تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران جدید
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • تبلیغات ویدیویی
  • ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی چیست و چرا اهمیت دارد؟

ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی چیست و چرا اهمیت دارد؟

HK 16 می 2019
ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی چیست و چرا اهمیت دارد؟

این روزها کسب و کارها بش از پیش به ویدیو مارکتینگ توجه می‌کنند. به این دلیل که امروزه کاربران ویدیوهای بیشتری را نسبت به گذشته تماشا می‌کنند. یک جستجوی ساده درباره تعداد نمایش ویدیوهای یوتیوب همه چیز را درباره اهمیت بازاریابی ویدیو ارائه می‌کند.

بر اساس اطلاعاتی که وب سایت یوتیوب منتشر کرده، ویدیوهای این شبکه بیش از در روز بیش از ۱ میلیارد ساعت بازدید دارند. همچنین طبق آمار منتشر شده توسط Wyzowl، حدود ۶۳ درصد از کسب‌ و کارها از ویدیو در بازاریابی محتوایی خود استفاده می‌کنند.

از بین این کسب و کارها، ۸۲ درصد از آنها اعلام کرده‌اند که استفاده از ویدیو بخش مهمی از استراتژی آنها برای بازاریابی آنلاین به شمار می‌رود.

ویدیو با سرعت در حال پیشرفت و گسترش است. با این روند، زودتر از آنچه که تصور می‌کنیم به بالاترین رده‌های بازاریابی دیجیتال می‌رسد. ۸۳ درصد از کسب و کارهای مختلف باور دارند که ویدئو مارکتینگ، نرخ بازگشت سرمایه یا ROI را افزایش می‌دهد.

شما می‌توانید برای اهداف مختلف کسب و کار از ویدیو استفاده کنید. در ادامه چند دلیل مهم را عنوان می‌کنیم تا شما را قانع کند از این شیوه برای پیشرفت کسب و کار خود استفاده کنید.

فهرست محتوا پنهان
انواع روش های ویدیو مارکتینگ کدامند؟
نحوه ساخت استراتژی ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیو
تاثیر ویدیو مارکتینگ در رشد کسب و کار
۱. افزایش میزان فروش و نرخ تبدیل
۲. نرخ بازگشت سرمایه قابل قبول با ویدیو مارکتینگ
۳. نسبت به برند حس اطمینان ایجاد می‌ کند
۴. ویدیو مارکتینگ در بهینه سازی سایت تاثیر گذار است
۵. ویدیو برای کاربران موبایل جذاب است
۶. ویدیو مارکتینگ می‌تواند همه چیز را توضیح دهد
۷. ویدیو مارکتینگ تنبل‌ترین خریداران را به مشارکت وا می‌دارد
۸. ویدیو کاربران را به اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی تشویق می‌کند
چرا باید از ویدیو مارکتینگ استفاده کنیم؟ مهم ترین آمار درباره بازاریابی ویدیویی
نکات کلیدی درباره استفاده از بازاریابی ویدیویی
نتیجه گیری

انواع روش های ویدیو مارکتینگ کدامند؟

قبل از اینکه ساخت ویدیوهای خود را آغاز کنید، شما باید انواع روش های ویدیو مارکتینگ را بشناسید. در یک لیست انواع مختلفی از ویدوهایی که می‌توانید برای کسب و کار خود استفاده کنید را معرفی می‌کنیم.

۱. ویدیوهای نسخه نمایشی یا دمو

ویدیوهای دمو کارایی محصولات شما را نمایش می‌دهد. می‌تواند در نمونه های مختلفی مانند یک ویدیو کامل یادگیری استفاده از نرم افزار باشد یا اینکه جعبه گشایی یک محصول و تست اولیه از آن باشد.

۲. ویدیوهای برند

ویدیوهای ساخته شده درباره برند به عنوان بخشی از یک کمپین تبلیغاتی بزرگ به شمار می‌روند. میزان نمایش، مراحل یا اهداف، محصولات و خدمات را نشان می‌دهد. هدف از ساخت ویدیو برند این است که میزان آگاهی از برند افزایش یابد و مخاطبان هدف نسبت به آن جذب شوند.

ویدیو های مربوط به برند - انواع روش های ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی

۳. ویدیوهای رویداد یا اونت

یکی دیگر از انواع روش های ویدیو مارکتینگ مربوط به رویدادها یا اونت ها است. برند شما می‌تواند میزبان یک کنفرانس، میز گفتگو، جمع آوری سرمایه یا سایر رویدادها باشد. همچنین این ویدیوها می‌توانند درباره مصاحبه های جذاب یا ارائه هایی از این گردهمایی ها باشند.

۴. مصاحبه های تخصصی

ضبط مصاحبه ها با متخصص یا رهبران داخلی در صنعت فعالیت خود باعث می‌شود یک حس اعتماد و اعتبار در بین مخاطبین هدف خود ایجاد کنید. اینفلوئنسرهای محبوب در زمینه خود را پیدا کنید و مصاحبه های انجام شده را در اختیار مخاطبین قرار دهید.

ویدیوهای مصاحبه اختصاصی - روش های ویدیو مارکتینگ

از مصاحبه های تاکتیکی نترسید، مخاطبین شما می‌توانند با تلاش سخت شما رشد کنند.

۵. ویدیوهای آموزشی یا نحوه انجام دادن کار

ویدیوهای آموزشی می‌توانند به مخاطبین شما دانش بنیادین ارائه کند تا راه حل های ممکن را پیدا کنند و بیشتر با کسب و کار شما آشنا شوند. این ویدیوها می‌تواند توسط تیم فروش نیز استفاده شود تا توضیحات لازم به مشتریان ارائه شود.

۶. ویدیوهای توضیحاتی

این سبک از ویدیوها به مخاطبین کمک می‌کند که چرا باید از محصولات یا خدمات شما استفاده کنند. ویدیوهای توضیحاتی بر مشکلات خریدار اصلی شرکت تمرکز دارد تا مشکل به وجود آمده برای او را برطرف کند. با توضیحات دریافت شده از طریق ویدیو، فرد به راه حل خود دسترسی پیدا می‌کند.

۷. ویدیوهای انیمیشنی

ویدیوهای انیمیشنی یا متحرک می‌توانند قالب مناسبی برای درک مفاهیمی باشند که به تجسم قوی نیاز دارند. بسیاری از ابزارهای ادوبی و برخی شرکت های دیگر از این طریق منتشر می‌شوند تا مصرف کنندگان به سادگی با خدمات آنها آشنا شوند.

۸. مطالعات موردی

چشم انداز شما باید بر این اساس باشد که محصولات یا خدمات بیزینس شما مشکلات مشخصی را حل ‌کنند. یکی از بهترین روش ها برای این کار استفاده از مطالعات موردی است تا نیازهای مشتریان را برطرف کند و حس وفاداری را افزایش دهد.

۹. ویدیوهای لایو یا زنده

ویدیوهای لایو به بازدیدکنندگان تصویری خاص از پشت صحنه کسب و کار شما می‌دهد. همچنین باعث می‌شود میزان تعامل و تماشای ویدیوها تا ۸ برابر افزایش یابد. در این کلیپ ها، مصاحبه، سخنرانی، رویداد پخش کنید و بینندگان را به اظهار نظر تشویق کنید.

۱۰. فیلم های ۳۶۰ درجه و واقعیت مجازی

با ویدیوهای ۳۶۰ درجه، مخاطبین می‌توانند از زوایای مختلف محتوای تصویری را مشاهده کنند و تصور کنند که در محیط ضبط فیلم حضور دارند. این سبک ویدیویی به بینندگان اجازه می‌دهد تا مکان یا رویدادی را در قطب جنوب یا موتور سواری در کوهستان تجربه کنند.

ویدیوهای 360 درجه - انواع روش های ویدیو مارکتینگ

کلیپ های واقعیت مجازی به مخاطبین اجازه می‌دهد تا تجربه خود را هدایت و آن را کنترل کنند. این ویدیوها عموما در دستگاه هایی مانند Oculus Rift یا Google Cardboard دیده می‌شوند.

۱۱. واقعیت تکمیلی (AR)

در این سبک از پیام های ویدیویی، یک لایه دیجیتالی به آنچه در جهان مشاهده می‌کنید اضافه می‌شود! به عنوان مثال، شما می‌توانید دوربین تلفن خود را به سمت اتاق نشیمن نگه دارید و واقعیت تکمیلی به شما امکان می‌دهد ببینید که یک کاناپه در فضا چگونه به نظر می‌رسد. یا اینکه یک کتاب را به حالت دیگر بخوانید. اپلیکیشن IKEA Place یک گزینه خود برای ساخت ویدیوهای واقعیت تکمیلی است.

استفاده از ویدیوهای واقعیت تکمیلی - انواع روش های ویدیو مارکتینگ

۱۲. پیام های شخصی سازی شده

ویدیو می‌تواند یک روش خلاقانه برای ادامه مکالمه یا پاسخ به کسی از طریق ایمیل باشد. این فیلم ها لحظاتی لذت بخش و منحصر بفرد برای چشم انداز شما ایجاد می‌کنند و می‌توانند مشتریان را در مسیر خرید جلوتر ببرند.

نحوه ساخت استراتژی ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیو

چه یک شرکت کوچک باشید یا اعتبار بالایی در بین مردم داشته باشید، بهتر است از ویدیو مارکتینگ استفاده کنید تا کسب و کار خود را گسترش دهید. به طور کلی ۳۳ درصد از فعالیت های تبلیغاتی به ویدیو اختصاص داده می‌شود و ۴۹ درصد از شرکت هایی که از ویدیو استفاده کرده اند رشد بالاتری نسبت به شرکت هایی که از این روش استفاده نکرده اند دارند.

آمار و ارقام در این زمینه جذاب هستند، اما چه کاری باید انجام دهید تا این ارقام برای شرکت شما ثبت شود؟ چند روش برای ساخت استراتژی ویدئو مارکتینگ وجود دارد که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

به طور خلاصه باید انجام مراحل زیر را در استراتژی خود درنظر گرفته باشید:

  • ایجاد طرح و برنامه برای ویدیو
  • شناخت و نحوه استفاده از دوربین
  • در اختیار داشتن یک استودیو
  • آماده سازی استعداد خود
  • آماده شدن برای ویرایش ویدیوها
  • سازماندهی ویدیوها
  • ویرایش ویدیو
  • استفاده از موزیک
  • ضبط صدا

 ۱. محتوای خود را پیکربندی کنید

کسب و کارها اصولا بهتر است ذهن خود را شفاف کنند و خریدار ایده آل خود را تجسم کنند: جنسیت، سن، قومیت، موقعیت مکانی، سبک زندگی و خیلی موارد دیگر.

ایجاد پرسونای خریدار برای داشتن طرح کلی از محتوا

این دقیقا همان چیزی است که با عنوان پرسونای خریدار شناخته می‌شود. شناخت این افراد باعث می‌شود پیکربندی محتوای شما نسبت به مخاطبین صحیح ایجاد شود.

توجه به پرسونای خریدار یکی از بهترین فعالیت هایی است که در زمان ساخت استراتژی بازاریابی ویدیویی انجام می‌دهید. تمام اطلاعاتی که شما در ویدیو منتشر می‌کنید باید با شخص خریدار شما ارتباط برقرار کند. محتوا باید به سوالات خریداران پاسخ دهد، مشکلات آنها را برطرف کند و فراخوان های اقدام (CTA) هدفمند ایجاد کند.

علاوه بر آن، شناخت پرسونای خریدار باعث می‌شود که لحن یا طرز بیان کسب و کار شما تعیین شود؛ و این یکی از موضوعات مهم در ضبط ویدیو به شمار می‌رود. مخاطب شما ممکن است ویدیوهای با چاشنی کمدی را ترجیح دهد یا اینکه بخواهد از یک شرکت حرفه ای و تخصصی خرید کند؟

 شما می‌توانید همزمان با انتشار ویدیو، پیام و لحن خود را در ویدیو مارکتینگ مطابقت دهید.

۲. طرح محتوای ویدیویی خود را مشخص کنید

کلید اصلی در استراتژی ویدئو مارکتینگ این است که یک تقویم و برنامه محتوایی برای خود تعیین کنید. به عنوان مثال، در یک میزان زمانی مشخص قصد دارید چه تعداد ویدیو منتشر کنید؟ به نظر شما استفاده از یک ویدیو در هفته مناسب است یا اینکه در طول ماه ۲ ویدیو ایجاد کنید؟

زمانی که تقویم محتوایی خود را ایجاد کنید، شما می‌خواهید از انواع مختلف ویدیو بهره مند شوید. در واقع، تعداد زیادی محتوا وجود دارد که می‌توانید از بین آنها انتخاب کنید:

  • ویدیوهای آموزشی
  • سرگرم کننده یا کمدی
  • فیلم های عملی یا انجام نحوه کار
  • ویدیوهای پشت صحنه
  • توصیه و تکنیک
  • مصاحبه ای
  • وبینارها
  • توضیحات محصول
  • فیلم های مطالعه ای یا بررسی و …

پیشنهاد می‌کنیم فعالیت خود را با ۲ یا ۳ مورد از گزینه های بالا آغاز کنید. طول ویدیو خود را مشخص کنید و نسبت به آن یک طرح کلی با موضوعات پیشنهادی و توضیحات مختصر یا عمیق ایجاد نمائید. توجه داشته باشید، طبق تحقیقی که Wistia انجام داده ویدیوهایی که بیش از دقیقه طول کشیده اند میزان تعامل بیشتری را ثبت کرده اند.

ایجاد تقویم محتوایی - استراتژی های بازاریابی ویدیو

همچنین بهتر است مطمئن شوید هر ویدیو یک فراخوان به اقدام داشته باشد تا به مخاطبین بگوید در خبرنامه ثبت نام کنند، ویدیوهای شما را Subscribe کنند یا اینکه محصول یا خدماتی از شما دریافت کنند.

پس از اینکه برنامه ریزی برای انتشار ویدیو را انجام دادید، زمان آن رسیده تا متوجه شوید چگونه ویدیوهای خود را منتشر کنید. به عنوان مثال، ممکن است ترجیح دهید ویدیو خود را در قالب لایو در اینستاگرام یا یوتیوب قرار دهید؛ یا اینکه آن را ضبط و ادیت کنید تا آن را بعدا آپلود کنید.

هرکدام از این دو روش مزایای خود را دارند، اما استفاده از کدام یک از آنها بستگی به مخاطبین و پیام شما خواهد داشت.

۳. تقسیم بندی و فتح کردن

زمانی که شما استراتژی ویدیو مارکتینگ و پلتفرم مورد نظر را مشخص کردید، برای ضبط ویدیوها باید وظایفی را به تیم خود واگذار کنید. فرض می‌گیریم که شما تیمی در اختیار دارید تا در این شرایط به شما کمک کنند. این شرایط می‌توانند شامل مراحل زیر باشند:

  • تعیین نقاط قرار گرفتن دوربین و نقاط صحبت کردن
  • تنظیمات روشنایی
  • ضبط ویدیوها
  • ادیت ویدیوها
  • آپلود ویدیوها

در صورتی که به تنهایی ویدیو ایجاد می‌کنید، شما هنوز می‌توانید استراتژی ویدیو مارکتینگ خود را ایجاد کنید؛ اما لازم است برای همه موارد بالا زمان بندی ایجاد نمائید. پیشنهاد می‌کنیم از زمان های آخر هفته خود برای آماده سازی و ضبط استفاده کنید.

۴. آپلود محتوای ویدیویی

زمانی که محتوای ویدیویی خود را ایجاد و ویرایش کردید، زمان آن رسیده تا آن را منتشر کنید. در صورتی که ویدیوهای خود را لایو منتشر می‌کنید دیگر نیازی به انجام آپلود یا ویرایش آنها نیست. شما می‌توانید با آپلود ویدیوها فضایی را ایجاد کنید تا کاربران در زمان های دیگری نیز آن را ببینند؛ البته این موضوع برای ویدیوهای لایو نیز وجود دارد.

آپلود محتوای ویدیویی برای ویدیو مارکتینگ

زمانی که برای آپلود ویدیو اقدام می‌کنید، شما می‌توانید از مهم ترین و پربازدیدترین پلتفرم ها استفاده کنید: یوتیوب، فیس بوک و اینستاگرام.

آپلود محتوای ویدیویی در یوتیوب

همانطور که می‌دانید یوتیوب دومین موتور جستجوی جهان است. روزانه بیشتر از یک میلیارد ساعت ویدیو در این شبکه پخش می‌شود. علاوه بر آن، گوگل مالک یوتیوب است و شما ویدیو خود را در محبوب ترین موتور جستجوی جهان منتشر می‌کنید که البته سئو وب سایت شما را نیز بهبود می‌دهد.

ویدیو در فیس بوک

آپلود ویدیو در فیس بوک یکی از مزیت هایی است که می‌توانید در معروف ترین شبکه اجتماعی بدست آورید. در مقایسه با لینک های یوتیوب، ویدیوهای همسان فیس بوک ۱۰ برابر میزان نمایش بیشتری داشته اند. در واقع، فیسبوک به شما که ویدیویی در پلتفرم آنها آپلود می‌کنید پاداش می‌دهد.

آپلود ویدیو در اینستاگرام

همانطور که می‌دانید استفاده از اینستاگرام در سال های اخیر به طور چشم گیری افزایش یافته است. این شبکه حتی از فیس بوک نیز میزان تعامل بالاتری ثبت کرده و آپلود ویدیو در اینستاگرام یکی از روش های عالی ساخت استراژی ویدیو مارکتینگ به شمار می‌رود. لایوهای اینستاگرام نیز محبوب هستند و می‌توانید تعدادی از محتواهای خود را از این طریق منتشر کنید.

۵. بررسی و تحلیل داده ها

تا به اینجا شما مخاطب خود را تعریف کردید، پیامتان را رساندید، محتوای ویدیویی خود را ایجاد کردید و آن را در بهترین کانال مدنظرتان منتشر کردید. در صورتی که داده های بدست آمده از این فعالیت ها را بررسی نکنید، اصطلاحا شما بازاریابی ویدیویی انجام نداده اید!

تجزیه و تحلیل داده های ویدیو مارکتینگ برای اطلاعات دقیق از نحوه تعامل مخاطبین

بنابراین بسیار مهم است که نگاهی به آمارهای ثبت شده داشته باشید.

برای اینکه بتوانید معیارهای استراتژی ویدئو مارکتینگ خود را تشخیص دهید از موارد زیر استفاده نمائید:

  • تعداد کل بازدید
  • نرخ کلیک CTR (بازدید ویدیو در ایمیل یا شبکه اجتماعی)
  • نرخ تبدیل (صفحات لندینگ یا وب سایت)
  • میزان تعامل شبکه های اجتماعی (لایک، اشتراک گذاری، کامنت و …)

زمانی که داده ها را جمع آوری کردید، می‌توانید با توجه به اطلاعات آنها ویدیوهای آینده خود را ایجاد کنید. اگر ویدیو شما تعداد نمایش بالایی داشته باشد اما میزان تعامل آن کم باشد، احتمالا موضوع درستی را انتخاب کرده اید، اما ممکن است لحن پیام شما درست نباشد.

