تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران جدید
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • دیجیتال مارکتینگ
  • درآمد گوگل چقدر است؟ گوگل چگونه درآمدزایی می کند؟

درآمد گوگل چقدر است؟ گوگل چگونه درآمدزایی می کند؟

علی غلام پور 6 می 2018
درآمد شرکت گوگل

همه ما روزانه از محصولات گوگل استفاده می کنیم. شاید یکی از این محصولات گوگل مپ، یوتیوب؛ جی میل، اندروید یا جستجوی گوگل باشد. شاید به نقطه ای رسیده باشیم که استفاده نکردن از محصولات و خدمات این شرکت برایمان دشوار باشد؛ حتی اگر با این خدمات و محصولات مشکل داشته باشیم. خوب سوال اولی که به ذهن خطور می کند این است که منبع درآمد گوگل از کجاست؟!

فهرست محتوا پنهان
گوگل چگونه درآمدزایی می کند؟
گوگل چگونه از تبلیغات درآمدزایی می کند؟
الگوریتمی که توسعه آن بیش از ۵ سال طول کشید
برای برنده شدن در تبلیغات گوگل باید مزایده کنید
درآمد گوگل از سال ۲۰۰۸ تا سال ۲۰۲۰ چقدر بوده است؟
نتیجه گیری درباره منبع درآمد گوگل
نوشته های مرتبط:

گوگل چگونه درآمدزایی می کند؟

بیشتر ماها برای استفاده از این خدمات هرگز هزینه ای پرداخت نکرده ایم. خوب مگر می شود؟ گوگل می تواند همه این موارد را به رایگان ایجاد کرده و در دسترس افراد قرار داده باشد؟ قطعا خیر.

اندرو لوییس در این باره می گوید: اگر برای چیزی هزینه ای پرداخت نکردید، شما مشتری نیستید بلکه خود محصول هستید. پس موضوع این نیست که شما هزینه ای برای این محصولات و خدمات پرداخت نمی کنید، موضوع روش پرداختی است که شما دارید. در سال ۲۰۱۷، گوگل ۳۱.۹۱ میلیارد دلار درآمدزایی کرده بود که از این میان ۲۷.۲۷ دلار به خاطر تبلیغات گوگل ادوردز بوده است.

این مقدار معادل ۸۵.۵ درصد از کل درآمد گوگل بوده است. به همین خاطر پاسخ سریع به سوال بالا، منبع درآمد اصلی گوگل از تبلیغات است.

طبق اطلاعاتی که وب سایت Statista منتشر کرده، درآمد گوگل در سال ۲۰۲۰ بیش از ۱۸۱ میلیارد دلار ثبت شده است.

منبع درآمد گوگل ادز کجاست؟ گوگل در سال 2020 چقدر درآمد کسب کرده است؟

سوال بعدی که به ذهن خطور می کند این است که:

گوگل چگونه از تبلیغات درآمدزایی می کند؟

کسب و کار تبلیغاتی گوگل به سه بخش اصلی تقسیم بندی می‌شود: ادوردز، ادسنس و ادموب. ادوردز نرم افزاری است که تعیین می‌کند کدام یک از تبلیغات در صفحات گوگل نمایش داده شود و ادسنس نیز تبلیغات را بر روی سایر سایت ها منتشر می کند.

به عنوان مثال اگر شما صاحب یک وبلاگ آشپری باشید و من بخواهم تبلیغی بر روی سایت شما داشته باشم، کافیست جایگاه تبلیغم را مشخص کنم و باقی کارها را به ادسنس بسپارم.

ادموب نیز همانند ادسنس است و فقط برای اپلیکیشن های موبایلی کاربرد دارد. اگر به دنبال یک تعریف ساده هستید باید بدانید که ادوردز بزرگترین منبع درآمد گوگل است.

درآمد گوگل از کجاست؟

کاری که موتور جستجو در ابتدا انجام می‌دهد فرآیندی است که به آن خزش وب می گویند. در این فرایند نقشه ای از وب ایجاد می شود و ارتباط بین آن ها ساده تر می شود. زمانی که در این موتور جستجو به دنبال یک هتل ارزان در تهران می گردید شما کل وب را جستجو نمی کنید. گوگل تنها محتوایی را که در حال حاضر ایندکس شده و فکر می کند به جستجوی شما مرتبط است را نشان می دهد.

خوب حالا سوال اینجاست که گوگل از کجا متوجه این مرتبط بودن می شود؟ و چگونه می تواند نتیجه یا تبلیغی را بالاتر از سایر نتایج نشان دهد؟ به نظرم این بخش دشوارترین بخش از ماجراست. جایی که شما در آن نقش پررنگی خواهید داشت.

الگوریتمی که توسعه آن بیش از ۵ سال طول کشید

موتور جستجو برای اینکه بفهمد شما به دنبال چه چیزی هستید از الگوریتم یادگیری ماشینی استفاده می‌کند. این هوش مصنوعی، ورودی شما را به کمک پردازش زبان طبیعی مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد تا متوجه منظورتان شود. البته این الگوریتم از محتوای جمع آوری شده از سایت ها نیز استفاده می‌کند. داده های شما همان چیزی است که این الگوریتم از آن بهره می‌برد. همین امر در مورد ترتیب نتایج تبلیغاتی نیز صدق می‌کند.

نمونه ساده، زمانی است که شما به دنبال چیزی هستید و به سرعت بر روی نتیجه دومی که نشان داده شده است کلیک می‌کنید و فرضتان این است که به کوئری جستجو شده مرتبط تر است. در صورت تکرار این شرایط، نتیجه دوم در کوئری های جستجو شده بعدی در رتبه های بالاتر نشان داده می‌شود.

زمانی که صحبت از نشان دادن و مرتب کردن انواع تبلیغات به میان می‌آید قضیه جذاب تر می‌شود. توجه داشته باشید که این نوع تبلیغ شبیه تبلیغات تلویزیونی که باید بودجه و هزینه زیادی برای نشان دادن تبلیغ پرداخت شود نیست.

کاری که گوگل انجام می‌دهد و باعث تمایز آن از سایر رقبا می‌شود توانایی آن برای نشان دادن تبلیغات شخصی سازی شده به افرادی است که واقعا به آن نیاز دارند. مثلا فرض کنید مادربزرگ شما تبلیغات عالی در مورد آیفون و تحولات آن در اینترنت مشاهده کند. قطعا این تبلیغات برای او جذاب نخواهد بود. اما اگر این تبلیغ به فردی نشان داده شود که به دنبال خرید گوشی جدید است، اثرگذارتر خواهد بود و به فروش بیشتری منجر خواهد شد.

برای برنده شدن در تبلیغات گوگل باید مزایده کنید

گوگل برای اینکه تصمیم بگیرد کدام تبلیغ را در جایگاه بالاتری نشان دهد (در کنار مرتبط بودن تبلیغ با جستجو) مزایده ای را بین تبلیغ کنندگان برگزار می‌کند. زمانی که فردی واژه یا عبارتی را در گوگل جستجو می‌کند این فرایند مزایده وارد کار می‌شود. فرآیند مزایده بر اساس مزایده ویکری است و به آن مزایده قیمت دوم تعمیم یافته گفته می‌شود.

قصد ندارم در این مقاله به موارد خاص چنین مزایده ای بپردازم. فقط کافیست بدانید که چنین مزایده ای معمولا مزایده یک نوبتی است و هر چقدر مقدار مزایده بیشتر باشد برنده می‌شوید. نکته مهم که باید بدانید این است که استراتژی برجسته و غالب در مزایده ویکری، مزایده بر روی ارزش اصلی محصولات یا خدمات است.

منبع درآمد گوگل دقیقا از کجاست؟ تبلیغ منبع اصلی کسب درآمد گوگل است

اجازه دهید این موضوع را با یک مثال بیشتر توضیح دهیم. فرض کنید که شما صاحب یک هتل هستید و می‌خواهید تبلیغ هتل خود را در گوگل قرار دهید. حالا فرض کنید همه افرادی که به دنبال تبلیغ هتل خود هستند کیفیت تبلیغ یکسانی دارند. اگر مزایده پیشنهاد شده توسط گوگل ۱ دلار باشد و دو نفر همین هزینه را پیشنهاد کرده باشند و شما ۲ دلار پیشنهاد دهید، قطعا برنده خواهید بود و تبلیغ شما در جایگاه بالاتری نشان داده می شود، اما تنها ۱ دلار پرداخت خواهید کرد زیرا مزایده قیمت دوم در این شرایط به کار می‌رود.

خب این کار هم شبیه تبلیغ در تلویزیون است. شما برای نشان دادن تبلیغ در گوگل هزینه می‌کنید، اما نمی‌دانید کاربر به تبلیغ شما توجهی خواهد کرد یا خیر. به همین خاطر است که گوگل به ازای هر کلیک از مشتریان خود هزینه دریافت می‌کند.

اگر فردی روی تبلیغ شما کلیک نکند، هزینه ای نیز دریافت نخواهد شد. اینجا دقیقا همان جایی است که کیفیت تبلیغ مشخص شده و موارد متعددی در تعداد کلیک ها اثر می‌گذارد. کلیک بیشتر به معنای کیفیت بیشتر تبلیغ شماست. این ارزش برای ترتیب تبلیغات از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و گوگل معمولا به تبلیغات با کیفیت ارزش بیشتری می دهد.

اما ممکن است یک سوال دیگر به ذهنتان خطور کند و آن هم این است. همه مواردی که در این مقاله بیان شد درآمدزایی گوگل را توجیح می‌کند؟

اجازه دهید یک حساب و کتاب ساده در این مورد داشته باشیم. ماهانه در ایالت متحده آمریکا ۴۵۰۰۰۰ جستجو برای هتل های ارزان در موتورهای جستجو انجام می‌شود و مزایده پیشنهادی ۳.۸ دلار است. اگر نیمی از این جستجوها به کلیک بر روی تبلیغ منجر شوند، به ازای هر ماه ۸۵۵۰۰۰ دلار در ماه برای گوگل درآمدزایی خواهد شد و این تنها برای یک تبلیغ است!

درآمد گوگل از سال ۲۰۰۸ تا سال ۲۰۲۰ چقدر بوده است؟

در تصویر زیر میزان درآمد گوگل در سال های گذشته را مشاهده می‌کنید. در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰ درآمد فصلی گوگل بیش از ۴۰ میلیارد دلار بود که نسبت به سه ماهه پایانی ۲۰۱۹ کاهش چشمگیری یافته است که می‌تواند به خاطر همه گیری ویروس کرونا باشد.

نمودار درآمد گوگل از سال های گذشته - از سال 2008 تا سال 2020

نتیجه گیری درباره منبع درآمد گوگل

خوب همانطور که مشاهده کردید منبع درآمد گوگل از کسب و کارش در دنیای تبلیغات به دست می‌آید. این شرکت بر روی داده های جمع آوری شده از خود کاربران تکیه می‌کند. ادوردز تبلیغات را بر روی صفحات نتایج قرار می‌دهد. این در حالیست که ادسنس و ادموب تبلیغات را بر روی سایت های همکار و اپلیکیشن های موبایلی همکار به نمایش می‌گذارند.

معمولا هزینه ها به ازای هر کلیک دریافت می‌شود. برای تعیین ترتیب نمایش تبلیغات در سایت ها، مزایده ای بین تبلیغ کننده ها انجام می‌شود و کیفیت تبلیغ مدنظر قرار می‌گیرد. گوگل از این طریق درآمدزایی می‌کند.

منبع مقاله: hackernoon

به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟

نوشته های مرتبط:

  • اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل
    اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل
  • چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل
    چگونه در گوگل تبلیغ کنیم؟ راهنمای ثبت آگهی در گوگل
  • گوگل مای بیزینس یا گوگل مای اکانت چیست؟
    گوگل مای بیزینس یا گوگل مای اکانت چیست؟
  • کامل ترین آموزش گوگل سرچ کنسول [نسخه جدید]
    کامل ترین آموزش گوگل سرچ کنسول [نسخه جدید]
  • تبلیغات رایگان گوگل امکان پذیر است؟
    تبلیغات رایگان گوگل امکان پذیر است؟
  • قوانین گوگل ادز چیست و شامل چه مواردی می شود؟
    قوانین گوگل ادز چیست و شامل چه مواردی می شود؟
Tweet
Share
Share
Pin

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم3,152,000 تومان

۳۰۰ درهم4,642,000 تومان

۶۰۰ درهم9,199,000 تومان

۱۰۰۰ درهم15,188,000 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید