تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران جدید
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • بهینه سازی تبلیغات گوگل
  • ۱۱ دلیل عدم نمایش تبلیغات در گوگل و نحوه رفع آن ها

۱۱ دلیل عدم نمایش تبلیغات در گوگل و نحوه رفع آن ها

علیمحمدی 15 آگوست 2019
عدم نمایش تبلیغات در گوگل ادز

اگر نمی توانید تبلیغ خود را در صفحه نتایج جستجو گوگل ببینید، احتمالا جایی برای نگرانی نیست. یکی از دلایل رایج این مقاله باعث عدم نمایش تبلیغات در گوگل شده است.

تنها باید از ابزار (Ad Preview) استفاده کنید تا وضعیت تبلیغات خود را بررسی کنید.

اما اگر تبلیغات شما در Ad Preview نمایش داده نمی شوند، آن گاه این مسئله یک مشکل است.

خبر خوب اینکه: برای عدم نمایش تبلیغات شما در گوگل، دلایل متعددی وجود دارد. به منظور شفاف سازی، من این دلایل را به دو دسته تقسیم می کنم: دلایل مرتبط به عملکرد و دلایل نامرتبط به عملکرد. چون رفع دلایل دسته دوم آسان تر است من هم با آن ها آغاز می کنم.

فهرست محتوا پنهان
دلایل نامرتبط به عملکرد برای عدم نمایش تبلیغات در گوگل
۱. پرداخت شما موفقیت آمیز نبوده است
۲. هزینه پیشنهادی شما یا خیلی زیاد یا خیلی کم است
۳. حجم جستجو برای کلیدواژه بسیار کم است
۴. تبلیغات شما متوقف، حذف یا رد شده اند
۵. یک اشتباه زمانبندی یا هدف گذاری وجود دارد
۶.کلیدواژه های منفی باعث غیر فعال شدن کلیدواژه های فعال شده است
۷. تنظیمات منفی هزینه پیشنهادی بیش از حد هستند
دلایل مرتبط به عملکرد برای عدم نمایش تبلیغات در گوگل
۱. اد گروپ شما متمرکز نیست
۲.متن تبلیغات شما بهینه سازی نشده است
۳. صفحه فرود شما مرتبط نیست
۴. نرخ کلیک به نمایش شما بسیار کم است
عدم نمایش تبلیغات شما در گوگل: تصور کلی
نوشته های مرتبط:

دلایل نامرتبط به عملکرد برای عدم نمایش تبلیغات در گوگل

خب منظورم از عوامل نامرتبط به عملکرد چیست. بعضی مواقع تبلیغات شما به دلایلی نشان داده نمی شوند که هیچ ارتباطی با کیفیت تبلیغات، صفحات فرود، اد گروپ ها و غیره ندارند. به عبارت دیگر حتی اگر تبلیغات شما دقیقا مطابق با استاندارد های گوگل هم که باشد، باز هم دلایل متعددی برای توقف نمایش تبلیغات شما وجود دارد. در ادامه به هفت مورد از آن ها اشاره می کنیم.

۱. پرداخت شما موفقیت آمیز نبوده است

اگر مانند بسیاری از تبلیغ دهندگان، شما هم برای پرداخت های اکانت خود از شیوه پرداخت اتوماتیک استفاده می کنید، زمانی باید به گوگل هزینه پرداخت کنید که (۱) به آستانه پرداخت خود (payment threshold) که از پیش تعیین شده است رسیده باشید یا (۲) به انتهای دوره فعلی صورت حساب خود رسیده باشید. بستگی دارد کدام اول اتفاق بیفتد.

بدیهی است به منظور این که این تراکنش ها بدون مشکل انجام شوند، اطلاعات پرداخت هزینه گوگل ادوردز که به حساب شما مرتبط هستند، باید معتبر و به روز باشند. اگر گوگل نتواند از شما هزینه دریافت کند، تبلیغات شما دیگر در لیست نتایج جستجو نشان داده نخواهد شد. این یکی از رایج ترین دلایل عدم نمایش تبلیغات در گوگل است.

۲. هزینه پیشنهادی شما یا خیلی زیاد یا خیلی کم است

همانطور که احتمالا می دانید، باید یک بودجه روزانه برای هر کدام از کمپین های گوگل ادز خود تعریف کنید. اگر بیشترین هزینه پیشنهادی به ازای هر کلیک که شما برای یک کلیدواژه مشخص کرده اید، از بودجه روزانه کمپین مربوط به آن بیشتر باشد، تبلیغ شما برای جستجوهای مرتبط با آن کلیدواژه نشان داده نخواهد شد.

اطمینان حاصل کنید که چنین تناقضاتی بین بودجه کمپین و هزینه پیشنهادی برای کلیدواژه وجود نداشته باشد.

از طرف دیگر ممکن است به خاطر بیش از حد کم بودن هزینه پیشنهادی شما، تبلیغات نمایش داده نشوند. جایگاه تبلیغ شما در هر مناقصه بر اساس امتیاز کیفیت (Quality Score) یک کلیدواژه و هزینه ی پیشنهادی برای آن کلیدواژه، مشخص می شود.

اگر به بخش کلیدواژه ها در اکانت گوگل ادز خود بروید، می توانید از شبیه ساز هزینه ی پیشنهادی (bid simulators) استفاده کنید تا پیش بینی تاثیر افزایش هزینه ی پیشنهادی به مقادیر مختلف را مشاهده کنید.

عدم نمایش تبلیغات گوگل
adwords not showing bid simulators

۳. حجم جستجو برای کلیدواژه بسیار کم است

اگر کلیدواژه هدف شما ترافیک جستجو ماهانه بسیار کمی داشته باشد یا اصلا نداشته باشد، تبلیغاتی که برای آن کلیدواژه تعریف کرده اید، ممکن است واجد شرایط نمایش نباشند. ممکن است این موضوع باعث عدم نمایش تبلیغات در گوگل شود.

زمانی که گوگل متوجه شود که شما کلیدواژه ای با ترافیک جستجو بسیار کمی را هدف قرار داده اید، آن را داخل اکانت شما به صورت موقت غیر فعال می کند.

اگر حجم جستجو به سطح معقول برسد، گوگل به طور اتومات آن کلیدواژه را فعال می کند. اگر مطمئن هستید که هیچ چیز متوقف یا حذف نشده است ولی باز هم تبلیغات شما در لیست نتایج نشان داده نمی شود، احتمال این وجود دارد که تبلیغات شما رد شده باشد. طبیعتا هر تبلیغی که رد شده باشد، اجازه نمایش برای کاربران را ندارد. برای رفع این مشکل، قوانین گوگل ادز را بررسی کنید.

از بعد فنی، با این حال، صرفا منتظر ماندن برای بالا رفتن حجم جستجو، فکر چندان خوبی نیست. با استفاده از ابزار Google’s Keyword Planner (که در داخل اکانت گوگل ادوردز شما هست)، و یا این ابزار Free Keyword Tool، باید سعی کنید تا کلیدواژه ای مشابه با حجم جستجوی قابل قبول پیدا کنید.

۴. تبلیغات شما متوقف، حذف یا رد شده اند

یکی دیگر از دلایل عدم نمایش تبلیغات در گوگل این است که ممکن است حذف یا رد شده باشند. ممکن است تبلیغات گوگل شما به این دلیل نمایش داده نمی شود که متوقف شده اند یا ادگروپ یا کمپین دربرگیرنده آنها متوقف شده است. اگر چنین اتفاقی بیافتد، تنها کاری که باید انجام دهید این است که وضعیت آن ها را از متوقف شده به فعال تبدیل کنید.

همچنین، تبلیغات شما ممکن است به این خاطر که آن ها – یا اد گروپ یا کمپین های مرتبط با آنها، به دلیلی از اکانت شما حذف شده اند، نشان داده نمی شوند.

متاسفانه، اگر این اتفاق برای شما افتاده است، باید از اول شروع کنید. برای دیدن اینکه آیا تصادفاً داخل اکانت چیزی را حذف یا متوقف کرده اید، به قسمت Change History بروید. در این قسمت می توانید تغییراتی که در اکانت خود ایجاد کرده اید را ببینید.

دلایل رایج عدم نمایش تبلیغات
adwords not showing change history

اگر مطمئن هستید که هیچ چیز متوقف یا حذف نشده است ولی باز هم تبلیغات شما در لیست نتایج نشان داده نمی شود، احتمال این وجود دارد که تبلیغات شما رد شده باشد. طبیعتا هر تبلیغی که رد شده باشد، اجازه نمایش برای کاربران را ندارد. برای رفع این مشکل، قوانین گوگل ادز را بررسی کنید.

۵. یک اشتباه زمانبندی یا هدف گذاری وجود دارد

همانطور که برای هر کمپین باید بودجه تعریف کنید، می توانید یک جدول زمانبندی تبلیغات نیز برای هر کمپین تعریف کنید. به وسیله آن به گوگل می گویید تبلیغات شما در چه روزها و چه ساعاتی نمایش داده شود. در کمپین مورد نظر به تب Ad Schedule بروید و مطمئن شوید که زمانبندی تبلیغات شما بیش از حد محدود نباشد.

در کنار تب زمانبندی تبلیغات، تب لوکیشن و پارامترهای آن قرار دارد. امکان دارد که تبلیغات شما به این دلیل نشان داده نمی شود که در منطقه جغرافیایی که انتخاب کرده اید، ترافیک جستجو کلیدواژه به اندازه کافی نیست. بار دیگر مطمئن شوید که تنظیمات کمپین بیش از حد محدود نباشد.

نمودار عدم نمایش تبلیغات در جستجوی گوگل

نکته: شیوه های هدف گذاری مختلفی برای کمپین و اد گروپ وجود دارد که به شما کمک می کند تا به مشتری بالقوه دست یابید. شما می توانید تبلیغات خود را با انتخاب معیارهایی مانند مخاطب هدف یا محتوایی که می خواهید تبلیغ شما در آن به نمایش در آید، هدف گذاری کنید.

در برخی موارد، شاید بخواهید عملکرد تبلیغات را برای مشتریانی که یک ویژگی خاص دارند، مشاهده کنید؛ اما درعین حال نمی خواهید تبلیغات خود را محدود به آن ویژگی کنید.

«ویژگی Observation» به شما کمک می کند تا بدون محدود کردن دسترسی تبلیغات خود، برای معیار گوگل ادز مدنظرتان، هزینه پیشنهادی جداگانه مشخص کنید و برعملکرد تبلیغات خود برای معیار مشخص شده نظارت داشته باشید.

از تنظیمات “Targeting” زمانی استفاده کنید که می خواهید دسترسی تبلیغات خود را محدود به مخاطبینی مشخص یا محتوایی مشخص کنید.

۶.کلیدواژه های منفی باعث غیر فعال شدن کلیدواژه های فعال شده است

کلیدواژه های منفی باعث می شود تبلیغات شما برای جستجو های غیر مرتبط نمایش داده نشود. می توان آنها را در سطح کمپین و اد گروپ تعریف کرد. اگر برخی از تبلیغات گوگل ادز شما نمایش داده نمی شوند، احتمالا به این خاطر است که کلیدواژه های منفی، باعث غیر فعال شدن آنها شده است.

کلمات کلیدی منفی - یکی از دلایل عدم نمایش تبلیغات در گوگل
adwords not showing negative keywords

به عنوان مثال، فرض کنیم شما برای کلیدواژه “تبلیغات بنری” با الگوی انطباق phrase، هزینه پیشنهادی تعریف کرده اید. از طرفی دیگر در سطح کمپین عبارت تبلیغات بنری رایگان را با الگوی انطباق broad، به عنوان کلیدواژه منفی تعریف کرده اید. در این مورد کلیدواژه منفی باعث عدم نمایش تبلیغات در گوگل می‌شود.

برای رفع این مشکل، تنها کافی است که الگوی انطباق کلیدواژه منفی را به انطباق دقیق تغییر دهید. با اعمال این تغییر، تبلیغات شما برای کاربرانی که به دنبال تبلیغات بنری هستند نشان داده می شود در عین حال برای کسانی که به دنبال تبلیغات بنری رایگان هستند نشان داده نمی شود.

۷. تنظیمات منفی هزینه پیشنهادی بیش از حد هستند

تنظیمات منفی هزینه پیشنهادی (Negative bid adjustments) که شما تعریف کرده اید آنقدر زیاد است که تاثیر منفی بر روی جایگاه تبلیغات شما گذاشته است.

تنظیمات منفی هزینه پیشنهادی به شما این امکان را می دهد تا به صورت اتومات هزینه پیشنهادی خود را در یک کمپین و برای شرایطی خاص، کاهش دهید. می توان آنرا برای پارامتر های مختلف تعریف کرد: نوع دستگاه، ساعات روز، موقعیت مکانی، و غیره.

همان قدر که این ویژگی می تواند موثر باشد، اگر تنظیمات منفی شما زیاد از حد باشد، می تواند باعث خارج شدن شما از دور رقابت تبلیغاتی شود. استفاده از ستون هزینه پیشنهادی تخمین زده شده (simulated bid) در گزارش کلیدواژه ها می تواند مفید باشد.

دلایل مرتبط به عملکرد برای عدم نمایش تبلیغات در گوگل

بعضی مواقع، عدم نمایش تبلیغات در گوگل به این دلیل است که شما کاملا استاندارد های گوگل را رعایت نکرده اید. به عبارت دیگر: مسئله بهینه سازی تبلیغات، عاملی مهم در نمایش تبلیغات شما در گوگل است. در ادامه این مقاله در رابطه با همین مسئله صحبت می‌کنیم.

(از آن جایی که بهینه سازی پیچیده تر از تصحیح الگوی انطباق یک کلیدواژه منفی یا اصلاح اطلاعات کارت اعتباری است، این قسمت از مقاله کمی طولانی تر از قسمت قبل خواهد بود.)

۱. اد گروپ شما متمرکز نیست

هر ادگروپ در داخل اکانت گوگل ادز شما، متشکل از دو بخش است: کلیدواژه ها و تبلیغات. گوگل برای قرار دادن این دو جزء در یک مجموعه دلیل دارد: کلیدواژه ها و تبلیغاتی که در یک اد گروپ قرار دارند، کاملا به هم مرتبط هستند.

وقتی جستجو کاربر مرتبط با یکی از کلیدواژه های شما باشد، و شما وارد مناقصه تبلیغ شوید، گوگل یکی از تبلیغاتی که شما برای آن کلیدواژه تعریف کرده اید را انتخاب می کند.

انطباق کلیدواژه های تبلیغات گوگل

عملکرد شما در مناقصه وابسته به میزان مرتبط بودن تبلیغ شما با جستجوی کاربر است. هر چه تبلیغ شما مرتبط تر باشد، جایگاه شما در لیست نتایج جستجو نیز بالاتر خواهد رفت. حالا این سوال اساسی ایجاد می شود که: از کجا متوجه شویم که تبلیغ ما مرتبط با عبارت جستجو شده است؟

پاسخ: با ایجاد اد گروپ هایی متشکل از کلیدواژه های نزدیک به هم.

اگر کلیدواژه های ادگروپ شما بسیار به هم نزدیک باشند، عملا مرتبط بودن تبلیغ شما به جستجوی کاربر تضمین شده است.
گاهی ساختار ادگروپ شما باعث عدم نمایش تبلیغات شما می شود. اگر متوجه شدید که یک اد گروپ را با کلیدواژه هایی نه چندان مرتبط با هم ساخته اید، احتمالا همین دلیلِ عملکرد نه چندان مطلوب شما در مناقصه تبلیغ است.

۲.متن تبلیغات شما بهینه سازی نشده است

تنها لازمه مرتبط کردن تبلیغات خود با جستجوهای احتمالی کاربران، ایجاد اد گروپ های متمرکز نیست، بلکه بهینه سازی متن تبلیغات نیز به همان اندازه حائز اهمیت است. خوشبختانه این مسئله کمی آسان تر از بهینه سازی ساختار اد گروپ می باشد.

به طور خلاصه، بهینه سازی تبلیغ به منظور بالا بردن جایگاه آن در لیست نتایج جستجو، یعنی قرار دادن کلمات کلیدی هدف در داخل متن تبلیغ است. نوشتن متن تبلیغی که دربرگیرنده کلمات کلیدی هدف شما باشد، به طور موثر به گوگل نشان می دهد که تبلیغ شما مرتبط با عبارت جستجو شده کاربر است.

نمونه ای از بهینه بودن تبلیغ - عدم نمایش تبلیغات در گوگل


در داخل یک اد گروپ، تعداد کلیدواژه های شما باید بیشتر از تعداد تبلیغات شما باشد. وقتی اطمینان حاصل کردید که کلیدواژه های شما کاملا به هم مرتبط هستند، راحت تر می توانید آن ها را در متن تبلیغ خود قرار دهید.

به این مسئله این گونه فکر کنید: اگر شما کلیدواژه های “غذای سگ” و ” قلاده سگ سه متری” را در یک اد گروپ قرار دهید، نوشتن متن تبلیغی که دربرگیرنده هر دوی آن ها باشد، بسیار دشوار است. در مقابل، اگر شما کلیدواژه های “غذای سگ” و “میان وعده غذایی سگ” را در یک ادگروپ قرار دهید، کار شما برای نوشتن متن تبلیغات بسیار راحت تر خواهد بود.

خلاصه اینکه یکی از رایج ترین دلایل عدم نمایش تبلیغات در گوگل ادوردز ممکن است به این دلیل باشد که کلیدواژه ها در متن تبلیغ شما حضور ندارند.

۳. صفحه فرود شما مرتبط نیست

گوگل برای تعیین جایگاه تبلیغ شما صرفا به مرتبط بودن متن تبلیغ شما نگاه نمی کند؛ بلکه مرتبط بودن صفحه فرود شما را هم بررسی می کند. اساسا، اگر صفحه فرود شما نتواند به کاربران کمک کند تا به هدف خود برسند، نتیجتا عملکرد ضعیفی در مناقصه تبلیغ خواهید داشت.

عدم نمایش تبلیغات در گوگل - نامرتبط بودن صفحه لندینگ

یعنی اینکه باید به دقت تک تک کلیدواژه های هدف خود را بررسی کنید. به کاربرانی فکر کنید که عبارات جستجو شده ی آن ها مرتبط با کلیدواژه های شما است. مشکل این کاربران چیست؟ چه کاری را می خواهند انجام دهند؟ برای کمک به آن ها شما چه کاری می توانید انجام دهید؟

پاسخ شما به این سوالات باید در محتوای صفحه فرود نیز وجود داشته باشند. هر چه بهتر بتوانید از طریق صفحه فرود خود مشکلات کاربران را رفع کنید، عملکرد بهتری هم در مناقصه تبلیغ خواهید داشت. اقدام مفید دیگر، قرار دادن کلیدواژه های هدف شما در متن صفحه فرود است.

۴. نرخ کلیک به نمایش شما بسیار کم است

آخرین دلیل عدم نمایش آگهی در گوگل پایین بودن نرخ کلیک به نمایش است. نسبت تعداد کلیک های دریافتی به تعداد دفعات نمایش. از بعد عملی، CTR تبلیغ شما نشان دهنده میزان جذابیت آن تبلیغ برای کاربران است.

اگر CTR تبلیغ شما بالا است، یعنی به خوبی توانسته اید با کاربران ارتباط برقرار کنید، اگر CTR تبلیغ پایین است، لازم است کمپین اجرا شده را مورد بررسی قرار دهید.

گوگل به تبلیغ دهندگانی که تبلیغات آنها برای کاربران جذابیت دارد، پاداش می دهد. بنابراین، هر چه CTR شما برای یک تبلیغ (یا کلیدواژه) کمتر باشد، عملکرد شما هم در مناقصه تبلیغ بدتر خواهد بود. اگر می خواهید تبلیغ شما همواره برای مخاطبین هدف، نمایش داده شود، باید متن تبلیغی بنویسید که توجه آن ها را جلب و آن ها را متقاعد به کلیک کردن کند.

دلایل عدم نمایش آگهی در گوگل ادز
adwords not showing improve click through rate

باورتان بشود یا نه، توصیه ما برای نوشتن متن تبلیغاتی که کاربر را مجاب به کلیک کردن کند، اساسا همان توصیه ما برای ایجاد صفحات فرود مرتبط است: باید کلیدواژه ای که هدف تبلیغ شما است را خوب بررسی کنید، به کاربرانی فکر کنید که جستجویی مرتبط با کلیدواژه شما انجام می دهند، و مشکل اصلی که کاربر با آن روبرو است را شناسایی کنید و راه حل آن را ارائه دهید.

به عبارت دیگر، لازمه نوشتن یک تبلیغ که منجر به CTR بالایی شود، برآورده کردن نیاز های مخاطبین هدف شما (بسته به جایگاه آن ها در مسیر تبدیل به مشتری شدن) است.

کاربران در ابتدایِ مسیر تبدیل به مشتری شدن (یعنی در ابتدای قیف بازاریابی)، معمولا از تبلیغاتی خوششان می آید که اطلاعاتی مرتبط ارائه و سوالات آن ها را پاسخ می دهد. کاربران در انتهایِ مسیر تبدیل به مشتری شدن (نزدیک به انتهای قیف بازاریابی)، معمولا از تبلیغاتی خوششان می آید که در انجام خرید یا هر کانورژن دیگری به آن ها کمک کند.

اگر تبلیغات شما در گوگل نمایش داده نمی شود و فکر می کنید دلیل آن CTR پایین است، متن تبلیغ خود را بررسی کنید و ببینید که آیا آن را مرتبط با نیاز های کاربر (متناسب با جایگاهش در مسیر تبدیل به مشتری شدن) ایجاد کرده اید و آیا به آن نیاز ها پاسخ داده اید یا نه.

عدم نمایش تبلیغات شما در گوگل: تصور کلی

عدم نمایش تبلیغات در لیست نتایج گوگل، می تواند برای یک بازاریاب دیجیتال یا صاحب یک کسب و کار ترسناک و گیج کننده باشد. این مسئله به راحتی می تواند باعث دلهره شما شود و ذهن شما را به هزار راه بکشاند.

تا جایی که ما متوجه شده ایم، همیشه یک توضیح منطقی برای عدم نمایش تبلیغات در گوگل وجود دارد. حالا دلیل آن ممکن است مرتبط یا نامرتبط به عملکرد باشد. در هر صورت همیشه شما می توانید با اقدامی صحیح اوضاع را به حالت قبل برگردانید و تبلیغات خود را مقابل دیدگان کاربران هدف قرار دهید.

این بود ۱۱ دلیل عدم نمایش آگهی در گوگل که در وبلاگ پارس ادوردز خواندید. فراموش نکنید که نظرات و سولاات خود را در انتهای همین صفحه اعلام نمائید.

به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟

نوشته های مرتبط:

  • اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل
    اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل
  • راهنمای تبلیغ در یوتیوب برای مبتدیان
    راهنمای تبلیغ در یوتیوب برای مبتدیان
  • چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل
    چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل
  • انواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان
    انواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان
  • راهنمای بهبود عملکرد تبلیغات شبکه نمایش گوگل
    راهنمای بهبود عملکرد تبلیغات شبکه نمایش گوگل
  • فایده یا اهمیت تبلیغات چیست؟ راهنمای کامل 2021
    فایده یا اهمیت تبلیغات چیست؟ راهنمای کامل 2021
Tweet
Share
Share
Pin

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم3,152,000 تومان

۳۰۰ درهم4,642,000 تومان

۶۰۰ درهم9,199,000 تومان

۱۰۰۰ درهم15,188,000 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید