای آن کاربران نمایش داده شود را انتخاب کنید.
سپس زمان آن است تا زبان کاربران مورد نظر خود را انتخاب کرده و بودجه روزانه کمپین خود را انتخاب نمائید.
در این بخش میتوانید هزینه برای هر نصب، کاربرانی که باید تبلیغ شما را ببینند و تمرکز تبلیغاتی خود را مشخص نمائید.
سپس میتوانید تاریخ شروع و اتمام کمپین خود را تعیین کنید. توجه کنید که تاریخ اتمام مانند کمپین ویدیویی الزامی نیست.
در ابتدای این بخش میتوانید نام ادگروپ خود را تعیین کنید. پس از آن نوبت به تکمیل بخش عناوین میرسد که میتوانید تا ۵ عنوان به تبلیغ خود اضافه کنید.
همانطور که در تصویر زیر میبینید، در بخش چپ امکان اضافه کردن دیسکریپشن (تا ۵ مورد) و تصاویر نیز موجود است. در بخش سمت راست شما میتوانید تعیین کنید که تبلیغ شما در چه فضایی نمایش داده شود. به عنوان مثال، سرچ گوگل، شبکه دیسپلی، یوتیوب و …
گوگل ادز توصیه میکند که ویدیو و کدهای HTML به کمپین اپلیکیشن خود اضافه کنید؛ اما این موارد الزامی نیستند.
پس از اینکه موارد را تکمیل کردید روی گزینه Save and Continue کلیک کنید تا به بخش نهایی منتقل شوید.
در بخش نهایی نحوه تبلیغ در کمپین اپلیکیشن، تمامی اطلاعاتی که وارد کرده اید به شما نمایش داده میشود. در صورتی که همه موارد صحیح هستند میتوانید آگهی خود را منتشر کنید. برای این کار، گزینه Continue To Campaign را انتخاب کنید.
اجرای دقیق کمپین ها و بهینه سازی آنها به قدری اهمیت دارد که یکی از مهم ترین موضوعات تبلیغ از طریق گوگل را فراموش کردیم. هزینه تبلیغات گوگل اهمیت بسیاری برای کسب و کارهای آنلاین ایران دارد. عموما همه کسب و کارها میتوانند در گوگل تبلیغ کنند.
عموما در تبلیغات فارسی شما میتوانید با هزینه های اندک کمپین های خود را شروع کنید. به عنوان مثال، برای بسیاری از کلمات کلیدی پیشنهادهای بین ۵ تا ۱۰ سنت به ازای هر کلیک ارائه میشود.
موسسات و استارتآپ های بسیاری بر این تلاشند تا هزینه ها را کم کنند و سود بیشتری کسب نمایند. در گوگل ادز نیز این کار امکان پذیر است. برای اینکار کافیست کیفیت تبلیغ خود را افزایش دهید یا از خدمات یک شرکت معتبر استفاده کنید.
همانطور که گفتیم Quality Score بالا باعث میشود تا هزینه تبلیغ از طریق گوگل کاهش یابد. چند عامل در بالا رفتن کیفیت تاثیر گذار هستند.
موارد دیگری همچون افزونه های تبلیغاتی در کاهش هزینه ها و بالابردن نمره کیفیت تاثیر گذار هستند. میتوانید تمامی آنها را در وبلاگ پارس ادوردز بخوانید.
این سوال واقعا نباید بخشی از این مقاله باشد. اما از آنجایی که توسط افراد بسیاری از ما پرسیده میشود، لازم است درباره آن صحبت کنیم. در واقع تبلیغات رایگان در گوگل وجود ندارد. ما در مقاله ای به صورت کامل درباره این موضوع صحبت کرده ایم.
با اینکه چنین امکانی توسط گوگل ایجاد نشده، اما بازهم این شانس وجود دارد تا به صورت رایگان در گوگل تبلیغ کنید! میپرسید چگونه؟ بخش پروموشن را که فراموش نکردید.
شرکت گوگل برای تشویق تبلیغ کنندگان از پروموشن استفاده میکند. همانطور که بالاتر خواندید، مبلغی به عنوان جایزه ارائه میکند. در این صورت میتوانید مدت طولانی از تبلیغات رایگان گوگل استفاده نمائید. فراموش نکنید که باید ۳۰ روز بعد از ساخته شدن اکانت خود، کمپین های تبلیغاتی را اجرا کرده تا مبلغی که در مدت یک ماه خرج تبلیغات کرده اید را به عنوان پروموشن دریافت کنید.
در صورتی که ۶۰ دلار تبلیغ کنید، ۶۰ دلار نیز به عنوان پروموشن دریافت خواهید کرد. اگر کمتر یا بیشتر از این رقم تبلیغ کنید، جایزه بهتری نیز دریافت میکنید. حداکثر مبلغ دریافتی از پروموشن گوگل، ۱۲۰ دلار است. امکان برداشت این پول از حساب گوگل ادز وجود نداشته و تنها صرف فعالیت های تبلیغاتی میشود.
با این شرایط میتوانید مدت زمان زیادی به صورت رایگان در گوگل تبلیغ کنید. اجازه دهید یک مثال بزنیم:
فرض کنید برای یک کلمه کلیدی تبلیغاتی ۱۰ سنت به ازای هر کلیک پیشنهاد داده اید. اگر به صورت روزانه ۱۰ کلیک دریافت کنید، یعنی ۱۰۰ سنت (۱ دلار)، خرج تبلیغات شما شده است. در این شرایط، میتوانید به مدت ۱۲۰ روز با این جایزه گوگل به صورت رایگان تبلیغ کنید.
علاوه بر آن، موارد دیگری برای ارزان بودن تبلیغات در اختیار دارید که در این راهنمای چگونگی تبلیغ در گوگل به آنها اشاره شده است. توصیه میکنیم برای اطلاعات بیشتر به صفحه تبلیغات ارزان گوگل مراجعه نمائید.
نحوه تبلیغ در گوگل ساده است؛ در این راهنما متوجه شدید به راحتی میتوانید آگهی خود را در گوگل ثبت کنید. این روش بازاریابی به شما و کسب و کارتان کمک میکند سریعا به خواسته های خود برسید.
بسیاری از سازمان ها و افراد معتقدند که این روش ارزش سرمایه گذاری ندارد و هیچ گونه کلیکی دریافت نمیکنید! به عقیده من این حرف درست نیست. با توجه به تحقیقی که جی ادز انجام داده، ۱۴.۸ درصد کاربران ایرانی روی تبلیغات گوگل کلیک میکنند.
همانطور که در ابتدای این راهنما گفتیم، تنها به روش های تبلیغ در گوگل اکتفا نکنید و سایت خود را برای کسب رتبه ارگانیک بهینه کنید. اما به این معنی نیست که کاملا سرمایه گذاری در تبلیغات را فراموش کنید.
به نظر شما کدام کمپین تبلیغاتی گوگل ادز مناسب است؟ برای کسب و کارتان از کدام یک استفاده خواهید کرد؟
نظر خود را در انتهای صفحه اعلام کنید. همچنین میتوانید سوالات خودتان را درباره اینکه چگونه در گوگل تبلیغ کنیم بپرسید. خوشحال میشویم بتوانیم کمکی کنیم.