حالا که نوع کمپینمون رو انتخاب کردیم. باید به بقیهی جزئیات اون بپردازیم. توی این ویدیو درباره نحوه ساخت کمپین گوگل ادوردز صحبت میکنیم. اولین کاری که باید انجام بدیم، اینه که اسمی برای کمپین سرچ انتخاب کنیم. تا تشخیصش راحت بشه و یادتون باشه. همینطور که حساب کاربریتون رشد میکنه. تعداد بیشتری از آنها خواهید داشت. بنابراین بهتره که از همین اول، اسم های کمپین رو با دقت بیشتری ایجاد کنید.
پس یک نامگذاری خوب میتونه کارتون رو بسیار راحت کنه. بهترین راه برای نامگذاری کمپینهاتون، استفاده از اهدافی هست که پیشتر اونها رو انتخاب کردین. حالا من دوست دارم نام کمپین خودم رو با نوع کمپینم آغاز کنم. که در اینجا، یک کمپین جستجو هست.
سپس من از خط عمودی برای جداسازی توضیحاتم استفاده میکنم. این علامت میتونه دَش (-)، خط مورب یا هرچیزی باشه که باهاش راحت هستین. در اینجا، من میخوام هدف و مقصود رو مشخص کنم. پس هدف من، فروش هست و نیاز دارم تا مقصود رو هم مشخص کنم.
بیاین فرض کنیم این کمپین، مخصوص تخفیفات تابستانی هست. که یک هتل ارائه میده پس میتونم در اینجا عبارت تخفیف تابستانی رو اضافه کنم. حالا این اسم، موضوع کمپین رو برای من روشن میکنه. در اینجا میتونم ببینم که یک کمپین جستجویی دارم که هدف اون، فروش هست. و موضوع تمام گروههای تبلیغاتی موجود در این کمپین، حول تخفیفات تابستانی میچرخه.
در اینجا من یک خط عمودی دیگر اضافه میکنم و میخوام بعد از این خط، هدفگیریهام رو اضافه کنم. پس در این مورد، ممکنه هدف من شهر سانفرانسیسکو در ایالاتمتحده باشه. سپس میتونم یک خط عمودی دیگر اضافه کنم. و هر اطلاعات تکمیلی دیگری رو نیز اضافه کنم.
پس ممکنه هدفگیریهای دیگری رو به اینجا اضافه کنم. یا شاید اولویتها یا یکسری اطلاعات تکمیلی و یا حتی نوع قیمتگذاری خودم شاید شما یک فروشگاه پخش و توزیع در لسآنجلس باشین پس کمپین هایی به زبان انگلیسی و اسپانیایی خواهید داشت.
پس من میتونم این مورد رو هم در اینجا اضافه کنم. یا حتی ممکنه فروشگاههایی در مکانهای مختلف و با پیشنهادات متفاوتی داشتهباشین. شاید در یکی از این فروشگاهها، پیک رایگان داشتهباشین و در بقیه فروشگاهها، این قضیه وجود نداشتهباشه.
پس میتونین این مسئله رو هم در اینجا، در مرحلهی ایجاد کمپین تبلیغاتی گوگل، لحاظ کنین ایده ی اصلی این کار در این هست. که شما مطمئن بشین که هرچیزی که در این کمپین وجود داره. در راستای جزئیاتی مشخص، گروهی مشخص و حتی یک نوع قیمتگذاری مشخص، هدفمند شده پس آخرین چیزی که ممکنه اضافه کنم نوع قیمتگذاری من هست. مانند روش CPC و یا CPC پیشرفته. حالا این فقط یک راه برای نامگذاری کمپینتون بود. شما میتونین این نامگذاری رو به طریقی انجام بدین که بیشترین معنی رو براتون داشتهباشه. و با متد خودتون در راستای نظم و ترتیب، همخوانی داشتهباشه.
ولی چرایی انجام این کار اینه که وقتی ما به این شیوهی نامگذاری فکر میکنیم. فرض میکنیم که قراره در آینده، فیلترهایی رو برروی این کمپینها اعمال کنیم. پس ممکنه قرار باشه که به قسمت کمپینهاتون برین و فیلتری رو برای تمام کمپینهای جستجویی، اعمال کنین.
پس براحتی میتونین اینکار رو با واردکردن این کلمهی کلیدی، انجام بدین یا شاید مایل باشین تا جستجو رو ازطریق کارهایی که برای تخفیفات تابستانی انجام دادین. پیش ببرین یا هر کمپینی که از نوع CPC باشه یا هر کمپینی که مخصوص رقیبانتون راهاندازی کردین.
از این طریق، میتونین به همهی کمپینهای مشابهی دسترسی داشته باشین که از این کلمات کلیدی در نامگذاری اونها استفاده شده.
حالا در زیر این قسمت، تنظیمات مربوط به شبکه رو داریم. میتونین ببینین که در زیر عنوان شبکهی جستجو که نوع کمپینی هست که انتخاب کردیم بصورت پیشفرض، تیک عبارت Include Google Search Partners رو فعال کرده.
این به این معنی هست که در نتیجهی جستجوی مخاطبین، تبلیغ شما در دیگر ابزارهای متعلق به گوگل هم به نمایش در میاد جاهایی مثل google maps و یا google shopping همچنین در وبسایتهای دیگری مانند virgin و AOL نیز نمایش داده میشه.
من پیشنهاد میکنم این گزینه رو فعال نگهدارین تا میزان دسترسی به تبلیغتون افزایش پیدا کنه در زیر این قسمت، گزینهای برای اضافه کردن شبکه دیسپلی وجود داره و این گزینه، تبلیغات متنی شما رو در سایتهای مرتبط به نمایش درمیاره شخصا دوست ندارم انواع مختلف کمپین های تبلیغاتی رو باهم ترکیب کنم.
پس اگر شما مایل هستین کمپینی ایجاد کنین که شبکهنمایشی رو شامل بشه. اون رو جدا از کمپینی که مخصوص شبکهی جستجو هست. ایجاد کنین از این طریق میتونین بهتر ، عملکرد رو ارزیابی کنین و همچنین میتونین با هم مقایسهشون کنین.
گاهی اوقات، افزودن یک شبکهی دیگر میتونه هزینهها رو افزایش بده و یافتن موقعیتهایی برای بهینهسازی رو با مشکل مواجه کنه پس حالا که نحوهی ایجاد یک کمپین جدید رو دیدیم. و برخی از تنظیمات اولیه رو باهم مرور کردیم وقتشه تا نگاهی به تنظیمات مربوط به جغرافیا و زبان هدفمون بندازیم. این کار رو در ویدیوی بعدی آموزش گوگل ادوردز در سایت پارس ادوردز مشاهده کنید.
دوره آموزش گوگل ادز با عنوان اصلی Google AdWords Essential Training یکی از دوره های آموزشی محبوب شرکت لیندا است. ویدیوهای آموزش گوگل ادز توسط پارس ادوردز به زبان فارسی دوبله شدهاند. معرفی گوگل ادوردز (گوگل ادز)، راهنمای تبلیغات کلیکی، راه اندازی اکانت ادوردز، یافتن کلمات کلیدی مناسب، ایجاد اولین کمپین تبلیغات گوگل، ایجاد اولین آگهی متنی گوگل، زیرنظر گرفتن و پیگیری تبلیغات گوگل و بهینه سازی تبلیغات از مباحث اصلی این دوره آموزشی هستند.
2 Comments
سلام. ممنون بابت مطالب خوبتون. رو ویدیو بعدی که میزنم، ویدیوی بعدی نمیاد و همین صفحه دوباره لود میشه
سلام وقت بخیر محمد عزیز، مشکل لینک برطرف شد. 🌹