تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران جدید
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • تبلیغات بنری گوگل
  • تبلیغات Display ادوردز کجا نمایش داده می‌شود؟

تبلیغات Display ادوردز کجا نمایش داده می‌شود؟

علی غلام پور 17 ژانویه 2018
شبکه نمایش یا دیسپلی گوگل چیست و چه امکاناتی دارد؟

همانطور که می دانید شبکه نمایش گوگل ادوردز یا تبلیغات دیسپلی ادوردز یکی از بزرگترین و پر بازدیدترین شبکه نمایش تبلیغات در اینترنت است. در حقیقت، این شبکه توانایی دسترسی به ۹۰ درصد کاربران در سرتاسر جهان را دارد و می تواند بیش از ۱۰ میلیون اپلیکیشن و سایت را تحت پوشش خود قرار دهد.

فهرست محتوا پنهان
نمونه هایی از وب سایت های تبلیغات Display ادوردز:
دسترسی به گزارش گزارش Placements:
ببینید چه دامنه هایی دقیقا تبلیغات شما را نشان می‌دهند:
چگونه جلوی نمایش تبلیغ بر روی صفحه یا آدرس خاصی را بگیریم؟
تبلیغ دیسپلی تنها در سایت یا اپلیکیشن خاص
۴ حقیقت درباره هدف گیری تبلیغاتی در کمپین دیسپلی
حقیقت شماره یک: جای‌گذاری به وب‌سایت‌ها محدود نمی‌شود
حقیقت شماره دو: هدف ‌گیری کلمات کلیدی با دو روش قابل انجام است
اما سوالی که مطرح می‌شود این است که برای کسب و کار خود باید از کدام مورد استفاده کنیم؟
حقیقت شماره سه: اگر دنبال مخاطب می‌گردید، گوگل می‌تواند به شما کمک کند
حقیقت شماره چهار: ما می خواهیم تبلیغ در اپلیکیشن‌های موبایل را کنار بگذاریم ولی گوگل نمی‌خواهد که چنین کاری کنیم
توصیه: همه گزینه‌ها را امتحان کنید
مقالات مرتبط:

نمونه هایی از وب سایت های تبلیغات Display ادوردز:

شبکه نمایش گوگل ادز شامل گروه بزرگی از سایت ها، اپلیکیشن‌ها و کانال‌های یوتیوب است که تبلیغات ثبت شده در پلتفرم تبلیغاتی گوگل ادز را نمایش می‌دهند.

واضح است که استفاده از شبکه نمایش گوگل می تواند پتانسیل بسیار خوبی برای کسب وکار شما فراهم آورد. این موضوع به شما اجازه می‌دهد کسب و کار خود را در برابر کاربران متنوعی در تمامی رسانه های موجود قرار دهید. در اختیار داشتن سطح وسیعی از اینترنت همان چیزی است که ماهیگیرها آن را By-catch یا مازاد صید می نامند.

مازاد صید زمانی رخ می دهد که شما چیزی را به دست می آورید که به دنبالش نبودید. همین واژه در شبکه نمایش ادوردز نیز مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از اوقات اینترنت مخاطبان خاصی را به دلایل نادرست جذب می کند. برخی از سؤالات پرتکراری که در مورد شبکه نمایش پرسیده می شود شامل موارد زیر است:

  • چه سایت هایی تبلیغ مرا به نمایش می گذارد؟
  • چه سایت های شبکه نمایشی می توانند بهترین عملکرد را داشته باشند؟
  • چگونه می توانم تبلیغ نمایشی را راه اندازی کنم؟
  • چگونه می توانم جلوی نمایش تبلیغ بر روی سایت خاصی را بگیرم؟

درست همانند گزارش واژه های جستجو که کلمات کلیدی که آغازکننده تبلیغ شما هستند را نشان می دهد، زیر منوی Where Ads Showed در منوی Placements نیز نه تنها لیست دامنه‌ها و اپلیکیشن‌های سطح بالایی که تبلیغ شما را نشان می‌دهد، بلکه عملکرد تبلیغ بر روی هر سایت را نیز در اختیار شما قرار می دهد.

ما از واژه دامنه های سطح بالا استفاده کردیم زیرا تبلیغ شما ممکن است بر روی زیردامنه ها یا صفحاتی در داخل دامنه سطح بالای والد نیز نشان داده شود.

