تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران جدید
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • نکات و ترفندهای گوگل ادز
  • اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل

اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل

علی کریمی 18 ژانویه 2021
اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل

هر شخصی که در زمینه ای فعالیت می‌کند بهتر است کاملا با واژه ها و تعاریف آن صنعت آشنا باشد. این موضوع در فضای تبلیغاتی نیز وجود داشته و اگر می‌خواهید در گوگل تبلیغ کنید لازمه با اصطلاحات گوگل ادز آشنا شوید.

در صورتی که این موارد را به خوبی یاد بگیرید بهتر می‌تونید در بحث ها و صحبت هایی که در زمینه تبلیغ در گوگل می‌شود شرکت کنید.

موضوعی که باید در نظر بگیرید، این است که تنها با یکبار خواندن محتویات این صفحه نمی‌توانید تمامی واژه ها را به خاطر بسپارید. مرور مطالب یکی از بهترین روش ها برای یادگیری واژه نامه تبلیغات گوگل است.

در ابتدای مطلب قصد ندارم شما را خسته کنم. از شما عزیزان دعوت می‌کنیم تا به ترتیب حروف الفبا با تعاریف گوگل ادز آشنا شوید.

فهرست محتوا پنهان
اصطلاحات با واژه A
اصطلاحات گوگل ادز با واژه B
واژه های با حرف C
تعاریف گوگل ادز با واژه D
واژه های با حرف E
تعاریف با F
اصطلاحات گوگل ادز با حرف G
واژه های تبلیغات گوگل با H
اصطلاحات I
تعاریف با حرف K
اصطلاحات تبلیغات گوگل با L
تعاریف با حرف M
اصطلاحات گوگل ادز با حرف N
اصطلاحات گوگل ادز با حرف O
تعاریف گوگل ادز با واژه P
واژه های گوگل ادز با Q
اصطلاحات گوگل ادز با حرف R
واژه نامه گوگل ادز با حرف S
اصطلاحات گوگل ادز با حرف T
واژه های گوگل ادز با U
اصطلاح های با حرف V
واژه نامه گوگل ادز با حرف W
حرف آخر

اصطلاحات با واژه A

تحویل سریع – Accelererated Delivery

این ویژگی تلاش می‌کند تا بودجه روزانه شما را به سرعت مصرف کند. زمانی که به بودجه مورد نظر برسید، تبلیغات سایت شما تا روز بعد متوقف می‌شود.

ادگروپ – Adgroup

هرکدام از گروه های تبلیغاتی که شامل عناصری مانند کلمات کلیدی، تبلیغ، افزونه، مخاطبین و … می‌باشد را ادگروپ می‌نامند. ادگروپ در بین مهم موارد واژه نامه تبلیغات گوگل ادز قرار گرفته است.

مخاطبین – Audience

در تبلیغات کلیکی گوگل مخاطبین به عنوان گروه های مشخص از افرادی هستند که برای آگهی خود انتخاب می‌کنیم. استفاده درست از مخاطبین باعث می‌شود آگهی های شما هدفمندتر و با هزینه کمتر اجرا شود.

مخاطبین یا Audience - اصطلاحات گوگل ادز

تبلیغ – ads

به آگهی هایی که از طریق گوگل ادز اجرا می‌کنید اصطلاحا ads گفته می‌شود. این تبلیغ ها در انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که محبوب ترین آنها سرچ، دیسپلی، ویدیو و اپلیکیشن است. ads یکی از از اصلی ترین تعاریف گوگل ادز محسوب می‌شود.

مزایده آگهی – Ad Auction

مزایده آگهی تنها چند صدم ثانیه بعد از جستجوی کاربر انجام می‌شود. مانند جستجویی که کاربر انجام داده و با نتایج ارگانیک روبرو می‌شود، الگوریتم ها نتایج تبلیغاتی را نیز به کاربر نمایش می‌دهند.

پیشنهاد تبلیغ در ادوردز

تنظیم کننده تبلیغ – Ad Customizers

تنظیم کننده تبلیغات (Ad Customizers) به شما اجازه می‌دهد اطلاعاتی را اضافه کنید که به صورت اتوماتیک در تبلیغات متنی نمایش داده می‌شوند. به عنوان مثال، شما می‌توانید قیمت محصولات مختلف را به تبلیغ اضافه کنید و آنها به صورت خودکار نسبت به جستجوی افراد نمایش داده می‌شوند.

جایگاه تبلیغ – Ad position

جایگاهی است که تبلیغ شما در صفحه نتایج گوگل نمایش داده می‌شود. عموما برای هر صفحه نتایج (۴ تا ۷) جایگاه درنظر گرفته شده که Ad position رتبه آگهی شما را بازگو می‌کند.

فرمت های تبلیغاتی – Ad Fromats

به عناصر بصری که باعث می‌شود آگهی های شما اطلاعات بیشتری را ارائه دهند فرمت های تبلیغاتی گفته می‌شود. مانند اضافه کردن شماره تلفن و افزونه های تبلیغاتی.

پیشنهاد قیمت اد گروپ – Ad Group Bid

زمانی که یک ادگروپ ایجاد می‌کنید این امکان را خواهید داشت تا یک پیشنهاد قیمت برای تمامی کمپین های قرارگرفته در آن گروه ایجاد کنید. Ad Group Bid یکی از اصطلاحات پر استفاده گوگل ادز به شمار می‌رود.

کپی آگهی – Ad Copy

این بخشی از متن آگهی به شمار می‌رود. همچنین به عنوان کپی راتنینگ در زمینه تبلیغات نیز شناخته می‌شود.

نمای فعال – Active View

نمای فعال به عنوان یکی از ویژگی های تبلیغات دیسپلی است که اجازه می‌دهد اطلاعاتی درباره قابل مشاهده بودن آگهی برای کاربران در دسترس داشته باشید.

افزونه های تبلیغاتی – Ad Extensions

یکی از قابلیت های مفید گوگل ادز که در اجرای آگهی ها و جذاب بودن آنها کمک بسزایی می‌کند. انواع مختلفی از افزونه های تبلیغاتی در دسترس هستند که می‌توانید از آنها استفاده نمائید.

افزونه های تبلیغاتی گوگل ادز - واژه نامه تبلیغات گوگل

مهم ترین آنها سایت لینک، کال‌اوت، قیمت، تماس، موقعیت مکانی و … هستند.

ابزار پیش نمایش و تشخیص تبلیغ – Ad preview and diagnosis tool

یک ابزار گوگل برای اینکه بتوانید پیش نمایشی از آگهی خود مشاهده کنید. این ویژگی به شما اجازه می‌دهد قبل از اینکه تبلیغ خود را اجرا کنید از نحوه نمایش آن مطلع باشید. Ad preview یکی از اصطلاحات پرکاربرد گوگل ادز محسوب می‌شود.

رتبه تبلیغ – Ad Rank

این واژه گوگل ادوردز تفاوت زیادی با جایگاه تبلیغ ندارد. البته باید بدانید که اد رنک به عنوان فرمولی برای رتبه در نتایج مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نحوه محاسبه رتبه تبلیغ به این شکل است که تمامی هزینه به ازای کلیک در کوالیتی اسکور شما ضرب می‌شود تا اد رنک بدست آید.

ارتباط آگهی – Ad Relevance

ارتباط آگهی یکی از اصلی ترین اصطلاحات گوگل ادز بوده و میزان مرتبط بودن کلمات کلیدی با تبلیغ و صفحه لندینگ سایت را مشخص می‌کند.

میزان ارتباط تبلیغ - تعاریف گوگل ادز

بهتر است در زمان اجرای آگهی خود میزان ارتباط دقیقی بین کلمات، ادگروپ ها و صفحات ایجاد کنید.

چرخش آگهی – Ad Rotation

اد روتیشن روشی است که گوگل برای نمایش آگهی شما در شبکه سرچ و شبکه نمایش استفاده می‌کند. شما می‌توانید با توجه به نیازهای خود از تنظیمات Ad Rotation استفاده کنید تا تبلیغ خود را در شبکه موردنظرتان اجرا نمائید.

زمان بندی آگهی – Ad Scheduling

اد اسکجول به عنوان یکی از واژه های پرتکرار تبلیغات گوگل شناخته می‌شود. همانطور که از نام آن مشخص است شما می‌توانید با این ویژگی در زمان خاص یا روز خاص آگهی خود را نمایش دهید.

این ویژگی برای اینکه بخواهید از نمایش تبلیغ خود در روزهای آخر هفته جلوگیری کنید مناسب است.

وضعیت تبلیغ – Ad Status

این گزارش وضعیت تبلیغات شما را اطلاع رسانی می‌کند. به عنوان مثال، اگر آگهی شما قوانین گوگل ادز را نقض کند، Ad Status به شما اطلاع رسانی خواهد کرد. یا اگر بودجه شما به پایان رسیده باشد توسط این گزارش مطلع خواهید شد. یکی از مهم ترین موارد در بین واژه نامه تبلیغات گوگل Ad Status است.

شرایط و قوانین تبلیغات – Advertising Policies

گوگل در آگهی های خود سیاست ها و شرایط خاصی را ایجاد کرده است. در صورتی که این قوانین را نقض کنید به احتمال زیاد با واژه های Disapproved یا Suspended آشنا خواهید شد.

قوانین گوگل ادز برای تبلیغات - اصطلاحات گوگل ادز

مهم است که قبل از اجرای آگهی با Advertising Policies آشنا شده باشید.

تغییرات آگهی – Ad Variations

این ویژگی کار شما را برای آزمایش چند گزینه تبلیغاتی آسان می‌کند. شما می‌توانید تغییرات خود را در عنوان ها، توضیحات متا، پروموشن های مختلف و موارد دیگر انجام دهید.

تغییرات آگهی همچنین می‌تواند برای آدرس ها استفاده شود.

رابط برنامه نویسی تبلیغ – Adwords API

برنامه نویسان بیشتر از این واژه گوگل ادز استفاده می‌کنند. به آنها اجازه می‌دهد تا برنامه هایی ایجاد کنند که مستقیما با جزئیات اکانت گوگل ادز تعامل داشته باشد.

این ویژگی های برنامه نویسی به تبلیغ دهندگان اجازه می‌دهد تا اکانت ها و کمپین های گوگل ادز گسترده را ساده تر مدیریت کنند.

ادوردز ادیتور – Adword Editor

ادوردز ادیتور به عنوان یک برنامه رایگان شناخته می‌شود. با استفاده از آن می‌توانید به صورت آفلاین تغییرات خود را سریع و آسان انجام دهید.

می‌توانید از سایت گوگل ادز برنامه ادوردز ادیتور را دانلود نمائید.

بودجه اکانت – Account Budget

این بودجه ای است که شما مشخص می‌کنید تا در زمان مشخص در اکانت گوگل ادز هزینه شود. باید بدانید که این گزینه برای حساب هایی فعال است که از پرداخت ماهانه استفاده می‌کنند.

بودجه اکانت تبلیغات گوگل - تعاریف و واژه نامه گوگل ادز

Account Budget در گذشته به عنوان Budget Orders نیز شناخته میشد.

پروموشن تبلیغات – Adwords Promotion

پروموشن تبلیغات گوگل به عنوان یک هدیه به حساب گوگل ادز شما واریز خواهد شد. عموما لازم است برای دریافت این اعتبار، یک ماه بعد از ساخته شدن اکانت مبلغی را برای تبلیغ هزینه کرده تا بتوانید از Promotion استفاده کنید. این ویژگی یکی از اصطلاحات جذاب گوگل ادز به شمار می‌رود.

جمع کل نرخ تبدیل – All Conversions

این ویژگی جمع کل کاربرانی که توسط تبلیغات گوگل به مشتری تبدیل شده اند را محاسبه می‌کند. اصطلاحا به آن نرخ تبدیل یا کانورژن نیز گفته می‌شود.

تبدیل دستیاری یا کمکی – Asisted Conversion

زمانی که کاربر روی آگهی تبلیغاتی کلیک می‌کند و در زمان دیگری روی یک آگهی دیگر کلیک می‌کند و به مشتری تبدیل می‌شود، به آن تبدیل دستیاری یا کمکی گفته می‌شود. کلیک اول به عنوان Asisted Converion در گوگل ادز شناخته می‌شود.

ایمیل اضافه یا پشتیبان – Alternate Email Address

شما می‌توانید یک ایمیل پشتیبان در اکانت گوگل خود ایجاد کرده تا اگر اطلاعات اصلی خود را فراموش کردید بتوانید به حساب خود وارد شوید.

قابل قبول – Approved

این وضعیتی است که اطلاع می‌دهد شما برای تبلیغ در گوگل مجاز هستید. در واژه نامه گوگل ادز عموما به آن اپروو، تبلیغات قابل قبول یا تائید شده می‌گویند.

افزونه اپلیکیشن – App Extension

این افزونه به شما اجازه می‌دهد یک لینک به برنامه خود در گوگل پلی یا اپل استور بدهید.

رهگیری تبدیل نصب برنامه – App install Conversion

همانطور که از نام آن مشخص است تعداد نصب برنامه شما از طریق گوگل پلی و اپل استور را اعلام می‌کند.

کاربر اپلیکیشن – App Users

شما می‌توانید با این ویژگی کاربران را نسبت به استفاده از اپلیکیشن خود به لیست ریمارکتینگ‌تان اضافه کنید.

واحد تبلیغات – Ad Unit

فضایی مجزا را در سایت شما برای تبلیغات درنظر می‌گیرد. شما می‌توانید در سایت خود یک اد یونیت با مشخصات و ابعاد اختصاصی ایجاد کنید.

جایگاه تبلیغ – Ad Slot

جایگاه تبلیغ یک نشانه گذاری HTML است که معمولا بین تگ DIV مکانی را به عنوان تبلیغ مشخص می‌کند. اد اسلات های تبلیغاتی می‌توانند به اد یونیت ها اضافه شوند.

قدرت تبلیغات – Ad Strentgh

این ویژگی گوگل ادز بازخورد یا فیدبک خودکار در صفحات را ارائه می‌کند. قدرت تبلیغات به ارتباط، کیفیتی، تعداد عنوان ها و توضیحات دیسکریپشن نگاه می‌کند. صفحات تبلیغاتی را از ضعیف تا عالی گزارش می‌کند.

تگ اتوماتیک – Auto tagging

این یک ویژگی است که پارامترهای مختلفی را به صورت خودکار به تبلیغات در گوگل ادوردز اضافه می‌کند. شما می‌توانید از Auto tagging برای مشاهده نرخ تبدیل های متفاوت آنلاین یا آفلاین استفاده کنید.

قوانین اتوماتیک – Automated Rules

این قوانین به شما اجازه می‌دهد به صورت اتوماتیک و براساس تنظیماتی که انتخاب کرده اید تغییر دهید. به عنوان مثال، شما می‌توانید وضعیت تبلیغ، بودجه، پیشنهاد و موارد بیشتری را تغییر دهید.

پیشنهاد قیمت خودکار – Automatic Bidding

این یکی از اصطلاحات پرکاربرد گوگل ادز به شمار می‌رود که اجازه می‌دهد به ازای پرداخت هزینه ای بیشتر، زمان خود را ذخیره کنید. گوگل با این تنظیمات به صورت خودکار و با توجه به کلمات کلیدی پیشنهاد قیمت شما را تغییر می‌دهد.

پرداخت اتوماتیک – Automatic Payment

پرداخت اتوماتیک یک تنظیمات است که اجازه می‌دهد به صورت دوره ای از حساب کاربری مبلغ برداشته شود. به صورت عمومی Automatic Payment برای اکانت هایی که پرداخت ماهانه انتخاب کرده اند استفاده می‌شود.

جایگذاری یا قراردادن خودکار – Automatic Placements

این یک گزارش در شبکه نمایش گوگل است که آگهی شما را بر اساس هدفگذاری که انتخاب کرده اید نمایش می‌دهد. در صورتی که قصد ندارید تبلیغ شما با جایگذاری خودکار نمایش داده شود، می‌توانید از تنظیمات این ویژگی را حذف نمائید.

میانگین هزینه به ازای کلیک – Avg.CPC

میانگینی است که بر اساس هر کلیک روی آگهی شما انتخاب می‌شود. میانگین هزینه به ازای کلیک با استفاده از تقسیم مجموع هزینه های هر کلیک به تعداد کلیک ها محاسبه می‌شود. Avg CPC یکی از پراستفاده ترین اصطلاحات گوگل ادز به شمار می‌رود.

چقدر باید برای تبلیغات گوگل هزینه کنیم؟ - هزینه به ازای هر کلیک

میانگین جایگاه تبلیغات – Average Position

گوگل میانگین جایگاه تبلیغات گوگل ادز را اینطور معنی می‌کند:

میانگینی که توصیف می‌کند آگهی شما به طور معمول چگونه در برابر سایر تبلیغات قرار گرفته است. به طور متوسط میانگین جایگاه ۱-۴ به معنی است که تبلیغات در صفحه اول گوگل قرار دارد.

عموما میانگین جایگاه اهمیت بسیاری دارد و از همین رو در بین واژه های پراستفاده تبلیغات گوگل قرار گرفته است.

اضافه کردن ویژگی مشاهده – Add Observation

این روشی برای افزودن هدفمندی تبلیغ دیسپلی است که متریک های گزارشی بدون اشاره به شخص بیننده و مکانی که تبلیغ به نمایش درآمده ارائه می‌کند. به عنوان مثال، اگر تبلیغی دارای این ویژگی باشد، شما معیار های گوگل ادز که مربوط به موضوع هستند را مشاهده خواهید کرد.

اصطلاحات گوگل ادز با واژه B

استراتژی پیشنهاد قیمت – Bid Strategy

استراتژی پیشنهاد قیمت در بین اصطلاحات تکراری گوگل ادز قرار گرفته و انواع مختلفی دارد. به عنوان مثال، شما می‌توانید Maximize Clicks را انتخاب کرده تا بیشترین کلیک های ممکن را از تبلیغ خود کسب کنید.

همچنین این انتخاب را خواهید داشت تا پیشنهاد قیمت خود را به صورت دستی اضافه کنید.

تنظیم پیشنهاد – Bid Adjustment

بید ادجاستمنت به شما اجازه می‌دهد تا آگهی خود را به افراد بیشتر یا کمتر نشان دهید. این تنظیمات با توجه به استراتژی شما انجام می‌شود. به عنوان مثال، شما می‌توانید پیشنهاد خود را بر اساس کارایی آگهی خود ایجاد کرده تا میزان بازگشت وجه بالایی را بدست آورید.

راهنمای Bid Adjustments - اصطلاحات گوگل ادز

پیشنهاد قیمت پایین صفحه – Below First page bid

این به عنوان یک تنظیم در گوگل ادز شناخته می‌شود. با استفاده از این ویژگی آگهی شما در بالای صفحه اول نمایش داده نمی‌شود. اما همچنان جزو نتایج تبلیغاتی صفحه اول خواهید بود.

پیشنهاد قیمت پایین صفحه برای افرادی مناسب است که قصد دارند تبلیغات ارزان گوگل را تجربه کنند.

پایین صفحه – Below the fold

below the fold به پایین صفحه اشاره دارد که پس از اسکرول کردن کاربر به آن بخش از محتوا قابل مشاهده است. این قسمتی از صفحه است که بعد از اسکرول به خواننده نمایش داده می‌شود.

صورتحساب آستانه – Billing Threshold

این به عنوان صورتحسابی شناخته می‌شود که گوگل برای تبلیغات شما صادر می‌کند. Billing Threshold تنها برای اکانت های پرداخت خودکار اعمال می‌شود.

انطباق براد – Broad Match

نوعی از تنظیمات کلمات کلیدی گوگل ادز است که باعث می‌شود آگهی شما با جستجوهای گسترده ای نمایش داده شود. به عنوان مثال، هر سرچی که کلمه کلیدی شما را شامل شود باعث نمایش دادن تبلیغ می‌شود.

مثالی از انطباق براد در گوگل ادز

منبع تصویر: G-ads.com

انطباق براد به هنوان تبلیغ هدفمند شناخته نشده، اما بهترین گزینه برای افزایش ترافیک وب سایت است. انطباق براد یکی از مهم ترین واژه نامه تبلیغات گوگل به شمار می‌رود.

انطباق اصلاح شده براد – Broad Match modifier

استفاده از این انطباق باعث می‌شود کنترل بیشتری روی تبلیغات خود داشته باشید. با Broad match modifier لازم است کاربر کلمه کلیدی مشخص شده شما را جستجو کند تا بتواند تبلیغ را ببیند.

انطباق براد اصلاح شده - اصطلاحات پراستفاده گوگل ادز

به عنوان مثال، اگر با انطباق براد، آگهی شما با مبل نشان داده میشد، اکنون باید با خرید+مبل نمایش داده شود. انواع کلمات کلیدی به عنوان اصطلاحات گوگل ادز شناخته می‌شوند و با استفاده از لینک بالا می‌توانید اطلاعات کاملی از این موارد بدست آورید.

ادیت کمپین ها – Bulk Edit

با استفاده از گزینه Bulk Edit می‌توانید به صورت کلی تمامی کمپین های اکانت گوگل ادز را ویرایش کنید.

تبلیغ ویدیویی کوتاه – Bumper Ad

این یکی از تبلیغ های ویدیویی کوتاه است تا آگاهی کاربران را نسبت به برند، محصول یا خدمات افزایش دهد. ویدیو لازم است ۶ ثانیه یا کوتاه تر باشد.

واژه های با حرف C

افزونه تماس – Call Extension

یکی از اصطلاحات معروف گوگل ادز است که در کمپین تبلیغاتی اجازه می‌دهد شماره تماس خود را اضافه کنید.

افزونه کال‌اوت – Callout Extension

کال‌اوت به عنوان یک متن اضافه ای است که در توضیحات تبلیغ شما نمایش داده می‌شود. این افزونه می‌تواند میزان کلیک روی آگهی را افزایش دهد. با استفاده از کلمات جذاب مانند پشتیبانی ۲۴ ساعته، ارسال رایگان، کد تخفیف و … می‌تواند نرخ کلیک را افزایش دهد.

کمپین تبلیغاتی تماس – Call only Campaign

این کمپینی است که گوگل در سال ۲۰۱۸ آن را اجرا کرد و تنها برای بیشتر شدن تماس ها اجرا می‌شود. به این صورت است که به جای کلیک روی تبلیغ، با تبلیغ دهنده توسط شماره ای که ثبت شده تماس گرفته می‌شود.

کمپین تماس تبلیغات گوگل - واژه نامه کامل گوگل ادز

Call Only Campaigns

فراخوان به اقدام – CTA

CTA به عنوان یکی از اصطلاحات گوگل ادز شناخته نمی‌شود و یک اصطلاح کلی است. اما در بسیاری از فضاهای آنلاین استفاده شده و بهره بردن از آن در تبلیغات بسیار مهم است.

دکمه CTA - مثالی از فراخوان به اقدام

مثال هایی از فراخوان به اقدام در تبلیغات گوگل ادز می‌تواند به کلمات تخفیف، همین امروز بخرید، همین حالا تماس بگیر و مواردی از این قبیل باشد.

رهگیری تماس های گوگل ادز – Call Tracking

یک نوع از رهگیری نرخ تبدیل است که نشان می‌دهد چه مقدار از کاربران شما بعد از دیدن تبلیغ یا کلیک روی آن با کسب و کار شما تماس گرفته اند.

کمپین – Campaign

همانطور که کلمه کمپین در این صفحه تکرار زیادی داشته در بین واژه های پرتکرار گوگل ادز نیز قرار می‌گیرد. به عنوان ساختاری شناخته می‌شود که تبلیغ در آن قرار می‌گیرد. شما می‌توانید تعداد زیادی Campaign در اکانت خود ایجاد کنید.

کمپین یک اصطلاح عمومی تبلیغاتی است و تنها برای گوگل ادز استفاده نمی‌شود.

وضعیت کمپین – Campaign Status

همانند وضعیت تبلیغ، وضعیت کمپین نیز به شما گزارش های کامل درباره کمپین اجرا شده را ارائه می‌کند. به عنوان مثال، Campaign Status شامل موارد واجد شرایط، متوقف شده، حذف شده و تمام شده می‌شود.

کمپین های گروهی – Campaign Groups

به شما اجازه می‌دهد با تنظیم یک هدف گذاری به ازای هر کلیک یا نرخ تبدیل عملکرد یک یا چند کمپین را بررسی کنید.

شماره تائیدیه کارت – Card Verification number

شماره تائیدیه کارت یک کد دیجیتالی سه رقمی است که عموما در پشت کارت های اعتباری قرار می‌گیرد. CVN این امکان را دارد تا از کلاهبرداری های مختلف جلوگیری کند.

تاریخچه تغییرات – Change History

این گزارشی است که تاریخچه ای از تمامی تغییراتی که در کمپین هایتان انجام داده اید نمایش می‌دهد. علاوه بر آن، اکانتی که این تغییرات را انجام داده نیز اطلاع رسانی می‌شود.

Close Variant

Closer Variant اجازه می‌دهد کلمات جستجو شده مشابه که دقیقا یکسان با کلمات کلیدی شما نیستند را مشاهده کنید تا افرادی که به دنبال کسب و کار شما هستند را پیدا کنید.

نرخ کلیک – CTR

CTR که مخفف کلمه Clicktrough Rate است و درصد افرادی را اعلام می‌کند که روی تبلیغ شما کلیک کرده اند. نحوه محاسبه آن بر اساس تعداد نمایش آگهی و کلیک های ثبت شده روی آنهاست. CTR یکی از مهم ترین اصطلاحات گوگل ادوردز محسوب می‌شود.

تعریف CTR - اصطلاحات گوگل ادز

مثلا اگر از ۱۰۰۰ بازدید آگهی ۲۰۰ کلیک دریافت کرده باشید، نرخ کلیک تبلیغات شما ۲۰ درصد خواهد بود.

هزینه تلفیقی – Consolidated Billing

این یک گزینه صورت حساب است که به شما امکان می‌دهد یک فاکتور برای تمامی اکانت های گوگل ادز خود دریافت کنید.

لازم است بدانید که اکانت های شما باید یک ارز یکسان داشته باشند. به عنوان مثال، همه آنها باید ارز دلار، لیر و … داشته باشند. در صورتی که این کار را انجام ندهید، می‌توانید به ازای هر واحد پولی یک فاکتور تلفیقی دریافت کنید.

هدف گذاری متنی – Contextual Targeting

همانطور که از نام آن مشخص است به عنوان پروسه ای شناخته می‌شود که بر اساس موضوع، کلمات کلیدی و فاکتورهای دیگر، تبلیغات دیسپلی شما را مرتبط می‌کند.

زمانی که یک گروه تبلیغاتی دارای کلمات کلیدی و موضوعاتی باشد که برای شبکه نمایش تنظیم شده، گوگل ادز از هدف گذاری متنی استفاده می‌کند.

تبدیل یا کانورژن – Conversion

تبدیل ها فقط به معنای فروش شناخته نمی‌شوند. به عنوان مثال، ثبت نام کاربر در سایت، اپلیکیشن، تماس با محل کار و … شامل تبدیل یا کانورژن خواهند شد. Conversion یکی از اصطلاحات پراستفاده گوگل ادز به شمار می‌رود.

کانورژن یا نرخ تبدیل - واژه نامه گوگل ادز

بهینه ساز تبدیل – Conversion Optimizer

بهینه ساز تبدیل در گوگل ادز به عنوان یک ویژگی شناخته می‌شود که پیش بینی می‌کند کدام یک از کلیک ها با توجه به اهداف شما سودآور خواهد بود.

بر اساس سابقه نرخ تبدیل شما، Conversion Optimizer به طور خودکار پیشنهاد بهینه هزینه هر کلیک تبلیغ را پیدا می‌کند.

