تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • تبلیغات متنی
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • کلمات کلیدی
  • چگونه لیست کلمات کلیدی خود را ایجاد کنیم؟

چگونه لیست کلمات کلیدی خود را ایجاد کنیم؟

حسین قبیله 16 می 2020
ایجاد لیست کلمات کلیدی

در بخش قبل در مورد چگونگی یافتن کلمات کلیدی اصلی صحبت کردیم. اکنون توضیح می‌دهیم که چگونه آنها را به یک لیست تبدیل کنید. در واقع قصد داریم با آنها صفحات با ارزش و پرمعنایی تولید کنیم. در ادامه متوجه می‌شوید که چگونه باید لیست کلمات کلیدی خود را ایجاد کنید.

ما در این مقاله به این موضوع تمرکز داریم که شما عبارات خود را جمع کرده اید و اکنون می‌خواهید آنها را لیست کنید. در فهرستی که تهیه کرده اید، بهتر است میزان رقابت، میزان ارتبات کلمات و سایر موارد را مشخص کنید.

در ادامه این فرآیند را به شما نشان می‌دهیم.

فهرست محتوا پنهان
پیشنهادات کلمات کلیدی از طریق Keyword Explorer
فهرست خود را با استفاده از گوگل و کلمات کلیدی رقابتی طولانی تر کنید
۱. کلمات کلیدی خود را دسته بندی کنید
۲. چه کسی رتبه بالایی در کلمات کلیدی اصلی شما دارد
۳. جستجوهای مرتبط بیشتر در گوگل
۴. کلمات کلیدی سوالی را به لیست خود اضافه کنید
۵. تعریف کننده های کلمه های کلیدی – Definitive Keywords
۶. مخاطبین را برای ساخت لیست عبارات کلیدی در نظر بگیرید
۷. لیست کلمات کلیدی خود را اولویت بندی کنید
۸. انجام مراحل اول لیست کلمات کلیدی و تکرار آنها
مزایای استفاده از لیست کلمات کلیدی
یک تقویم محتوایی برای خود ایجاد کنید
برای نتیجه گرفتن محتوا روی لیست کلمات کلیدی با ارزش تمرکز کنید
عناوین دوره آموزش تحقیق کلمات کلیدی
حرف نهایی
نوشته های مرتبط:

پیشنهادات کلمات کلیدی از طریق Keyword Explorer

در اکانت Moz Pro، عبارت اصلی مورد نظرتان را در کادر Keyword Suggestion از منوی Keyword Explorer وارد کنید. اینجا می‌توانید فهرستی از کلمات کلیدی نزدیک و مرتبط با کلیدواژه اصلی را که براساس میزان ارتباط شان با یکدیگر سورت شده‌اند را بدست آورید.

Keyword Explorer - نحوه ایجاد لیست کلمات کلیدی

فهرست خود را با استفاده از گوگل و کلمات کلیدی رقابتی طولانی تر کنید

می خواهیم همه کلمات کلیدی مرتبط با موضوع مان را پیدا کنیم. به این منظور، برگشتن به گوگل و انجام جستجو تاحدی رقابتی اغلب کمک کننده است. همان کاری که در مقاله قبلی انجام دادیم. اما قبل از اینکه به این موضوع بپردازیم، بهتر است دسته بندی های کلمات کلیدی را انجام بدهیم.

۱. کلمات کلیدی خود را دسته بندی کنید

هر کلمه کلیدی که پیدا کردید را به یک شیت انتقال دهید. برای هر کدام از کلمات اصلی، تب و دسته بندی جدید ایجاد کنید.

در این جا، به نظر می‌رسد “اسباب بازی دخترانه” و “اسباب بازی پسرانه” هرکدام می‌توانند موضوعی جداگانه باشند. بنابراین برای هرکدام تب جداگانه ای ایجاد می‌کنیم و هرکدام از آنها را دوباره جستجو می کنیم.

لیست کردن کلمات کلیدی با استفاده از گوگل شیت

لیست کلماتی که می‌خواهید به طور کامل تمامی عبارات مربوط به آنها را استفاده کنید، در این دسته بندی ها قرار دهید. نتیجه این مرحله لیستی از تاپیک هایی خواهد بود که موارد زیر را نشان می‌دهند:

  • ایجاد ارتباط بین مخاطب و محصول
  • نگرانی هایی که برای خریدار شما مهم است و با محصول شما ارتباط دارد

اگر هدف شما ایجاد فروش بیشتر است، دسته ها یا موضوعاتی ایجاد کنید که مشکلات مخاطبین را به خوبی برطرف می‌کند. اگر هدف شما گسترده تر است و می‌خواهید دسته بندی هایی ایجاد کنید که یک متخصص موضوعی هستید، می‌توانید در مورد نکات با اهمیت آموزش دهید.

این می‌تواند یک تمرین چالش برانگیز باشد، بنابراین به خودتان سخت نگیرید. چون این فرصت را دارید که برگردید و لیست خود را اصلاح کنید. فقط اجازه دهید قوه تخیل شما ادامه داشته باشد. فراموش نکنید که مخاطب اصلی خود را فراموش نکنید.

۲. چه کسی رتبه بالایی در کلمات کلیدی اصلی شما دارد

اگر کلمه کلیدی ما “خرید اسباب بازی دخترانه” باشد ، به سادگی می‌توانیم URL هایی را پیدا کنیم که از قبل رتبه بالایی برای این کلمه دارند. برای انتخاب آنها بهتر است نتایج محلی یا دیگر ویژگی های جستجو را نادیده بگیرید.

در مرحله بعد، دقیقا همین URL هایی که پیدا کرده اید را کپی کنید و در کیورد پلنر اکانت گوگل ادز خود در بخش Start with a website وارد کنید. در پایین نیز Use only this page را انتخاب کنید تا تنها کلمات کلیدی مربوط به این صفحه را به شما نشان دهد. توجه کنید که زبان Persian و موقعیت All locations انتخاب شود.

پیدا کردن لیست کلمات کلیدی با استفاده از keyword planner گوگل ادز

حالا با زدن Get Results می توانید نتایج را مشاهده کنید.

کیورد پلنر - ابزاری عالی برای ایجاد لیست عبارات کلیدی

۳. جستجوهای مرتبط بیشتر در گوگل

فرایند جستجو را برای هر کلمه کلیدی اصلی ادامه می‌دهیم تا زمانی که به کلمه های کلیدی خاص تری دست پیدا کنیم. همچنین می‌خواهیم به جستجوهای مرتبط گوگل برای هر کلمه کلیدی اصلی نگاهی بیاندازیم. و آنها را نیز به فهرست‌مان اضافه کنیم.

پیدا کردن لیست کلمات در نتایج مرتبط گوگل

وقتی کلمه های اصلی بیشتری پیدا کردیم، آنها را از هم جدا می‌کنیم و دوباره فرایند ایجاد لیست کلمات کلیدی را تکرار می‌کنیم.

۴. کلمات کلیدی سوالی را به لیست خود اضافه کنید

کلمه کلیدی به شکل سوالی جزء قوی‌ترین عبارت‌هایی هستند که می‌توانید در این مرحله پیدا کنید. با اینکه این عبارت ها اغلب میزان جستجوی بالایی ندارند، معمولا مستقیما با یکدیگر در ارتباط هستند. آنها موضوعاتی را ارائه می‌کنند که می‌توان از آن برای محتوای صفحه داخلی و بخش سوالات متداول استفاده کرد.

یکی از منابعی که برای یافتن کلمات کلیدی سوالی می‌توانید استفاده کنید، اکانت Moz است. در بخش keyword suggestions می‌توانید نوع کلمات کلیدی را به صورت سوالی انتخاب کنید.

انتخاب کلمات کلیدی سوالی در keyword suggestions ماز پرو

سایت Alsoasked نیز کمک می‌کند تا سوالاتی که کاربران در موتورهای جستجوی مختلف جستجو کرده‌اند را بیابید.

کلمات کلیدی سوالی بسیارتعیین کننده هستند. به ویژه با درنظر گرفتن اینکه چه تعداد ویژگی متفاوت جستجوی گوگل، سوالات را مستقیما به نتایج جستجو سوق می‌دهد. صفحات اطلاعاتی با عملکرد بالا اغلب با استفاده از فرمت سوال و جواب ایجاد شده اند و شامل سوالات متداولی هستند که مکررا درباره موضوعی مشخص پرسیده می‌شود. علاوه بر آن، استفاده از قدرت کلمات کلیدی “سوالی” کمک می‌کند بخش سوالات متدوال را در صفحات مختلفی از سایت‌تان ایجاد کنید. و به طور بالقوه از بخش سوالات متداول سود ببرید.

لیلی ری، مدیر سئو، سایت Path Interactive

۵. تعریف کننده های کلمه های کلیدی – Definitive Keywords

هنگام جستجو، تعریف کننده های خاصی برای کلمه کلیدی ظاهر می‌شوند. تعریف کننده ها عبارت های رایج و هدف داری هستند که اغلب همراه با کلمات کلیدی اصلی شما می آیند. چند مثال از این نوع تعریف کننده ها:

  • موقعیت مکانی: کالیفرنیا، اسپانیا، شیکاگو
  • زمان: سپتامبر، ۲۰۲۰
  • خرید: ارزان، ارسال رایگان، فروش، قیمت پایین، رایگان، فروشگاه، آنلاین
  • برند: نایکی (Nike) ، آدیداس (Adidas)، براکس (Brooks)
  • مقایسه: بهترین، پیشنهاد، درجه یک

هنگامی که می‌بینید یک تعریف کننده کلمه کلیدی در فهرست‌تان در حال تکرار است، بهتر است آن را یادداشت کنید. این تعریف کننده را برای کلمه های کلیدی فهرست‌تان استفاده کنید تا متوجه شوید آیا ارزش پیگیری کردن دارند یا خیر.

با استفاده از Definitive Keywords می‌توانیم کلمات کلیدی مناسبی را برای لیست خود ایجاد کنیم. مانند موارد زیر:

  • بهترین سایت خرید اسباب بازی
  • فروشگاه اینترنتی اسباب بازی دخترانه
  • بهترین اسباب بازی برای کودک ۶ ساله
  • خرید عروسک دیزنی

۶. مخاطبین را برای ساخت لیست عبارات کلیدی در نظر بگیرید

در این مرحله هر چیزی که از مخاطبین خود می‌دانید را وارد کنید. به نظر شما خریداران یا مصرف کنندگان خدمات شما به چه کلماتی نیاز دارند تا به صفحه دسترسی پیدا کنند.

توصیه ما این است که مخاطبین خود را بشناسید. سپس با اطلاعاتی که به دست آورده اید، لیست کلمات کلیدی خود را ایجاد کنید. اگر به تازگی قصد دارید مخاطبان خود را بشناسید، بهتر است یک فرم در وب سایت یا یک پست در شبکه های اجتماعی طراحی کنید تا به پرسونای آنها دسترسی داشته باشید.

می‌توانید چند سوال برای آنها ایجاد کنید یا اگر خریدی انجام دادند، با ارسال یک فرم اطلاعاتشان را بدست بیاورید.

۷. لیست کلمات کلیدی خود را اولویت بندی کنید

به طور کلی اولویت بندی لیست کلمات کلیدی در ۳ سطح انجام می‌شود. خریدار، تعداد جستجو و توانایی برنده شدن. (گزینه آخر به این معنیست که اگر توان برد را ندارید، نقاط ضعف را کاهش داده و دوباره تلاش کنید).

باید بدانید که اولویت بندی را به دو صورت می‌توانید انجام دهید: فرصت های کلمه کلیدی موجود و فرصت های کلمه کلیدی جدید.

در اینجا هدف برای رتبه بندی بهتر، ایجاد ترافیک بیشتر، و در نهایت ایجاد تبدیل بیشتر از محتوای تولید شده است. به یاد داشته باشید که محتوا کلید اصلی برای کسب رتبه بهتر است. ممکن است گاهی اوقات کلمه کلیدی خوبی پیدا کنید، اما محتوای شما مناسب نباشد. همچنین گاهی اوقات شما محتوایی خواهید داشت که باید برای رتبه بندی بهتر آن از کلمات مناسب استفاده کنید.

لیست خود را با آنچه در دسترس دارید به خوبی اولویت بندی کنید.

۸. انجام مراحل اول لیست کلمات کلیدی و تکرار آنها

این فرآیند را آنقدر تکرار کنید تا زمانی که Spreadsheet شما پر از کلمات کلیدی متفاوت باشد. این کار را تا زمانی که احساس کنید موضوع پوشش داده شده ادامه دهید.

احتمالا شما تعداد زیادی موضوع بالقوه و صدها کلمه کلیدی برای قرار دادن در لیست خود درنظر دارید. برخی از آنها از جهاتی با یکدیگر مشترک هستند و این موضوع در این مرحله خوب است.

در مرحله بعد، کلمه های کلیدی را فیلتر می‌کنیم تا تصمیم بگیریم کدامیک را باید پیگیری کنیم و آن را به استراتژی محتوایمان اضافه کنیم.

مزایای استفاده از لیست کلمات کلیدی

ساخت لیست کلمات کلیدی اهمیت زیادی دارد. درواقع، یکی از مهم ترین کارهایی است که باید برای استراتژی محتوایی خود انجام دهید.

یکی از بهترین مزایای لیست عبارات کلیدی این است که می‌توانید از محتوای موجود خود بیشتر بهره ببرید. شما می‌خواهید ببینید آیا در حال حاضر برای کلمات کلیدی که در وب سایت منتشر کرده اید رتبه دریافت می‌کنید. شما می‌توانید بهینه سازی کلمات کلیدی را با یک یا چند عبارت از لیست ایجاد شده انجام دهید.

در ادامه مهم ترین مزایای استفاده از عبارات کلیدی را به شما معرفی می‌کنیم:

یک تقویم محتوایی برای خود ایجاد کنید

اگر برای اولین بار است که قصد دارید از تقویم محتوایی استفاده کنید، شاید این کار برایتان کمی سخت باشد. ابتدا برای یک یا دو ماه برنامه ریزی کنید. لازم نیست که هفته ای ۱۰ تا ۲۰ مقاله تولید کنید. بهتر است روی کیفیت تمرکز کنید. بنابراین تولید هفته ای ۲ تا ۳ مقاله می‌تواند مفید باشد.

تنها سختی که تجربه خواهید کرد، ایجاد یک تقویم به مدت ۶ ماه است. پس از آن می‌توانید شناخت بهتری از مخاطبین و خدمات قابل ارائه داشته باشید. لیست کلمات کلیدی خود را به گونه ای ایجاد کنید تا برای مدت ۶ ماه یا ۱ سال کارآمد باشد. همچنین فراموش نکنید که کلمات شما باید به اهداف جستجوکنندگان مرتبط باشد.

بهتر است روی مخاطبین خود تمرکز کنید و آنها را بهتر بشناسید. آنگاه می‌توانید نسبت به نیازهای آنها محتوا تولید کنید.

برای نتیجه گرفتن محتوا روی لیست کلمات کلیدی با ارزش تمرکز کنید

موارد بسیار زیادی برای تولید وجود دارند، اما همه آنها برای مخاطبین شما با ارزش نیستند. سعی کنید تا کلمات کلیدی با ارزشی در لیست خود ایجاد کنید تا برای کاربران سایت جذاب باشند.

هنگامی که به تاثیر فعالیتی که انجام داده اید فکر می‌کنید، عبارات کلیدی انتخاب شده می‌توانند دوست شما باشند. شما می‌توانید با استفاده از این شیوه و تقویم محتوایی، زمان و ارزش لازم برای ارائه محتوا به کاربران را تخمین بزنید.

عناوین دوره آموزش تحقیق کلمات کلیدی

  1. راهنمای جامع تحقیق کلمه کلیدی
  2. یافتن کلمات کلیدی اصلی (Seed Keywords)
  3. ایجاد لیست کلمات کلیدی
  4. اولویت بندی کلمات کلیدی مفید
  5. گروه بندی کلمات کلیدی
  6. بهینه سازی On-page کلمات کلیدی

حرف نهایی

بسیار مهم است که لیست عبارات کلیدی خود را تا حد ممکن تکمیل کنید. هر کلمه ای را که می‌توانید در فهرست خود قرار داده تا در مقالات آینده بهترین آنها را انتخاب کنیم. توصیه ما این است که مطالب ما درباره تحقیق کلمات کلیدی را مطالعه کنید تا این استراتژی را به خوبی انجام دهید.

فراموش نکنید که تجربیات و دانش خود را در بخش نظرات اعلام نمائید. اگر فکر می‌کنید که مرحله ای باید به این صفحه اضافه شود، حتما آن را به ما اطلاع دهید.

به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟
[تعداد: 3   میانگین: 5/5]

نوشته های مرتبط:

  • راهنمای جامع تحقیق کلمات کلیدیراهنمای جامع تحقیق کلمات کلیدی
  • بهینه سازی کلمات کلیدی برای بهبود سئو داخلی On pageبهینه سازی کلمات کلیدی برای بهبود سئو داخلی On page
  • ۱۰ دلیل که ثابت می‌‌کند به ویدیو مارکتینگ نیاز دارید۱۰ دلیل که ثابت می‌‌کند به ویدیو مارکتینگ نیاز دارید
  • نمره کیفیت یا Quality Score چیست و چگونه آن را افزایش دهیم؟نمره کیفیت یا Quality Score چیست و چگونه آن را افزایش دهیم؟
  • اصول اساسی ایجاد صفحه فرود با نرخ تبدیل بالااصول اساسی ایجاد صفحه فرود با نرخ تبدیل بالا
Tweet
Share
Share
Pin
اشتراک
به من اطلاع بده وقتی
guest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم1,450,200 تومان

۳۰۰ درهم2,135,800 تومان

۶۰۰ درهم4,232,100 تومان

هزار درهم6,987,500 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید




        wpDiscuz