تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • گوگل ادز
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • آموزش گوگل ادوردز
  • آشنایی با گوگل ادز به زبان ساده! – ویدیوی ۳

آشنایی با گوگل ادز به زبان ساده! – ویدیوی ۳

علی غلام پور 7 اکتبر 2018

 

https://gads.arvanvod.com/jwmQZm56rP/vVwNPw1xj4/h_720_126k.mp4

 

اگر در فضای دیجیتال مارکتینگ فعال باشید، به احتمال زیاد نام یکی از ابزارهای گوگل را شنیده اید. به عنوان مثال، گوگل آنالیتیکس و سرچ کنسول بسیار رایج هستند و افراد زیادی برای بهینه سازی سایت و تجزیه و تحلیل عملکرد سایت از آنها استفاده می‌کنند. گوگل ادز نیز یکی دیگر از ابزارهای رایگان شرکت گوگل به شمار می‌رود. شما در این مقاله با گوگل ادز آشنایی پیدا می‌کنید؛ سیستم آن را متوجه شده و انواع کمپین های آن را می‌شناسید.

این یک پلتفرم همه تن حریف است و نیازهای بسیاری از کسب و کارهای آنلاین را برطرف می‌کند.

همانطور که متخصصین سئو و تحلیل گران وب سایت از سرچ کنسول، گوگل آنالیتیکس و ابزارهای دیگر این شرکت استفاده می‌کنند، متخصصین تبلیغات در گوگل با استفاده از Google Ads کمپین های خود را اجرا کرده و آنها را مدیریت می‌کنند.

قبل از اینکه با این ابزار رایگان آشنایی پیدا کنید، بهتره کمی درباره جستجوها و اهداف افراد در زمینه سرچ صحبت کنیم.

فهرست محتوا پنهان
مثال هایی از جستجوهای روزانه افراد در گوگل
دلیل استفاده از گوگل ادز چیست؟
انواع کمپین های گوگل ادز
آشنایی با کمپین سرچ گوگل ادز
کمپین تبلیغاتی دیسپلی یا نمایشی گوگل
کمپین ویدیویی گوگل ادز
سیستم تبلیغاتی گوگل ادز چگونه کار می‌کند؟
حرف آخر
نوشته های مرتبط:

مثال هایی از جستجوهای روزانه افراد در گوگل

طبق تحقیقی که وب سایت اوبربلاگ انجام داده به این نتیجه رسیده که روزانه ۳.۵ میلیارد جستجو در گوگل انجام می‌شود. این رقم بهترین موقعیت برای کسب و کارهای آنلاین است که از تبلیغات استفاده کنند تا شانس جذب مشتریان بیشتری نسبت به رقبای خود داشته باشند.

کاربران زمانی در گوگل سرچ می‌کنند که:

  • نیاز به پاسخ داشته باشند
  • مکان‌های جدیدی برای بازدید رو کشف کنن
  • راه‌حلهایی برای مشکلات‌شون پیدا کنن
  • دنبال محصولاتی برای خرید بگردن
  • اطلاعات جدید درباره کلمات و اصطلاحات جدید رو بشناسن
  • به دنبال آموزش باشند
  • و بسیاری دلایل دیگر

به طور کلی در تمامی صفحه های نتایج گوگل چند رتبه تبلیغاتی در نظر گرفته شده اند تا این امکان وجود داشته باشد که نسبت به کلمات کلیدی تبلیغاتی ایجاد شود.

علاوه بر اینکه نتایج ارگانیک به کاربر نمایش داده می‌شود، نتایج تبلیغاتی نیز در برخی از جستجوها نمایش داده می‌شوند.

نتایج تبلیغاتی با برچسب Ad یا تبلیغ در کنار خود نمایش داده می‌شوند. مانند تصاویر زیر:

مثالی از تبلیغات سرچ در گوگل ادز

مثالی برای استفاده از تبلیغات گوگل ادز برای افزایش فروش اینترنتی

لینک آخر یک لینک تبلیغاتی است که با برچسب Ad نشانه گذاری شده است

استفاده از پلتفرم گوگل ادز برای برخی از این جستجوها می‌تواند مفید و البته سودمند باشد. به عنوان مثال، جستجوهایی که برای راه حل مشکلات ایجاد می‌شوند می‌توانند به عنوان گزینه های تبلیغاتی مناسب شناخته شوند.

کاربری را فرض کنید که برای “تعمیر کولر گازی” در گوگل جستجو کرده و به دنبال راهی برای برطرف کردن مشکلش است. در صورتی که یک آگهی با عنوان “تعمیر کولر گازی در سریع‌ترین زمان ممکن” را ببیند، آیا ممکن است روی آن کلیک نکند؟ حال فرض کنید در عنوان این آگهی از شماره تماس ایران استفاده شده باشد؛ در این شرایط حتی نیاز نیست روی آگهی کلیک کنید و با استفاده از شماره تماس متخصص، در سریع‌ترین زمان ممکن مشکل شما برطرف خواهد شد.

مثالی از کمپین سرچ گوگل ادز و استفاده از شماره تماس در آگهی های ایجاد شده

مثالی از استفاده شماره تماس در آگهی گوگل ادز

دلیل استفاده از گوگل ادز چیست؟

پاسخ به این سوال ساده است. گوگل ادز در افزایش فروش اینترنتی کسب و کار شما تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.

اجازه دهید با یک مثال ساده ارزش استفاده از این پلتفرم را به شما توضیح دهیم.

فرض می‌کنیم شما یک وب سایت فروشگاهی در اختیار دارید و وسایل متنوعی را از آن طریق به کاربران معرفی می‌کنید. از “خرید کوکی های دلاتو گرفته تا ماسک صورت” در بین کلمات کلیدی خرید قرار می‌گیرند و این شانس ایده عالی است تا با یک کمپین، کاربرانی که نیاز به این محصولات دارند را به وب سایت خود هدایت کنید.

طبق اطلاعاتی که Platonik منتشر کرده، بیش از ۹ درصد جستجوها در گوگل با نیت خرید انجام می‌شود.

مثالی از تبلیغات سرچ گوگل و نیت خرید کاربر

مثالی از قصد کاربر برای خرید محصول در موتور جستجوی گوگل

توجه به قصد خرید، تنها یکی از دلایلی است که می‌تواند شما را به استفاده از گوگل ادز مجاب کند.

معرفی خدمات خود به کاربرانی که در لحظه به آن خدمات نیاز دارند نیز می‌تواند صاحبان بسیاری از کسب وکارها را به استفاده از گوگل ادز مجاب کند.

فرض می‌کنیم خدماتی که شما انجام می‌دهید در زمینه “سئو یا بهینه سازی سایت” بوده و با وب سایت های دیگر برای بهینه سازی سایت های آنها همکاری می‌کنید. با کلمات مختلف می‌توانید کمپین تبلیغاتی گوگل ادز خود را اجرا کرده، اما اصلی ترین کلمه شما “خدمات سئو” است.

این تنها یک مثال است و خدمات بسیاری از جمله کسب و کارهایی که در زمینه وکالت، تعمیرات، نصب و راه اندازی، حمل و نقل، خود تبلیغات و … از خدمات این پلتفرم رایگان استفاده می‌کنند.

به طور کلی دلایل زیر می‌تواند شما را مجاب کند تا از Google Ads استفاده کنید:

  1. دریافت نتایج سریع‌تر نسبت به سئو
  2. امکان دسترسی به خیل عظیم کاربران گوگل
  3. شانس قرار گرفتن تبلیغ در صفحه اول گوگل
  4. کنترل کامل رو کمپین های تبلیغاتی
  5. امکان تبلیغ برای هر کسب و کار آنلاین
  6. عدم محدودیت بودجه (امکان ایجاد کمپین با ۱۰ دلار )
  7. افزایش آگاهی از برند
  8. میزان بازگشت سرمایه مناسب
  9. ارزان بودن تبلیغات
  10. تبلیغات گوگل ادز هدفمند است

انواع کمپین های گوگل ادز

خب، تا به اینجای مطلب تنها درباره کمپین سرچ گوگل ادز صحبت کردیم. این تنها کمپینی نیست که در این پلتفرم قابل استفاده است. شاید عمومی ترین آنها باشد، اما تنها کمپین ممکن نیست.

احتمالا با ویدیوهایی که در یوتیوب پخش می‌شود آشنا شده اید، یا به احتمال بسیار زیاد بنرهای گوگل در وب سایت های مختلف را دیده اید. هرکدام از آنها در کمپین های مختلفی اجرا شده که لازم است با آنها آشنا شوید.

انواع مختلفی از کمپین ها در گوگل ادز قابل دسترسی بوده که در ادامه برای آشنایی با گوگل ادز آنها را به شما معرفی می‌کنیم.

آشنایی با کمپین سرچ گوگل ادز

سرچ به عنوان کمپین عمومی گوگل ادز شناخته شده و اکثر زمان ها برای تبلیغات از آن استفاده می‌شود. در تبلیغات زبان فارسی بیشتر از کمپین سرچ استفاده شده و در ادامه دلیل آن را متوجه خواهید شد.

این همان تبلیغات متنی گوگل است که قبلا درباره آنها صحبت کردیم. و چند مثال درباره آنها به شما معرفی کردیم.

البته ممکن است همه چیز را درباره سرچ ندانید. به عنوان مثال اینکه چه کمپین می‌تواند هدفمند باشد و نرخ تبدیل کاربر به مشتری بالایی برای شما به ارمغان آورد.

با توجه به جستجوهای مختلف می‌توانید شرایطی ایجاد کنید که آگهی شما نمایش داده شود یا نشود. به عنوان مثال، اگر در زمینه “فروش لوازم برقی آشپزخانه” فعالیت می‌کنید، می‌توانید شرایطی ایجاد کنید که صفحه وب سایت شما با کلمه “لوازم برقی” نمایش داده نشود.

انواع انطباق کلمات کلیدی در گوگل ادز

broad تمامی عبارات نزدیک به کلمه کلیدی را نمایش می‌دهد، broad modified – لازم است که جزئی از کلمه کلیدی شما در جستجو باشد، phrase شامل کلمه کلیدی کامل بوده که قبل و بعد از آن امکان قرار گرفتن کلمات وجود دارد، exact با جستجو کامل کلمه کلیدی نمایش داده می‌شود.

این فعالیت به این دلیل انجام شده چون هدف کاربر از سرچ لوازم برقی مشخص نیست. نمی‌دانیم که قصد خرید دارد یا اینکه می‌خواهد با برندها یا محصولات موجود در بازار آشنا شود. به همین دلیل ممکن است کلمه هدف شما با این جستجو مطابقت ۱۰۰ درصدی نداشته باشد. همچنین این امکان وجود دارد که در صورت کلیک کاربر روی لینک تبلیغاتی شما، به مشتری تبدیل نشود.

با استفاده از انواع کلمات کلیدی گوگل ادز این امکان را خواهید داشت تا نمایش آگهی سرچ خود را کاملا هدفمند کنید. البته برخی از این انطباق هایی که استفاده می‌کنید ممکن است تاثیری در هزینه کمپین داشته باشند.

کمپین تبلیغاتی دیسپلی یا نمایشی گوگل

حتما شنیدید که میگن یه تصویر ارزش ۱۰۰۰ کلمه رو داره! میشه کمپین دیسپلی گوگل ادز رو اینجوری تعریف کرد!

آگهی هایی هستند که در قالب یک بنر در سایت ها یا اپلیکیشن های همکار گوگل نمایش داده می‌شوند. شبکه نمایش گوگل تقریبا به وسیله بیش از ۲ میلیون وب سایت تشکیل شده که تبلیغات نمایشی گوگل در این وب سایت ها و در صفحات مختلف آنها منتشر می‌شود.

فکر می‌کنم توضیحم یکم غیر قابل درک بود. پس با یک تصویر تکمیلی می‌تونم از نوشتن ۱۰۰۰ کلمه جلوگیری کنم.

مثالی از کمپین دیسپلی گوگل ادز در وب سایت های خارجی زبان

این یکی از تبلیغات بنری است که در وب سایت های شبکه نمایش گوگل قرار گرفته است. عموما با اجرای این آگهی امکان دسترسی به ۹۰ درصد از کاربران سراسر اینترنت را خواهید داشت. اما مشکلی که پیش می‌آید این است که سایت ها عمدتا انگلیسی زبان و یا زبان های دیگر هستند که امکان حضور کاربران ایرانی در آنها خیلی کم است.

با اینکه آگهی های دیسپلی کارآمد هستند، اما به اندازه کمپین سرچ در تبلیغات فارسی محبوب و مورد استفاده قرار نگرفته اند.

کمپین نمایشی در اپلیکیشن های موبایل نیز اجرا می‌شوند و به احتمال بسیار زیاد تا به حال یکی از آنها را دیده اید. در برنامه های موبایلی مختلفی این کمپین ها اجرا می‌‌شوند و عموما کلیک روی آنها بالاست، چون اکثر آنها کاربردی هستند.

این نوع آگهی ها در اپلیکیشن های فارسی زبان نیز نمایش داده می‌شوند، اما تعداد آنها محدود است و بیشتر در اپ های خارجی این تبلیغات را مشاهده می‌کنیم.

کمپین ویدیویی گوگل ادز

برای اینکه با کمپین ویدیویی گوگل ادز آشنا شوید، لازم است وب‌سایت یوتیوب را بشناسید. البته کیه که این سایت رو نشناسه!

یوتیوب را می‌توان به عنوان برترین شبکه پخش ویدیو در سراسر جهان دانست و باید بدانید که گوگل صاحب این وب سایت بزرگ است. تبلیغات ویدیویی در یوتیوب عمدتا با چند نوع مختلف در گوگل ادز قابل دسترس هستند که با توجه به اهداف تبلیغ دهنده انتخاب می‌شوند.

تبلیغات ویدیویی در یوتیوب - آشنایی با گوگل ادز

احتمالا می‌دانید که برخی از ویدیوهای تبلیغاتی اجرا شده در یوتیوب قابل گذر یا اسکیپ هستند، اما برخی از آنها را باید تا انتها تماشا کنید.

عموما آگهی های یوتیوب برای معرفی خدمات یا بازی های مختلف فوق العاده هستند و می‌توانند نرخ تعامل کاربران با کسب و کار را افزایش دهند.

شما می‌توانید برای اجرای تبلیغات ویدیویی خود در گوگل با کارشناسان پارس ادوردز تماس گرفته و پس از دریافت اطلاعات مورد نیاز، کمپین خود را اجرا نمائید.

علاوه بر این موارد، کمپین های دیگری مانند شاپینگ، اسمارت، لوکال و دیسکاوری در گوگل ادز وجود دارند که عمدتا توسط کاربران استفاده نشده یا گوگل آنها را از دسترس کاربران ایرانی خارج کرده است.

انواع کمپین های گوگل ادز - آشنایی با گوگل ادز به زبان ساده

سیستم تبلیغاتی گوگل ادز چگونه کار می‌کند؟

به سیستم تبلیغاتی گوگل می‌توان همچون یک سیستم مزایده ای نگاه کرد. به این صورت که شما تیم خود را جمع آوری کرده (ادگروپ)، محصولات یا خدمات را ارائه کرده (کلمات کلیدی)، و هزینه ها (پیشنهاد قیمت یا Bid) را مشخص می‌کنید.

با این مثال، می‌توان افراد بسیاری را با سیستم تبلیغاتی تبلیغاتی گوگل ادز آشنا کرد. اجازه دهید به صورت تکنیکال نیز این موضوع را شرح دهیم.

سیستم گوگل ادز چیست و چگونه کار می کند؟

در ابتدای کار، کمپین انتخاب می‌شود. این کمپین، می‌تواند گزینه های متنوع موجود در گوگل ادز باشد. بعد از انتخاب نام کمپین، موارد مربوط به زبان، میزان بودجه، مخاطبین و افزونه های تبلیغاتی تعیین می‌شوند. (توجه نمائید که گزینه ها در کمپین های گوگل ادز ممکن است متفاوت باشند).

سپس ادگروپ ها و کلمات کلیدی مشخص شده، و در مرحله بعد موارد تکمیلی تبلیغ، مانند عناوین و توضیحات متا نیز اضافه خواهند شد. این امکان وجود دارد که یک Preview یا پیش بازدید از چیزی که قرار است به عنوان تبلیغ شما نمایش داده شود ببینید.

این ویژگی به شما کمک می‌کند قبل از اجرای تبلیغ در گوگل ادز، یک نگاه کلی به آگهی خود داشته باشید.

پس از انجام این موارد، گوگل کمپین شما را بررسی کرده و در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد، تبلیغات شما اجرا خواهد شد.

به عنوان مثال، زمانی که کاربر کلمه کلیدی را سرچ کرده و روی آگهی تبلیغاتی شما کلیک کند، مبلغی از اکانت گوگل ادز شما کسر خواهد شد. در صورتی که کلیکی دریافت نشود، هیچ هزینه ای از تبلیغ کننده کسر نخواهد شد. این موضوع ممکن است خوب نباشد!

به طور کلی شما به عنوان تبلیغ دهنده باید عناوین و توضیحات یا افزونه هایی انتخاب کنید که نرخ کلیک کاربران روی تبلیغ افزایش یابد. این کار یکی از روش های افزایش کوالیتی اسکور بوده و باعث می‌شود جایگاه بهتری نسبت به قبل دریافت کنید.

در بالا گفتیم که می‌توانید از شماره تماس در آگهی های خود استفاده کنید، اما این کار ممکن است کلیک روی تبلیغ شما را کاهش داده و باعث افت کوالیتی اسکور شما شود.

توصیه ما این است که با کارشناس گوگل ادز درباره فعالیت هایی که قصد انجام آنها را دارید، مشورت کنید.

برای آشنایی با گوگل ادز لازم بود که سیستم تبلیغاتی آن را بشناسید و بدانید که چگونه کار می‌کند.

حرف آخر

تبلیغ در موتور جستجوی گوگل می‌تواند یکی از فعالیت های مهمی باشد که برای کسب و کار آنلاین خود انجام می‌دهید. آشنایی با گوگل ادز می‌تواند برای شما فروش بیشتر، آگاهی از برند، دسترسی به مخاطبین بسیار زیاد و … را به همراه داشته باشد. ابتدا لازم است برای این کار اکانت گوگل ادز خود را شارژ نمائید. یا اینکه از طریق پارس ادوردز یک اکانت گوگل ادوردز تهیه کنید.

باید بدانید که تبلیغ در گوگل ادز برای همه کسب و کارهای آنلاین امکان پذیر بوده و در صورتی که قوانین این پلتفرم را رعایت کنید، آگهی های شما نمایش داده می‌شوند.

امیدواریم با خواندن این مطلب شناخت مناسبی از Google Ads بدست آورده باشید. در سایر مقالات آموزشی ما می‌توانید دانش خود درباره تبلیغات گوگل را افزایش دهید.

فراموش نکنید که نظر خود را درباره این نوشتار اعلام نمائید و همچنین یادتان نرود که مقالات آموزشی دیگر ما را نیز مطالعه نمائید.

مشاهده ویدیوی قبلی
مشاهده ویدیوی بعدی
به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟

نوشته های مرتبط:

  • اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل
    اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل
  • کامل ترین آموزش گوگل سرچ کنسول [نسخه جدید]
    کامل ترین آموزش گوگل سرچ کنسول [نسخه جدید]
  • چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل
    چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل
  • انواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان
    انواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان
  • ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی چیست و چرا اهمیت دارد؟
    ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی چیست و چرا اهمیت دارد؟
  • مزایای تبلیغات در گوگل چیست؟ نتایج سریع تر نسبت به سئو
    مزایای تبلیغات در گوگل چیست؟ نتایج سریع تر نسبت به سئو
Tweet
Share
Share
Pin

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم1,518,400 تومان

۳۰۰ درهم2,236,200 تومان

۶۰۰ درهم4,431,100 تومان

۱۰۰۰ درهم7,316,100 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید