تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران جدید
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • آموزش گوگل ادوردز
  • ۴ روش بهینه‌ سازی گوگل ادز برای پایداری بودجه

۴ روش بهینه‌ سازی گوگل ادز برای پایداری بودجه

علی کریمی 14 اکتبر 2020
بهینه سازی گوگل ادز

بیایید مستقیم به واقعیت‌ها بپردازیم. همزمان با برخورد بازار و بازاریابی با COVID-19، بهینه سازی گوگل ادز در استراتژی‌های بازاریابی اکثر شرکت‌ها بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده است.

در عین حال اکثر بودجه‌های مربوط به بازاریابی، نسبت به هر زمان دیگری کاهش یافته‌اند. یعنی حالا وقت آن است که در مورد نحوه مدیریت گوگل ادز خود در این دوره “جدید عادی” بازنگری کنید.

اولین و فوری‌ترین کاری که باید انجام دهید کاهش هزینه‌ها به این صورت که عملکردهای تبلیغاتی خود را حفظ می‌کنید است. بنابراین در این مطلب، چهار روش برای بهینه‌ سازی گوگل ادز برای تداوم بخشیدن به بودجه، به شما ارائه شده است:

• از معیارهای باطل خلاص شوید.
• ستون برداشت به تبدیل یا ITC ایجاد کنید.
• کلمات کلیدی دقیق‌تری را اضافه کنید.
• از بخش‌های موجود در بازار در Google Analytics استفاده کنید.

فهرست محتوا پنهان
چگونه حساب خود را با بودجه محدود بهینه کنیم؟
۱. از معیارهای منحرف کننده بهینه سازی گوگل ادز خلاص شوید
۲. ستون Impression to Conversion یا (ITC) ایجاد کنید
۳. کلمات کلیدی دقیق‌تری اضافه کنید.
۴. با بخش‌های درون بازار به دل Google Analytics، شیرجه بزنید
با این بهینه‌ سازی‌ گوگل ادز در وقت و هزینه خود صرفه‌ جویی کنید
نوشته های مرتبط:

چگونه حساب خود را با بودجه محدود بهینه کنیم؟

در ادامه بهینه سازی گوگل ادز، نحوه انجام هریک از بهینه‌سازی‌ها را توضیح داده و هرکدام را به این موضوع متصل می‌کنیم که چگونه می‌تواند بودجه موجود شما را بیشتر افزایش دهد، عملکرد تبلیغات شما را بهبود بخشد یا هزینه‌های شما را کمتر کند.

شما می‌توانید با بهینه سازی کمپین مبالغ صرف شده برای شارژ حساب گوگل ادز را تا حد ممکن کاهش دهید.

۱. از معیارهای منحرف کننده بهینه سازی گوگل ادز خلاص شوید

کاهش بودجه PPC به دلایل مالی بدان معناست که شما باید از هر دقیقه و ریالی که صرف می‌کنید بیشترین بهره را ببرید.

برای اینکه چنین دوره‌ای را پشت سر بگذارید و در پایان بودجه خود را به گذشته برگردانید، به این کارایی نیاز دارید. برای اینکه تا حد ممکن کارهای خود را مقرون به صرفه انجام دهید، باید تمرکز بیشتری داشته باشید:

از ستون‌های داده‌ای که به طور روزانه از آنها استفاده نمی‌کنید یا هیچ ارزش افزوده‌ای در بهینه‌ سازی گوگل ادز روزمره شما ایجاد نمی‌کنند، خلاص شوید.

همه ما دوست داریم مجموعه ستون‌های خود را با تغییرات مختلف داده تنظیم کنیم تا کمپین‌های خود را ردیابی و بهینه کنیم، اما گاهی اوقات وجود مقدار زیادی از این داده‌ها در برابر چشم، ما را از توجه داده‌هایی که واقعاً مهم هستند، منحرف می‌کند.

به عنوان مثال، ممکن است بخواهید از ستون‌هایی مانند Search Imp خلاص شوید. همانطور که با بودجه محدود، کار زیادی نمی‌توانید انجام دهید، رقبای شما هنوز هم می‌توانند قیمت‌های بالاتر از شما را بدهند.

