تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران جدید
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • کمپین اپلیکیشن
  • ۲۰ روش خلاقانه برای تبلیغ رایگان اپلیکیشن

۲۰ روش خلاقانه برای تبلیغ رایگان اپلیکیشن

HK 11 می 2019
تبلیغ و ارتقاء رایگان اپلیکیشن

ساختن یک اپلیکیشن، دری به دنیای جدید باز می‌کند. بدون تردید تجربه‌ای منحصربه‌فرد برایتان خواهد بود. بعد از توسعه یک اپ، روز به روز مشاهده می‌کنید که چطور رشد می‌کند و محبوب می‌شود یا حتی توسط کاربران کنار گذاشته می‌شود. اینجاست که تبلیغ رایگان اپلیکیشن اهمیت پیدا می‌کند.

اینگونه می‌توانید بدون سرمایه گذاری یا با هزینه های اندک شانس خود را امتحان کنید. نتیجه نهایی کار به تلاش شما برای بازاریابی و معرفی آن بستگی دارد. سوال این است که چطور می‌توان یک اپلیکیشن را ارتقاء داد و به افراد بیشتری معرفی کرد.

در ادامه ۲۰ روش خلاقانه برای تبلیغ و ارتقاء رایگان اپلیکیشن ها عنوان می‌کنیم. این روش‌ها رایگان هستند و تاثیر زیادی در شناساندن اپلیکیشن به تعداد زیادی از کاربران دارند.

فهرست محتوا پنهان
۱. بهینه‌سازی اپلیکیشن در اپ استورها (ASO)
۲. تهیه اسکرین‌ شات‌های عالی از برنامه
۳. تعیین قیمت رقابتی
۴. پاسخگویی به همه سوالات و نظرات
۵. ساخت ویدیوی معرفی اپلیکیشن
۶. ساخت میکروسایت
۷. ساخت بلاگ
۸. استفاده از شبکه‌های اجتماعی
۹. کمک گرفتن از اینفلوئنسرها برای تبلیغ رایگان اپلیکیشن
۱۰. ملحق شدن به گروه‌های لینکدین یا فیس‌بوک
۱۱. استفاده از مطبوعات
۱۲. استفاده از نفوذ بلاگرها
۱۳. ثبت کامنت در بلاگ‌ها
۱۴. معرفی در وب‌سایت‌های نقد اپلیکیشن
۱۵. ساخت امضای ایمیل
۱۶. شرکت در رویدادها
۱۷. شرکت در جشنواره‌ها و مسابقات
۱۸. طراحی یک مسابقه و رقابت
۱۹. جست‌وجوی اپ استورهای جایگزین
۲۰. به‌روزرسانی مرتب اپ
مقالات مرتبط:

۱. بهینه‌سازی اپلیکیشن در اپ استورها (ASO)

تبلیغ رایگان اپلیکیشن

۲. تهیه اسکرین‌ شات‌های عالی از برنامه

در واقع این مورد یکی از تکنیک‌های بهینه‌سازی اپ استور است. ولی چون اهمیت خاصی دارد، در یک مورد جداگانه به آن می‌پردازیم. این روش یکی از ساده‌ترین و تاثیرگذارترین روش‌ها برای ارتقاء و معرفی هر چه بهتر اپلیکیشن است.

معمولا بسیاری از توسعه ‌دهندگان از این مرحله ساده و تاثیرگذار صرف نظر می‌کنند و به آن توجه کافی ندارند. کاربران، این اسکرین‌شات‌ها را با دقت می‌بینند چون می‌خواهند دقیقا بدانند که چه برنامه‌ای در انتظار آنها است. بد نیست که به اسکرین‌شات‌ها توضیحات و المان‌های تصویری هم اضافه کنید.

۳. تعیین قیمت رقابتی

قیمت رقابتی برای برنامه خود ایجاد کنید

یکی از روش‌های موثر برای معرفی اپلیکیشن و ارتقاء آن در اپ استور این است که قیمت رقابتی برای آن تعیین کنید. فراموش نکنید که کاربران در مورد اپلیکیشن شما هیچ ایده‌ای ندارند.

برای اینکه بتوانید متمایز از سایر اپلیکیشن‌ها باشید و نظر کاربران را جلب کنید، باید برتری‌هایی نسبت به آنها داشته باشید که یکی از آنها در نظر گرفتن قیمت‌های رقابتی است.

می‌توانید برای اپلیکیشن، کوپن‌های تخفیف در نظر بگیرید یا اینکه خریدها و دانلودهای درون برنامه‌ای را رایگان کنید. همچنین می‌توانید یک نسخه رایگان از اپلیکیشن خود تهیه کنید تا بتوانید نظر مخاطبان را جلب کنید.

۴. پاسخگویی به همه سوالات و نظرات

وقتی کاربران می‌خواهند با شما به عنوان توسعه‌دهنده صحبت کنند یا سوالی بپرسند، باید در اسرع وقت به آنها پاسخ دهید. پاسخ دادن به سوالات کاربران نشان می‌دهد که برای تک تک آنها ارزش قائلید.

اگر کاربران از نحوه پاسخگویی شما راضی نباشند و اپلیکیشن و خدماتش رضایت شان را جلب نکند، به راحتی می‌توانند اپلیکیشن دیگری را انتخاب کنند که پاسخگویی بهتری به کاربران دارد.

۵. ساخت ویدیوی معرفی اپلیکیشن

تبلیغ رایگان اپلیکیشن

ویدیوی معرفی مثل یک ویترین است که از قابلیت‌های آن می‌توانید برای نشان دادن جنبه‌های مختلف اپلیکیشن استفاده کنید. نکته‌ای که در مورد ساخت این ویدیو باید در نظر بگیرید این است که ویدیو بیشتر از ۳۰ ثانیه نباشد و در آن به سوالاتی در مورد ویژگی‌های اپلیکیشن، هدف ساخت آن و نحوه کار آن پاسخ دهید.

بعد از اینکه ویدیو را ساختید، آن را در هر پلتفرمی که در اختیار دارید، به اشتراک بگذارید.

۶. ساخت میکروسایت

تبلیغ و ارتقاء رایگان اپلیکیشن

روش دیگر برای تبلیغ رایگان اپلیکیشن ، ساخت میکروسایت است. میکروسایت به همراه ویدیوی کوتاه معرفی، در کنار هم نقش مهمی در معرفی برنامه بازی می‌کنند. اگر از قبل سایت دارید می‌توانید این قسمت را به آن اضافه کنید. میکروسایت می‌تواند یک وب‌سایت تک صفحه‌ای یا پاپ آپ باشد.

مهم‌ترین نکته این است که محتوایی مناسب در مورد ویژگی‌ها و مزایای اپلیکیشن در آن قرار دهید و کارکرد آن را توضیح دهید. از همین صفحه می‌توانید بازدیدکنندگان را به صفحه دانلود اپلیکیشن هدایت کنید. یا اگر هنوز اپلیکیشن را منتشر نکرده‌اید، ایمیل بازدیدکنندگان را دریافت کنید و بعدا برای آنها لینک دانلود بفرستید یا آنها را از انتشار اپلیکیشن خود باخبر کنید.

۷. ساخت بلاگ

در بلاگ می‌توانید هر محتوای تخصصی مرتبط با اپلیکیشن را منتشر کنید. مثلا مقاله‌های آموزشی، مصاحبه، تحقیق و حتی اخبار. بیش از همه باید ویژگی‌ها، مزیت‌ها و دلایل برتری اپلیکیشن خود بر دیگر اپ‌ها را توضیح دهید. همچنین در مورد به روز‌رسانی‌های آن اطلاع‌رسانی کنید.

داستان خود را در مورد ساخت اپلیکیشن بنویسید تا کاربران بدانند که هدف شما از توسعه آن چیست. در وبلاگ به مخاطبان توضیح دهید که این اپ چطور در داشتن زندگی بهتر به شما کمک می‌کند و چه نیازی از شما را رفع می‌کند.

۸. استفاده از شبکه‌های اجتماعی

شبکه اجتماعی بهترین بستر برای تبلیغ رایگاه اپلیکیشن است.

در شبکه‌های اجتماعی مختلف، فعال باشید. فعالیت در رسانه های اجتماعی یکی از بهترین روش ها برای تبلیغ رایگان اپلیکیشن است. ولی بهتر است که تمرکز خود را بیشتر روی آن دسته از شبکه‌های اجتماعی بگذارید که مخاطبان هدف شما، فعال‌تر هستند.

یعنی ابتدا مخاطبان هدف‌تان را در نظر بگیرید که از چه قشری هستند. سپس بررسی کنید که این مخاطبان در کدام شبکه اجتماعی بیشتر فعالیت دارند. در مورد اپلیکیشن و مسائل مرتبط با آن، اخبار، ویدیوهای معرفی، به‌روز‌رسانی‌ها و… را منتشر کنید.

موضوعات ترند و بحث روز را پیدا کنید و در مورد آنها محتوای مفید و ارزشمند منتشر کنید. می‌توانید آموزش‌های جالب و مفید برای مخاطبان تهیه کنید و در مجموع باید محتوایی تولید کنید که برای مخاطب، ارزشمند و قابل توجه باشد. در صورتی که بخواهید مصرف کنندگان احتمالی بسیاری از انتشار اپلیکیشن شما آگاه شوند از تبلیغات شبکه های اجتماعی استفاده کنید.

۹. کمک گرفتن از اینفلوئنسرها برای تبلیغ رایگان اپلیکیشن

استفاده از اینفلوئنسر ها برای تبلیغ رایگان اپلیکیشن الزامیست

در دنیای امروز، شیوه بازاریابی متناسب با ترند روز، دائما در حال تغییر است. هم زمان با شبکه‌های اجتماعی، مفهومی به نام پدیده‌ها و اینفلوئنسرها شکل گرفته‌اند. امروزه اینفلوئنسرها بخش مهمی از بازاریابی هستند و شما هم می‌توانید از این فرصت برای تبلیغ رایگان یا پولی اپلیکیشن خود استفاده کنید. اینفلوئنسری پیدا کنید که برای معرفی اپلیکیشن شما مناسب باشد.

این نکته بسیار مهم است که در انتخاب اینفلوئنسر دقت کنید. باید اپلیکیشن شما به مخاطبان هدف‌تان معرفی شود نه مخاطبانی که کوچک‌ترین ارتباطی با عملکرد اپلیکیشن شما ندارند. اگر اینفلوئنسر با رایگان بودن تبلیغ موافقت نکرد، می‌توانید با پیشنهاد های ویژه و هزینه اندک بیشترین بازدهی را تجربه کنید.

۱۰. ملحق شدن به گروه‌های لینکدین یا فیس‌بوک

با ملحق شدن به گروه‌های توسعه‌دهندگان به خصوص در شبکه‌های اجتماعی تخصصی مثل لینکدین و فیس‌بوک می‌توانید ارتباطات مفید و موثری با دیگر توسعه‌دهندگان برقرار کنید.

در این گروه‌ها می‌توانید در مورد باگ‌ها، ویژگی‌ها و آپدیت‌های اپلیکیشن خود یا حتی ارزش آن صحبت کنید. و اشکالات آن را بیابید و حل کنید. علاوه بر این، می‌توانید اپلیکیشن خود را رایگان با آنها به اشتراک بگذارید و به آنها کد تخفیف بدهید تا برنامه را امتحان کنند و نظرشان را اعلام کنند.

۱۱. استفاده از مطبوعات

تبلیغ و ارتقاء رایگان اپلیکیشن

از طریق مطبوعات می‌توانید پیام خود را به گوش مخاطبان بیشتری برسانید. در مورد دلایل توسعه اپلیکیشن خود، اطلاعاتی در مطبوعات و رسانه‌های مربوطه منتشر کنید. قبل از اینکه در مورد اپلیکیشن خود توضیح دهید و مصاحبه کنید، حتما هر اطلاعاتی که خبرنگاران نیاز دارند، تهیه کنید. برای معرفی اپلیکیشن خود در رسانه‌ها به این اطلاعات نیاز دارید:

اطلاعات و توضیحات مختصری در مورد اینکه اپلیکیشن شما چیست، چرا مفید است و چرا به فکر ساخت و توسعه آن افتاده‌اید.

اسکرین‌شات‌هایی از فضای اپلیکیشن که کارکرد و طراحی آن را نشان دهد. این عکس‌ها باید برای هر رسانه متفاوت باشند چون با دیدن عکس‌ها و پیام‌های تکراری، مخاطبان خوشحال نخواهند شد.

طراحی یک پرتفولیو یا مجموعه‌ای از نمونه کارها شامل سایزهای مختلف لوگو، سایزهای مختلف آیکون اپلیکیشن و بنرهای متعدد در سایزهای مختلف است.

۱۲. استفاده از نفوذ بلاگرها

راه ها و روش های تبلیغات رایگان اپلیکیشن

این روش تبلیغات رایگان اپلیکیشن، درست مثل استفاده از اینفلوئنسرها است. در این مورد، لازم نیست دنبال بلاگرهایی باشید که مخاطبان زیادی داشته باشند.

کافی است بلاگری پیدا کنید که در موضوع اپلیکیشن شما فعالیت می‌کند. یا بلاگرهایی که کار آنها معرفی و نقد اپلیکیشن‌ها است. به آنها کوپن یا کد تخفیف بدهید تا اپلیکیشن شما را دانلود و نصب کنند و نظرات خود را در مورد کارکرد آن با دیگران به اشتراک بگذارند.

۱۳. ثبت کامنت در بلاگ‌ها

با اینکه این روش کمی قدیمی شده، اما هنوز هم خوب است که برای معرفی اپلیکیشن از آن استفاده کنید. چگونگی انجام آن، کامنت گذاشتن در بلاگ‌ها است. البته فراموش نکنید که برای این کار هم، مخاطبان وبلاگ و صاحب وبلاگ، زمینه کاری مشابهی با اپلیکیشن شما داشته باشند. در واقع با این کار، اپلیکیشن را به مخاطبان هدف، معرفی کنید؛ نه به کسانی که به آن نیاز ندارند.

می‌توانید لینک دانلود اپلیکیشن یا وب‌سایت مخصوص آن را در پروفایل خود قرار دهید و به این ترتیب آگاهی مخاطبان از وجود اپلیکیشن‌تان را افزایش دهید.

۱۴. معرفی در وب‌سایت‌های نقد اپلیکیشن

ارتقا دادن اپلیکیشن شخصی یا کسب و کار

می‌توانید سری به وب‌سایت‌های نقد اپلیکیشن بزنید و از آنها درخواست کنید و در واقع آنها را متقاعد کنید که اپلیکیشن شما را معرفی و نقد کنند. برای اینکه بتوانید از این سایت‌ها نقد و نظر دریافت کنید باید طراحی گرافیکی زیبا، محتوای خاص و منحصربه‌فرد برای اپلیکیشن داشته باشید.

همچنین، اپلیکیشن باید بدون هرگونه خرابی و باگ باشد. در صورتی که مشکلی برای برنامه شما وجود داشته باشد، این شیوه کاملا برعکس عمل می‌کند. ابتدا اپلیکیشن را بررسی کنید و اگر از همه نظر بی‌نقص بود، برای این سایت‌ها بفرستید.

۱۵. ساخت امضای ایمیل

مثل کامنت گذاشتن در وبلاگ‌ها، هدف از ایجاد امضا برای ایمیل، آفزایش آگاهی مخاطبان از اپلیکیشن شما است. طبق بررسی‌های انجام شده توسط Exact Target، ۹۱ درصد از مردم هر روز ایمیل‌های خود را چک می‌کنند. با ایمیل مارکتینگ، افراد زیادی نام برند و اپلیکیشن شما را خواهند دید. پس، عادت کنید که در انتهای هر ایمیل همیشه نام اپلیکیشن خود را ذکر کنید.

همانطور که می‌دانید این روش رایگان نیست، اما هزینه بسیار اندکی دارد که می‌تواند برای تبلیغ برنامه موبایلی بسیار مناسب باشد.

۱۶. شرکت در رویدادها

شرکت کردن در کنفرانس‌ها، رویدادها و دورهمی‌های مرتبط، روشی عالی برای برقراری ارتباط با طیف وسیعی از مخاطبان و همکاران و شبکه‌سازی است. در این رویدادها فرصتی فراهم می‌شود که از طریق آن می‌توانید اپلیکیشن خود را رایگان معرفی کنید.

در این رویدادها با افراد دیگر صحبت کنید و اپ خود را معرفی کنید. به آنها کارت ویزیت بدهید و بخواهید تا اپلیکیشن را امتحان کنند و حتما نظرات و بازخوردهایشان را با شما در میان بگذارند. شرکت در رویدادها فرصت مناسبی برای جذب مشتری هستند.

۱۷. شرکت در جشنواره‌ها و مسابقات

چگونه اپلیکیشن خود را رایگان تبلیغ کنیم؟

مسابقات و جشنواره‌های فراوانی برای انتخاب بهترین اپلیکیشن‌ها برگزار می‌شود که می‌توانید در آنها شرکت کنید. این مسابقات فرصتی عالی برای معرفی اپلیکیشن به طیف وسیعی از مخاطبان جدید است.

می‌توانید در طی مسابقات تعداد دانلود و نصب اپلیکیشن را افزایش دهید، بازخورد و نظرات مختلفی دریافت کنید و امتیاز خود را در اپ استور بالا ببرید. موفقیت شما تا حد زیادی به ایده اپلیکیشن بستگی دارد. اگر ایده‌ای جذاب و متفاوت داشته باشید، قطعا می‌توانید در این مسابقات بهتر دیده شوید.

در ادامه نام چند مسابقه بین‌المللی رسمی اپلیکیشن را مشاهده می‌کنید:

  • Appy Awards
  • Best App Ever Awards
  • AppCircus competition
  • Apple Design Awards
  • Appsters Awards
  • Ericsson Application Awards
  • The Webby Awards
    Best Mobile App Awards
    OZApp

۱۸. طراحی یک مسابقه و رقابت

یکی دیگر از روش‌های عالی برای تبلیغ رایگان اپلیکیشن این است که برای آن یک رقابت و مسابقه جذاب طراحی کنید. برای شرکت در این مسابقه می‌توانید شرایط مختلفی برای مخاطبان در نظر بگیرید مثل نصب اپلیکیشن، به اشتراک‌گذاری آن یا دعوت از دوستان برای نصب اپلیکیشن.

۱۹. جست‌وجوی اپ استورهای جایگزین

تبلیغ و ارتقاء رایگان اپلیکیشن

بدون شک اولین اپ استورهایی که به ذهن‌تان می‌رسد اپ استور اپل و گوگل پلی است. ولی اپ استورها فقط به همین دو مورد محدود نمی‌شوند.

می‌توانید اپلیکیشن خود را در این اپ استورها هم معرفی کنید. طبق یکی از تحقیقاتی که توسط بنیاد One Platform انجام شده است، افزودن اپلیکیشن در اپ استورهای کمتر شناخته‌شده‌تر باعث ۲۰۰ درصد دانلود بیشتر نسبت به گوگل پلی می‌شود.

۲۰. به‌روزرسانی مرتب اپ

انتشار مرتب آپدیت‌ها نشان می‌دهد که شما برای بهبود تجربه مشتریان وقت می‌گذارید و اهمیت می‌دهید. اگر برای بهبود تجربه کاربران خود تلاش نکنید، به زودی اپلیکیشن شما را کنار می‌گذارند. به همین دلیل، باید دائما اپلیکیشن را به‌روز‌رسانی کنید و تغییرت لازم را برای بهبود تجربه مشتری ایجاد کنید.

با این ۲۰ نکته می‌توانید اپلیکیشن خود را رایگان به مصرف کنندگان معرفی کنید. البته روش‌های متعددی برای ارتقاء رایگان اپلیکیشن وجود دارد ولی این روش‌ها امتحان‌شده هستند. شما چه تجربه‌ای در معرفی بهتر برنامه دارید؟

در صورتی که علاقه مند به خواندن مقالات بیشتر هستید، توصیه می‌کنیم تبلیغات رایگان گوگل را مطالعه نمائید.

منبع: appsamurai

 

به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟
Tweet
Share
Share
Pin

مقالات مرتبط:

اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگلاصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل انواع تبلیغات - روش های تبلیغاتی ایران و جهانانواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان بازاریابی اپلیکیشنبازاریابی اپلیکیشن یا اپ مارکتینگ چیست؟ تبلیغ در یوتیوبراهنمای تبلیغ در یوتیوب برای مبتدیان ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی چیست و چرا اهمیت دارد؟ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی چیست و چرا اهمیت دارد؟ تبلیغات اینترنتی: انواع روش های بازاریابی اینترنتی را بشناسیدتبلیغات اینترنتی: معرفی انواع روش های بازاریابی اینترنتی google admobگوگل ادموب و کسب درآمد از اپلیکیشن موبایل

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم5,475,000 تومان

۳۰۰ درهم8,063,000 تومان

۶۰۰ درهم15,977,000 تومان

۱۰۰۰ درهم26,380,000 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید



    [telegram]