تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران جدید
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • دیجیتال مارکتینگ
  • بازاریابی موتورهای جستجو چیست و چگونه کار می کند؟

بازاریابی موتورهای جستجو چیست و چگونه کار می کند؟

علی غلام پور 2 اکتبر 2018
بازاریابی موتورهای جستجو چیست و چگونه کار می کند؟

SEM یا بازاریابی موتورهای جستجو (که به آن بازاریابی جستجو هم می گویند) به فرآیندی اطلاق می‌شود که در آن ترافیک از موتورهای جستجو به صورت رایگان یا پولی دریافت می‌شود. SEM دو ارگان اصلی دارد: SEO (بهینه سازی موتور جستجو) و PSA (تبلیغات جستجو پولی).

SEO روشی برای جذب ترافیک رایگان از موتورهای جستجو است و آگهی‌های جستجوی پولی همان نتایجی هستند که با پرداخت هزینه در صفحات نتایج جستجوی موتور جستجو نمایش داده می‌شوند.

فهرست محتوا پنهان
هدف اصلی بازاریابی موتورهای جستجو چیست؟
چرا بازاریابی موتورهای جستجو مهم است؟
بازاریابی موتورهای جستجو چگونه کار می کند؟
انتخاب کلمات کلیدی
شناسایی مخاطبین هدف
طراحی کمپین تبلیغاتی
ایجاد کمپین و تنظیم هزینه های مربوط
مشاهده و بررسی نرخ کلیک
روش‌های بازاریابی موتور جستجو
بهینه سازی موتور جستجو (SEO)
چرا سئو مهم است؟
تبلیغات جستجو پولی یا (PSA)
PPC چگونه کار می‌کند؟
چه زمان از تبلیغات PPC استفاده کنیم؟
نتیجه گیری
مقالات مرتبط:

هدف اصلی بازاریابی موتورهای جستجو چیست؟

هدف کلی SEM افزایش میزان دیده شدن در موتورهای جستجو با بالا آوردن امتیاز در SERPs (صفحات نتایج موتور جستجو) یا رده‌های برتر برای قرار گرفتن آگهی‌هاست. وقتی یک آگهی امتیاز بیشتری داشته باشد و در مکان بالاتری قرار بگیرد به معنی ترافیک بیشتر خواهد بود.

نمودار زیر دو جز اصلی تشکیل دهنده بازاریابی جستجو را نشان می‌دهند.

هدف اصلی از بازاریابی موتورهای جستجو

در ادامه خواهیم دید که هر جز SEM چند رویه فرعی و ابزار خاص خود را دارد.

چرا بازاریابی موتورهای جستجو مهم است؟

قبل از اینکه جزئیات مربوط به SEO و PSA و نحوه استفاده از آنها برای بیشتر دیده شدن و کسب ترافیک بیشتر از موتورهای جستجو را شرح دهیم، بد نیست که اهمیت SEM را برای موفقیت یک وب سایت یا کسب وکار آنلاین مشخص کنیم.

این حقیقت دارد که در دنیای امروز، اینترنت منبع تمام چیزهایی است که ما باید بدانیم، بیاموزیم، بپرسیم، بخریم یا انجام دهیم.

وقتی سوالی داریم یا به دنبال چیزی هستیم، اولین کاری که انجام می‌دهیم استفاده از موتور جستجو (که بیشتر گوگل است) و تایپ کردن موضوع مورد نظرمان در آن است.

چرا بازاریابی موتورهای جستجو مهم است؟

وقتی دکمه جستجو را می‌زنیم، انتظار پاسخی مستقیم به سوال‌مان یا فهرستی از منابع را داریم (و این فهرست حاوی آگهی‌ها و وب سایت‌ها نیز هست) تا نیازمان را برطرف کند.

اکثریت کاربران بر روی اولین آگهی‌ها یا پنج نتیجه اول جستجو کلیک می‌کنند.

