تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران جدید
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • دیجیتال مارکتینگ
  • استراتژی محتوا: ۷ مرحله برای ایجاد محتوای حرفه‌ای

استراتژی محتوا: ۷ مرحله برای ایجاد محتوای حرفه‌ای

علی کریمی 2 فوریه 2021
استراتژی محتوا: 7 روش برای ایجاد محتوای حرفه ای

ایجاد یک استراتژی محتوا حرفه‌ای و موثر راه‌های مختلفی دارد. در این مطلب می‌خواهیم هفت مرحله مهم در خصوص داشتن این استراتژی مهم در کسب و کار را به شما بگوییم.

اگرچه بهتر است آن را حداقل هر شش ماه ارزیابی و تنظیم مجدد کنید، اما برنامه اصلی استراتژی شما ثابت خواهد ماند.

در ادامه نحوه ایجاد استراتژی محتوا برای سایت را در ۷ مرحله آسان توضیح می‌دهیم.

فهرست محتوا پنهان
۱- اهداف کلی محتوای خود را یادداشت کنید
۲- موارد مربوط به اقدام هر کار را تنظیم کنید
۳- مخاطب هدف خود را تعریف کنید
۴- تحقیق در خصوص رقبا را فراموش نکنید
۵- استراتژی محتوا را با موضوع و تحقیق در خصوص کلمه کلیدی شروع کنید
موضوعات را بر اساس بازار هدف خود انتخاب کنید
موضوعی را براساس کلمات کلیدی سئو انتخاب کنید
۶- یک جدول زمانبندی محتوا ایجاد کنید
۷- محتوای خود را تحلیل کرده و آن را به روز رسانی کنید
مقالات مرتبط:

۱- اهداف کلی محتوای خود را یادداشت کنید

قبل از شروع، باید بدانید که می‌خواهید محتوای شما برای شما چه کاری انجام دهد. این امر بر نحوه بهینه سازی محتوا و مخاطبی که روی آن تمرکز کرده‌اید و موضوعاتی که برای آنها انتخاب می‌کنید تأثیر خواهد داشت.

اهداف کلی استراتژی محتوای خود را مشخص کنید

اهداف كلی خود را برای فعالیت‌های بازاریابی محتوای خود (مانند افزایش فروش اینترنتی یا شناخت بیشتر برند) و همچنین مراحل كوچكی كه می‌خواهید برای رسیدن به این اهداف انجام دهید را یادداشت كنید.
در ادامه چند مورد رایج از اهدافی که می‌توانید بنویسید را برای شما آورده‌ایم:

  • افزایش بازدید سایت
  • افزایش قدرت سئو سایت
  • بالا بردن دامین اتوریتی سایت
  • افزایش اشتراک‌گذاری در شبکه‌های مجازی
  • برای برند خود اعتبار ایجاد کنید
  • ثبت نام از طریق ایمیل یا سایر اشکال تولید لید را به سمت خود هدایت کنید
  • فروش و افزایش دانش یا آگاهی از محصول را افزایش دهید

۲- موارد مربوط به اقدام هر کار را تنظیم کنید

پس از تعریف آنچه می‌خواهید به دست آورید، لیستی از تاکتیک‌هایی را که می‌خواهید برای به کار بردن تک تک افراد استفاده کنید، تهیه کنید. همه پست‌ها قادر به انجام یک تاکتیک بازاریابی نیست.

در ادامه چند نمونه از موارد اقدام در این خصوص برای شما بیان شده است.

استفاده از بهینه سازی موتورهای جستجو، ایمیل مارکتینگ و سایر فعالیت ها در استراتژی محتوا

  • افزایش بازدید از سایت و جذب ترافیک ارگانیک از طریق سئو: پست‌های وبلاگی‌ ایجاد کنید که کلمات کلیدی خاص با بازدید بالا را هدف قرار دهند. با قرار دادن کلمات کلیدی در عنوان و توضیحات متای خود و همچنین لینک سازی آن با سایر صفحات، پست‌های وبلاگ خود را بهینه کنید.
  • ایجاد ثبت نام و بازاریابی از طریق ایمیل: آهن ربا‌های تولید لید یا سرنخ مانند کتاب‌های الکترونیکی و وبینار ایجاد کنید که در صورت مشترک شدن برای جذب اطلاعات و یافتن سرنخ از مشتری طراحی شده‌اند. سپس آنها را از طریق ایمیل مارکتینگ در دسترس مخاطبین خود قرار دهید.
  • افزایش قابلیت مشاهده سایت: با ایجاد منابع با ارزش‌تر از رقبای خود، نوشتن پست‌های مهمان که به سایت شما لینک می‌شوند را نشانه رفته و به استفاده از انکرتکست‌های استراتژیک برای ایجاد لینک به پست‌های خود اقدام کنید که این کار جز اصلی‌ترین کارها در اقدامات اجرایی سایت است. همچنین برای این کار می‌توانید از تبلیغات گوگل ادز استفاده نمائید.
  • افزایش اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی: دکمه‌های “share یا به اشتراک گذاشتن” را در بالا و پایین هر پست قرار دهید و CTA‌ (فراخوان اقدام به عمل) مختلف را به استراتژی محتوا خود اضافه کنید. محتوای خود را در هنگام اشتراک‌گذاری و زمانی که به نقل از کسی مصاحبه شده است، در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید. همچنین فراموش نکنید که برای دستیابی به بیشتری کاربران از تبلیغات شبکه های اجتماعی استفاده کنید.
  • فروش از طریق ایجاد انگیزه در محتوا: این احتمالاً مهمترین هدف شماست. در حالی که می‌خواهید محتوای شما نرخ تبدیل بالایی ایجاد کند، از محصولات در پست‌های خود نام ببرید یا برای نشان دادن ارزش محصولات خود، آموزش‌های ویدیویی ایجاد کنید. مانند ویدیو آموزشی که در پارس ادوردز برای آموزش گوگل ادز ایجاد شده است.

۳- مخاطب هدف خود را تعریف کنید

هنگام ایجاد یک محتوا، درک مخاطبی که هدف قرار داده اید از محتوای ایجاد شده مهم تر است.

محتوای خود را برای مخاطبین هدف ایجاد کنید

چه کسی وبلاگ‌ها و کتاب‌های الکترونیکی شما را می‌خواند، فیلم‌های شما را تماشا می‌کند، در وبینارهای شما شرکت کرده و اطلاعات مکانی شما را تجزیه و تحلیل می‌کند؟ آنها امیدوارند چه چیزهایی یاد بگیرند و چگونه می‌توانید این اطلاعات را به آنها ارائه دهید؟

یک راه عالی برای جلب توجه مصرف‌کنندگان، ایجاد شخصیت برای خریدار است.

به اطلاعات جمعیتی، علایق، سطح درآمد، مراحل زندگی، رفتار مصرف کننده، نیازها و احتیاج‌های ضروری مخاطبین هدف خود فکر کنید.

سپس محتوایی تهیه کنید که مخاطب آن همین افراد باشند. اطمینان حاصل کنید که مخاطبان فعلی خود و همچنین مخاطبان دیگری را که می‌خواهید به سمت خود بکشانید را در نظر گرفته اید.

۴- تحقیق در خصوص رقبا را فراموش نکنید

تحقیقات در خصوص رقبا بخشی از ایجاد استراتژی محتوا است که غالباً نادیده گرفته می‌شود، اما نباید این چنین باشد.

آنها را رصد کرده و ببینید که آنها چه کاری انجام داده اند و از محتوای آنها الهام بگیرید. بهترین استراتژی‌های آنها را جدی گرفته و همین موارد را به صورت کامل تر و با تغییرات دلخواه برای برند‌ خود پیاده‌سازی کنید.

الهام و ایده گرفتن از رقبا را فراموش نکنید

اگر می‌خواهید این مرحله را به راحتی پشت سر بگذارید، از ابزارهایی مانند BuzzSumo و SEMrush برای شناسایی رقبای برتر در فضای کسب و کار خود استفاده کنید. این ابزارها دید بسیار خوبی از وضعیت به روز سایت‌های رقیب در اختیارتان می‌گذارد.

اطلاعاتی که می‌تواند جز اصلی ترین فعالیت های استراتژی محتوا باشد.

برای بررسی سایت‌های رقبا، از ابزار Domain Overview در SEMrush استفاده کنید. مطالبی را که بیشترین میزان بازدید را برای آنها به همراه دارد پیدا کنید و نوع محتوای آنها و همچنین اندازه، سبک و قالب بندی را تعیین کنید.

مباحثی را که آنها پوشش می‌دهند و اینکه برای چه کلمات کلیدی رقابت می‌کنند را در نظر بگیرید.

BuzzSumo به شما در یافتن محتواهای برتر رقبا کمک می‌کند که بدانید دقیقا می‌خواهید در مورد چه چیزی از آنها بنویسید، به شما نشان می‌دهد که از نظر تعامل اجتماعی بهترین عملکرد را کدام‌یک از محتواهای آنها دارد. در نتیجه برگ برنده محتواها در دستان شماست و می‌توانید چندین برابر آنها کار کنید تا موفقیت در محتوا را تجربه کنید.

۵- استراتژی محتوا را با موضوع و تحقیق در خصوص کلمه کلیدی شروع کنید

شما تحقیق را در مورد اهداف خود، مخاطبان و رقبای خود انجام داده‌اید. اکنون وقت آن است که آن را در ایجاد موضوع اعمال کنیم. برای انتخاب موضوع و تحقیقات در خصوص کلمات کلیدی مربوط به آن کارهای زیر را انجام دهید:

موضوعات را بر اساس بازار هدف خود انتخاب کنید

ابتدا با نوشتن موضوعاتی شروع کنید که فکر می‌کنید مخاطبان شما دوست دارند، یعنی محتواهایی که به کسب و کار شما ربط داشته و می‌تواند عکس‌العمل آنها را تقویت کند.

بهتر است در استراتژی محتوا روی بازارهای هدف متمرکز شوید

شما ممکن است چند ایده از تحقیقات رقبا یا سوالات متداول مشتریان خود داشته باشید. برای مثال اگر مشتریان شما مرتباً در شبکه‌های اجتماعی پست می‌گذارند یا در گوگل “چگونه می‌توانم یک محتوای خوب بنویسم؟” را سرچ می‌کنند، داشتن یک پست وبلاگ مانند “ده نکته برای ایجاد محتوای جذاب” گزینه خوبی است.

طبیعتا شما می‌خواهید محتوای تولید شده‌تان در گوگل نشان داده شود تا توسط طیف گسترده‌ای از مشتریان یا علاقه مندان بالقوه دیده شوید.

برای کمک به نمایش پست خود در جستجوهای گوگل، از ابزاری مانند Moz یا SEMrush برای انجام تحقیقات کلمات کلیدی سئو استفاده کنید تا بهترین کلمات کلیدی را برای بهینه سازی پست پیدا کنید.

فراموش نکنید که تحقیق کلمات کلیدی خود را به صورت دقیق و کامل انجام داده باشید. لینک ارائه شده می‌توانید در این کار به شما کمک کند.

موضوعی را براساس کلمات کلیدی سئو انتخاب کنید

از ابزاری مانند Keyword Magic Tool SEMrush استفاده کنید و اطلاعات عمومی ‌و حتی گسترده‌ای را جمع‌آوری کنید که افراد در رابطه با بازار شما جستجو می‌کنند.

به عنوان مثال، از اصطلاحاتی مانند “سیب‌زمینی” یا “رژیم گیاهخواری” در مقابل “پودر سیر ارگانیک” استفاده کنید تا ببینید چه چیزی ظاهر می‌شود. به احتمال زیاد لیستی از کلمات کلیدی طولانی یا لانگ‌تیل پیدا خواهید کرد.

این کلمات کلیدی به قدری خاص هستند( مانند پودر سیر ارگانیک چیست؟) که به راحتی تولید شده و دقیقاً همان چیزی که کاربر در جستجوی آن است را ارائه می‌دهد.

وقتی این کلمات کلیدی را جستجو می‌کنید به محتوایی که در گوگل نشان داده می‌شود نگاه کنید و مطمئن شوید که محتوای شما با سبک و هدف اصلی مطابقت دارد. با این کار خوانندگان خوشحال‌تری داشته و پایین‌ترین نرخ خروج را خواهید داشت.

همچنین به شما ایده‌های زیادی می‌دهد که شاید آنها را تصور نکرده باشید.

همانطور که در حال ایجاد موضوعات و تحقیقات کلمات کلیدی هستید، همیشه مخاطبان خود را به عنوان کانون اصلی سایت خود نگه دارید. به یاد داشته باشید اگر موضوعی مربوط به آنها نباشد، با آن ارتباط نگرفته و آن را حمایت نمی‌کنند.

به عنوان مثال اگر به مشتریان تی شرت می‌فروشید، مخاطب شما علاقه چندانی به خواندن مقاله “نحوه تولید پیراهن‌های نخی” ندارد، حتی اگر مربوط به کسب و کار شما باشد. در صورت نیاز به راهنمایی می‌توانید راهنمای بهینه سازی کلمات کلیدی برای بهبود سئو را مطالعه نمائید.

۶- یک جدول زمانبندی محتوا ایجاد کنید

مباحث شما با موضوعات مخلتف آماده نوشتن است!

اکنون زمان آن رسیده است که همه چیز را درست در زمان مشخص آن انجام دهید. در نتیجه شما باید زمان انتشار را مشخص کنید تا بتوانید در زمان مشخص، محتوای متنوع و جذاب را که برای کاربر مفید است، به اشتراک بگذارید.

در مرحله اول تعیین کنید که هر چند وقت یک بار محتوا به سایت خود ارسال می‌کنید.

اگر کمبود زمان و بودجه داشته باشید، انتشار پست‌های وبلاگ حداقل یک بار در هفته، انتخاب و شروع خوبی است. اگر بتوانید از پس هزینه‌های مربوط به تولید محتوا بر بیایید، انتشار روزانه محتوا می‌تواند عالی باشد.

در استراتژی محتوا حتما از زمانبندی صحیح محتوایی استفاده کنید

استخدام یک فریلنسر (یا تعداد بیشتر) می‌تواند به شما کمک کند تا محتوا را بدون افت کیفیت تولید کنید. همچنین می‌توانید با شرکت‌های محتوایی قرارداد ببندید تا شما را در زمان مشخص تامین کرده و محتوای ارزشمندی را به شما ارائه دهند.

راه‌های جذاب و حرفه‌ای مانند برگزاری و تولید وبینار یا کتابهای الکترونیکی هم باید هر ماه یا حداکثر هر سه ماه منتشر شوند تا بتواند تاثیرگذاری عالی داشته باشد.

بارگذاری محتوای ویدئویی حداقل یک بار در هفته ایده آل است، اما اگر در توانتان هست این کار را بکنید.

سپس ثبت کنید که کدام موضوع را می‌خواهید بنویسید و چه زمانی می‌خواهید آن را منتشر کنید. استراتژی محتوا خود را با استفاده از تقویم محتوا در ابتدای هر ماه ترسیم کنید تا زمان کافی برای تحقیق و تطبیق رویدادهای ویژه وجود داشته باشد.