در عوض، روی معیارهایی که در واقع می‌توانید روی آنها تأثیر بگذارید، مانند CTR خود تمرکز کنید.

نوشتن برخی از آگهی‌های جدید و بهبود یافته با کپی تبلیغاتی جذاب می‌تواند به افزایش CTR شما کمک کند. ستون‌های خود را طوری تنظیم کنید که تنها موارد ضروری را نشان دهند و تمام تمرکز خود را روی این موارد بگذارید تا مطمئن شوید هر چیزی را که می‌توانید تغییر دهید و خودتان بهینه‌ سازی گوگل ادز را انجام دهید.

۲. ستون Impression to Conversion یا (ITC) ایجاد کنید

پس از خلاص شدن از آن ستون‌های غیرضروری، گام بعدی در بهینه‌ سازی گوگل ادز با بودجه کاهش یافته، ایجاد ستون‌های جدیدی است که به شما در تجزیه و تحلیل سریع‌تر داده‌ها کمک می‌کنند. با این روش می‌توانید کمپین‌های جستجوی خود را کاملاً بهینه کنید.

یکی از این ستون‌ها ITC یا Impression to Conversion است. این یک ستون سفارشی است که شما ایجاد می‌کنید و بهینه‌ سازی گوگل ادز شما را بسیار آسان می‌کند. ITC٪ = تبدیل ها / نمایش ها. نحوه ایجاد ستون ITC در گوگل ادز:

  • در حساب گوگل ادز خود روی Columns در نوار بالای داشبورد کلیک کنید.
  • سپس روی “اصلاح ستون‌ها” کلیک کنید و به پایین صفحه بروید و “ستون‌های سفارشی” را انتخاب کنید.
  • اکنون به سادگی محاسبه Conversions / impressions را اضافه کنید.
  • کار شما تمام شد تنها کاری که باید بکنید این است که ستون را به داشبورد خود اضافه کرده و ذخیره کنید.

اما چرا بعد از اینکه توصیه کردیم مقداری داده را کنار بگذارید، می‌خواهیم مجموعه داده دیگری اضافه کنیم؟

خوب، پاسخ ساده است: ITC به شما کمک می‌کند از عملکرد کامل تبلیغات خود در یک ستون ساده، آگاه شوید.

معمولاً میزان کلیک یک تبلیغ CTR و نرخ تبدیل CVR آگهی را به طور جداگانه و در دو ستون مختلف اندازه‌گیری می‌کنیم.

اما برخی از تبلیغات با CVR بالا دارای CTR کم و برخی دیگر دارای CTR بالا اما CVR پایین هستند. بنابراین، آیا آنهایی که CVR بالا دارند یا آنهایی که CTR بالا دارند را باید نگه دارید؟ هنگام بهینه‌ سازی گوگل ادز بهترین اولویت بندی چیست؟

ITC به شما کمک می‌کند تا به سرعت تشخیص دهید کدام تبلیغات در کمپین گوگل ادز شما واقعاً بهترین عملکرد را دارد. به این طریق، حتی بیشتر تمرکز کرده و سریع‌تر می‌توانید درباره بهینه سازی گوگل ادز خود تصمیم بگیرید.

۳. کلمات کلیدی دقیق‌تری اضافه کنید.

سومین استراتژی برای بهینه‌ سازی عملکرد گوگل ادز با بودجه کاهش یافته، افزودن کلمات کلیدی دقیق‌تر است. این در واقع همان کاری است که درباره کمپین‌های جست و جوی پولی، باید همیشه انجام دهید. اما هنگام کاهش بودجه، باید بیشتر وقت مدیریت حساب PPC خود را صرف این کار کنید.