موتورهای جستجو به سختی تلاش می‌کنند تا کیفیت نتایج جستجو را بالا ببرند و وب‌سایت‌هایی را در نتایج جستجو ارائه دهند که کاربر را خوشحال و راضی نگه دارد و باعث شود تا او دفعه بعد هم از این موتور جستجو استفاده کند.

بدین منظور آنها الگوریتم‌های پیچیده‌ای را ایجاد کرده‌اند که در آنها چندین متغیر قبل از اینکه تصمیم گیری شود که کدام وب سایت در رأس فهرست قرار بگیرد، لحاظ خواهند شد.

بازاریابی موتور جستجو مهم است. زیرا با استفاده از آن می‌توان وب سایت را ارتقا بخشید یا اینکه باعث شد آگهی‌ها در موقعیت‌های بالا قرار بگیرند.

هدف شما تنها حضور در موتورهای جستجو نیست بلکه می‌خواهید در فهرست ۵ نتیجه اول جستجو برای کلید واژه‌های مربوط قرار بگیرد.

بازاریابی موتورهای جستجو چگونه کار می کند؟

برای اینکه بتوانید در سریع‌ترین زمان ممکن ترافیک وب سایت خود را افزایش دهید، لازم است روی بازاریابی موتورهای جستجو فعالیت کنید.

از چند روش متفاوت می‌توانید این کار را انجام دهید که در ادامه درباره آنها صحبت خواهیم کرد.

انتخاب کلمات کلیدی

تفاوتی ندارد که برای بهینه سازی موتورهای جستجو یا بازاریابی آنها اقدام می‌کنید. کلمات کلیدی همیشه از ارزش و اهمیت بالایی برخوردارند.

در صورتی که این عبارات را به طور صحیح انتخاب نکنید، بازاریابی مناسبی انجام نداده اید و ممکن است بازدهی بالایی از تبلیغات بدست نیاورید.

ابزارهای گسترده ای در دسترس هستند با توانید کلمات کلیدی خود را به بهترین شکل ممکن انتخاب کنید. به عنوان مثال، Keyword Planner گوگل ادز یکی از بهترین ابزارها در زمینه بازاریابی موتورهای جستجو به شمار می‌رود.

پیشنهادهای کلمات کلیدی ابزار Keyword planner

این ابزار رایگان، لیست کاملی از کلمه ای که وارد کرده اید در اختیار شما قرار می‌دهد. همچنین ابزارهای دیگری نیز برای این کار وجود دارد.

موضوعی که باید به آن توجه کنید، وقت گذاشتن برای پیدا کردن کلمات کلیدی است. هرچقدر که می‌توانید برای این کار زمان بگذارید. بعد از اینکه بازاریابی خود را انجام دادید، نتیجه این کار را خواهید دید.

می‌توانید نحوه ایجاد لیست کلمات کلیدی را درمقاله ای جداگانه از وبلاگ پارس ادوردز مطالعه نمائید.

شناسایی مخاطبین هدف

در صورتی که مخاطبین هدف خود را کاملا شناسایی کنید، کار بازاریابی موتورهای جستجو بسیار ساده می‌شود. اما موضوع اصلی اینجاست که چطور این کار را انجام بدهید.

انجام این کار کمی با سئو متفاوت است. در گوگل ادز، شما می‌توانید قبل از اینکه کمپین خود را اجرا کنید، مخاطبین هدف را انتخاب نمائید. این کار را باید با توجه به صنعتی که در آن فعالیت می‌کنید مشخص نمائید.

شناسایی مخاطبین هدف برای حضور در SEM

به عنوان مثال، شما اگر در زمینه فروش کتاب فعالیت دارید، بهتر است همه مخاطبین با هر سن و سالی را به عنوان هدف تبلیغات خود قرار دهید.