دسترسی به گزارش گزارش Placements:

  • بر روی کمپین دیسپلی خود کلیک کنید.
  • Placement را انتخاب کنید. اینکار دامنه های سطح بالایی که تبلیغ تان را به نمایش می گذارد در اختیارتان قرار می دهد.

ببینید چه دامنه هایی دقیقا تبلیغات شما را نشان می‌دهند:

مهم نیست هدف گیری نمایش شما چقدر دقیق تنظیم و راه اندازی شده باشد. نکته مهم این است که بدانید تبلیغ در چه سایت هایی نمایش داده می شود و این تبلیغ چه عملکردی بر روی سایت ها دارد.  به عنوان مثال ممکن است تصویر به کار رفته با تمامی سایت ها سازگار نباشد.

چگونه جلوی نمایش تبلیغ بر روی صفحه یا آدرس خاصی را بگیریم؟

همانند مستثنی کردن کلمات کلیدی منفی در اکانت ادوردز، می توانید جلوی نمایش تبلیغ بر روی سایت یا اپلیکیشن خاصی را بگیرید. به دنبال جایگاه هایی با هزینه بالا و بدون کلیک بگردید. سپس بر اساس CPA  و CPC فیلتر کنید تا بتوانید موارد مدنظر خود را به کمک مراحل زیر حذف نمایید:

  • بر روی چک باکس موجود در سمت چپ سایتی که می خواهید آن را مستثنی کنید کلیک نمایید.
  • می توانید سایت های متعددی را به کمک فهرست یا مرتب کردن جدول بر اساس معیارهای مدنظر، انتخاب کنید.
  • منوی کشویی Edit را انتخاب کنید.
  • حال می‌توانید نمایش تبلیغات خود در اپلیکیشن یا سایت موردنظرتان را در سطح کمپین و ادگروپ مستثنی کنید.

تبلیغ دیسپلی تنها در سایت یا اپلیکیشن خاص

از بخش Placements امکان مشخص کردن سایت، اپلیکیشن‌ یا کانال‌های یوتیوب (تبلیغات یوتیوب) خاصی برای نمایش تبلیغات شما وجود دارد. توجه داشته باشید که placements در سطزح ادگروپ تعیین می‌شود.

همانطور که در تصویر بالا می‌بینید، امکان جستجوی رسانه‌ای که می‌خواهیم در آن تبلیغ کنیم وجود دارد و می‌توانیم، دامنه سایت، نام اپلیکیشن، نام ویدیو، نام کانال یا دسته‌بندی اپلیکیشن‌هایی که می‌خواهیم تبلیغات دیسپلی ما در آنها نمایش داده شود را مشخص کنیم.

۴ حقیقت درباره هدف گیری تبلیغاتی در کمپین دیسپلی

هدف‌ گیری تبلیغاتی یکی از مهم‌ترین مراحلی است که در کمیپن‌های تبلیغات دیسپلی باید به آن توجه کنید. در مورد هدف گیری تبلیغاتی در شبکه نمایش گوگل این چهار حقیقت را در نظر داشته باشید.

حتما در مورد اهمیت قیف بازاریابی شنیده‌اید و حتما می‌دانید که مردم در مورد شما در موتورهای جست و جوی بینگ و گوگل سرچ نمی‌کنند تا زمانی که از وجود شما اطلاعی نداشته باشند.

در نتیجه با در نظر گرفتن این دو مورد، حتما اهمیت تبلیغات نمایشی را درک می‌کنید و حتما دوست دارید که در مورد شبکه نمایش گوگل ، بیشتر بدانید. در ادامه به سوالات‌ شما درباره این فضای تبلیغاتی پاسخ می‌دهیم.

شبکه نمایش گوگل

فرقی نمی‌کند که در حال راه اندازی کمپین تبلیغات نمایشی جدید هستید یا تلاش می‌کنید تا از کمپین‌های قبلی، بهترین نتیجه را بگیرید. در هر صورت نکات دقیق و ظریف زیادی در مورد شبکه نمایش گوگل یا Display Network وجود دارد که می‌تواند عملکرد گروه تبلیغاتی شما را بهتر کند یا به کلی از بین ببرد.

اگر می‌خواهید از تبلیغات نمایشی استفاده کنید این ۴ حقیقت را باید بدانید:

حقیقت شماره یک: جای‌گذاری به وب‌سایت‌ها محدود نمی‌شود

بیشتر کسانی که در گوگل تبلیغ می‌کنند فکر می‌کنند که شبکه نمایش گوگل مجموعه‌ای از وب‌سایت‌ها است که می توانیم تبلیغات خود را در آنها به نمایش بگذاریم. این تعریف تقریبا درست است، ولی کامل نیست.

ما می‌توانیم تبلیغات خود را در وب‌سایت‌ها نمایش دهیم ولی تبلیغات ما می‌توانند علاوه بر این در کانال های یوتیوب، ویدیوهای یوتیوب، اپلیکیشن‌های مرتبط و دسته بندی اپلیکیشن‌ها نیز به نمایش در بیایند.

شبکه نمایش گوگل

بنابراین جای‌گذاری مدیریت شده توسط شما ممکن است دقیقا مطابق با آنچه که می‌خواستید نباشد. اگر وب‌سایتی که انتخاب می‌کنید، یک اپلیکیشن مرتبط داشته باشد، تبلیغات شما می‌تواند در این اپلیکیشن مرتبط هم به نمایش دربیاید حتی اگر آن را به عنوان پلیسمنت یا مکان جای‌گذاری تبلیغ انتخاب نکرده باشید.

حتی اگر در حال انتخاب مکان خاصی برای جای‌گذاری تبلیغات هستید، گزارش‌های جای‌گذاری را بررسی کنید تا مطمئن شوید که تبلیغات شما در سایت‌هایی که قصد دارید در آنها تبلیغ کنید، به نمایش دربیایند.

حقیقت شماره دو: هدف ‌گیری کلمات کلیدی با دو روش قابل انجام است

قبل از اینکه کلمه‌های کلیدی مورد نظرتان را در کمپین تبلیغات دیسپلی انتخاب کنید، باید تنظیمات مرتبط با کلمات کلیدی را بلد باشید. اگر در حال حاضر به دنبال اجرای یک کمپین تبلیغات نمایشی هستید برای هدف‌ گیری کلمات کلیدی دو تنظیمات در اختیار دارید یکی بر اساس مخاطبان (Audiences) و دیگری بر اساس محتوا (Content).

شبکه نمایش گوگل

در صفحه راهنمای گوگل ادز در مورد کلمات کلیدی تبلیغات نمایشی، گوگل نحوه مدیریت این تغییر را توضیح می‌دهد. برای اینکه باز هم تبلیغات شما برای افراد علاقه‌مند به برخی کلمات کلیدی خاص نمایش داده شود، کلمات کلیدی مخاطبان خود را به مخاطبان هدف سفارشی منتقل کنید.

تنظیمات مرتبط با محتوا از هدف‌گیری متنی استفاده می‌کند تا تبلیغات شما را برای کاربران منتخب به نمایش بگذارد. هدف‌گیری متنی یعنی گوگل لیست کلمات کلیدی شما را دریافت می کند و تلاش می‌کند تا وب‌سایت‌ها یا اپلیکیشن‌های مرتبط با آن را برای جای‌گذاری تبلیغات، پیدا کند.

قبل از اینکه تبلیغات گوگل خود را فعال کنید، حتما این تنظیمات پیشفرض تبلیغات گوگل را تغییر دهید.

برای پیدا کردن مکان جای‌گذاری انتخاب شده، گوگل به متن وب‌سایت‌ها، زبان آنها، ساختار لینک‌ها و ساختار صفحات توجه می‌کند تا در این مورد، تصمیم‌گیری کند.

اما سوالی که مطرح می‌شود این است که برای کسب و کار خود باید از کدام مورد استفاده کنیم؟

این سوال، پاسخ دقیقی ندارد. باید برای هر تنظیمات مرتبط با کلمات کلیدی، یک ادگروپ ایجاد کنید و ببینید که کدام یک برای شما بهتر کار می‌کند. جواب این سوال را تا زمانی که هر دو مورد را امتحان نکنید متوجه نمی‌شوید.

حقیقت شماره سه: اگر دنبال مخاطب می‌گردید، گوگل می‌تواند به شما کمک کند

حتما برایتان پیش آمده که در انتخاب و هدف‌گیری مخاطبان، دچار مشکل شده باشید. شاید راه‌های مختلفی را امتحان کرده‌اید و هنوز هم نتیجه مطلوب را از هدف‌گیری مخاطبان دریافت نکرده‌اید.

احتمالا فهرست مخاطبان هدف سفارشی تهیه کرده‌اید ولی هنوز از انتخاب‌های خود نتیجه مطلوب نگرفته‌اید. در این شرایط، وقتی همه راه‌ها را رفته‌اید و به نتیجه نرسیده‌اید، گوگل راه حل خوبی برای شما دارد که این راه حل، ارائه گزینه‌های جدید است.

وقتی مخاطبان خود را در یک ادگروپ، ویرایش می‌کنید، تب ایده‌ها (Ideas) را انتخاب کنید تا فهرستی از مخاطبان هدف سفارشی را که به طور اتوماتیک ایجاد می‌شود، دریافت کنید.

شبکه نمایش گوگل

گوگل می‌تواند بر اساس لیست‌های ریمارکتینگ شما، کمپین‌های جست و جو، رفتار کاربران و گزینه‌های دیگر، فهرست مخاطبان هدف سفارشی را ایجاد کند.

قبل از اضافه کردن هر کدام از این مخاطبان که به طور اتوماتیک ارائه می‌شوند، می‌توانید پیش‌نمایشی از کلمات کلیدی را ببینید که گوگل گردآوری کرده است تا از طریق آن متوجه شود که این مخاطبان، با کمپین شما تطابق دارند یا خیر.

حقیقت شماره چهار: ما می خواهیم تبلیغ در اپلیکیشن‌های موبایل را کنار بگذاریم ولی گوگل نمی‌خواهد که چنین کاری کنیم

در تابستان سال ۲۰۱۸، گوگل گزینه حذف کردن اپلیکیشن‌های موبایل را از گزینه‌های محرومیت محتوا در تنظیمات کمپین برداشت.

شبکه نمایش گوگل

معمولا تعداد زیادی از موارد های مربوط به تبلیغات اپلیکیشن، برنامه های مفید و کارآمدی نیستند. یا اینکه تبلیغات ما به دست مخاطبانی می‌رسد که اصلا به محتوای آن اهمیتی نمی‌دهند. به همین دلیل، برداشتن این گزینه، برای بسیاری از کسب‌وکارها ایجاد نارحتی کرده بود.

خوشبختانه با استفاده از ترفندهایی در گوگل ادز ادیتور می توانید اپلیکیشن‌های موبایل را از محل‌های جای‌گذاری تبلیغات تان حذف کنید. با طی کردن چند مرحله ساده می توانید این کار را انجام دهید و به این ترتیب تا جایی که ممکن است، هدف‌گیری دقیق‌تری داشته باشید و در هزینه‌های تبلیغات خود صرفه‌جویی کنید.  

توصیه: همه گزینه‌ها را امتحان کنید

فراموش نکنید که هیچ کس نمی‌تواند به شما بگوید که کدام روش هدف‌گیری برای کسب و کار شما بهترین است. فاکتورهای بسیار زیادی وجود دارند که برای تصمیم‌گیری در این مورد، باید به آنها توجه کنید.

توصیه‌ای که می‌توانید همیشه مد نظر داشته باشید، این است که گزینه‌های مختلف را با توجه به اهداف کمپین، امتحان کنید تا ببینید کدام یک نتیجه بهتری دارد.

موقع امتحان کردن این گزینه‌ها در شبکه نمایش گوگل، عملکرد آنها را بررسی کنید تا ببینید هر کدام به چه نحوی تاثیرگذار هستند. حتی ممکن است گزینه‌ای انتخاب کنید که اصلا برای شما کارآمد نباشد و نتیجه‌ای که در نظر داشتید، از آن دریافت نکنید.

به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟
Tweet
Share
Share
Pin

مقالات مرتبط:

اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگلاصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل تبلیغ در یوتیوبراهنمای تبلیغ در یوتیوب برای مبتدیان انواع تبلیغات - روش های تبلیغاتی ایران و جهانانواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان تبلیغ و ارتقاء رایگان اپلیکیشن۲۰ روش خلاقانه برای تبلیغ رایگان اپلیکیشن تبلیغات اینترنتی: انواع روش های بازاریابی اینترنتی را بشناسیدتبلیغات اینترنتی: معرفی انواع روش های بازاریابی اینترنتی کاملترین راهنما برای بازاریابی مجدد (Remarketing) ادوردزکاملترین راهنمای ریمارکتینگ (Remarketing) تبلیغات گوگل بازاریابی اپلیکیشنبازاریابی اپلیکیشن یا اپ مارکتینگ چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم5,475,000 تومان

۳۰۰ درهم8,063,000 تومان

۶۰۰ درهم15,977,000 تومان

۱۰۰۰ درهم26,380,000 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید



    [telegram]