همچنین در صورتی که ویدیو شما در شبکه های اجتماعی تعامل بالایی ثبت کرده اند، مخاطبین به شما می‌گویند که علاقه زیادی به دیدن این سبک ویدیو دارند. در صورتی که نرخ تبدیل شما قابل قبول نیست، بهتر است CTA یا فراخوان های اقدام خود را تقویت کنید.

اگر ویدیو شما بازدید یا تعامل بالایی ندارد، شما باید راه جدید پیدا کنید تا تعداد لایک های پست های شبکه اجتماعی یا کمپین های ایمیل مارکتینگ را افزایش دهید. همچنین می‌توانید پرسونای خریدار خود را مجددا بررسی کرده و موضوعات ویدیو را نیز آنالیز کنید.

توصیه می‌کنیم قبل از اینکه وقت و منابع خود را برای ضبط ویدیوهای بعدی خود صرف کنید، به داده های خود توجه کنید. تجزیه و تحلیل به شما کمک می‌کند تاثیر بیشتری بر مخاطبان خود بگذارید.

تاثیر ویدیو مارکتینگ در رشد کسب و کار

بدون شک بازاریابی ویدیو یکی از مهم ترین استراتژی‌های تبلیغاتی به شمار می‌رود. ممکن است شما برای شروع این شیوه از بازاریابی هنوز در شک و تردید باشید. حتما با خود فکر می‌کنید که آیا ویدیو مارکتینگ واقعا تاثیری در ترویج و رشد کسب و کارتان دارد یا خیر؟

یا اینکه فکر می‌کنید آیا منابع کافی برای ساخت ویدیو و استفاده از آنها در بازاریابی خود در اختیار دارید یا خیر؟

پاسخ به این سوال‌ها بسیار ساده است. Video Marketing  ارزش وقت گذاشتن و هزینه کردن را دارد. نه تنها به این دلیل که بیشتر کسب و کارها از این شیوه استفاده می‌کنند، بلکه به این دلیل که ویدیو ابزاری قابل انعطاف و سودبخش برای بازاریابی دیجیتال است.

در ادامه ۱۰ مورد از تاثیر استفاده از ویدیو در رشد کسب و کار را به شما معرفی می‌کنیم.

۱. افزایش میزان فروش و نرخ تبدیل

اولین دلیل مهم برای استفاده از ویدیو مارکتینگ این است که برای شما درآمد خوبی به همراه خواهد داشت. اضافه کردن ویدیوی معرفی محصول به لندینگ پیج، می‌تواند نرخ تبدیل را تا ۸۰ درصد افزایش دهد. استفاده از ویدیو می‌تواند در هر دسته بندی مفید باشد و حتما تاثیر آن را در کسب و کار خود مشاهده می‌کنید.

تاثیر ویدیو مارکتینگ در رشد کسب و کار - افزایش فروش و نرخ تبدیل

علاوه بر آن، ویدیو این توانایی را دارد تا مستقیما میزان فروش را افزایش دهد. تحقیقات و بررسی‌های صورت گرفته در این مورد نشان می‌دهد که ۷۴ درصد از کاربرانی که ویدیوهای توضیحی یک محصول را می‌بینند در نهایت برای خرید آن متقاعد می‌شوند. پس بهتر است که هر چه سریع‌تر ویدیوهای خلاقانه و هیجان‌انگیزی برای محصولات و خدمات خود بسازید.

اگر دقیقا در مورد آن فکر کنید، متوجه می‌شوید که تاثیرگذاری ویدیو جای تعجب ندارد. بینایی، اصلی ترین حس ما انسان ها به شمار می‌رود. بیشتر اطلاعاتی که به مغز منتقل می‌شوند، از طریق داده‌های تصویری هستند.

پس همانطور که تصاویر می‌توانند مشارکت مخاطبان را به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش دهند، ویدیوها نیز تاثیری چند برابر دارند و می‌توانند کسب و کارتان را رونق دهند.

۲. نرخ بازگشت سرمایه قابل قبول با ویدیو مارکتینگ

برای اینکه بیشتر در مورد استفاده از ویدیو در استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال خود هیجان‌زده و مشتاق شوید، بد نیست بدانید که ۸۳ درصد از کسب و کارها اعلام کرده‌اند که ویدیو نرخ بازگشت سرمایه بسیار بالایی دارد. شاید تهیه ویدیو حرفه‌ای ارزان‌ترین راه و ساده‌ترین راه برای تولید محتوا نباشد ولی بدون شک ارزش وقت گذاشتن و هزینه کردن دارد.

ثبت نرخ بازگشت وجه بالا با استفاده از ویدیو مارکتینگ

نرم‌افزارهای ادیت ویدیو به خصوص نرم‌افزارهای آنلاین، روز به روز در حال بهبود یافتن و گسترش پیدا کردن هستند و استفاده از آنها هر روز راحت‌تر و ارزان‌تر می‌شود. این روزها حتی یک اسمارت فون هم می‌تواند امکانات لازم برای ساخت یک ویدیوی حرفه‌ای را در اختیارتان بگذارد.

خبر خوب دیگر این است که ویدیوهایی که می‌سازید لازم نیست عالی و بی‌نقص باشند. محتوای ویدیوها است که اهمیت دارد. تحقیقات اخیر که در این مورد صورت گرفته است، نشان می‌دهد که کاربران معمولا از ویدیوهایی که توضیحات واضح و دقیقی از محصول و خدمات نمی‌دهد، رضایت ندارند.

۳. نسبت به برند حس اطمینان ایجاد می‌ کند

ایجاد اطمینان نسبت به برند، کلید موفقیت در افزایش نرخ تبدیل و افزایش فروش است. ایجاد اطمینان باید به تنهایی، یک هدف مهم در روند کسب و کار باشد. کل مفهوم کانتنت مارکتینگ یا بازاریابی محتوایی بر اساس ایجاد اطمینان و برقراری رابطه بلندمدت است. باید کاری کنید که مردم و مخاطبان به دنبال شما بیایند. این کار را با فراهم کردن اطلاعات ارزشمند و جالب انجام دهید.

بازاریابی ویدیویی باعث می‌شود نسبت به برند شما حس اطمینان ایجاد شود

در سال‌های اخیر آن چیزی که بیشتر از همه در افزایش فروش تاثیر دارد، بیش از اینکه محتوا باشد، ایجاد اطمینان است. حتی ترافیک سایت نیز نمی‌تواند به اندازه حس اطمینان مهم باشد. ویدیو به تنهایی می‌تواند وظایف متعددی را بر عهده بگیرد؛ از جمله ایجاد اطمینان و همینطور بازاریابی محتوایی. ویدیو احساسات مخاطب را درگیر می‌کند و مشارکت او را افزایش می‌دهد.

این روزها افرادی که در یوتیوب فعال هستند، به یکی از قدرتمندترین و تاثیرگذارترین افراد در بازاریابی دیجیتال تبدیل شده‌اند. با توجه به همه این موارد، اگر برای کانتنت مارکتینگ یا بازاریابی محتوایی جدی هستید، حتما باید برای ویدیو اهمیت خاص و ویژه‌ای قائل شوید.

ویدیوهای تبلیغاتی نیز می‌توانند حس اعتماد ایجاد کنند. برخی از مشتریان هنوز هم به خرید خدمات و محصولات از طریق اینترنت، اطمینان کافی ندارند؛ چون نگران این هستند که محصولاتی که می‌خواهند به درستی به دست‌شان نرسد یا اینکه اصلا محصولی در کار نباشد!

اما، ویدیو مارکتینگ اگر به شکل موثر و مفیدی اجرا شود، محصولات و خدمات را بهتر و قابل‌اطمینان‌تر معرفی می‌کند. تاثیر ویدیو باعث می‌شود که ۷۵ درصد از مشتریان برای خرید آنلاین، اطمینان لازم را پیدا کنند.

۴. ویدیو مارکتینگ در بهینه سازی سایت تاثیر گذار است

ویدیوها باعث می‌شوند که مخاطبان و بازدیدکنندگان سایت، وقت بیشتری را در سایت بگذرانند. حضور طولانی‌تر بازدیدکنندگان در سایت به موتورهای جستجو سیگنالی می‌فرستد که سایت شما محتوای خوب و ارزشمندی دارد که بازدیدکننده را نگه داشته است.

ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی در بهینه سازی سایت تاثیر می گذارد

طبق آمار منتشر شده توسط Moovly، اگر در یکی از پیج‌های وب سایت خود یک ویدیو قرار داده باشید، ۵۳ برابر بیشتر احتمال دارد که در صفحه نتایج گوگل در رده بالاتری قرار بگیرید. ویدیوها تاثیر قابل توجه و زیادی در میزان رتبه دهی سایت در گوگل دارند.

برای گرفتن بهترین نتیجه در سئو، ویدیوهای خود را برای بارگذاری در یوتیوب هم باید بهینه سازی کنید. عنوان جذاب و گیرا برای آن انتخاب کنید و توضیحات کامل و مفیدی بنویسید.

لینک ویدیو را در وب سایت خود قرار دهید. برای مشتریان، راهی فراهم کنید تا قدم دوم را به سمت خرید و به سمت هدفی که دارید، بردارند. حتی می‌توانید از ویدیوهای تعاملی استفاده کنید تا مخاطبان را به انجام کاری و مشارکت در وب‌سایت تشویق کنید.

۵. ویدیو برای کاربران موبایل جذاب است

ویدیو و موبایل دست در دست هم اهمیت خود را در دنیای امروز نشان داده‌اند. ۹۰ درصد از مشتریان، ویدیوها را در موبایل‌شان تماشا می‌کنند. از سال ۲۰۱۳ تا به حال، تماشای ویدیو از طریق موبایل تا ۲۳۳ درصد افزایش پیدا کرده است. این موارد مهم ترین دلایل برای استفاده از استراتژی های ویدیو مارکتینگ برای جلب رضایت کابران موبایل است.

استفاده از ویدیو مارکتینگ کاربران موبایل را به سمت سایت شما هدایت می کند

گزارش‌های یوتیوب نشان می‌دهد که تماشای ویدیوها از طریق موبایل، هرساله ۱۰۰ درصد افزایش پیدا می‌کند. چون مردم دوست دارند که ویدیوها را در شرایط مختلف مثلا در مسیر رفت و آمد خود تماشا کنند. تعداد کاربران تلفن های هوشمند نیز روز به روز در حال افزایش است. در نتیجه تعداد مخاطبان ویدیوها دائما در حال بیشتر شدن است.

همچنین گوگل گزارش می‌دهد که کاربران اسمارت‌فون‌ها دو برابر بینندگان تلویزیونی و یک و نیم برابر کاربرانی که از طریق کامپیوترهای دسکتاپ ویدیوها را تماشا می‌کنند، با برندهایی که محتوای ویدیویی یا تبلیغات ویدیویی منتشر می‌کنند، احساس نزدیکی بیشتری دارند.

رشد روزافزون ویدیوهای موبایلی و بازدید ویدیو از طریق موبایل نشان می‌دهد که برندها باید به تجربه شخصی کاربرانی که با گوشی های هوشمند، ویدیوها را تماشا می‌کنند، حساسیت بیشتری داشته باشند. استفاده از استراتژی های بازاریابی ویدیو می‌تواند کمک بسزایی در جلب رضایت کاربران موبایل داشته باشد.

۶. ویدیو مارکتینگ می‌تواند همه چیز را توضیح دهد

آیا در حال راه اندازی یک سرویس جدید یا ارائه یک محصول تازه هستید؟ ویدیویی بسازید که نشان دهد این محصول و سرویس، چطور کار می‌کند.

ویدیو مارکتینگ می‌تواند همه چیز درباره کسب و کار را توضیح دهد

به همین خاطر است که ۴۵ درصد از کسب و کارها که از ویدیو مارکتینگ استفاده می‌کنند اعلام کرده‌اند که از ویدیوهای توضیحی در مورد محصولات و خدمات در صفحه اول سایت خود استفاده کرده اند. از بین این کسب و کارها، ۸۳ درصد از آنها اعلام کرده اند که ویدیوهای توضیحی که در صفحه اول قرارداده‌اند، بسیار موثر بوده است.

اگر سرویس شما به نحوی است که باید یک مفهوم سخت و پیچیده را توضیح دهید، از انیمیشن استفاده کنید. انیمیشن می‌تواند مفاهیمی را منتقل کند که هیچ ویدیوی زنده یا متن طولانی نمی‌تواند این کار را انجام دهد. به این دلیل است که داستانی جذاب برای کاربر بیان می‌کند.

علاوه بر این، ویدیوهای خسته‌کننده که چند نفر در آنها دائم حرف می‌زنند دیگر برای کاربران امروزی، جذاب و قابل توجه نیست. انیمیشن‌ها ترکیبی عالی از سرگرمی، نوستالژی و سادگی هستند و استفاده از آنها بسیار موثر است.

۷. ویدیو مارکتینگ تنبل‌ترین خریداران را به مشارکت وا می‌دارد

ویدیو یک ابزار عالی برای آموزش و یادگیری است و در عین حال، استفاده از آن بسیار راحت است. زندگی امروزی ما بسیار پرمشغله است و به همین دلیل، اکثر افراد وقت کافی برای خواندن توضیحات طولانی ندارند. در این شرایط بازاریابی ویدیویی می‌تواند شانس شما برای جلب نظر این افراد را افزایش دهد.

تشویق خریداران بی اشتیاق با بازاریابی ویدیویی یا ویدیو مارکتینگ

مشتریان امروزی دوست دارند که محصول را در حال کار کردن ببینند. ترجیح دادن ویدیو به سایر انواع محتوا، مهم‌ترین عاملی است که شما را وادار می‌کند از ویدیو در کانتنت مارتینگ یا بازاریابی محتوایی استفاده کنید.

ویدئو مارکتینگ می‌تواند مخاطبان زیادی برایتان جذب کند. در مراحل مختلفی می‌توانید از تاثیر ویدیو بهره‌مند شوید. حتی تنبل‌ترین کاربران و مشتریان، از ویدیوها استفاده می کنند. تلاش کنید که ویدیوها نه تنها از نظر بصری بلکه از نظر شنوایی هم نظر مخاطب را جلب کنند تا تاثیرگذاری آن، دوچندان شود.

۸. ویدیو کاربران را به اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی تشویق می‌کند

در هشتمین گزارش سالانه صنعت بازاریابی شبکه‌های اجتماعی در شرکت Social Media Examiner ، اعلام شد که بیش از ۶۰ درصد از بازاریابان شبکه‌های اجتماعی از محتوای ویدیویی استفاده کرده‌اند.

ویدیو مارکتینگ میزان اشتراک گذاری ویدیوهای شبکه های اجتماعی را افزایش می دهد

شبکه‌های اجتماعی نیز با ویژگی‌های جدید خود، کاربران را تشویق می‌کنند تا از ویدیوهای بیشتری استفاده کنند و محتوای ویدیویی تولید کنند. مثلا فیس بوک سرویس‌هایی مثل ۳۶۰۰ Video یا ویدیوی زنده را راه‌اندازی کرده است یا Lifestage که یک اپلیکیشن مبتنی بر ویدیو برای نوجوانان است.

اینستاگرام هم قابلیت آپلود کردن ویدیوهای ۶۰ ثانیه‌ای و طولانی‌تر (IGTV) را دارد و استوری اینستاگرام هم برای تولید ویدیو مناسب است. توییتر از سرویس پریسکوپ استفاده می‌کند. یوتیوب به دومین شبکه اجتماعی پرطرفدار دنیا تبدیل شده است.

با این حال، در زمینه‌ شبکه‌های اجتماعی، بازاریابان ویدیویی باید به خاطر داشته باشند که مردم معمولا احساسات را به اشتراک می‌گذارند نه حقایق را. ۷۶ درصد از کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گویند که ویدیوی برندها را در صورتی که سرگرم‌کننده و جذاب باشد به اشتراک می‌گذارند.

بنابراین اگر می‌خواهید محتوای ویدیویی شما در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود، ویدیوهای جذاب و خلاقانه و سرگرم‌کننده بسازید. اشتراک گذاری بیشتر در شبکه‌های اجتماعی به طور مستقیم تاثیری در نرخ بازگشت سرمایه ندارد؛ ولی باعث افزایش ترافیک سایت می‌شود و از آنجا می‌توانید منتظر فروش و درآمد بیشتر باشید.

چرا باید از ویدیو مارکتینگ استفاده کنیم؟ مهم ترین آمار درباره بازاریابی ویدیویی

آمارهای مربوط به ویدیو مارکتینگ نشان می‌دهد که چرا باید همین امروز، بازاریابی ویدیویی را شروع کنید.

این آمار و ارقام به شما ثابت می‌کند که اکنون زمان مناسبی برای استفاده از قدرت ویدیو در کسب و کار است. از آنها استفاده کنید تا استراتژی مناسبی برای ساخت ویدیوهای برند خود در نظر بگیرید.

نوع دیگر ویدیوهای پرطرفدار، ولاگ یا بلاگ ویدیویی است. مصاحبه های ویدیویی، معرفی ویدیویی، آموزش‌های تصویری، ویدیوهای نقد و بررسی، دموی محصولات، ویدیوهای زنده و تبلیغات ویدیویی از دیگر انواع ویدیو هستند که می‌توانید به شکل‌های مختلف برای تبلیغات خود از آنها بهره ببرید.

به طور خلاصه مهم ترین آمار درباره بازاریابی ویدیویی را ارائه کرده ایم تا بدانید چرا باید از این روش بازاریابی در کسب و کار خود استفاده کنید.

۱. کاربران اینترنت در همه جای دنیا، از محتوای ویدیویی لذت می‌برند

این روزها بیشتر از هر زمان دیگری، محتواهای ویدیویی بازدید می‌شوند. برای مثال ۸۵ درصد از کاربران اینترنت در ایالات متحده آمریکا، به طور ماهانه و مرتب محتواهای ویدیویی را از طریق دیوایس‌های مختلف خود دنبال می‌کنند.

کاربران در سراسر دنیا از تماشای ویدیوهای آنلاین لذت می‌برند

کاربران ۲۵ تا ۳۴ ساله بیشتر از همه مخاطبان به این محتواها علاقه مند هستند. مردان، ۴۰ درصد بیشتر از زنان وقت صرف تماشای محتوای آنلاین می‌کنند.

مدت زمانی که کاربران اینترنتی به محتوای ویدیویی اختصاص می‌دهند و به طور هفتگی و از طریق اسمارت‌فون‌ها ویدیو تماشا می‌کنند، روز‌به‌روز در حال افزایش است.

جالب است بدانید که کاربران اینترنت در کشورهای عربستان سعودی و ترکیه در رده اول و دوم طرفداران محتواهای ویدیویی قرار دارند یعنی ۹۵ درصد از کاربران اینترنت در این دو کشور، با دیوایس‌های مختلف حتما ویدیوهای آنلاین را تماشا می‌کنند.

۲. تقاضا برای محتوای ویدیویی در حال افزایش است

علاقه و اشتیاق برای دنبال کردن محتواهای ویدیویی فقط به سرگرمی و تفریح محدود نمی‌شود. محتوای ویدیویی این روزها بسیار گسترش یافته است و به برندهای مختلف راه پیدا کرده است. تحقیقات صورت گرفته در این زمینه نشان می‌دهد که ۵۴ درصد از مشتریان یک برند، دوست دارند از طرف برندها و شرکت‌هایی که مشتری آنها هستند، محتواهای ویدیویی بیشتری تماشا کنند.

تقاضای مشاهده محتوای ویدیویی در حال افزایش است

با این وجود، تقاضای روزافزون برای ویدیو بسیاری از اینفلوئنسرهای این صنعت، به طور فعالانه در زمینه تولید انواع محتوای ویدویی تلاش می‌کنند تا نیاز و تقاضای مخاطبان را برآورده کنند.

بسیاری از کاربران اینترنت، تمایل دارند که محتواهای نوشتاری یا حتی صوتی را کنار بگذارند، ولی به محتوای ویدیویی توجه خاصی نشان می‌دهند. بنابراین برای برندهایی که می‌خواهند توجه مشتریان را بشتر جلب کنند، بهتر است که از ویدیو به نحو احسن استفاده کنند.

۳. ویدیو یک ابزار قدرتمند در بازاریابی است

موفقیت با بازاریابی ویدیویی یا ویدیو مارکتینگ در حال حاضر به اوج خود رسیده است. تعجبی ندارد که چرا این روزها کسب‌وکارهای بیشتری به دنبال ساخت محتوای ویدیویی هستند و تولید ویدیو را به عنوان بخش مهمی از استراتژی بازاریابی دیجیتال خود در نظر می‌گیرند.

ویدیو مارکتینگ یک ابزار قدرتمند به شمار می رود

متخصصان بازاریابی دیجیتال، باید مراقب باشند تا این فرصت فوق‌العاده را از دست ندهند. با وجود افزایش روز‌افزون تقاضا برای محتوای ویدیویی، تعجبی ندارد که چرا بسیاری از متخصصان بازاریابی دیجیتال به استفاده از ویدیو به عنوان یک ابزار بازاریابی روی آورده‌اند. این متخصصان به پتانسیل ویدیو برای افزایش نرخ تعامل یا مشارکت مخاطبان اعتماد دارند و از آن برای ایجاد «اطمینان به برند» استفاده می‌کنند.

۴. مشتریان تماشای ویدیوهای شبکه‌های اجتماعی را دوست دارند

کاربران اینترنت هر روز بیشتر از گذشته، از محتواهای ویدیویی در پلتفرم‌های مختلف استفاده می‌کنند. فرقی نمی‌کند که بلاگ باشد، اینستاگرام باشد یا یوتیوب، مردم روز‌به‌روز منتظر محتواهای ویدیویی بیشتری هستند.

کاربران اینترنتی به مشاهده ویدیوهای شبکه های اجتماعی علاقه مند هستند

ویدیوها محبوب‌ترین نوع محتوا در بین مشتریان یک برند به شمار می‌روند. طبق نتایج بررسی‌های صورت گرفته، ۷۳ درصد از مشتریان ادعا کرده‌اند که برای تصمیم گرفتن در مورد خریدن یک محصول، از ویدیوهای شبکه‌های اجتماعی یک برند تاثیر گرفته‌اند. این آمار به تنهایی نشان می‌دهد که ویدیوها چطور در گذر زمان، به بالاترین محبوبیت رسیده‌اند. به این خاطر است که نباید اهمیت بازاریابی ویدیو را دست کم گرفت.

با وجود تاثیر زیادی که ویدیو در تصمیم‌گیری برای خرید دارد، تعجبی ندارد که چرا اینستاگرام به یکی از پررونق‌ترین و روبه‌رشدترین پلتفرم‌ها تبدیل شده است. در این شبکه اجتماعی می‌توان با محتوای ویدیویی، مشتریان را به خرید تشویق کرد.

۵. ویدیو مارکتینگ با سود برابری دارد

ویدیو مارکتینگ یکی از عوامل مهم تاثیرگذار در نرخ بازگشت سرمایه (ROI) است. اگر نگاه دقیقی به آمار و ارقام بیاندازیم، ۸۸ درصد از بازاریابان دیجیتال، از نرخ بازگشت سرمایه ویدئو مارکتینگ در شبکه‌های اجتماعی رضایت دارند.

ویدیو مارکتینگ با سود مساوی است

شرکت‌ها به طور گسترده برای افزایش فروش، ایجاد آگاهی از برند و ایجاد اطمینان به برند، برای اطلاع رسانی به مخاطبان فعلی و جذب مشتریان احتمالی از ویدیو مارکتینگ استفاده می‌کنند.

پلتفرم‌هایی که بیشتر از همه مورد استفاده بازاریابان محتوا قرار می‌گیرد تا محتواهای ویدیویی و ویدیوهای تبلیغاتی را منتشر کنند، اینستاگرام، یوتیوب و فیس‌بوک هستند.

یکی از دلایلی که باعث شده محتوای ویدیویی به یکی از ابزارهای مفید در بازاریابی دیجیتال تبدیل شود، پتانسیل این ابزار برای توضیح دادن همه چیز در فرمتی است که قابل رجوع دوباره است؛ یعنی فرمت بصری.

۶. ویدیو مارکتینگ کانالی برای جذب مشتری است

به گزارش Optinmonster ویدیو مارکتینگ باعث افزایش ۶۶ درصدی جذب مشتری می‌شود. همچنین بازاریابی ویدیویی به ۵۴ درصد افزایش آگاهی برند منجر می‌شود. علاوه بر این، ۹۳ درصد از بازاریابان اعلام کرده‌اند که به لطف انتشار ویدیو در شبکه‌های اجتماعی، به مشتریان جدیدی دست پیدا کرده‌اند.

بازاریابی ویدیویی باعث می‌شود مشتریان جدیدی جذب کنید

افزایش کیفیت مخاطبان و مشتریان احتمالی، احتمالا به خاطر کیفیت سطح آموزشی است که ویدیوها به دنبال دارند. برای مشتری اطمینان ایجاد می‌کند و اطلاعات مفیدی در مورد شرکت یا برند و محصولات و خدمات آن ارائه می‌کند.

همه این آمار نشان می‌دهد که در موفقیت ویدیو مارکتینگ برای کسب و کارها نباید شک کنید. نه تنها در حال حاضر، بلکه برای آینده نیز باید به فکر استفاده از این ابزار قدرتمند باشید.

۷. ویدیوها کاربران را برای مدت بیشتری در سایت نگه می دارند

ویدیوها کمک می‌کنند که کاربران برای مدت بیشتری در سایت بمانند و همینطور مشارکت آنها در محتوای سایت بیشتر می‌شود. طبق گزارش فوربس، به طور متوسط، کاربران ۸۸ درصد وقت بیشتری در وب‌سایت‌های حاوی محتوای ویدیویی صرف می‌کنند.

ویدیوها باعث می شود مدت زمان ماندن کاربران در سایت افزایش یابد

همین حقیقت به تنهایی کافی است تا ثابت کند چقدر محتوای ویدویی می‌تواند مخاطب را درگیر کند و مشارکت آنها را افزایش دهد. همچنین، مخاطبان وقتی پیامی را از طریق ویدیو دریافت می‌کنند نسبت به محتوای متنی، آن را بهتر درک می‌کنند و به خاطر می‌سپارند.

اگر می‌خواهید مخاطبان در سایت شما برای مدت بیشتری بمانند، توجه آنها را با گذاشتن محتوای ویدیویی جذاب، جلب کنید. سعی کنید ویدیوهایی از معرفی محصول، دمو، ویدیوهای آموزشی و … برای مخاطبان خود تهیه کنید. این‌ها رایج‌ترین محتواهای ویدیویی هستند که شرکت‌های B2C از آن استفاده می‌کنند.

۸. ویدیو از متن گیراتر و جذاب تر است

بینندگان محتوای ویدیویی ۹۵ درصد بیشتر احتمال دارد که یک «فراخوان به اقدام» یا CTA را بعد از تماشای ویدیو به خاطر بسپارند. در مقابل، فقط ده درصد از کسانی که متنی را می‌خوانند کال تو اکشن را به خاطر می‌آورند.

ویدیو از متن گیراتر و جذات بر است

ویدیو نه تنها ابزار فوق‌العاده‌ای برای آموزش است بلکه استفاده از آن و به خاطر سپردن آن، بسیار راحت است. با توجه به اینکه بسیاری از قشر جوان و بزرگسال امروزه سبک زندگی پرمشغله‌ای دارند، احتمالا زمان و صبر کافی برای خواندن توضیحات بلند و متن‌های طولانی را ندارند.

ویدیو برای این افراد، روشی راحت و بی‌دردسر برای کسب اطلاعات است و از طریق آن می‌توانند پاسخ سوال‌های خود را راحت‌تر پیدا کنند و اطلاعات را به خاطر بسپارند.

این فهرست که شامل مجموعه‌ای از ویژگی‌های مثبت ویدیو مارکتینگ بود، به شما کمک می‌کند که استراتژی مناسبی برای بازاریابی ویدیویی خود تبیین کنید. حتی اگر تا الان برای شروع استفاده از از این ابزار شک داشتید، از همین امروز شروع کنید و منتظر مشاهده نتایج خیره‌کننده آن باشید.  

نکات کلیدی درباره استفاده از بازاریابی ویدیویی

این نکته را به خاطر داشته باشید: نرخ کلیک تبلیغات ویدیویی ۱.۸۴ درصد است. این نرخ بالاترین نرخ کلیک یا CTR در بین همه فرمت‌های تبلیغات دیجیتالی است. برای تبلیغات ویدیویی یوتیوب که ۱۵ ثانیه‌ای و غیر قابل رد کردن هستند، نرخ تکمیل ۹۲ درصد است برای تبلیغات قابل رد کردن، نرخ تبدیل ۹ درصد است.

نکات کلیدی درباره استفاده از بازارایبی ویدیویی

تبلیغات ویدیویی در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی نیز بسیار تاثیرگذار است. به همین دلیل باید تبلیغات ویدیویی را جایگزین تبلیغاتی بنری کنید. تبلیغات بنری این روزها به ندرت دیده می‌شود. این پدیده را کوری بنر می‌نامند. یعنی مخاطبان به طور خودآگاه یا ناخودآگاه، تبلیغات بنری را نادیده می‌گیرند.

نکات کلیدی در زمان ایجاد ویدیو مارکتینگ

اگر قصد دارید که کسب و کار خود را رونق دهید، توصیه می‌کنیم ویدیوهای خود را در کمپین‌های ایمیلی خود بگنجانید. نرخ تبدیل یک ایمیل معرفی که با یک ویدیو همراه باشد، تا ۹۶ درصد افزایش خواهد داشت. این کار بهترین روش برای این است که از سایر رقبا، متمایز باشید و پیام‌تان را به طیف وسیعی از مخاطبان برسانید.

نتیجه گیری

ویدیو مارکتینگ روز به روز بیشتر از قبل گسترده می‌شود. از دلایل گسترش ویدیو می‌توان به پیشرفت فناوری اشاره کرد، ولی دلیل مهم‌تر دیگر این است که ویدیوها این روزها به راحتی به سراسر دنیا راه پیدا می‌کنند.

تهیه ویدیو برای بازاریابی و توسعه کسب و کار، به خلاقیت و آگاهی از روان‌شناسی مشتری نیاز دارد. با در نظر گرفتن این دو فاکتور، با هزینه کم می‌توانید یک معجزه واقعی در فروش رقم بزنید.

ویدیوهای خلاقانه و جذاب، در سراسر اینترنت پخش می‌شوند و میلیون‌ها بازدید خواهند داشت. این نکته‌ای است که باید همیشه در نظر داشته باشید که فقط خلاقیت است که باقی می‌ماند.

منبع: dreamgrow

به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟
Tweet
Share
Share
Pin

مقالات مرتبط:

ویدیو مارکتینگمهم ترین آمار ویدیو مارکتینگ در سال ۲۰۱۹ اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگلاصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل تبلیغ در یوتیوبراهنمای تبلیغ در یوتیوب برای مبتدیان بهینه سازی کانال یوتیوب۱۲ روش بهینه سازی کانال یوتیوب چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل انواع تبلیغات - روش های تبلیغاتی ایران و جهانانواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان تبلیغات اینترنتی: انواع روش های بازاریابی اینترنتی را بشناسیدتبلیغات اینترنتی: معرفی انواع روش های بازاریابی اینترنتی افیلیت مارکتینگ (Affiliate Marketing) چیست و چه استراتژی هایی دارد؟افیلیت مارکتینگ (Affiliate Marketing) چیست و چه استراتژی هایی دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم5,475,000 تومان

۳۰۰ درهم8,063,000 تومان

۶۰۰ درهم15,977,000 تومان

۱۰۰۰ درهم26,380,000 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید



    [telegram]