همچنین در صورتی که در زمینه بخصوصی مانند فروش باری های کامپیوتری یا کنسول کار می‌کنید بهتر است مخاطبین خود را لز نوجوانان یا جوانان انتخاب کنید. عموما سنین بین ۱۸ تا ۳۵ سال به این زمینه علاقه مند هستند.

با استفاده از بخش DEMOGRAPHIC می‌توانید آگهی های خود را به مخاطبین مناسب نمایش دهید. انتخاب سن کاربران تنها یکی از بخش های دموگرافیک به شمار می‌رود.

موارد دیگری مانند جنسیت، شغل، میزان درآمد و … نیز در دسترس تبلیغ دهنده هستند.

طراحی کمپین تبلیغاتی

زمانی که تمامی کلمات کلیدی تبلیغات صنعت خود را جمع آوری کردید و مخاطبین خود برای آگهی را شناختید، زمان آن است تا کمپین تبلیغاتی خود را ایجاد نمائید.

بیشتر موتورهای جستجو انواع مختلفی از تبلیغات ارائه می‌دهند. از آگهی های جستجو گرفته تا تبلیغاتی که تنها آگاهی از برند شما را افزایش می‌دهند.

یکی از مهم ترین بخش هایی که در تبلیغات مهم است، متن آگهی است. شما می‌خواهید عناوین و زیر عناوین شما بیشترین اطلاعات ممکن را درباره برند و محصول یا خدمات مشخص ارائه دهد.

طراحی کمپین بازاریابی موتورهای جستجو SEM

همچنین باید بدانید که گوگل در حال حاضر تبلیغات ریسپانسیو را ارائه می‌دهد که باعث شده تا چندین تغییر از هر عنوان و توضیحات را وارد کنید. گوگل به طور خودکار این تغییرات را آزمایش می‌کند تا برای پیدا کردن موثرترین ترکیب به شما کمک کند.

برای بازاریابی در موتورهای جستجو باید تبلیغی ایجاد کنید تا توجه کاربر را جلب کند. بنابراین بسیار مهم است تا پیشنهادات و اطلاعات متقاعد کننده به مخاطبین ارسال نمائید.

در صورتی که ارتباط خوبی با مشتریان خود دارید، از آنها درباره کسب و کار یا خدمات خود سوال کنید. علاوه بر آن، می‌توانید از کارمندان خود درباره ارائه خدمات بپرسید.

علاوه بر تمام این موارد، می‌توانید تبلیغات رقبای خود را زیر نظر بگیرید. این کار به شما کمک می‌کند کمپین خود را متمایز کنید.

ایجاد کمپین و تنظیم هزینه های مربوط

مرحله نهایی که باید برای بازاریابی موتورهای جستجو انجام دهید، ایجاد کمپین تبلیغاتی است. در این بخش باید پروسه قیمت گذاری را انجام دهید.

زمانی که تبلیغ خود را ایجاد کنید، لازم است یک هزینه پیشنهادی به ازای آن ارائه دهید. شما می‌توانید تصمیم بگیرید که چه هزینه ای برای نمایش تبلیغ پرداخت کنید. باید بدانید که اگر حداقل هزینه مورد نظر برای هر کلمه را پرداخت نکنید، ممکن است آگهی شما نمایش داده نشود. کارشناسان پارس ادوردز می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند. با ما تماس بگیرید.

ایجاد کمپین بازاریابی موتورهای جستجو

سپس بعد از اینکه کاربران از طریق آگهی وارد وب سایت شما شوند، هزینه اعلام شده از سرمایه تبلیغاتی شما کسر خواهد شد.

لازم است بدانید که موتورهای جستجو بر اساس چندین فاکتور بهترین نتیجه تبلیغاتی را ارائه می‌کنند.

  1. اولین گزینه مربوط به آن است که چقدر برای هر آگهی پرداخت می‌کنید
  2. مورد مهم دیگری که برای نمایش آگهی شما تاثیر گذار است، کیفیت تبلیغات است.

رقبای شما می‌توانند روی گزینه ۱ تاثیر گذار باشند. به عنوان مثال، اگر شما به ازای کلمه ای پیشنهاد ۵ سنت داشته باشید، رقیب شما با ۶ سنت می‌تواند رتبه تبلیغاتی بهتری دریافت کرده و ترافیک بیشتری به سایت خود هدایت کند.

همچنین گزینه دوم یعنی کیفیت تبلیغات باعث می‌شود که موتورهای جستجو به آگهی شما اعتماد بیشتری کنند و علاوه بر آن، هزینه های هر کلیک نیز کاهش یابند.

گوگل و سایر موتورهای جستجو از نمایش تبلیغات اسپم و دارای طراحی ضعیف جلوگیری می‌کنند. هرچه کیفیت تبلیغات شما بالاتر باشد، شانس بالاتری خواهید داشت تا آگهی شما نسبت به کلماتی که می‌خواهید نمایش داده شود.

مشاهده و بررسی نرخ کلیک

با رعایت و استفاده از مراحل بالا می‌توانید بازاریابی موتورهای جستجو را اجرایی کنید. اما اکنون زمان آن رسیده تا نتیجه زحمات خود را ببینید.

مشاهده و بررسی نرخ کلیک یکی از مهم ترین فعالیت هایی است که بعد از اجرایی SEM باید انجام دهید. نرخ کلیک به کلیک های مربوط به میزان نمایش آگهی شما گفته می‌شود.

آنالیز و بررسی کلیک های کمپین تبلیغاتی

به عنوان مثال، اگر آگهی شما ۱۰۰ بار نمایش داده شده باشد (impression)، و ۱۰ بار روی آن کلیک شده باشد، نرخ کلیک شما ۱۰ درصد خواهد بود.

توجه کنید که نرخ کلیک بالا باعث می‌شود که کیفیت تبلیغات شما افزایش یابد. همچنین شانس نمایش آگهی را بیش از قبل افزایش می‌دهد. زمانی که مشتریان روی تبلیغ شما کلیک کنند، برای آغاز تجارت با شما یک قدم بزرگ برداشته اند.

در صورتی که با نرخ کلیک کم مواجه شدید، باید بررسی کنید که مشکل از کجاست. تمام مراحل ایجاد کمپین را مورد بررسی قرار دهید تا سهوا دچار اشتباه کوچکی نشده باشید.

مهم ترین سوالاتی که در این شرایط می‌توانید از خود بپرسید:

  • آیا مخاطبین را به درستی انتخاب کرده اید؟
  • آیا پیام تبلیغاتی شما به درستی خدمات یا محصول را معرفی می‌کند؟
  • عناوین شما به اندازه کافی جذاب هستند؟
  • توضیحات مفید و کاملی برای آگهی خود انتخاب کرده اید؟
  • کلمات کلیدی انتخاب شده شما با جستجوی کاربر چقدر مرتبط بوده اند؟
  • و …

روش‌های بازاریابی موتور جستجو

روش‌های زیادی وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید حضورتان در موتورهای جستجو را بهبود بخشید و به موقعیت‌های برتر برای آگهی‌هایتان دست یابید. همانطور که قبلاً هم اشاره شد این روش‌ها به دو دسته SEO و PSA تقسیم می‌شوند

بهینه سازی موتور جستجو (SEO)

بهینه سازی موتور جستجو (Search Engine Optimization) یا سئو فرآیندی است که وب سایتتان را در موتورهای جستجو با توجه به بعضی کلیدواژه‌های خاص ارتقا می‌بخشد. اصول سئو می‌تواند در طراحی وب سایت‌های باکیفیت با محتوای عالی و سودآور برای کاربر نیز مفید باشند.

تا حدود ۱۰ سال پیش، سئو بیشتر مربوط به تنظیم کلیدواژه‌ها، انتشار محتویات اصلی و ساخت لینک بود؛ اما امروزه چنین نیست.

اهمیت انواع بهینه سازی های سایت

سئو پیچیده‌تر شده و برای اینکه بدرستی از آن استفاده کنید باید چند پارامتر را درنظر بگیرید.

برای آسانتر کردن کل رویه سئو، آنرا به فرآیندهای جانبی زیر تقسیم کردیم:

  • سئو فنی (Technical SEO) – وب سایتتان را برای فرآیند crawling و indexing بهینه سازی می‌کند به طوری که موتورهای جستجو می‌توانند وب سایت‌تان را شناسایی کرده، بخوانند و بشناسند.
  • سئو صفحه (On-Page SEO) – تمام صفحات وب سایتتان را یک به یک بهینه سازی کرده و به موتورهای جستجو سیگنال‌های مناسبی ارسال می‌کند تا متوجه موضوع وب سایت‌تان و سایر صفحات آن شوند.
  • سئو محتوا (Content SEO) – به کاربران و موتورهای جستجو محتوایی را که می‌خواهند می‌دهند و آنها را راضی نگه می‌دارد.
  • سئو خارج از صفحه (Off-Page SEO) – وب سایتتان را در اینترنت تبلیغ می‌کند، بک لینک‌های باکیفیت ایجاد کرده و مطابق با پیشنهادات الگوریتم‌های موتور جستجو اقدام کنید تا وب سایت‌تان شایسته قرار گرفتن در بالای نتایج جستجو برای کلید واژه‌های موردنظرتان باشد.
  • سئو محلی (Local SEO) – وب سایتتان را برای افرادی که می‌خواهند از فروشگاه محلی (آفلاین) دیدن کنند، بهینه سازی می‌کند.
  • سئو موبایل (Mobile SEO) – برای کاربران این امکان را فراهم می‌آورد که وقتی در بیرون از خانه هستند با استفاده از موبایل یا تبلت وب سایت شما را پیدا کنند و از آن استفاده کنند.
  • سئو تجارت الکترونیک (eCommerce SEO) – شامل قوانین سئو برای وب سایت‌های تجارت الکترونیک است.

چرا سئو مهم است؟

رتبه بالاتر، ترافیک بیشتر: اگر هدفتان در بازاریابی موتورهای جستجو جذب ترافیک برای سایتتان بدون پرداخت هزینه برای آگهی است، سئو بهترین روش برای اینکار است.

همانطور که در بالا اشاره شد، وب سایت‌هایی که در لیست نتایج در جایگاه ۱ تا ۳ قرار می‌گیرند ترافیک‌شان بیش از ۶۰% خواهد بود. همین آمارها به تنهایی توضیح دهنده اهمیت سئو است.

چرا سئو برای هر وبسایتی مهم است

ترافیک موتور جستجو هدفمند است: گوگل را باز کنید و هر آنچه که می‌خواهید را در آن جستجو کنید. وب سایت‌هایی که در مقام‌های اول قرار می‌گیرند هزاران بازدید از گوگل به صورت روزانه دارند.

سایت‌های برتر در نتایج گوگل بر اساس کلیدواژه‌ای که استفاده می‌کنید، هزاران دلار سود بدست می‌آورند (با جذب تبلیغات یا فروش محصولات یا خدماتشان) زیرا ترافیک موتور جستجو کاملاً هدفمند است.

برخلاف ترافیکی که از فیسبوک یا سایر شبکه‌های اجتماعی بدست می‌آید، ترافیک ارگانیک بیشتر به مشتری تبدیل می‌شود، زیرا کاربران قبل از تایپ کردن چیزی در گوگل در ذهنشان یک هدف مشخص دارند و این هدف همیشه برای خوشگذرانی یا کنجکاوی نیست.

علاوه بر ترافیک، سئو مزایای دیگری هم دارد که می‌توان آن را بدین شرح خلاصه کرد:

کاربران به موتورهای جستجو اطمینان می‌کنند، زیرا می‌دانند که قوانین سرسختی برای وب سایت‌ها در نشان دادن نتایج جستجو دارند و در نتیجه وب سایت‌هایی که در مکان‌های اول قرار دارند برایشان قابل اعتماد است.

