ویدیو مارکتینگ یکی از ابزارهای موثر در بازاریابی دیجیتال است. این شیوه از بازاریابی روز به روز بیشتر از قبل مورد توجه قرار میگیرد. آمار مربوط به ویدیو مارکتینگ در سال ۲۰۱۹ نشان میدهد که چرا باید همین امروز، بازاریابی ویدیویی را شروع کنید.
اگر ویدیو مارکتینگ را آینده بازاریابی در نظر بگیریم، اکنون آن آینده رسیده است. اگر تا به حال نمیدانستید که آیا وقت گذاشتن و سرمایهگذاری روی ویدیو مارکتینگ ارزش دارد یا نه، باید بدانید که اکنون بهترین زمان برای شروع ویدیو مارکتینگ است.
آیا منابع کافی برای ساخت ویدیو در اختیار دارید؟ آیا در بین مخاطبان هدف شما، به اندازه کافی افرادی وجود دارند که علاقهمند به ویدیو باشند؟ و سوال آخر اینکه آیا ویدیو مارکتینگ ارزش وقت گذاشتن و تلاش کردن دارد؟ جواب همه این سوالات، مثبت است.
در این مقاله، چند آمار کلیدی مرتبط با ویدیو مارکتینگ در سال ۲۰۱۹ را مشاهده میکنید. این آمار و ارقام به شما ثابت میکند که اکنون زمان مناسبی برای ویدیو مارکتینگ است. از این آمار سریع و خلاصه در مورد ویدیو مارکتینگ در سال ۲۰۱۹ استفاده کنید و استراتژی مناسبی برای ویدیو مارکتینگ برند خود در نظر بگیرید.
قبل از اینکه در مورد ویدیو مارکتینگ صحبت کنیم، ابتدا باید انواع محتواهای ویدیویی را بشناسید. برای بازاریابی کسب و کار خود چندین نوع ویدیو میتوانید بسازید.
رفتار کاربران یوتیوب در سال ۲۰۱۸ چگونه بود؟
یکی از مهمترین انواع ویدیو در بازاریابی ویدیویی، ویدیوهای توضیحی است. این ویدیوها معمولا کوتاه هستند و در مورد محصولات و خدمات خاصی توضیح میدهند.
نوع دیگر ویدیوهای پرطرفدار، ولاگ یا بلاگ ویدیویی است. مصاحبه های ویدیویی، معرفی ویدیویی، آموزشهای تصویری، ویدیوهای نقد و بررسی، دموی محصولات، ویدیوهای زنده و تبلیغات ویدیویی از دیگر انواع ویدیو هستند که میتوانید به شکلهای مختلف برای تبلیغات خود از آنها بهره ببرید.
اکنون به سراغ آمار و ارقام مربوط به ویدیو مارکتینگ در سال ۲۰۱۹ میرویم. برای اینکه استراتژی ویدیو مارکتینگ شما به درستی نتیجه دهد، از جدیدترین و معتبرترین آمار استفاده کردهایم.
این روزها بیشتر از هر زمان دیگری، محتواهای ویدیویی بازدید میشوند. برای مثال ۸۵ درصد از کاربران اینترنت در ایالات متحده آمریکا، به طور ماهانه و مرتب محتواهای ویدیویی را از طریق دیوایسهای مختلف خود دنبال میکنند.
کاربران ۲۵ تا ۳۴ ساله، بیشتر از همه مخاطبان این محتواها هستند و ویدیوهای آنلاین را تماشا میکنند. مردان، ۴۰ درصد بیشتر از زنان، وقت صرف تماشای محتوای آنلاین میکنند.
مدت زمانی که کاربران اینترنت به محتوای ویدیویی اختصاص میدهند و به طور هفتگی و از طریق اسمارتفونها ویدیو تماشا میکنند، روزبهروز در حال افزایش است. جالب است بدانید که کاربران اینترنت در کشورهای عربستان سعودی و ترکیه در رده اول و دوم طرفداران محتواهای ویدیویی قرار دارند یعنی ۹۵ درصد از کاربران اینترنت در این دو کشور، با دیوایسهای مختلف حتما ویدیوهای آنلاین را تماشا میکنند.
علاقه و اشتیاق برای دنبال کردن محتواهای ویدیویی فقط به سرگرمی و تفریح محدود نمیشود. محتوای ویدیویی این روزها بسیار گسترش یافته است و به برندهای مختلف راه پیدا کرده است. تحقیقات صورت گرفته در این زمینه نشان میدهد که ۵۴ درصد از مشتریان یک برند، دوست دارند از طرف برندها و شرکتهایی که مشتری آنها هستند، محتواهای ویدیویی بیشتری تماشا کنند.
با وجود این تقاضای روزافزون برای ویدیو، بسیاری از اینفلوئنسرهای این صنعت، به طور فعالانه در زمینه تولید انواع محتوای ویدویی تلاش میکنند تا نیاز و تقاضای مخاطبان را برآورده کنند.
پاسخدهندگان به یک نظرسنجی تصدیق کردهاند که محتوای ویدیویی، تقاضای بیشتری دارد چون مردم معمولا با دقت بیشتری این محتوا را میبینند. بسیاری از کاربران اینترنت، تمایل دارند که محتواهای نوشتاری یا حتی صوتی را کنار بگذارند ولی به محتوای ویدیویی توجه خاصی نشان میدهند. بنابراین برای برندهایی که میخواهند توجه مشتریان را بشتر جلب کنند، بهتر است که از ویدیو به نحو احسن استفاده کنند.
موفقیت با بازاریابی ویدیویی یا ویدیو مارکتینگ در سال ۲۰۱۸ به اوج خود رسید. تعجبی ندارد که چرا این روزها کسبوکارهای بیشتری به دنبال ساخت محتوای ویدیویی هستند و تولید ویدیو را به عنوان بخش مهمی از استراتژی بازاریابی دیجیتال خود در نظر میگیرند.
متخصصان بازاریابی دیجیتال، باید مراقب باشند تا این فرصت فوقالعاده را از دست ندهند. فرصتی که محتوای ویدیویی برای آنها فراهم میکند تا مخاطبان بیشتری جذب کنند. گزارش سال ۲۰۱۹ نشان میدهد که ۸۷ درصد از متخصصان بازاریابی دیجیتال، از ابزار ویدیو مارکتینگ به نحو احسن استفاده میکنند.
با وجود افزایش روزافزون تقاضا برای محتوای ویدیویی، تعجبی ندارد که چرا این تعداد از متخصصان بازاریابی دیجیتال به استفاده از ویدیو به عنوان یک ابزار بازاریابی روی آوردهاند. این متخصصان به پتانسیل ویدیو برای افزایش اینگیجمنت یا مشارکت مخاطبان اعتماد دارند و از آن برای ایجاد «اطمینان به برند» استفاده میکنند.
کاربران اینترنت هر روز بیشتر از گذشته، از محتواهای ودیویی در پلتفرمهای مختلف استفاده میکنند. فرقی نمیکند که بلاگ باشد، اینستاگرام باشد یا یوتیوب، مردم روزبهروز منتظر محتواهای ویدیویی بیشتری هستند.
ویدیوها محبوبترین نوع محتوا در بین مشتریان یک برند است. در واقع مشتریان، بیشترین محتوایی که از برندها در شبکههای اجتماعی انتظار دارند، محتوای ویدیویی است.
طبق نتایج بررسیهای صورت گرفته، ۷۳ درصد از مشتریان ادعا کردهاند که برای تصمیم گرفتن در مورد خریدن یک محصول، از ویدیوهای شبکههای اجتماعی یک برند، تاثیر گرفتهاند. این آمار به تنهایی نشان میدهد که ویدیوها چطور در گذر زمان، به بالاترین محبوبیت رسیدهاند.
با وجود تاثیر زیادی که ویدیو در تصمیمگیری برای خرید دارد، تعجبی ندارد که چرا اینستاگرام به یکی از پررونقترین و روبهرشدترین پلتفرمها تبدیل شده است. در این شبکه اجتماعی میتوان با محتوای ویدیویی، مشتریان را به خرید تشویق کرد.
ویدیو مارکتینگ یکی از عوامل مهم تاثیرگذار در نرخ بازگشت سرمایه (ROI) است. اگر نگاه دقیقی به آمار و ارقام بیاندازیم، ۸۸ درصد از بازاریابان دیجیتال، از نرخ بازگشت سرمایه ویدیو مارکتینگ در شبکههای اجتماعی رضایت دارند. همچنین در همین گزارش نقل شده است که ۸۰ درصد از بازاریابان دیجیتال مدعی شدهاند که تبلیغات ویدیویی که در شبکههای اجتماعی منتشر کردهاند، ۸۰ درصد بازگشت سرمایه داشته است.
شرکتها به طور گسترده برای افزایش فروش، ایجاد آگاهی از برند و ایجاد اطمینان به برند، برای اطلاع رسانی به مخاطبان فعلی و به دست آوردن مشتریان احتمالی از ویدیو مارکتینگ استفاده میکنند.
پلتفرمهایی که بیشتر از همه مورد استفاده بازاریابان محتوا قرار میگیرد تا محتواهای ویدیویی و ویدیوهای تبلیغاتی را منتشر کنند، اینستاگرام، یوتیوب و فیسبوک است.
یکی از دلایلی که باعث شده ویدیو مارکتینگ به یکی از ابزارهای مفید در بازاریابی دیجیتال تبدیل شود، پتانسیل این ابزار برای توضیح دادن همه چیز در فرمتی است که قابل رجوع دوباره است یعنی فرمت بصری. ویدیوهای آموزشی یا ویدیوهای توضیحی جزو محبوبترین ویدیوها در بین مخاطبان و کاربران اینترنت هستند.
به گزارش Optinmonster ویدیو مارکتینگ در سال، ۶۶ درصد تولید مشتری بیشتری میکند. همچنین بازاریابی ویدیویی به ۵۴ درصد افزایش آگاهی برند منجر میشود. علاوه بر این، ۹۳ درصد از بازاریابان اعلام کردهاند که به لطف انتشار ویدیو در شبکههای اجتماعی، به مشتریان جدیدی دست پیدا کردهاند.
افزایش کیفیت مخاطبان و مشتریان احتمالی، احتمالا به خاطر کیفیت سطح آموزشی است که ویدیوها به دنبال دارند. ویدیو مزایای متعددی دارد. نه تنها برای مشتری اطمینان ایجاد میکند بلکه اطلاعات مفیدی در مورد شرکت یا برند و محصولات و خدمات آن ارائه میکند و این کار را از طریق المانهای بصری تعاملی انجام میدهد.
همه این آمار نشان میدهد که در موفقیت ویدیو مارکتینگ برای کسب و کارها نباید شک کنید. در سال ۲۰۱۹ نیز ویدیو مارکتینگ روشی عالی برای توسعه شبکه مخاطبان و تعداد مشتریان است. نه تنها در حال حاضر بلکه برای آینده نیز باید به فکر استفاده از این ابزار قدرتمند باشید.
ویدیوها کمک میکنند که کاربران برای مدت بیشتری در سایت بمانند و همینطور مشارکت آنها در محتوای سایت بیشتر میشود. طبق گزارش فوربس در سال ۲۰۱۸، به طور متوسط، کاربران ۸۸ درصد وقت بیشتری در وبسایتهای حاوی محتوای ویدیویی صرف میکنند.
همین حقیقت به تنهایی کافی است تا ثابت کند چقدر محتوای ویدویی میتواند مخاطب را درگیر کند و مشارکت آنها را افزایش دهد. همچنین، مخاطبان وقتی پیامی را از طریق ویدیو دریافت میکنند نسبت به محتوای متنی، آن را بهتر درک میکنند و به خاطر میسپارند.
اگر میخواهید مخاطبان در سایت شما برای مدت بیشتری بمانند، توجه آنها را با گذاشتن محتوای ویدیویی جذاب، جلب کنید. سعی کنید ویدیوهایی از معرفی محصول، دمو، ویدیوهای آموزش استفاده و… برای مخاطبان خود تهیه کنید. اینها رایجترین محتواهای ویدیویی هستند که شرکتهای B2C از آن استفاده میکنند. رایجترین کانال توزیع و انتشار این ویدیوها، وب سایت و شبکههای اجتماعی است.
به گزارش Wyzowl، اگر در یک صفحه وب، هم محتوای متنی و هم محتوای ویدویی وجود داشته باشد، ۷۲ درصد از مردم برای کسب اطلاعات و یادگیری در مورد یک سرویس یا محصول، از ویدیو استفاده میکنند. با توجه به همه مواردی که تا به حال عنوان کردیم، تعجبی ندارد که چرا مردم برای یادگیری در مورد چیزی، محتوای ویدیویی را ترجیح میدهند. بنابراین دفعه بعد که خواستید چیزی را به مخاطبان و مشتریان خود توضیح دهید، چه بهتر که در قالب یک محتوای ویدیویی این کار را انجام دهید.
قسمت جالب ماجرا اینجا است که برای ساخت ویدیوهای خلاقانه نیازی به بودجههای فراوان و منابع بیرونی ندارید. وقتی صحبت از تولید ویدیو باشد، شرکتهای کوچک هم به خوبی شرکتهای بزرگ، حتی بهتر از آنها میتوانند عمل کنند. تا به حال زیاد پیش آمده که یک ویدیو وایرال شده و باعث شده یک برند ناشناس، به یک برند میلیون دلاری تبدیل شود. همین موارد نشان میدهد که برای ساخت ویدیو نیازی به عوامل متخصص ندارید و از همین امروز میتوانید شروع کنید.
یوتیوب دومین موتور جست و جوی بزرگ دنیا است. ماهانه بیش از ۱/۵ میلیارد کاربر از یوتیوب استفاده میکنند و روزانه بیش از ۱ میلیارد ساعت ویدیو توسط کاربران مشاهده میشود. یوتیوب با فاصله زیاد، در سطح جهانی، مهمترین کانال انتشار محتوای ویدیویی است.
مردم دوست دارند ویدیوهای متنوع یوتیوب را تماشا کنند. این ویدیوها شامل ویدیوهای آموزشی، ویدیوهای مرتبط با سبک زندگی، مستندها، پادکست و ویدیوهای سرگرمکننده است. درک این مطلب که مخاطبان شما چه نوع ویدیوهایی را در یوتیوب بیشتر تماشا می کنند، به شما کمک میکند که محتوای مناسبی برای آنها تولید کنید؛ محتوایی که مشارکت بیشتر مخاطبان را به دنبال دارد.
بینندگان محتوای ویدیویی ۹۵ درصد بیشتر احتمال دارد که یک «دعوت به عمل» یا کال تو اکشن را بعد از تماشای ویدیو به خاطر بسپارند. در مقابل، فقط ده درصد از کسانی که متنی را میخوانند کال تو اکشن را به خاطر میآورند.
ویدیو نه تنها ابزار فوقالعادهای برای آموزش است بلکه استفاده از آن و به خاطر سپردن آن، بسیار راحت است. با توجه به اینکه بسیاری از قشر جوان و بزرگسال امروزه سبک زندگی پرمشغلهای دارند، احتمالا زمان و صبر کافی برای خواندن توضیحات بلند و متنهای طولانی را ندارند. ویدیو برای این افراد، روشی راحت و بیدردسر برای کسب اطلاعات است و از طریق آن میتوانند پاسخ سوالهای خود را راحتتر پیدا کنند و اطلاعات را به خاطر بسپارند.
این فهرست که شامل مجموعهای از ویژگیهای مثبت ویدیو مارکتینگ بود، به شما کمک میکند که استراتژی مناسبی برای بازاریابی ویدیویی خود تبیین کنید. حتی اگر تا الان برای شروع استفاده از از این ابزار شک داشتید، از همین امروز شروع کنید و منتظر مشاهده نتایج خیرهکننده آن باشید.
در ادامه این آمار و ارقام را به طور خلاصه فهرست میکنیم. این آمار و ارقام و مرور دوباره آنها شما را متقاعد میکند که ویدیو مارکتینگ را جدی بگیرید.
۱. ۸۵ درصد از کاربران اینترنت در ایالات متحده آمریکا، از طریق دیوایسهای مختلف خود به طور مرتب محتواهای ویدویی را تماشا می کنند. این آمار نشان میدهد که محتوای ویدیویی روزبهروز بیشتر در بین مردم محبوبیت پیدا میکند.
۲. ۵۴ درصد از مشتریان دوست دارند ویدیوهای بیشتری از برندها و شرکتهای مورد علاقه خود ببینند. این آمار هم نشان میدهد که تقاضا برای محتوای ویدیویی در حال افزایش است.
۳. ۸۷ درصد از متخصصان بازاریابی، از ویدیو به عنوان یکی از ابزارهای بازاریابی استفاده میکنند. هر روز کسب و کارهای بیشتری محتوای ویدویی را به استراتژیهای بازاریابی دیجیتال خود اضافه میکنند.
۴. ویدیوها محبوبترین نوع محتوا برای مشتریان هستند و مشتریان دوست دارند در شبکههای اجتماعی از طرف برندها، ویدیوهای بیشتری را ببینند. در واقع آنها روز به روز منتظر انتشار ویدیوهای بیشتر هستند.
۵. ۸۸ درصد از بازاریابان ویدیویی، از نتیجه ویدیومارکتینگ در شبکه های اجتماعی و نرخ بازگشت سرمایه آن راضی هستند. شرکتها برای رشد کسب و کار خود از ویدیو مارکتینگ استفاده میکنند. علاوه بر این، استفاده از ویدیو برای افزایش فروش، ایجاد آگاهی از برند و اطلاع رسانی به مشتریان فعلی بسیار تاثیرگذار است.
۶. بازاریابانی که از ویدیو در بازاریابی استفاده میکنند، ۶۶ درصد مشتریان بالقوه بیشتری در سال جذب میکنند. افزایش کیفیت و اشتیاق مشتریان احتمالی به خاطر این است که از طریق محتواهای ویدیویی، آگاهی بیشتری از خدمات و محصولات یک برند پیدا کردهاند.
۷. به طور متوسط، کاربران ۸۸ درصد بیشتر در سایتهای حاوی ویدیو وقت صرف میکنند. این آمار نشان میدهد که محتوای ویدیویی، مشارکت مخاطبان در وبسایت را افزایش میدهد.
۸. در جایی که هر دو نوع محتوای ویدیویی و متنی در یک صفحه وجود داشته باشد، ۷۲ درصد از مخاطبان، محتوای ویدیویی را برای یادگیری و کسب اطلاع در مورد یک محصول، ترجیح میدهند. این نشان میدهند که مخاطبان تمایل بیشتری به استفاده از محتوای ویدیویی دارند و آن را به متن ترجیح میدهند.
۹. یوتیوب دومین موتور جست و جوی بزرگ دنیا است و بعد از گوگل قرار دارد. یوتیوب پتانسیلهای فراوانی برای بازاریابی دارد. این سایت ماهانه بیش از ۱/۵ میلیارد کاربر دارد و هر روز بیش از یک میلیارد ساعت ویدیو توسط کاربران آن مشاهده میشود.
۱۰. بینندگان ویدیوها ۹۵ درصد بیشتر احتمال دارد که محتوای ویدیویی و کال تو اکشن یا دعوت به عمل های آن را به خاطر بسپارند. این درصد در محتوای متنی حدودا ۱۰ درصد است. این آمار نشان میدهد که به خاطر سپردن محتوای ویدیویی از محتوای متنی بسیار راحتتر است.
منبع: oberlo