ممکن است بخواهید یک پست در وبلاگ خود را حول عرضه یک محصول جدید، یا داشتن مطالب با مضمون تعطیلات، منتشر کنید. همچنین می‌خواهید از انتشار مطالب مشابه یکی پس از دیگری خودداری کنید، مگر اینکه در حال انتشار یک مجموعه مقاله باشید.

در هر صورت تفاوتی نمی‌کند؛ همه این برنامه‌ها از قبل در تقویم محتوایی شما ثبت می‌شود تا بدانید که درست در چه زمانی چه چیزی را منتشر کنید.

۷- محتوای خود را تحلیل کرده و آن را به روز رسانی کنید

با اجرای استراتژی محتوا حرفه ای، پیشرفت خود را از نزدیک کنترل کنید تا بتوانید در صورت لزوم خود را با بازار هدف تطبیق دهید.

توجه داشته باشید که مشاهده پیشرفت، چندین ماه (گاهی حتی بیشتر) طول خواهد کشید. باید در نظر داشته باشید که توانایی صبر در این مدت را دارید تا بتوانید به خوبی نتیجه کارهای خود را ببینید.

ویرایش و به روز رسانی محتوا - استراتژی های محتوا

شاخص‌های اصلی عملکرد (KPI) خود را مشاهده کنید. نشانه‌هایی که نشان می‌دهد محتوای شما به خوبی رشد کرده است.

این عوامل می‌تواند شامل نرخ خروج پایین، متوسط زمان زیاد صرف شده در یک صفحه، افزایش بازدیدکنندگان و تعداد زیادی کلیک در پست باشد. ابزار رایگان گوگل آنالیتیکس می‌تواند به شما کمک کند همه این موارد را مورد بررسی قرار داده و اگر صفحه ای از وب سایت شما کیفیت مناسبی نداشت، آن را شناسایی کرده و تغییرات لازم را ایجاد کنید.

اشتراک گذاری و صحبت کردن راجع محتوای شما در شبکه‌های اجتماعی امتیاز خوبی به حساب می‌آید. هر چند گاهی اوقات، محتوای با کیفیت بالا اشتراک‌گذاری زیادی در شبکه‌های اجتماعی ندارد. در هر صورت بسیار مهم است که به نرخ کلیک و زمان صرف شده در یک صفحه توجه کنید.

توصیه می‌کنیم پست‌های گذشته را آپدیت کرده و آنها را با اطلاعات جدید و مرتبط‌تر به روز رسانی کنید. اگر مشاهده کردید که برخی از صفحات عملکرد بهتری نسبت به سایر صفحات دارند، می‌توانید تولید محتوای خود را نیز به همان سبک تغییر دهید.

امیدواریم از خواندن مطلب استراتژی محتوا در وب سایت پارس ادوردز لذت برده باشید. فراموش نکنید که نظرات و سوالات خود را درباره این نوشتار اعلام نمائید.

به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟
Tweet
Share
Share
Pin

مقالات مرتبط:

اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگلاصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی چیست و چرا اهمیت دارد؟ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی چیست و چرا اهمیت دارد؟ تبلیغ در یوتیوبراهنمای تبلیغ در یوتیوب برای مبتدیان انواع تبلیغات - روش های تبلیغاتی ایران و جهانانواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل بازاریابی محتوا چیست؟ مزایا و میزان اثر بخشی آنبازاریابی محتوا چیست؟ مزایا و میزان اثر بخشی آن تبلیغات اینترنتی: انواع روش های بازاریابی اینترنتی را بشناسیدتبلیغات اینترنتی: معرفی انواع روش های بازاریابی اینترنتی روش های افزایش فروش اینترنتی یا آنلاین۱۴ روش برای افزایش فروش اینترنتی محصولات

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم5,475,000 تومان

۳۰۰ درهم8,063,000 تومان

۶۰۰ درهم15,977,000 تومان

۱۰۰۰ درهم26,380,000 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید



    [telegram]