اطمینان فقط تضمین کننده بازگشت کاربر نیست بلکه آگاهی و شناخت برند مورد نظر را بالا می‌برد و باعث می‌شود که بازاریابی دیجیتال در سایر کانال‌ها به سادگی دنبال شود.

سئو می‌تواند به شما برای ساختن وب سایت‌هایی بهتر کمک کند: سئو تنها در مورد موتورهای جستجو نیست بلکه اساساً به کاربران اشاره دارد. برای اینکه وب سایتی برای موتورهای جستجو کاملاً بهینه باشد، باید ابتدا برای کاربران بهینه سازی شود و اینجاست که سئو ظاهر می‌شود.

تبلیغات جستجو پولی یا (PSA)

در کنار ترافیک ارگانیک که از موتورهای جستجو بدست می‌آید، راه دیگری هم وجود دارد که باعث می‌شود، موتورهای جستجو روزانه از میلیون‌ها کاربر به نفع خود استفاده کنند و این روش تبلیغات پولی (Paid Search Advertising) است.

اگر در گوگل جستجو کنید با نتایج زیر همراه با آگهی‌های پولی روبرو می‌شود:

مثالی از تبلیغات پولی - تبلیغ در موتور جستجوی گوگل

این همان تبلیغات پولی در موتورهای جستجو است. به جای انتظار برای رسیدن به رتبه بالا از طریق سئو، می‌توانید با پرداخت هزینه‌ای مشخص در بالای نتایج جستجو قرار بگیرید.

همانطور که در ادامه خواهید دید این کار ساده‌ای نیست. وقتی تعداد تبلیغ کنندگانی که برای دریافت موقعیت بالاتر در نتایج گوگل با هم رقابت می‌کنند زیاد شود، اوضاع بسیار پیچیده می‌شود.

معمولاً از مدل PPC (پرداخت به ازای هر کلیک) استفاده می‌شود که یعنی شما تنها زمانی هزینه‌ای را می‌پردازید که کسی بر روی تبلیغ‌تان کلیک کند و متداول‌ترین سیستم PSA سیستم Google ADS است.

Google Ads متعلق به گوگل است و برای نمایش تبلیغات در گوگل یا یوتیوب باید از آن استفاده کنید.

PPC چگونه کار می‌کند؟

نحوه عملکرد این سیستم ساده است، اما وقتی کلیدواژه‌ها و حوزه های تبلیغات زیاد شود، بسیار پیچیده خواهد شد. نگاهی کلی بر این فرآیند داریم:

  • اکانت رایگان را با Google ADS ایجاد می‌کنید.
  • کمپین‌های تبلیغاتی را تنظیم می‌کنید. هر کمپین می‌تواند حاوی چند گروه تبلیغاتی، کلیدواژه و آگهی باشد.
  • مخاطب هدفتان را مشخص می‌کنید، اینکه چه کسانی می‌توانند آگهی‌های شما را ببینند (می‌توانید گزینه انتخاب کشور، زمان، محل کاربر و غیره را تعیین کنید)
  • کمپین را شروع کرده و فقط زمانی هزینه‌ای می‌پردازید که کسی بر روی آگهی‌تان کلیک کنید.
  • نتایج کمپین‌ها را بررسی کرده و تغییرات لازم را اعمال می‌کنید.

مقدار هزینه‌ای که با هر بار کلیک کردن کاربران بر روی آگهی‌تان می‌پردازید به عوامل مختلفی بستگی دارد.

سیستم در مورد میزان احتمالی پرداخت برای هر کلیک پیش زمینه‌ای ارائه می‌دهد، اما مقدار واقعی موقع کلیک کردن محاسبه می‌شود.

تبلیغات کلیکی چگونه کار می‌کند؟

گوگل ادز یک سیستم مزایده‌ای است. این یعنی هزینه هر بار کلیک و موقعیت آگهی‌تان بستگی به عرضه و تقاضا دارد. هر بار که جستجویی در گوگل صورت می‌گیرد، گوگل ادز مزایده‌ای برای نمایش آگهی ایجاد می‌کند.

بازاریابانی که حاضر به پرداخت هزینه بیشتر باشند و آگهی باکیفیت‌تری داشته باشند که بتواند نیاز کاربر را برطرف کند؛ در جایگاه بهتری نمایش داده می‌شوند.

برای درک بهتر فرض کنید که ۱۰ بازاریاب وجود دارند که حلقه نامزدی می‌فروشند و می‌خواهند آگهی‌شان وقتی افراد عبارت خرید حلقه نامزدی را جستجو می‌کنند در صفحه اول گوگل قرار گیرد.

گوگل ۳ آگهی را در بالای نتایج ارگانیک جستجو و ۲ آگهی را در زیر آنها نشان می‌دهد. این یعنی این ۵ موقعیت در صفحه اول قرار خواهند گرفت، اما ۱۰ فروشنده وجود دارد.

کدام آگهی‌ها در ۵ موقعیت اول خواهند بود؟

اینجاست که بازاریابی هزینه به ازای هر کلیک (PPC) وارد می‌شود. مانند سئو، سیستم قوانین تبلیغات گوگل نیز مواردی را درباره انتخاب آگهی مورد نظر، اعمال می‌کند.

بعضی عوامل تحت کنترل بازاریاب هستند مانند قیمتی که می‌خواهند برای هر کلیک بپردازند، کیفیت آگهی و غیره، بعضی دیگر نیز در زمان مزایده تصمیم گیری می‌شود و بعضی عوامل دیگر تنها برای گوگل مشخص است.

با وجود اینکه گوگل ادز روشی مناسب برای ارتقای جایگاه وب سایت‌تان در گوگل است، اما کار تبلیغات گوگل همیشه به سادگی ثبت‌نام اکانت و راه اندازی کمپین تبلیغاتی نیست. روند بهینه سازی تبلیغات گوگل کاری زمانبر بوده و نیاز به تخصص و تجربه دارد. اگر نمی‌خواهید پولتان را بدون کسب هیچ سودی از دست بدهید، بهتر است که این کار را به کارشناسان حرفه‌ای بسپارید. برای مدیریت و بهینه سازی تبلیغات گوگل ادز می‌توانید از خدمات مدیریت تبلیغات پارس ادوردز استفاده کنید.

چه زمان از تبلیغات PPC استفاده کنیم؟

وقتی به دنبال نتایج سریع هستید، می‌توانید از تبلیغات گوگل استفاده کنید. یکی از مضرات سئو این است که زمان بر است. رقابت سئو بسیار شدید است و رسیدن به امتیازات بالا در کلیدواژه‌ها زمان زیادی می‌برد. پس همانطور که بر روی سئو کار می‌کنید و منتظر رتبه های بالاتر هستید، می‌توانید کمپینی را در گوگل ادز راه اندازی کرده و از این طریق ترافیک جذب کنید.

چه زمانی از تبلیغات ppc استفاده کنیم؟

تا زمانی که درآمدی که از طریق ترافیک تبلیغات بدست می‌آورید بیشتر از هزینه های تبلیغاتی تان باشد، سود می‌کنید و می‌توانید برای ترافیک هزینه کنید در غیر اینصورت ضرر خواهید کرد.

آگهی‌های PPC برای تمامی کسب وکارها مناسب نیست. هزینه راه اندازی یک کمپین و هزینه هر بار کلیک اگر بسیار بالا باشد و نتوانید با فروش محصولات‌تان هزینه تبلیغات را جبران کنید، PPC به هیچ وجه نمی‌تواند راهکار مناسبی برای شما باشد.

روی سئو کار کنید و همزمان برای دریافت نتایج بهتر از تبلیغات گوگل استفاده کنید. هرگز نباید یکی را انتخاب کرد. اگر نتایج خوبی از سئو بدست آورده‌اید، می‌توانید سهم بازار را با تبلیغات بیشتر برای همان کلید واژه‌ها گسترش دهید.

کسب و کار مجازی دارید، وقتی کسب وکارتان مجازی و بدون حضور فیزیکی است و تنها منبع مشتریانتان اینترنت است، باید هزینه بازاریابی موتورهای جستجو را بپردازید. سئو روشی فوق العاده برای جذب مشتری است اما اگر کسب وکارتان به آن وابسته است، بهتر است تبلیغات PPC را هم امتحان کنید.

نتیجه گیری

هیچ وب سایت یا شرکتی نمی‌تواند در فضای آنلاین فعالیت کند مگر اینکه از روش‌های بازاریابی موتورهای جستجو پیروی نماید. بازاریابی موتور جستجو به شما چارچوب، ابزار و فرآیندهایی را می‌دهد تا بتوانید در موتورهای جستجو پررنگ‌تر باشید و جایگاه‌تان بالاتر باشد.

دو عضو اصلی بازاریابی موتورهای جستجو سئو و تبلیغات گوگل هستند که می‌توانید در کنار هم از آنها استفاده کنید تا نتایج را به بهترین شکل تغییر دهند. در دنیای تجارت آنلاین، هرگز نباید یکی را انتخاب کرد بلکه باید آنها را توام با اصول بازاریابی دیجیتال بکار برد و حضور آنلاین را تقویت کرد.

اگر در حوزه بازاریابی موتورهای جستجو تازه وارد هستید باید بخاطر داشته باشید که هیچ راه میان بری وجود ندارد. برای موفقیت از طریق سئو یا تبلیغات در گوگل باید تجربه کاربرتان را در رأس تمام اولویت‌ها قرار دهید.

وظیفه اولیه‌تان این است که وب سایتی عالی را که کار کردن با آن آسان است، طراحی کنید و سپس بر روی محتوایتان و روش تحویل بهترین نتایج به کاربران کار کنید. وقتی به این موقعیت رسیدید، گام بعدی سئو تدریجی و قرار گرفتن در نتایج برتر گوگل است و در صورت امکان می‌توانید از کمپین‌های تبلیغات گوگل استفاده کنید تا سود سرمایه‌تان چندین برابر شود.

اجرای کمپین‌های موفقیت آمیز SEM آسان نیست و به مهارت‌های ویژه، تجربه زیاد و کار سخت نیاز دارد. اگر این مهارت‌ها را ندارید بهتر است کار را به حرفه‌ای‌ها بسپارید. در زمانتان صرفه جویی کنید و همین زمان را صرف افزایش موقعیت‌ها برای نتایج بهتر در سریعتر زمان ممکن کنید.

به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟
Tweet
Share
Share
Pin

مقالات مرتبط:

اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگلاصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل سئو یا گوگل ادز؟ کدام برای کسب و کار بهتر است؟سئو یا گوگل ادز؟ کدام برای کسب و کار بهتر است؟ چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل انواع تبلیغات - روش های تبلیغاتی ایران و جهانانواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان تبلیغات اینترنتی: انواع روش های بازاریابی اینترنتی را بشناسیدتبلیغات اینترنتی: معرفی انواع روش های بازاریابی اینترنتی تبلیغ در یوتیوبراهنمای تبلیغ در یوتیوب برای مبتدیان ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی چیست و چرا اهمیت دارد؟ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی چیست و چرا اهمیت دارد؟ ارزانترین روش تبلیغاتارزانترین روش تبلیغات چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم5,475,000 تومان

۳۰۰ درهم8,063,000 تومان

۶۰۰ درهم15,977,000 تومان

۱۰۰۰ درهم26,380,000 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید



    [telegram]