دسته تبدیل – Conversion Category

این ویژگی به شما اجازه می‌دهد تبدیل های خود را بر اساس سگمنت های ایجاد شده در گوگل ادز دسته بندی کنید. دسته بندی ها شامل لید، خرید/فروش، ثبت نام، نمایش صفحات اصلی و گزینه های دیگر هستند.

نرخ تبدیل – Conversion Rate

تعداد متوسط تبدیل هایی است که نسبت به کلیک های تبلیغ کسب کرده اید. نرخ تبدیل به کاربرانی گفته می‌شود که از طریق آگهی وارد صفحه شما شده و در انتها به مشتری تبدیل شده اند.

مقدار تبدیل – Conversion Value

میزان ارزشی که یک تبدیل دارد را نشان می‌دهد. این مقدار را می‌توان در پیکر بندی کد رهگیری تبدیل در گوگل ادز اضافه کرد.

پنجره تبدیل – Conversion Window

پنجره تبدیل زمانی اتفاق می‌افتد که اثر متقابلی بعد از کلیک روی آگهی یا مشاهده ویدیو صورت می‌گیرد. می‌تواند شامل یک خرید، ثبت نام و موارد دیگر شود.

به صورت پیش فرض این پنجره روی ۳۰ روز تنظیم شده و نشان می‌دهد که در این مدت زمان هنوز امکان تبدیل کاربر وجود دارد.

تبدیل از چند دستگاه – Cross Device Conversion

این ویژگی از واژه نامه تبلیغات گوگل به معنای این است که کاربری از یک دستگاه وارد صفحه تبلیغاتی می‌شود و از دستگاه دیگر به مشتری تبدیل می‌شود.

شمارش معکوس – Countdown

یکی از اصطلاحات گوگل ادز است که اجازه می‌دهد تعداد روزها را تا یک زمان از پیش تعیین شده مشخص کنید. برای استفاده از این ویژگی در تبلیغ متنی خود Countdown را تایپ کنید و سپس ویرایشگر اجازه می‌دهد شمارش معکوس خود را ایجاد نمائید.

هزینه به ازای کلیک – Cost per click

CPC به عنوان مبلغی است که به ازای هر کلیک تبلیغاتی پرداخت می‌کنید. این یکی از مهم ترین واژه های گوگل ادز است. بنابراین هرگاه CPC یا Cost Per Click را مشاهده کردید، بدانید که هزینه به ازای کلیک است.

هزینه به ازای هر کلیک - تعاریف گوگل ادز

هزینه به ازای ۱۰۰۰ نمایش – Cost Per Thousand Impressions

این هزینه به ازای ۱۰۰۰ نمایش آگهی شما کسر خواهد شد. باید بدانید که کلیک روی این آگهی ها هزینه ای نداشته و تنها به ازای دیده شدن مبلغی را از حساب شما کسر می‌کنند.

هزینه به ازای نمایش ویدیو – Cost Per view

CPV مخفف کلمه هزینه به ازای نمایش است که تنها در تبلیغات یوتیوب از شما کسر خواهد شد. به ازای هر مشاهده مبلغی را باید پرداخت کنید.

شناسه اکانت – Customer ID

شناسه اکانت یک عدد منحصر بفرد است که هویت اکانت گوگل ادز شما را مشخص می‌کند. شما می‌توانید از این ID برای اتصال گوگل آنالیتیکس به گوگل ادز یا گوگل مای بیزینس استفاده کنید.

تطبیق مشتری – Customer Match

این قابلیت یکی از اصطلاحات گوگل ادوردز است که برای لیست ریمارکتینگ استفاده می‌شود. اجازه می‌دهد ایمیل مشتریان حال حاضر را در لیست ریمارکتینگ خود اضافه کنید.

تعاریف گوگل ادز با واژه D

بودجه روزانه – Daily Budet

بودجه روزانه مقدار پولی است که برای نمایش کمپین های خود به گوگل اعلام می‌کنید. به عنوان مثال، شما تعیین می‌کنید که آگهی شما برای روز شنبه ۵ دلار باشد.

نحوه تعیین بودجه روزانه گوگل ادز - اصطلاحات گوگل ادز

در صورتی که کلیک های شما در طول ۲۴ ساعت به این مبلغ برسد، آگهی شما در آن روز دیگر نمایش داده نمی‌شود.

زمان بندی روزانه – Dayparting

تنظیمات زمان بندی روزانه همان اد اسکجول است و به تبلیغ دهنده اجازه می‌دهد در ساعات کاری مشخص تبلیغ خود را نمایش دهد. این یکی از معدود اطلاحات گوگل ادز است که با دو نام متفاوت شناخته می‌شود.

لینک عمیق – Deep Link

لینک عمیق به این معنی است که کاربر را به صفحه ای خاص از اپلیکیشن موبایلی هدایت می‌کند. به عنوان مثال، شما به صفحه خرید محصولی در اپلیکیشن هدایت می‌شوید. دیپ لینک یکی از پراستفاده ترین اصطلاحات گوگل ادز است و در زمینه های دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

متن توضیحات تبلیغ – Description Lines

در حال حاضر این امکان وجود دارد که برای هر عنوان تبلیغاتی متن توضیحات تا ۹۰ کاراکتر بنویسید. نوشتن این متن می‌تواند کاربران را به کلیک روی آگهی شما مجاب کند.

آدرس مقصد – Destination URL

به عنوان آدرس تبلیغاتی شناخته می‌شود که پس از کلیک، کاربر را به صفحه وب سایت هدایت می‌کند.

تائید نشده – Disapproved

به عنوان وضعیتی شناخته می‌شود که طبق شرایطی تبلیغ شما تائید نشده است. عموما در اصطلاحات گوگل ادوردز به عنوان آگهی دیس اپروو شناخته می‌رود.

شبکه نمایش – Display Network

به عنوان شبکه گوگل شناخته می‌شود که بیش از ۲ میلیون سایت را در خود جای داده و به عنوان خدمات تبلیغاتی نیز معروف است.

مثال های تبلیغاتی از شبکه نمایش گوگل - اصطلاحات گوگل ادز

پارتنرهای دیسپلی – Display Partners

سایت هایی هستند که به عنوان پارتنرهای شبکه نمایش یا دیسپلی گوگل شناخته می‌شوند.

دیسپلی پلنر – Display Planner

بر اساس علاقه مندی مشتریان یا صفحات لندینگ، دیسپلی پلنر ایده های هدف گذاری را با فهرست دارایی ایجاد می‌کند.

آدرس دیسپلی – Display URL

این آدرسی است که در تبلیغات به کاربر نمایش داده می‌شود. آدرس دیسپلی می‌تواند با آدرس مقصد متفاوت باشد. این آدرس به کابران نشان می‌دهد که بعد از کلیک وارد چه صفحه ای خواهند شد.

پیش نویس گوگل ادز – Drafts

Drafts یکی از واژه های گوگل ادز است که در واژه نامه های دیگری نیز استفاده می‌شود. به شما اجازه می‌دهد کمپین های خود را در حالت پیش نویس نگه دارید تا در زمان مورد نیاز به اکانت اضافه شوند.

تبلیغات داینامیک – Dynamic Ad

برای یک کمپین جستجو می‌توانید از تبلیغات داینامیک استفاده کنید. این ویژگی به صورت اتوماتیک لندینگ پیج را انتخاب کرده، عناوین را می‌سازد و URL را انتخاب می‌کند. تنها کاری که باید انجام دهید، این است که دسکریپشن را اضافه کنید.

واژه های با حرف E

واجد شرایط – Eligible

زمانی که با کلمه Eligible مواجه می‌شوید به این معنی است که آگهی شما واجد شرایط بوده و در صفحات نتایج نمایش داده خواهد شد. پس کارتان را خوب انجام داده اید.

نمایش کسب شده – Earned View

زمانی که فردی بعد از دیدن یکی از تبلیغات یوتیوب، ویدیوهای دیگری را مشاهده می‌کند شما Earned View به دست آورده اید. این یکی از تعاریف گوگل ادوردز است که شاید تا به حال نشنیده باشید.

هزینه به ازای ۱۰۰۰ بازدید تاثیر گذار – Effective CPM

Effective CPM یا ECPM ویژگی است که هزینه به ازای کلیک تبلیغ های رقابتی شبکه نمایش گوگل را به هزینه به ازای ۱۰۰۰ بازدید تبدیل می‌کند.

تاریخ پایان – End Date

با استفاده از ویژگی End Date شما می‌توانید زمان پایان کمپین خود را مشخص کنید. این یکی از اصطلاحات گوگل ادز است که کمتر کسی از آن استفاده می‌کند.

هزینه به ازای کلیک پیشرفته – Enhanced CPC

قبل از هر چیزی باید بدانید که برای در اختیار داشتن گزینه Enhanced CPC لازم است ۵۰ تا ۱۰۰ تبدیل از تبلیغات گوگل کسب کرده باشید. با این شرایط، هزینه به ازای کلیک پیشرفته در صورتی که کلیک انجام شده به مشتری تبدیل شود، ۳۰ درصد به صورت خودکار گران خواهد شد.

انطباق اگزکت – Exact Match

یکی دیگر از کلمات کلیدی گوگل ادز که باعث می‌شود تا زمانی که کلمه کلیدی شما به صورت کامل جستجو نشود، آگهی به کاربران نمایش داده نشود. این انطباق به عنوان دقیق ترین نوع تبلیغات سرچ به شمار می‌رود.

اگزکت مچ - واژه نام گوگل ادز

عنوان قابل تغییر – Extended Headline

ویژگی Extended Headline به شما اجازه می‌دهد کاراکتر اضافی به عنوان تبلیغاتی خود اضافه کنید. شما می‌توانید در هر فیلد عنوان ۳۰ کاراکتر وارد کنید.

تعاریف با F

فیلتر گوگل ادز – Filter

فیلتر به عنوان یکی از اصلی ترین ویژگی های گوگل ادز شناخته شده و می‌توانید گزارش های موردنظرتان را به صورت دقیق مشاهده کنید.

پیشنهاد هزینه صفحه اول – First Page Bid Estimate

شما می‌توانید بعد از اجرا شدن کمپین خود در بخش تنظیمات روی گزینه First page Bid Estimate کلیک کرده تا آگهی شما در صفحه اول گوگل نمایش داده شود.

پیشنهاد رتبه اول – First Position Bid Estimate

پیشنهاد رتبه اول علاوه بر اینکه به کلمات کلیدی مرتبط است، کوالیتی اسکور بالایی نیاز دارد. در صورتی که نمره کیفی شما زیر ۶ یا ۵ باشد، به احتمال زیاد آگهی شما در رتبه اول نمایش داده نمی‌شود.

پیشنهاد کسب اولین رتبه صفحه اول گوگل - تعاریف تبلیغات گوگل

استراتژی پیشنهاد قیمت قابل انعطاف – Flexible Bid Strategy

Flexible Bid strategy به صورت اتوماتیک انجام شده و پیشنهاد قیمت را بر اساس کمپین ها، ادگروپ ها و کلمات کلیدی که انتخاب کرده اید ایجاد می‌کند.

فرکانس تبلیغات – Frequency

فرکانس تبلیغات را می‌توان اینگونه معنی کرد که کاربر در مدت زمان خاص، تعداد متوسطی از آگهی شما را دیده باشد. برای اینکه آگهی در قالب Frequency محسوب شود، لازم است که کاربر حداقل به مدت ۱ ثانیه آن را تماشا کرده باشد.

عموما این زمان برای تبلیغات ویدیویی از ۲ ثانیه به بالا است.

اصطلاحات گوگل ادز با حرف G

هدف گذاری جغرافیایی – Geo Targeting

همانطور که احتمالا حدس زده اید این به معنی هدف گذاری تبلیغات خود بر روی موقعیت جغرافیایی خاصی می‌باشد. به عنوان مثال، شما یک کشور را برای کمپین خود انتخاب می‌کنید.

البته باید بدانید که Geo Targeting عملا در ایران غیر قابل استفاده است و برای آگاهی شما به مقاله واژه نامه گوگل ادز پارس ادوردز اضافه شده است.

شماره تماس فورواردینگ گوگل – Google Forwarding Phone Number

این شماره تماسی است که گوگل آن را طراحی کرده تا بتوانید کمپین های تماس خود را مورد بررسی قرار دهید. این ویژگی فقط برای کمپین تماس یا افزونه تماس قابل استفاده است.

شبکه نمایش گوگل – Google Display Network

بیش از ۲ میلیون وب سایت و ۶۵۰۰۰۰ اپلیکیشن موبایل این شبکه را تشکیل داده اند. شبکه نمایش گوگل به شما اجازه می‌دهد به افرادی که با انواع مختلف محتوا ارتباط برقرار می‌کنند تبلیغات خود را نمایش دهید. این یکی از پراستفاده ترین اصطلاحات تبلیغات گوگل به شمار می‌رود.

گوگل مای بیزینس – Google My Business

یکی دیگر از خدمات رایگان گوگل است که برای کسب و کارها بسیار مناسب بوده تا خود را به افراد بیشتری در سراسر جهان معرفی کنند. در ادوردز نیز قابل استفاده بوده و ابزار بسیار کاربردی است.

موضوعی که باید بدانید این است که در حال حاضر شهروندان ایرانی امکان استفاده از گوگل مای بیزینس را در اختیار ندارند.

شناسه کلیک گوگل – GCLID

این یکی از اصطلاحات گوگل ادز است که وقتی Auto Tagging فعال باشد، پارامتری را به آدرس لندینگ پیج اضافه می‌کند. با این ویژگی هر کلیک یک شناسه منحصر بفرد دارد.

تبلیغات جیمیل – Gmail Ad

یکی از انواع تبلیغات دیسپلی است که در قالب یک ایمیل در بالاترین بخش جیمیل های ارسال شده کاربر قرار می‌گیرد.

واژه های تبلیغات گوگل با H

عنوان – Headline

عنوان فقط در تبلیغات گوگل کاربرد نداشته و حتی در کتاب ابتدایی شما نیز واژه پرتکراری بوده است. البته عنوان تبلیغاتی از اصطلاحات پراستفاده گوگل ادز بوده و اصلی ترین گزینه ای است که کاربران را با کمپین شما آشنا می‌کند.

اصطلاحات I

تبلیغ عکس – Image Ad

نوعی تبلیغ نمایش است که آگهی شما را در قالب یک عکس به کاربران نمایش می‌دهد.

ایمپرشن – Impression

باید بدانید که ایمپرشن تنها یکی از اصطلاحات گوگل ادز نیست، بلکه در شبکه های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. Impression به معنی تعداد نمایش هایی گفته می‌شود که با جستجوهای مختلف شکل گرفته است.

ویرایش اینلاین – Inline Editing

این ویژگی گوگل ادز به شما امکان می‌دهد تا بتوانید آگهی ها، عبارات کلیدی، جایگاه های تبلیغاتی و بسیاری موارد دیگر را تغییر دهید.

تعامل – Interactions

تعامل را می‌توان به معنی هر اقدامی که کاربر بعد از دیدن آگهی شما انجام داده قملداد کرد. به طور کلی تعامل حالت های بسیار گسترده ای دارد. مانند:

  • کلیک روی تبلیغ
  • کلیک روی افزونه های تبلیغ
  • پخش ویدیو در یوتیوب
  • تماس با تبلیغ دهنده
  • و …

کلیک های نامعتبر یا فیک – Invalid clicks

به طور کلی گوگل برخی از کلیک های انجام شده را فیک یا نامعتبر می‌شناسد. عموما موارد زیر به عنوان Invalid Clicks شناخته می‌شوند:

  • کلیک های ناخواسته (به دلیل جابجا شدن المان های صفحه)
  • کلیک های ایجاد شده توسط بدافزار
  • کلیک های انجام شده توسط خود تبلیغ دهنده
  • کلیک های شکل گرفته توسط ربات

فیلترهای فهرست – Inventory Filters

شما می‌توانید با استفاده از این فیلتر، فهرستی از محصولات خود را از نمایش خارج کنید.

تبدیل درون برنامه ای – In-app Conversion

یک اقدام ارزشمند که درون یک برنامه تلفن همراه قرار گرفته است. به عنوان مثال، تکمیل خرید درون برنامه ای، ساخت اکانت یا تکمیل یک فعالیت مهم.

تعاریف با حرف K

کلمات کلیدی – Keywords

همانطور که می‌دانید کلمات کلیدی از واژه های تخصصی گوگل ادز نیستند و عموما به کلماتی گفته می‌شوند که کاربران استفاده می‌کنند تا به محتوای مورد نظرشان برسند.

کلمات کلیدی - اصطلاحات گوگل ادز

در ادوردز از این عبارات جهت نمایش آگهی به کاربران استفاده می‌شود. انطباق های گسترده ای برای کلمات مورد نظرتان در کمپین تبلیغاتی گوگل می‌توانید در نظر بگیرید.

درج کلمه کلیدی – Keyword Insertion

این فرمول به شما کمک می‌کند با یک کد ساده انواع کلمات مورد نظر در تبلیغات را هدف قرار دهید. این یک ویژگی جدید است که به صورت داینامیک متن تبلیغات شما را بر اساس جستجوی کاربر تغییر می‌دهد.

به عنوان مثال، اگر بخواهید برای کلمه “کفش” از Keyword Insertion استفاده کنید، باید کد زیر را در آگهی خود اضافه کنید:

{Keyword: Shoes}

گزینه های همخوانی کلمه کلیدی – Keyword Matching Options

این واژه گوگل ادز به عنوان انواع کلمات کلیدی نیز شناخته می‌شود. با تنظیمات مختلف باعث می‌شود تا کاربر بر اساس جستجویی که انجام می‌دهد آگهی مورد نظر شما را ببیند.

جمع آوری کلمه کلیدی – Keyword Mining

عموما به این کار استخراج کلمات کلیدی گفته می‌شود. شما می‌توانید با استفاده از Keyword Planner گوگل ادز عبارات مورد نظر خود برای تبلیغات را جمع آوری کنید.

کیورد پلنر – Keyword Planner

یک ابزار حرفه ای است که تقریبا همه چیز درباره کلمات کلیدی را به شما ارائه می‌دهد. به عنوان مثال، می‌توانید کلمه تبلیغات گوگل را در این ابزار سرچ کرده و عبارات مرتبط و هزینه هر کلیک را مشاهده نمائید.

پیشنهادهای کلمات کلیدی ابزار Keyword planner - اصطلاحات گوگل ادز

وضعیت کلمه کلیدی – Keyword Status

Keyword Status به شما اطلاعاتی درباره وضعیت کلمات کلیدی ارائه می‌کند. به عنوان مثال، به شما می‌گوید که هر کدام از کلمات امکان نمایش داده شدن به عنوان تبلیغ را در حال حاضر دارند یا خیر.

اصطلاحات تبلیغات گوگل با L

لندینگ پیج یا صفحه فرود – Landing Page

به عنوان صفحه ای شناخته می‌شود که کاربران را به سایت هدایت می‌کند. به این خاطر به آن صفحه فرود گفته می‌شود، چون کاربران از این طریق وارد سایت شده و به مکان های دیگر (صفحات مختلف) مراجعه می‌کنند.

صفحات تبلیغاتی شما در گوگل نیز به عنوان لندینگ پیج شناخته می‌شود. باید بدانید که لندینگ پیج در بین اصطلاحات گوگل ادوردز جزو مهم ترین ها قرار دارد.

تجربه صفحه لندینگ – Landing Page Experience

به عنوان تجربه ای محسوب می‌شود که کاربر هنگام وارد شدن به صفحه لندینگ داشته است. تجربه ای که به کاربر منتقل می‌کنید روی رتبه تبلیغ شما و هزینه تبلیغات گوگل تاثیر گذار خواهد بود.

هدف گذاری زبان – Language Targeting

این امکان وجود دارد تا برخی از تبلیغات با استفاده از زبان مرورگر کاربر، هدف گذاری شوند. به عنوان مثال، شما زبان مورد نظرتان را انتخاب کرده و آگهی شما فقط برای مرورگرهای با آن زبان نمایش داده می‌شود.

بودجه محدود – Limited by Budget

زمانی با این اصطلاح از گوگل ادز مواجه خواهید شد که بودجه کمپین شما کمتر از حد ممکن باشد. نه به طور کامل، بلکه گاهی اوقات با ممکن است تبلیغ گوگل شما به کاربران نمایش داده نشود.

افزونه موقعیت مکانی – Location Extension

این افزونه آدرس فیزیکی مورد نظرتان را به آگهی اضافه خواهد کرد. بنابراین پس از اینکه کاربران کلمه مورد نظر شما را جستجو کنند، آدرس کسب و کار را می‌توانند ببینند.

در حال حاضر استفاده از این افزونه برای کاربران ایرانی امکان پذیر نمی‌باشد.

هدف گذاری بر اساس موقعیت مکانی – Location Targeting

با این ویژگی شما می‌توانید بر اساس موقعیت مکانی کاربران آگهی های خود را به نمایش بگذارید. به عنوان مثال، می‌توانید تنظیماتی ایجاد کنید که چند کشور امکان مشاهده آگهی شما را نداشته باشند.

گزینه های موقعیت مکانی – Location Options

Location Options گزینه های متعددی از تنظیمات برای کمپین های دیسپلی هستند. مانند تبلیغات سرچ شما می‌توانید با این ویژگی شرایطی ایجاد کنید تا تبلیغات بنری صرفا به افرادی که در مکان انتخاب شده شما قرار دارند نمایش داده شود.

همچنین این امکان وجود دارد تا افراد قرار گرفته در موقعیت مکانی شما امکان دیدن آگهی را نداشته باشند.

با توجه به تحریم هایی که گوگل برای کاربران ایرانی ایجاد کرده، در حال حاضر امکان استفاده از موقعیت مکانی در تبلیغات وجود ندارد.

تعداد سرچ کم – Low Search Volume

این به عنوان گزارشی است که اعلام می‌کند کلمه انتخاب شده شما تعداد جستجوی محدودی دارد. در واقع می‌توان گفت این کلمات به عنوان هدفمندترین کلمات تبلیغاتی شناخته می‌شوند.

کلمات کلیدی با جستجوی کم - اصطلاحات گوگل ادز

ممکن است فکر کنید باید این عبارات را از کمپین خود حذف کنید، اما این کار اشتباه است.

تعاریف با حرف M

مکان های مدیریت شده – Managed Placements

به نوعی می‌توان گفت که managed Placements یک هدف گذاری تبلیغاتی است که شما این امکان را دارید تا انتخاب کنید آگهی شما در چه فضایی نمایش داده شود.

قیمت گذاری دستی – Manual Bidding

شما می‌توانید با انتخاب این گزینه در گوگل ادز پیشنهاد قیمت خود را به صورت دستی وارد نمائید. این کار به شما اجازه می‌دهد بیشترین هزینه به ازای هر کلیک را برای ادگروپ خود انتخاب کنید.

همچنین این امکان را خواهید داشت تا بر اساس کلمات کلیدی یا مکان های مورد نظرتان هزینه جداگانه ای تنظیم نمائید.

پرداخت هزینه دستی – Manual Payments

Manual Payments در گوگل ادز به این معنی است که شما قبل از اینکه تبلیغات خود را اجرا کنید، هزینه آن را پرداخت خواهید کرد. بعد از اینکه آگهی شما نمایش داده می‌شود، هزینه ها از پرداختی که انجام داده اید کسر خواهد شد.

انواع انطباق های کلمات کلیدی – Match Types

اگر بخواهیم منطقی شرایط را بررسی کنیم، ۵ انطباق مختلف برای کلمات کلیدی گوگل ادز وجود دارد. این موارد به صورت زیر هستند:

  1. براد مچ – Broad Match
  2. براد مچ اصلاح شده – Broad Match Modifier
  3. فریز مچ – Phrase Match
  4. اگزکت مچ – Exact Match
  5. نگتیو مچ – Negative Match

حداکثر کلیک – Maximize Clicks

شما می‌توانید با استفاده از استراتژی Maximize Clicks، بیشترین کلیک ممکن را از کمپین تبلیغاتی خود دریافت کنید.

البته این کار ممکن است هزینه های تبلیغاتی شما را افزایش دهد. قبل از انجام این کار توصیه می‌کنیم با کارشناسان پارس ادوردز تماس بگیرید.

Maximize Lift

استراتژی پیشنهاد خودکار که پیشنهادات را بر اساس علاقه به برند شخصی شما پس از تماشای ویدیوهای یوتیوب تنظیم می‌کند.

پیشنهاد حداکثر هزینه به ازای کلیک – Maximum CPC Bid

این یکی از اصطلاحات گوگل ادز است که کمتر در ایران از آن استفاده می‌شود. با Max CPC Bid می‌توانید بیشترین هزینه به ازای کلیک را انتخاب کنید.

با این پیشنهاد می‌توانید مطمئن باشید که همیشه آگهی شما نمایش داده می‌شود؛ البته باید کاری کنید تا کاربر بعد از کلیک کردن و وارد شدن به صحفه شما به مشتری تبدیل شود.

تبلیغات موبایلی – Mobile Ad

همانطور که از نام آن مشخص است تنها تبلیغ شما را به کاربران موبایل یا تبلت نمایش می‌دهد. همچنین یک گزینه دیگر با نام Mobile Only Ads در بین اصطلاحات گوگل ادز وجود دارد که همین ویژگی ها را دارد.

هزینه گذاری بر اساس موبایل – Mobile Bid Adjustment

این یکی از اصطلاحات گوگل ادز است که به صورت اختیاری می‌توانید آن را فعال کنید تا هزینه مشخصی برای کاربران موبایل تعیین کنید.

صورتحساب ماهانه – Monthly Invoicing

این ویژگی به این صورت است که صورتحساب تبلیغات شما به صورت ماهانه ارائه می‌شود. به طور کلی این ویژگی تنها برای شرکت های تبلیغاتی است که اکانت های گوگل مشتریان را اداره می‌کنند. مانند پارس ادوردز.

آزمایش های متنوع – Multivariate Testing

آزمایش های متنوع در گوگل ادز به عنوان یکی از استراتژی های بهینه سازی تبلیغات شناخته می‌شوند که گزینه هایی از یک آگهی را مورد بررسی قرار می‌دهند.

اصطلاحات گوگل ادز با حرف N

هدف گذاری محدود – Narrow Targeting

این ویژگی یک تنظیمات است که برای هدفمند بودن تبلیغات دیسپلی استفاده می‌شود. هدف گذاری محدود به این معنی است که برای نمایش تبلیغ تمام اهداف شما اعمال شده باشد.

کلمات کلیدی منفی – Negative Keywords

نوعی از انطباق های گوگل ادز است که از نمایش کلمات انتخاب شده برای کاربران جلوگیری می‌کند. شما می‌توانید با استفاده از Negative Keywords از کلیک نامرتبط آگهی های خود جلوگیری کنید.

کلمات کلیدی منفی - واژه نامه گوگل ادز

شبکه های تبلیغاتی – Networks

به طور کلی چندین شبکه تبلیغاتی در پلتفرم گوگل ادز در دسترس هستند که در زیر آنها را به شما معرفی می‌کنیم:

  1. شبکه سرچ
  2. شبکه دیسپلی
  3. شبکه شاپینگ (در ایران غیر فعال)
  4. شبکه ویدیو (یوتیوب)
  5. کمپین یونیورسال
  6. شبکه اپلیکیشن

خارج از دسترس – Not Serving

یکی از اصطلاحات گوگل ادز است که در زمان خارج دسترس بودن ویدیو تبلیغاتی آن را مشاهده می‌کنید. ممکن است ویدیو شما با سیاست های گوگل همخوانی نداشته باشد.

در حال حاضر خارج از دسترس – Not Yet Serving

به عنوان شرایطی شناخته می‌شود که هر یک از ویدیوهای شما در صف پردازش برای نمایش قرار گرفته اند. مدت زمانی نیاز است تا آگهی شما در دسترس کاربران قرار بگیرید. در این شرایط احتمالا با این پیام مواجه خواهید شد.

اصطلاحات گوگل ادز با حرف O

تبدیل آفلاین – Offline Conversion

تبدیل آفلاین به مواردی مرتبط است که کاربر به صورت آفلاین به مشتری تبدیل شده است. مثلا پر کردن یک فرم تماس در صفحه لندینگ. این یکی از تعاریف جذاب گوگل ادز به شمار می‌رود.

قاب تصویر – Opening Images

عموما تبلیغات ویدیویی گوگل می‌توانند یک تصویر داشته باشند که موضوع ویدیو را قبل از کلیک کردن بازگو کند. شما می‌توانید قالب تصویر دلخواه خود را به آگهی نمایشی اضافه کرده تا تاثیری در نرخ بازدید آن داشته باشد.

صفحات فرصت – Opportunities Tab

در گوگل ادز بخشی به عنوان Opportunities وجود دارد که فهرستی از کمپین های مناسب را به شما اطلاع می‌دهد. فرصت های جدید عموما در بخش Notification ها به تبلیغ دهنده اطلاع رسانی می‌شوند.

ارائه بیش از حد تبلیغ – Overdelivery

Overdelivery یکی از واژه های گوگل ادز است که برای نمایش آگهی شما به افراد بیشتر هزینه نمایش آگهی را افزایش می‌دهد. در این شرایط میزان بازدید و ترافیک شما از طریق تبلیغ نیز افزایش می‌یابد.

ارائه بیش از حد تبلیغ (اعتباری) – Overdelivery Credit

در شرایطی این اتفاق خواهد افتاد که میزان نمایش شما از بودجه ماهانه تبلیغات فراتر رفته باشد. Overdelivery Credit به شما کمک می‌کند تا روزهای باقی مانده از ماه که آگهی شما به اندازه کافی نمایش داده نمی‌شود را با هزینه اعتباری مدیریت نمائید.

تعاریف گوگل ادز با واژه P

منطقه زمانی – Pacific Time

به طور کلی تنظیمات منطقه زمانی گوگل ادز را نمایش می‌دهد. شما می‌توانید با توجه به شرایط خود تنظیمات Pacific Time را تغییر دهید.

دامنه پارک شده – Park Domain

اصطلاحا دامنه پارک شده به سایتی گفته می‌شود که هیچ گونه فعالیتی روی آن انجام نشده و صاحب وب سایت تنها مالکیت آن را در اختیار دارد. گوگل ادز به شما اجازه نمی‌دهد برای این گونه دامنه ها تبلیغات اجرا کنید.

روش های پرداخت – Payment Method

چندین روش هستند که شما می‌توانید با استفاده از آنها هزینه تبلیغعات گوگل ادز را پرداخت نمائید. اصطلاحا به آنها Payment Method گفته می‌شود.

روش های پرداخت در تبلیغات گوگل - اصطلاحات گوگل ادز

فریز مچ – Phrase Match

یکی دیگر از انواع کلمات کلیدی گوگل ادز است. با استفاده از این انطباق برای این که آگهی شما نمایش داده شود، لازم است کلمه کلیدی انتخاب شده شما سرچ شود. در صورتی که قبل یا بعد از کلمه کلیدی، عبارتی قرار بگیرید تاثیری در نمایش تبلیغ نخواهد داشت.

موقعیت های تبلیغ – Placements

موقعیت های مختلف در شبکه نمایش که تبلیغ شما در آنها نشان داده می‌شود. Placements یکی از اصطلاحات گوگل ادوردز است که کمتر از آن استفاده می‌شود.

نرخ پخش – Play Rate

همانطور که تبلیغات کلیکی گوگل به ازای کلیک های که دریافت می‌کنند نرخ دارند، ویدیوهای تبلیغاتی نیز شامل نرخ پخش می‌شوند.

بررسی این میزان در زمان اجرای تبلیغات ویدیویی بسیار مهم است، چون می‌توانید تغییرات لازم را در کمپین خود اعمال کنید.

فید محصول – Product feed

این ویژگی به شما اجازه می‌دهد محصولات خود را برای افرادی که نزدیک موقعیت مکانی کسب و کار شما هستند به نمایش بگذارید.

نحوه نمایش آن به این صورت است که شما اطلاعات مورد نظر از جمله تعداد موجودی، توضیحات، عکس و قیمت را ارائه می‌دهید و گوگل به صورت اتوماتیک تبلیغ شما را برای هر موقعیت مکانی مورد نظر نمایش می‌دهد.

متاسفانه در حال حاضر امکان استفاده از این نوع تبلیغ در ایران وجود ندارد.

گروه محصولات – Product group

یکی از روش هایی است که محصول خود را در کمپین شاپینگ گوگل ادز به نمایش کاربران بگذارید. شما یک گروه محصولات ایجاد کرده و پیشنهاد قیمت خود را بر اساس هر کدام از آنها ارائه می‌کنید.

همانطور که قبلا هم گفتیم، تبلیغات شاپینگ در ایران قابل اجرا نیستند.

لیست تبلیغ محصولات – Product Listing Ad

بر خلاف محصولی که در شبکه سرچ نشان داده می‌شود، لیست تبلیغ محصولات در شبکه نمایش امکانات گسترده ای مانند عکس، نظرات، قسمت و آپشن های بیشتری برای خرید به کاربر نمایش می‌دهد.

واژه های گوگل ادز با Q

کوالیتی اسکور – Quality Score

کوالیتی اسکور عموما در بین واژه های محبوب گوگل ادز قرار دارد. امتیازی که علاوه بر کسب رتبه بیشتر باعث می‌شود هزینه کمتری به ازای هر کلیک یا کمپین بپردازید.

ایجاد کیفیت تبلیغات بالا برای کم شدن هزینه های گوگل ادز - اصطلاحات گوگل ادز

عموما برای افزایش کوالیتی اسکور خود لازم است موارد زیر را رعایت کنید:

  • افزایش نرخ کلیک یا CTR
  • میزان ارتباط کلمات کلیدی و ادگروپ ها
  • ارائه تجربه کاربری مناسب در صفحه لندینگ
  • میزان ارتباط کلمه جستجو شده با صفحه تبلیغاتی
  • و …

اصطلاحات گوگل ادز با حرف R

بودجه روزانه پیشنهادی – Recommended Daily Budget

شما می‌توانید برای اجرای تبلیغات خود از بودجه روزانه پیشنهاد گوگل استفاده کنید. عموما این سیستم باعث می‌شود تا هزینه اندکی برای کلیک ها در نظر گرفته شود تا بتوانید خدمات خود را به افراد بیشتری ارائه کنید.

آدرس ارجاع – Referrer URL

این آدرسی است که کاربر را از صفحه جستجو یا وب سایت های دیگر به سایت شما هدایت کرده است. اصطلاحا به آن ارجاع دهنده یا Referrer نیز گفته می‌شود.

میزان ارتباط – Relevance

همانطور که بالاتر خواندید، میزان ارتباط ادگروپ با کلمات کلیدی یا میزان ارتباط جستجو با صفحه لندینگ از مهم ترین روش های افزایش کوالیتی اسکور است. حتما در زمان اجرای تبلیغات خود روی میزان ارتباط کمپین ها فعالیت کنید.

ریمارکتینگ – Remarketing

بگذارید ریمارکتینگ را این‌گونه معنی کنیم:

اگر کسی در وب سایت شما حضور داشته باشد و شما از تگ ریمارکتینگ استفاده کنید، می‌توانید در وب سایت مختلف (حتی خارجی) آگهی خود را به او نشان داده و مجددا آن را به سایت خود فرابخوانید.

استفاده از ریمارکتینگ در تبلیغات - تعاریف گوگل ادز

ریمارکتینگ یکی از اصطلاحات پراستفاده گوگل ادز به شمار می‌رود.

میزان بازگشت وجه – ROI

با توجه به هزینه تبلیغاتی که برای هر کمپین انجام می‌دهید، باید میزان بازگشت وجه یا به اصطلاح ROI آن را تحلیل کنید. این واژه در بین کارشناسان و استفاده از کنندگان از گوگل ادز بسیار استفاده می‌شود.

واژه نامه گوگل ادز با حرف S

اسکریپت – Script

یکی از اصطلاحات گوگل ادز است که اجازه می‌دهد با جاوا اسکریپت اکانت های خود را مدیریت کنید. به عنوان مثال، می‌توانید از داده های یک سیستم خارجی برای تغییر پیشنهادات خود استفاده کنید.

قیف سرچ – Search Funnels

به عنوان یکی از انواع قیف بازاریابی محسوب می‌شود که افراد حضور یافته در سایت شما از طریق سرچ را قبل از تبدیل شدن به مشتری آنالیز می‌کند.

شبکه سرچ – Search Network

این یکی از شبکه های تبلیغاتی گوگل ادوردز شناخته شده و به عنوان یکی از محبوب ترین شبکه ها نیز به شمار می‌رود.

شبکه پارتنرها – Search Partners

در شبکه پارتنرهای گوگل ممکن است تبلیغ شما در شبکه سرچ، دایرکتوری ها و جستجوهای مربوط به شخصیت ها ظاهر شود.

اصطلاح جستجو – Search Term

کلمه یا اصطلاحات گوگل ادز که کاربر در موتور جستجو آنها را وارد کرده تا به پاسخ مورد نظرش دست یابد.

گزارش اصطلاحات جستجو – Search Terms Report

این گزارش نشان می‌دهد که کدام یک از واژه های انتخابی شما توسط کاربر جستجو شده اند. همچنین ممکن است با نام Search Query Report نیز این این گزارش یاد شود.

سگمنت – Segment

سگمنت به عنوان یک دسته بندی شناخته می‌شود که شما می‌توانید برای بهبود عملکرد خود به کمپین اضافه کنید. گزینه های سگمنت می‌تواند با توجه کلمه کلیدی، تبلیغ، ادگروپ، کمپین و بسیاری موارد دیگر متفاوت باشد.

بودجه به اشتراک گذاشته شده – Shared Budget

این یکی از ویژگی های جدید گوگل ادز به شمار می‌رود و به شما اجازه می‌دهد یک بودجه روزانه را برای چندین کمپین در یک اکانت ایجاد نمائید.

کمپین شاپینگ – Shopping Campaign

کمپین شاپینگ به تبلیغ دهندگان اجازه می‌دهد در صفحه نتایج گوگل محصولات خود را فروش برسانند. نمایش آنها تنها با جستجوی نام محصول امکان پذیر است و در حال حاضر با آی‌پی ایران نمایش داده نمی‌شوند.

کانال خرید و اختصاصی – Shopping Channel and Exclusivity

کانال خرید، محصولات را بر اساس دسترسی آنلاین یا محلی تقسیم می‌کند و نوع آگهی نمایشی را ارائه می‌کند. کانال انحصاری یا اختصاصی محصولات را بر اساس در دسترس بودن، آنها را در هر دو کانال تقسیم می‌کند.

ساسپند شدن سایت – Site Suspended

زمانی که با این پیغام مواجه شوید، یعنی یکی از قوانین گوگل ادز را نقض کرده اید. در بیشتر موارد، ساسپند شدن اکانت تبلیغ دهنده به این دلیل است که گوگل فکر می‌کند اطلاعات غلطی ارائه شده یا محتوای گمراه کننده ای در صفحه لندینگ سایت وجود دارد.

هزینه گذاری هوشمند – Smart Bidding

این یکی از مهم ترین اصطلاحات گوگل ادز است و به همه پیشنهادهای هزینه ای هوشمند این پلتفرم اشاره دارد. هزینه گذاری هوشمند شامل استراتژی هایی همچون حداکثر تبدیل ها، هزینه به ازای اقدام هدف گذاری شده، هزینه به ازای کلیک پیشرفته و … می‌باشد.

جداول آمار و ارقام – Statistics Table

این واژه گوگل ادز مربوط به جداول آمار و ارقام بوده و به نوعی عملکرد تبلیغات را نشان می‌دهد. در صورت نیاز می‌توانید داده هایی را به جدول اضافه یا اینکه حذف نمائید.

اصطلاحات گوگل ادز با حرف T

هدف گذاری بر اساس اقدام – Target CPA

هدف گذاری بر اساس اقدام یکی از استراتژی های هوشمند قیمت گذاری گوگل ادز است که کمک می‌کند بیشترین میزان نرخ تبدیل را دریافت کنید. یا اینکه هزینه ها را زیر هدفی که تنظیم کرده اید نگه می‌دارد.

Target CPA به عنوان یک استراتژی استاندارد در یک یا چندین کمپین در دسترس است.

هدف گذاری گروهی – Targeting Group

با استفاده از این ویژگی شما می‌توانید تبلیغات خود را به دسته بندی هایی از افراد با علاقه مندی های متفاوت نمایش دهید. شما می‌توانید با اضافه کردن گزینه Audiences به ادگروپ خود از این اصطلاح گوگل ادز استفاده نمائید.

روش هدف گیری – Targeting Method

همانطور که از نام این روش مشخص است به شما اجازه می‌دهد نوع هدف گیری مخاطبان خود را انتخاب کنید. با این شرایط می‌توانید قوانینی اعمال کنید که چه کسی تبلیغ شما را ببیند.

تبلیغ متنی – Text Ad

تبلیغات متنی در اصطلاحات گوگل ادز بسیار استفاده شده و به شیوه های مختلف نیز در دسترس است. همچنین به عنوان تبلیغات سرچ نیز شناخته می‌شود.

پوشش متن تبلیغ – Text Ovelay Ad

یک متن تبلیغاتی است که همراه با ویدیو در شبکه نمایش گوگل نشان داده می‌شود. این آگهی همراه با ویدیو تبلیغاتی نمایش داده شده یا اینکه در ۲۰ درصد فضای انتهایی ویدیو قرار می‌گیرند.

پیشنهاد قیمت بالای صفحه اول – Top of Page Bid Estimate

این یکی دیگر از اصطلاحات گوگل ادز است که برای درج آگهی شما در صفحه اول گوگل استفاده می‌شود. با توجه به کیفیت صفحه لندینگ و تبلیغات شما، این احتمال وجود دارد که آگهی در بالای صفحه اول قرار بگیرد.

نمای واقعی – Trueview

نمایش واقعی به عنوان یک کمپین ویدیویی شناخته می‌شود. تبلیغات ایجاد شده در Trueview امکان درج CTA، عنوان و بخش پایانی را خواهند داشت.

نمای واقعی یا Trueview - اصطلاحات گوگل ادز

با این حال، امکان اضافه کردن سایت لینک و فرمت لید نیز وجود دارد.

فرمت های ویدویی نمای واقعی – Truview Vide Formats

به طور کلی فرمت های ویدیویی نمای واقعی به دو دسته تقسیم شده اند.

  1. In-Stream: فرمت ویدیویی که قبل یا در میان ویدیوها پخش می‌شود. این آگهی ها بعد از ۵ ثانیه قبل رد شدن هستند.
  2. In-Display: فرمت هایی هستند که در کنای ویدیو در حال پخش به عنوان یک محتوای جذاب به کاربر پیشنهاد می‌شوند.

واژه های گوگل ادز با U

تحت بررسی – Under Review

عموما همه تبلیغ هایی که در گوگل ادز اجرا می‌شوند باید تحت بررسی گوگل قرار بگیرند. به طور کلی ممکن است بررسی های گوگل تا یک روز نیز به طول بیانجامد. بیشتر درباره افزونه Review گوگل ادز بدانید.

منبع یاب – URL

این یکی از اصطلاحات گوگل ادز است که عموما با آدرس اینترنتی صفحه اشتباه گرفته می‌شود. در این واژه URL مخفف کلمه Uniform Resource Locators است.

پارامترهای آدرس – URL Parameter

پارامترهای آدرس اینترنتی راهی برای انتقال اطلاعات مورد نظر از طریق یک کلیک به شمار می‌رود. می‌توانید پارامترهای متنوعی را در URL خود وارد کرده تا اطلاعات مربوط به یک کلیک را ردیابی کنند.

اصطلاح های با حرف V

منتشرکننده ویدیو – Video Publisher

به سایتی گفته می‌شود که محتوای ویدیویی منتشر می‌کند. منتشر کنندگان ویدیو به عنوان همکارهای گوگل شناخته شده و در شبکه نمایش نیز قرار دارند.

واژه نامه گوگل ادز با حرف W

تماس های تبدیل شده سایت – Website Call as Conversion

این اصطلاح زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که یک کاربر روی تبلیغ شما کلیک کرده و سپس روی تماس کلیک کند. به عنوان مثال، شما زمانی می‌توانید تماسی را به عنوان تبدیل انتخاب کنید که شامل فروش شوند یا ارزش آن فروش را در دربر گیرد.

شامل مشکل – With Issues

یک وضعیت برای تبلیغات ویدویی است که به دلیل نقض قوانین گوگل ادز با مشکل مواجه شده اند. در این شرایط ممکن است اصطلاح With Issues را ببینید.

حرف آخر

امیدواریم که از خواندن اصطلاحات گوگل ادز که توسط وبسایت پارس ادوردز تهیه شده لذت برده باشید.

اگر فراموش کردیم به واژه ای از تبلیغ در گوگل اشاره کنیم، خوشحال می‌شویم در بخش نظرات آن را اعلام نمائید.

به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟

نوشته های مرتبط:

  • چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل
    چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل
  • گوگل مای بیزینس یا گوگل مای اکانت چیست؟
    گوگل مای بیزینس یا گوگل مای اکانت چیست؟
  • انواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان
    انواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان
  • کامل ترین آموزش گوگل سرچ کنسول [نسخه جدید]
    کامل ترین آموزش گوگل سرچ کنسول [نسخه جدید]
  • مزایای تبلیغات در گوگل چیست؟ نتایج سریع تر نسبت به سئو
    مزایای تبلیغات در گوگل چیست؟ نتایج سریع تر نسبت به سئو
  • آشنایی با گوگل ادز به زبان ساده! - ویدیوی 3
    آشنایی با گوگل ادز به زبان ساده! - ویدیوی 3
Tweet
Share
Share
Pin

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم2,753,000 تومان

۳۰۰ درهم4,054,000 تومان

۶۰۰ درهم8,033,000 تومان

۱۰۰۰ درهم13,264,000 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید