وظیفه اصلی شما به عنوان صاحب یک اپلیکیشن این است که تا آن جا که ممکن است کاربران را با اپلیکیشن تان آشنا کنید. به همین منظور، به شما یادوری می کنیم که سرچ در اپ استور، راه اصلی افزایش شانس شما برای تحقق این هدفتان است. اگر اپلیکیشن شما برای گوشی های اندروید است، به خواندن این مقاله ادامه دهید چون می تواند برایتان مفید واقع شود.
اکنون می خواهیم در مورد ویژگی های تبلیغات سرچ گوگل پلی صحبت کنیم. اگرچه گوگل این سرویس را در جولای ۲۰۱۵ راه اندازی کرده است اما از آن موقع مدام آن را ارتقا بخشیده است تا کاربران تجربه بهتری از استفاده از آن داشته باشند.
اخیرا، گوگل اعلام کرد برای اینکه توسعه دهنده ها به نتایج ارزشمند تری برسند، یک سری تغییرات در این پلتفرم اجرا کرده است. اگر احتمالا یک کاربر صرفا اپلیکیشن شما را با نام خود اپلیکیشن جستجو کند، آن گاه تبلیغ اپلیکیشن شما نشان داده نخواهد شد چرا که در هر صورت به احتمال زیاد اپلیکیشن شما در نتایج جستجو خواهد آمد.
در نتیجه شما برای کلیک هایی که به خاطر سرچ های ارگانیک دریافت کرده اید، هزینه ای پرداخت نمی کنید. از طرف دیگر، برای عبارات گسترده تری که به اپلیکیشن شما مربوط هستند، مانند “اپلیکیشن مدیریت زمان” یا “اپلیکیشن کمک های اولیه”، تبلیغ اپلیکیشن شما در لیست نتایج جستجو خواهد آمد و این شانس را به شما می دهد که اپلیکیشنتان از میان اپلیکیشن های مشابه دیده شود.
صاحبان اپلیکیشن با استفاده از گوگل ادز اکنون می توانند میلیونر شوند! در مقاله ای که در بلاگ رسمی ادوردز منتشر شد به برخی از این موارد موفق اشاره شده بود مانند گراب هاب (GrubHub) که اگر شما هم به دنبال این هستید که جایگاه اپلیکیشن تان را در این سرویس هایی که گوگل فراهم کرده است ارتقاء ببخشید، بهتر است که این مقاله را مطالعه کنید.
یک مورد دیگر که تبلیغات سرچ گوگل تاثیری شگرف بر آن داشته است، نوردیوس (Nordeus) است که از سال ۲۰۱۰ بازی های موبایلی را می سازد. برای یکی از اولین بازی هایشان، به نام Top Eleven، که یک بازی شبیه ساز مدیریت فوتبال است، از تبلیغات سرچ گوگل پلی در ۱۷ زبان استفاده کردند و تمرکزشان هم بر مناطق شناخته شده و هم جدید بود.
این تبلیغات نتایج فوق العاده ای به همراه داشتند:
همانطور که متوجه شدید ما در مورد یک کمپین چالش برانگیز صحبت می کنیم که بسیاری از کشور ها را تحت پوشش قرار میدهد، اما نتیجه ی کار، پاداشی بود برای تمام زحمات تیم نوردیوس. همچنین تومیسلاو میهایلوویچ، از تیم نوردیوس، در سخنانش به نقش اصلی تبلیغات سرچ گوگل پلی در این موفقیت اشاره کرد:
سرچ گوگل، یکی از مولفه های کلیدی استراتژی ارتقاء نرم افزار ما برای رسیدن به کابرانی با بازدهی بالا بوده است. با تبلیغات سرچ گوگل پلی، ما شانس بیشتری برای دست یافتن به کاربرانی داریم که در حال جستجو برای دانلود نرم افزار های جدید هستند. برای بازی تاپ الون، در حال حاضر ما شاهد دانلود ۹ برابری از سرچ گوگل پلی هستیم.
گوگل سه نوع از کمپین های تبلیغ نرم افزار را ارائه کرده است:
هیچ کدام از شیوه هایی که گوگل پلی برای تبلیغات سرچ ارائه می کند، مستقل از سایرین نیستند. شما می توانید یکی از تکنیک های بالا را انتخاب کنید و اپلیکیشن تان در گوگل پلی و سایر کانال های ارائه شده توسط گوگل تبلیغ خواهد شد.
در مورد این موضوع، دیدگاه های متفاوتی وجود دارد. برخی از توسعه دهندگان اپلیکیشن به این مسئله به چشم یک مزیت نگاه می کنند زیرا که دسترسی تبلیغ شان وسیع تر است، در حالی که سایرین تمایل دارند تا فقط برای گوگل پلی استور تبلیغ بسازند، زیرا در این حالت می توانند عملکرد کمپین را به روش دقیق تری پیگیری کنند. در هر صورت، دو مورد اول برای تبلیغات سرچ گوگل پلی مناسب تر هستند.
برای ایجاد کمپین های Universal app بر اساس مراحل و توضیحاتی که خود گوگل در اختیار گذاشته است، این کار را انجام دهید. اگر شما می خواهید تبلیغ در گوگل را فقط برای شبکه سرچ (Google Search و Google Play Search) ایجاد کنید، راهنمایی کامل برای ایجاد کمپین نصب نرم افزار موبایلی (Mobile app installs) وجود دارد.
برای درک بهتر تفاوت بین این دو نوع کمپین برای تبلیغ نرم افزار، شما می توانید به صفحه ای که در آن گوگل همه چیز را در این باره توضیح داده است سر بزنید.
در این قسمت به ویژگی های اصلی تبلیغات سرچ در پلی استور گوگل خواهیم پرداخت:
در این مقاله ما در مورد تبلیغات در اپ استور گوگل پلی صحبت کردیم. دلیل نوشتن چنین مقاله هایی این است که چالش برانگیز ترین مسئله پس از آپلود کردن یک اپلیکیشن در بازار، این مسئله می باشد که چگونه نمایش آن را بالا ببریم.
این نکته واضح است که هر اپلیکیشن قابلیت گم شدن در میان صد ها اپلیکیشن مشابه خود را دارد اگر توسعه دهندگانش تلاش جدی نکنند و وقت زیادی نگذارند و بودجه مناسبی را انتخاب نکنند تا کاربران اپلیکیشن شان را ببینند.
بنابراین توصیه ما به شما برای بالا بردن اطلاعات خود این است که مقاله بازاریابی اپلیکیشن را مطالعه نمائید. گوگل و اندروید هر دو به خوبی راهکار هایی را اندیشیده اند و در قالب توضیحاتی بتفصیل آن ها را ارائه کرده اند تا کاربران را به اپلیکیشن هایی که به دنبال آن ها هستند، برسانند.