البته یک اصل مهم در آن وجود دارد. نه تنها باید کلمات کلیدی دقیق‌تری اضافه کنید، بلکه باید به دنبال عبارات جستجوی طولانی‌تر برای افزودن (کلمات کلیدی طولانی) باشید. کلمات کلیدی دقیق‌تر و طولانی‌تر باعث می‌شوند:

  • نرخ رقابت کمتری داشته باشید.
  • به شما اجازه می‌دهد کمتر پیشنهاد دهید.
  • شما را قادرمی سازد تبلیغات بهتر و دقیق تری بنویسید.

کلمات کلیدی مطابق چه مدت باید وجود داشته باشند؟

این مورد، قطعاً در بین تبلیغ کنندگان مختلف متفاوت است، اما برای بیشتر کلمات کلیدی که بین ۲-۵ کلمه دارند باید در یک نقطه مناسب قرار داشته باشد. کلمات کلیدی یک کلمه‌ای احتمالاً گران خواهند بود و نرخ تبدیل کمی دارند و کلمات کلیدی با بیش از پنج کلمه احتمالاً حجم جستجوی کمتری را شامل شده و به سختی می‌توانند ترافیکی داشته باشند.

کلمات کلیدی مطابق - بهینه سازی گوگل ادز

به عنوان مثال، فرض کنید می‌خواهید تبلیغ گوگل را برای کفش کوهنوردی اجرا کنید:

  • کلمه کلیدی [کفش] بسیار گسترده و گران قیمت خواهد بود.
  • کلمه کلیدی [کفش کوهنوردی] کمی بهتر است. اکنون، آگهی و صفحه فرود کفش کوهنوردی شما ارتباط بیشتری با هم خواهند داشت و در برابر تبلیغاتی که از [کفش]، “کفش” یا + کفش به عنوان کلمه کلیدی استفاده می‌کنید، رقیب نخواهید داشت.
  • اما بیایید با [کفش کوهنوردی به صورت آنلاین]، [کفش کوهنوردی آنلاین] و [فروش آنلاین کفش کوهنوردی] به استقبال کلمات کلیدی طولانی‌تر برویم.
  • حالا این بهتر است. یک گروه تبلیغاتی را تصور کنید به نام “کفش پیاده روی به صورت آنلاین” که حاوی این کلمات کلیدی است و یک صفحه آگهی و تبلیغات کاملاً منطبق را نمایش می‌دهد. چنین گروه‌های تبلیغاتی به شما امکان می‌دهند تبلیغات دقیق‌تر و با هدف‌تر بنویسید.
  • هدف گذاری بهتر به معنای CTR بالاتر است که در نهایت به نمره کیفیت بالاتر و پیشنهادات کمتر منجر میشود.

دقیقاً از این روی گفتیم این مورد، چیزی است که باید همیشه به دنبال آن باشید، به ویژه هنگام کاهش بودجه. با داشتن بودجه بالا می‌توانید عملکرد مناسبی در گوگل ادز داشته باشید. اما هنگام کاهش بودجه، هدف شما، خرید بیشترین تبدیل با کمترین میزان هزینه است.

در بهینه سازی گوگل ادز چگونه کلمات کلیدی مناسب پیدا کنیم؟

ابتدا به شما می‌گوییم که کجا آنها را پیدا نکنید:

  • ابزار Google Keyword Planner.. دو دلیل برای این امر وجود دارد:
  • ابزار Google Keyword Planner پرکاربردترین ابزار تحقیق در مورد کلمات کلیدی است، این به آن معنی است که احتمالاً اکثر رقبای شما نیز از این ابزار استفاده می‌کنند. در نتیجه همه شما برای کلمات کلیدی مشابه رقابت می‌کنید.
  • همچنین Google Keyword Planner بسیاری از کلمات کلیدی بی ربط را به شما نشان می‌دهد (یا مهمترین آنها، نتیجه نمایشی، بستگی به تنظیمات جستجوی شما ندارد)، که می‌تواند باعث تمرکز شما شود و یا برای فیلتر کردن نتایج دستیابی به زمان زیادی نیاز داشته باشید.
  • خبر خوب این است که چندین ابزار تحقیقاتی رایگان دیگر برای یافتن کلمات کلیدی وجود دارد. در اینجا دو مورد از آنها را ذکر کرده‌ایم:
  • Ubersuggest: این ابزار، عبارات جستجوی بسیار دقیق، همراه با داده‌های بسیار قدرتمند مانند میزان صدا، CPC و روند را پیدا می‌کند.
  • Google Search Console: حساب کنسول جستجوی گوگل خود را بگردید تا کلمات کلیدی که منجر به بازدید بیشتر سایت شما می‌شوند را پیدا کنید و سپس آنها را به کمپین‌های جستجوی خود بیفزایید.

ممکن است فکر کنید که پرداخت هزینه کلمات کلیدی که در حال حاضر ترافیک ارگانیک را به سایت شما می‌کشند بی فایده است، اما باید بگوییم این‌طور نیست. در واقع برای این مورد نیز همان استدلال استفاده از نام تجاری به عنوان کلمه کلیدی (که قطعاً باید آن را نیز انجام دهید)، جواب می‌دهد.

افزودن کلمات کلیدی بیشتر به کمپین‌ها، حتی مواردی که در حال حاضر باعث جذب ترافیک ارگانیک می‌شوند، به شما امکان می‌دهد حتی بازدید بیشتری بگیرید و قسمت‌هایی از بازدیدکنندگان سایت شما و پیام‌های مختلف را بهتر کنترل کنید.

در پایان، ترافیک مرتبط‌تر و پیام رسانی بهتر به معنای تبدیل بیشتر است. اما در واقع، این تنها خوبی آن نیست. با استفاده از Search Console می‌توانید عبارات جستجوی سایت خود را در نتایج جستجو پیدا کنید، اما در موقعیت بسیار پایین و بدون بازدید.

اینها قطعاً عباراتی هستند که می‌خواهید در مبارزات خود به عنوان یک مطابقت کلمه کلیدی دقیق داشته باشید، که شما را به نکته بعدی و نهایی می‌رساند.

۴. با بخش‌های درون بازار به دل Google Analytics، شیرجه بزنید

بگذارید ابتدا بگوییم اگر حساب گوگل ادز شما به حساب Google Analytics پیوند ندارد، به طور قطع باید خواندن این مطلب را متوقف کرده و همین حالا این کار را انجام دهید (البته بازگشت به ادامه این متن را فراموش نکنید)! اتصال حساب های Google Analytics و Google Ads بسیار ساده و کاملاً ضروری است!

بسیار خوب، اکنون که این دو حساب را به هم متصل کردید، بیایید در مورد چگونگی استفاده از Google Analytics بیشتر از معیارهای معمول مانند نرخ پرش و زمان حضور در سایت صحبت کنیم.

در حساب Google Analytics خود، روی برگه “مخاطب” و سپس “بخش‌های داخل بازار” کلیک کنید. در این بخش، داده‌های طلایی پیدا خواهید کرد. در این بخش، گوگل، بازدیدکنندگان سایت شما را با توجه به دلیلی که در بازار هستند، تقسیم بندی کرده است.

با بخش‌های موجود در بازار چه کاری می‌توانید انجام دهید؟

هدفی از تبدیل مورد نظر خود برای ایجاد هدف با تبلیغات Google Ads ایجاد کنید و سپس آن را به این گزارش اضافه کنید. اکنون، به دنبال مخاطبانی باشید که بالاترین نرخ تبدیل را دارند. آیا آنها را پیدا کردید؟

عالی! اکنون، به حساب Google Ads خود رفته و این مخاطبان را به کمپین‌های خود اضافه کنید (در برگه “مخاطب”) و به آنها پیشنهادی بالاتر بدهید.

به عنوان مثال، ممکن است مشاهده کنید که افراد در بازار “خدمات مالی” با نرخ بسیار بالاتری از نرخ تبدیل کلی در حال تبدیل شدن هستند.

بنابراین، این مخاطبان را به کمپین‌های خود اضافه کرده و پیشنهادات بالاتری به آنها بدهید. بگذارید از + ۲۰٪. حرف بزنیم: اگر گوگل تشخیص دهد کاربر، بخشی از این مخاطبان است، ۲۰٪ به پیشنهادات شما اضافه خواهد کرد.

بخش‌های موجود در بازار به شما کمک می‌کنند تا اطمینان حاصل کنید برای مخاطبانی که احتمال تبدیل آنها بیشتر است، پیشنهاد بیشتری داده‌اید. به دست آوردن اطلاعات بیشتر هرگز ضرری ندارد و ممکن است بفهمید، برخی از مخاطبان هستند که قصد دارید روی آنها بیشتر تمرکز کنید یا برخی را حذف کنید.

حالا، همه آنچه را که برای مخاطبان بازار انجام داده‌اید، برداشته و همین کار را با گروه‌های جمعیتی و وابستگی انجام دهید.

نکته پاداش: استراتژی جستجوی خود را اصلاح کنید.

در زمان رکودهای اقتصادی مانند این شرایط، هنگامی که اکثر بازاریابان دیجیتال مجبور به کاهش هزینه تبلیغات هستند، داشتن یک استراتژی جستجوی محکم از هر زمان دیگری مهم‌تر است، به یک دلیل ساده:

در چند ماه گذشته تقریباً نیازهای همه تغییر کرده است و آنها به دنبال راه حل‌هایی برای مدیریت عادی شرایط جدید خود هستند. با تطبیق استراتژی جستجوی خود، می‌توانید همان جایی باشید که مشتریان هدفتان به دنبال چیزی هستند.

با این بهینه‌ سازی‌ گوگل ادز در وقت و هزینه خود صرفه‌ جویی کنید

در این نوشتار به بررسی ۴ روش بهینه ‌سازی گوگل ادز برای تداوم بخشیدن به بودجه پرداختیم. روش‌هایی که در شرایط رکود اقتصادی مثل حالا، همه گیر‌ی COVID-19، به شما کمک می‌کنند با بودجه کم، به نرخ تبدیل بالاتری دست پیدا کنید. در واقع می‌شود به این روش‌ها، به دید مزایای رقابتی در شرایط خاص نگاه کرد.

چه با پهنای باند کاهش یافته یا بودجه کم روبرو باشید یا تنها به دنبال راه‌هایی برای استفاده بیشتر از هزینه تبلیغات خود بگردید، این نکات به شما کمک می‌کنند ضمن حفظ عملکرد بالا، هزینه‌های گوگل ادز خود را کاهش دهید:

  • از معیارهای گوگل ادوردز که باطل خلاص شوید تا بتوانید روی آنچه واقعاً مهم است متمرکز شوید.
  • از ستون سفارشی “برداشت به تبدیل” یا ITC برای شناسایی سریع تبلیغات با بهترین عملکرد استفاده کنید.
  • برای افزایش نرخ تبدیل خود، کلمات کلیدی منطبق دقیق‌تر را اضافه کنید.
  • برای شناسایی مخاطبانی که به احتمال زیاد تبدیل می‌شوند، از بخش‌های درون بازار در Google Analytics استفاده کنید.

خوشحال می‌شویم نظر شما عزیزان را درباره بهینه سازی گوگل ادز بدانیم. فراموش نکنید که تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟

نوشته های مرتبط:

  • اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل
    اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل
  • چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل
    چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل
  • گوگل مای بیزینس یا گوگل مای اکانت چیست؟
    گوگل مای بیزینس یا گوگل مای اکانت چیست؟
  • قوانین گوگل ادز چیست و شامل چه مواردی می شود؟
    قوانین گوگل ادز چیست و شامل چه مواردی می شود؟
  • انواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان
    انواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان
  • راهنمای بهبود عملکرد تبلیغات شبکه نمایش گوگل
    راهنمای بهبود عملکرد تبلیغات شبکه نمایش گوگل
Tweet
Share
Share
Pin

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم3,152,000 تومان

۳۰۰ درهم4,642,000 تومان

۶۰۰ درهم9,199,000 تومان

۱۰۰۰ درهم15,188,000 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید