تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران جدید
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • دیجیتال مارکتینگ
  • اصول اساسی ایجاد صفحه فرود با نرخ تبدیل بالا

اصول اساسی ایجاد صفحه فرود با نرخ تبدیل بالا

حسین قبیله 28 مارس 2020
طراحی لندینگ پیج

صفحه فرود یک صفحه‌ی بسیار زیباست که تنها با یک هدف ایجاد می‌شود، و آن هدف، تبدیل است. چه به دنبال این باشید که مشتریان بالقوه را به مشترکین، مشتریان یا اعضای کسب‌وکار خود تبدیل کنید، یا اینکه آنها را به مشتریان دائم تبدیل کنید، در هر صورت صفحه فرود، از شما پشتیبانی می‌کند. صفحات فرود، می‌توانند ابزار قدرتمندی باشند.

موسسه‌ی تحقیقاتی Marketing Sherpa طی مطالعه‌ای گزارش داده است که ۴۳% از بازاریاب‌ها صفحات فرود اختصاصی را بسیار موثر می‌دانند و ۴۹% از آنها بیان داشته اند که صفحات فرود اختصاصی تاحدودی موثر هستند. این گزارش معتبری است.

اما اگر صفحات فرود اختصاصی به درستی طراحی شوند، می‌توانند مفید و کارساز باشند.

در حالیکه چیزی تحت عنوان صفحه فرود کامل و بی‌نقص وجود ندارد، اما بایدها و نبایدهای مشخصی در این مورد وجود دارد. ما نکات اثبات شده و مفیدی را جمع‌آوری کرده‌ایم تا به شما در ایجاد صفحه فرود کمک کنیم تا بتوانید بازدیدکنندگان را به مشتریان دائم تبدیل کنید.

بیایید با اصول اولیه و اساسی (و جزئیات پیشرفته‌ی در ادامه‌ی آن) شروع کنیم.

فهرست محتوا پنهان
اصول اساسی صفحه فرود
فراخوان اقدام به عمل (Call to Action)
ارتباط روشن و مختصر
ابزارهای ساده و عملی
تجربه‌ی کاربری مثبت
سریع بودن صفحه فرود
تمیز نگه‌داشتن صفحه فرود
ساده نگه‌داشتن صفحه فرود
برآورده کردن نیازهای مشتری بالقوه
انجام تحقیقات بازار
پیشنهادی با ارزش واقعی ارائه کنید
ارزش پیشنهادی خود را منتقل کنید
خلاصه‌ی راهنمای صفحات فرود
نوشته های مرتبط:

اصول اساسی صفحه فرود

پیش از اینکه به مباحث پیشرفته و تخصصی بپردازیم، باید مطمئن شویم که در مورد اصول و عناصر کلیدی صفحات فرود، اطلاعاتی را در ذهن خود دارید. تمامی صفحات فرود، باید شامل این سه عنصر کلیدی باشند:

فراخوان اقدام به عمل (Call to Action)

فراخوان اقدام به عمل یا (CTA)، تنها دلیل و نیروی محرکه‌ی صفحه فرود شما می‌باشد. هر صفحه فرود باید یک هدف اصلی داشته باشد. این هدف می‌تواند شامل اشتراک بازدیدکننده در خبرنامه، دانلود کتاب الکترونیکی به صورت رایگان، ثبت‌نام برای خدمات بیشتر، و یا خرید محصول باشد.

اما هدف شما باید یک مورد باشد. اگر بیش از یک درخواست از بازدیدکننده‌ی خود داشته باشید، ممکن است که احساس سردرگمی داشته‌باشند و صفحه فرود را ترک کنند.

فراخوان اقدام به عمل، لحظه‌ای است که یک کار عملی می‌شود. این اقدام همان تقاضای ساده از مشتری بالقوه، برای عمل کردن می‌باشد و انگیزه‌ی لازم برای تبدیل شدن مشتری بالقوه را فراهم می‌کند.

ارتباط روشن و مختصر

دشمن صفحه فرود، حواس‌پرتی است. تمام موارد اضافی باید از طرح صفحه فرود شما حذف شوند. هر تصویر و کلمه‌ای باید به دقت مورد توجه قرار گیرد. تنها مواردی باید در صفحه فرود قرار بگیرند که باعث شود مشتری بالقوه (بسته به هدف شما) ثبت‌نام انجام دهد، دانلود کند، مشترک شما شود و یا خرید انجام دهد.

از زبان مختصر و ساده استفاده کنید تا هدف و نقطه نظر خود را به طور آشکار منتقل کنید. مشتریان بالقوه باید بتوانند تشخیص دهند که صفحات فرود، چه چیزی برای آنها دارد و چه کاری باید انجام دهند تا به سرعت و به راحتی، از آن بهره ببرند.

ابزارهای ساده و عملی

صفحه فرود، یک نوع صفحه‌ی درخواست است. صفحه فرود، مشترکین، اعضا و مشتریان بالقوه را دعوت می‌کند تا کاری را که شما می‌خواهید، انجام دهند. حداقل کاری که می‌توانید انجام دهید این است که راه را برای انجام عمل خواسته شده، باز کنید و آن را تسهیل کنید.

برای آنها، فرم‌هایی در جایگاه مشخص به همراه دکمه‌های قابل مشاهده و واضح ارائه کنید. هر کاری که مشتری بالقوه نیاز دارد انجام دهد و عمل کند، باید در اختیار وی قرار گیرد.

می‌توانید این اصول را در نمونه‌ی صفحه فرود سایت کارگزاری آگاه ببینید:

صفحه فرود آگاه

زبان مختصر، فراخوان اقدام به عمل مشخص و یک رابط کاربری ساده… همه چیز در این صفحه فرود وجود دارد. اما برای اینکه صفحه فرود خود را در بهترین حالت و بهترین عملکرد قرار دهید، لازم است تا تمامی این عناصر طراحی را به کار ببرید.

در بهترین حالت، تنها دو مولفه‌ی اضافی مورد نیاز است تا عملکرد صفحه فرود خود را تقویت کنید: تجربه‌ی کاربری مثبت و برآورده کردن نیازهای مشتری بالقوه.

البته ارائه ی تجربه‌ی کاربری مثبت و برآورده کردن نیازهای مشتری بالقوه، کار بسیار بزرگی است. بنابراین بیایید هر کدام از این مولفه‌ها را به همراه مثال‌هایی به صورت جزئی و دقیق بررسی کنیم.

تجربه‌ی کاربری مثبت

چه چیزی تجربه‌ی مصرف‌کننده را مثبت می‌سازد؟ بازدیدکنندگان اینترنتی از وبسایت‌ها انتظار دارند تا سریع و مستقیم عمل کنند و همچنین آنها را به آسانی هدایت کنند. اینها مواردی هستند که در هنگام طراحی صفحه فرود، باید در ذهن خود داشته باشیم.

بنابراین، با استفاده از این نکات و به منظور بهبود تجربه‌ی کاربری، مشتری بالقوه‌ی خود را راضی نگه‌دارید:

سریع بودن صفحه فرود

تجربه‌ی کاربری مثبت، با کاهش زمان لود شدن یا بارگذاری صفحه‌ی وب آغاز می‌شود. در واقع، کندبودن بارگذاری صفحه‌ی وب می تواند مانع از این شود که کاربر تجربه‌ی خوب و مفیدی را داشته باشد، چرا که از این صفحه خارج خواهد شد. همانطور که پیش از این ذکر کردیم:

منابع کمی وجود دارند که با ارزش‌تر از زمان باشند. از این رو، تعجب ندارد که هرچه کاربر برای لود شدن صفحه زمان زیادی را انتظار بکشد، رضایت کمتری خواهد داشت. در واقع، همانطور که اطلاعات Kissmetrics نشان می‌دهد، اگر بارگذاری وبسایت شما چهار ثانیه طول بکشد، در این مدت زمان، ۲۵ درصد را بازدیدکنندگان بالقوه خود را از دست خواهید داد.

کندبودن بارگذاری صفحه برای کسانی که این انتظار را تحمل می‌کنند، رضایت و تجربه‌ی آنها را کاهش خواهد داد. به بیان دیگر، یا مشتریان خود را از دست خواهید داد و یا تاثیر اولیه‌ی ضعیفی را بر جای خواهید گذاشت. در هر صورت، این کندبودن بارگذاری صفحه اصلا خوب نیست.

بنابراین، سرعت صفحه فرود خود را بهینه‌سازی کنید. به توصیه‌های ذکر شده عمل کنید و از زبان مختصر و شفافی استفاده کنید. همچنین هرگونه عواملی که باعث حواس پرتی بازدیدکننده می‌شود را حذف کنید. با پیروی از این نکات، شما در مسیر درستی برای سرعت بخشیدن به زمان بارگذاری صفحه خواهید بود.

صفحه فرود خوب

این نمونه صفحه فرود، توسط نیل پتل ایجاد شده و سرعت بارگذاری متون این صفحه بهینه‌سازی شده‌است و فقط بارگذاری طرح‌های این صفحه چندثانیه طول می‌کشد. وی در طراحی صفحه، کار بسیارخوبی را انجام داده و اقدامی که مشتری بالقوه باید انجام دهد را به وضوح مشخص کرده است. مشتری بالقوه فقط لازم است تا آدرس URL را اضافه کرده و بر روی دکمه‌ی “ادامه” کلیک کند.

در اینجا به چند فاکتور دیگر برای سرعت بخشیدن به بارگذاری صفحه اشاره می‌کنیم:

  • تصاویر گرافیکی سبکی را انتخاب کنید یا به طور کلی، تمامی تصاویر را نادیده بگیرد.
  • تعداد مولفه‌های صفحه‌ی خود را به حداقل برسانید تا تعداد درخواست‌های HTTP یا HTTPS را محدود کنید.
  • سرور خود را بهینه‌سازی کنید تا زمان پاسخگویی (response time) سریعی داشته باشید.

تمیز نگه‌داشتن صفحه فرود

تمیز نگه‌داشتن صفحه فرود به معنای عاری بودن صفحه از کلمات مستهجن یا محتوای نامناسب نیست. البته باید اینگونه باشد، اما منظور من این است که طرح صفحه فرود خود را ساده و شفاف ایجاد کنید تا مشتریان بالقوه، به طور کامل و دقیق بدانند که چه کاری را انجام دهند.

اضطراب و پریشانی، نرخ تبدیل را کاهش می‌دهد. دیل کادمور، در وبلاگ The Daily Egg در مورد بهینه‌سازی تبدیل اینگونه می‌نویسد:

آیا در نیمه شب، وارد یک کوچه‌ی تاریک در شیکاگو می‌شوید؟ خیر، چون که احساس امنیت نمی کنید. و از آنجایی که وبسایت شما شبیه به یک کوچه‌ی تاریک نمی‌باشد، اگر هرکدام از بخش‌های وبسایت باعث ایجاد اضطراب و نگرانی در بازدیدکنندگان شود، نرخ تبدیل شما آسیب خواهد دید.

یکی از آسانترین راهکارها برای کاهش اضطراب و پریشانی در بازدیدکننده، ایجاد مسیر شفاف و مشخص است. فرض کنید که چراغ‌های روشن و شفافی را در امتداد این کوچه‌ی تاریک در شیکاگو اضافه می‌کنید.

کادمور آنرا اینگونه توضیح می‌دهد:

علاوه بر داشتن ارزش پیشنهادی (value proposition) عالی، لازم است تا به طور موثر ارتباط برقرار کنید. بخشی از این کار توسط نوشته‌ی شما، و بخش دیگر توسط فرمت و طراح شما (طراحی صفحه) انجام می‌گیرد.

… یک وبسایتی که نرخ‌تبدیل بالایی دارد، بازدیدکنندگان را از مولفه‌های برتر و مهم، به دومین مولفه‌های مهم هدایت می‌کند و سپس به سومین مولفه‌ها هدایت می‌کند و این روند، همین‌گونه ادامه دارد…

بنابراین، از طرح‌های پیچیده، صفحات پس‌زمینه‌ی شلوغ یا دیگر تصاویری که باعث حواس‌پرتی می‌شوند، خودداری کنید. در اینجا یک نمونه‌ی عالی از صفحه فرود را می‌بینید. این صفحه فرود مربوط به Snagit است که یک نرم‌افزار ضبط و فیلمبرداری از تصویر زمینه می‌باشد که توسعه‌دهنده‌ی آن TechSmith می‌باشد.

صفحه فرود اسنگ ایت

از ویژگی‌های این صفحه، متن حداقلی، تصاویر گرافیکی ساده و فصای سفید و خالی بسیار زیاد است که طراحی آن را ساده و تمیز نگه داشته و کاربر را به راحتی هدایت می‌کند. دکمه‌ی نارنجی رنگ فراخوان اقدام به عمل نیز در مرکز صفحه‌ قرار گرفته است.

این فضا شما را ترغیب می‌کند تا صفحه را به سمت پایین هدایت کرده و به کادر شبکه‌های اجتماعی با عبارت “به جمع ۱۴ میلیون کاربر بپیوندید” نگاهی بیندازید. اما بسیاری از بازدیدکنندگان حتی به خود زحمت نمی‌دهند تا از این عبارت مطمئن شده که ۱۴ میلیون کاربر در این سایت عضو شده‌اند. آنها فقط بر روی دکمه‌ی “خرید” کلیک می‌کنند و کار خود را انجام می‌دهند.

طراحی صفحه‌ی وبسایت خود را به طور ساده و موثر ایجاد کنید و به وسیله‌ی دکمه‌ی فراخوان اقدام به عمل، به بازدیدکنندگان کمک کنید که بدانند چه چیزی در انتظار آنها است و همچنین اضطراب آنها را از بین ببرید. اضطراب و نگرانی کمتر برای بازدیدکنندگان به معنای نرخ تبدیل بیشتر برای شما می‌باشد.

ساده نگه‌داشتن صفحه فرود

همه‌ی افراد سادگی را دوست دارند. امروزه بیشتر مردم، میلیون‌ها کار و فعالیت را در لیست کارهای خود دارند. هر کاری که به سادگی به پایان برسد و انجام شود، باعث خوشحالی و رضایت ما می‌شود.

مشخص است وقتی که شرایط سخت می‌شود، بسیاری از افراد حوصله‌ی کارها را ندارند. (مثل تصمیماتی که در سال جدید گرفته می‌شود!) ساده بودن صفحه فرود احتمال اینکه مشتریان بالقوه، واقعا بر روی دکمه‌ی فراخوان اقدام به عمل کلیک کنند را افزایش می‌دهد و همچنین باعث می‌شود که آنها احساس خوبی در مورد آن داشته باشند.

دکتر ریچارد سیتویک، در مقاله‌ای برای Psychology Today در مورد اعتماد به نفس، اینگونه می‌نویسد:

… باید از طریق تلاش فردی به دست آید. این تلاشی است که حس غرور و عزت نفس را ایجاد می‌کند.

شما با تصمیمات و تسهیل کارها، می‌توانید احساس مثبتی را در بازدیدکنندگان خود ایجاد کنید تا به فراخوان اقدام به عمل شما پاسخ دهند. به پایان رساندن یک کار (حتی یک کار کوچک) می‌تواند اعتماد به نفس را تقویت کند. بنابراین، بازدیدکنندگان خود را برای موفقیت آماده کنید!

سایت اسنپ فود، انجام فراخوان اقدام به عمل را برای مشتریان بالقوه‌ی خود بسیار آسان ساخته است و فقط لازم است که محله را انتخاب و روی جستجو کلیک کنید.

  • یک تیتر کوتاه و مشخص بنویسد که توجه مشتریان بالقوه را جلب کند تا آنها بدانند که صفحه‌ای که به دنبال آن بودند را پیدا کرده اند.
  • آیا از فرم‌های جمع آوری اطلاعات مشتری استفاده می‌کنید؟ آنها را خلاصه کنید. تنها اطلاعاتی را بخواهید که واقعا نیاز دارید.
  • سعی کنید دکمه‌ی فراخوان اقدام به عمل، در جای مشخص و واضحی باشد. از رنگی استفاده کنید که این دکمه نمایان باشد و همچنین فضای دور آن را خالی بگذارید.

ارائه‌ی تجربه‌ی کاربری مثبت، احتمال تبدیل را افزایش خواهد داد. همچنین باعث اعتماد و حسن نیت برای برندشما خواهد شد و ارزش این کار، بسیار بیشتر از اشتراک یا فروش می‌باشد.

برآورده کردن نیازهای مشتری بالقوه

کسب‌وکارها در پایان کار، بر اساس نحوه‌ی عملکردشان در برآورده کردن نیازهای مخاطبین هدف، یا موفق می‌شوند و یا شکست می‌خورند. مخاطبین ممکن است نیازمند یک محصول، یک سرویس و یا اطلاعات باشند، بنابراین ضروری است که ارزش پیشنهادی را ارائه کنید تا نیازهای آنها را برآورده کنید. دیل کادمور در این مورد اشاره می‌کند:

تمامی وبسایت‌ها اگر قصد دارند که کاربران را جذب و حفظ کنند، باید یک ارزش پیشنهادی قوی داشته باشند.

یک صفحه فرود باید به طور دقیق بر یک پیشنهاد متمرکز باشد. در واقع باید یک ارزش پیشنهادی را برجسته کرده و آنرا روشن و شفاف سازد و به نیازهای بازدیدکنندگان پاسخ دهد.

ای کاش می‌توانستم یک فرمول جادویی برای شما ارائه کنم تا بتوانید نیازهای مصرف کننده را برآورده کنید… اما هیچ تکنیک و روش جامعی وجود ندارد که کارساز باشد.

فقط می‌توانم بگویم که باید با تحقیقات بازار شروع کنید.

انجام تحقیقات بازار

اگر نیاز مخاطبین خود را ندانید، متوجه نخواهید شد که آیا برای آنها ارزش فراهم می‌کنید یا خیر. بنابراین باید کار خود را شروع کنید. تحقیق صحیح و مناسب، اطلاعاتی را برای شما فراهم می کند که به وسیله‌ی آن، از ارائه‌ی ارزش برای مخاطبین خود مطمئن می‌شوید.

اما از کجا باید شروع کنید؟

مدرس بازاریابی آنلاین، نیل پاتل در این مورد اشاره می‌کند:

یک بخش مهمی از اطلاعات این است که آیا نسبت به موضوع شما، علاقه‌ای وجود دارد یا خیر… فرض کنید که می‌خواهید اطلاعاتی را برای مدیران پروژه ارائه کنید. نیازهای این حوزه به چه صورت هستند؟

نیل پاتل پیشنهاد می‌کند که از بررسی گوگل ترند شروع کنید تا ببینید که آیا نسبت به موضوع شما و پیشنهاد شما (و صفحه فرود)، علاقه‌ای وجود دارد یا خیر. اگر نسبت به آن، علاقه‌ی رو به رشدی وجود دارد، بنابراین موضوع مورد نظر خود را به همراه مخاطبین آن پیدا کرده اید. اما اگر نسبت به آن علاقه‌ای وجود ندارد، بنابراین موضوع جالبی نخواهد بود.

زمانی که متوجه شدید که مخاطبین خود را دارید، وقت آن است که در مورد آنها بیشتر بدانید. راه‌های زیادی برای انجام این کار وجود دارد.

آسان‌ترین راه ممکن، مصاحبه و صحبت با مشتریان فعلی و آینده می‌باشد. اگر فردی اجتماعی نیستید، نظرسنجی از مشتریان فعلی می‌تواند اطلاعات خوبی را بدون صحبت کردن برای شما فراهم کند. در نهایت، می‌توانید از ابزارهای آنلاین مانند Survey Monkey یا Typeform استفاده کنید که می‌تواند نظرسنجی را ایجاد، توزیع و نتایج آن را تحلیل کند.

اگر بودجه‌ی کافی در اختیار خود دارید، می‌توانید از یک موسسه‌ی تحقیقات بازار کمک بگیرید.

یک نمونه‌ی عالی از این شرکت‌هایی که مخاطبین خود را به خوبی می‌شناسد، فیلیمو است. می‌توانید محتویات آن را در این صفحه فرود ببینید. پیشنهاد آنها نیز کاملا مشخص است.

صفحه فرود فیلیمو

کاربرانی که علاقه مند به تماشای ویدیو هستند، معمولا زمان کافی برای شرکت در مسابقات و دریافت جایزه دارند. مسابقه های فیلیمو در حوزه سینما و تلویزیون است و با این صفحه فرود زیبا کاربران را دعوت به شرکت در مسابقه و عضویت در فیلیمو می‌کند.

چه مصاحبه‌ی رو در رو را انتخاب کنید، یا نظرسنجی انجام دهید و یا از یک تیم تحقیقاتی کمک بگیرید، باید دقت کنید که تمام تلاش خود را برای درک خواسته‌ها و نیازهای مشتری انجام دهید… زیرا گام بعدی، برآورده کردن نیازها و خواسته‌های آنها می‌باشد.

پیشنهادی با ارزش واقعی ارائه کنید

استفن اکرت در مصاحبه‌ای در سایت Genius Marketing توضیح می‌دهد که چرا یک اپلیکیشن را بلافاصله پس از دانلود کردن آن، حذف کرده است. در واقع این اپلیکیشن، هیچ ارزشی نداشته است.

تا زمانی که شما ارزشی را برای من فراهم نکنید، هیچ اطلاعاتی را به شما نخواهم داد. دلایلی را برای من ذکر کنید که چرا باید تمایل داشته باشم که اطلاعات خود را به شما بدهم؛ دلایلی بیاورید که به شما اعتماد کنم. اما با فراهم کردن اطلاعات شخصی خودم، چیزی عاید من نمی‌شود… پس من از این جا خواهم رفت!

متاسفانه، بسیاری از شرکتها در بازاریابی خود چنین اشتباهاتی را مرتکب می‌شوند. آنها از طریق محتوا یا پیشنهاد ویژه، ارزشی را منتقل نمی‌کنند. ممکن است که در حوزه‌ی آگاهی، کار خوبی را انجام دهند. حتی ممکن است کاری کنند که مشتری بالقوه سریعا واکنشی از خود نشان دهد اما پس از آن، این شرکت‌ها به قول خود وفا نمی‌کنند.

این کار، گول‌زننده‌ترین بخش معادله می‌باشد. صفحه فرودی که تبدیل را انجام می‌دهد، صفحه فرودی است که پیشنهاد را ارائه و نیاز مخاطبین خود را برآورده می‌کند. اگر کار خود (تحقیق بازار) را به خوبی انجام داده باشید، باید بدانید که صفحه فرود چه کاری انجام می‌دهد.

زمانی که پیشنهاد خود را مطرح می‌کنید، باید به طور مرتب به تحقیقات رجوع کرده تا در مسیر خود بمانید. تحقیقات نباید تنها یک بار انجام بگیرد. تحقیقات خود را به روز نگه دارید تا مطمئن شوید که پیشنهاد شما با مخاطبین مرتبط است.

مطمئن شوید که در مسیر درستی قرار دارید، در غیر اینصورت اعتمادی که از سوی مشتری بالقوه کسب کرده اید را از دست خواهید داد.

صفحه فرود شرکت Uber، کار بسیار عالی انجام داده‌است و پیشنهاد خود را با ارزش واقعی بیان کرده و گسترش داده است:

صفحه فرود اوبر

من فکر می‌کنم که همه می‌خواهند طبق برنامه‌ی خود، کسب درآمد کنند. Uber پیشنهاد خود را پیدا کرده است، اما پیشنهاد شما چیست؟

ارزش پیشنهادی خود را منتقل کنید

متخصص و مدیر کسب‌وکار مشهور، جی آبراهام می‌گوید:

سود و منفعت خود را عرضه کنید، نه شرکت و نه محصول. افراد به دنبال ویژگی‌ها و مشخصه‌ها نیستند، بلکه نتایج را می‌خرند.

سود و منفعت پیشنهاد خود را نشان دهید. این کار باعث می‌شود که مشتری چیزی را که در پیشنهاد شما وجود دارد، به راحتی درک کند. به عبارت دیگر، برای آنها ارزش را فراهم می‌کنید.

سود و راه‌حل‌های ارائه شده را نسبت به واقعیت‌ها و مشخصه اولویت‌بندی کنید. اما به خاطر داشته باشید که آنها را مختصر و مرتبط نگه‌دارید. بث مورگان، از سایت Marketing Nerdistry می‌گوید:

… این اولویت‌بندی، نباید همانند لیست و فهرست کلی باشد. بازدیدکننده سریعا از وبسایت شما دیدن می‌کند و دفترچه راهنمای محصول یا جزئیات صفحه‌ی اول وبسایت شما را نمی‌خوانند. دو تا پنج مورد مهم از محصول یا سرویس خود را که فکر می‌کنید برای بازدیدکنندگان مهم است، مشخص کنید و آنها را به نمایش بگذارید.

اگر ارزش پیشنهادی خود را به طور موثر منتقل کنید و رابط مناسبی را برای تکمیل فراخوان اقدام به عمل فراهم کنید، احتمال موفقیت شما بسیار بالا خواهد بود.

فایرفاکس در ارائه‌ی ارزش پیشنهادی، کار بسیار خوبی را انجام داده و سه نکته‌ی مهم و مختصر را در پایین صفحه به نمایش گذاشته است. به محض اینکه وارد صفحه فرود فایرفاکس شوید، به وضوح آنها را خواهید دید.

صفحه فرود فایرفاکس

جستجوی سریع، دسترسی از هرجای جهان و قابلیت استفاده برای همگان، سه نکته‌ای است که در صفحه‌ی اصلی فایرفاکس وجود دارد. استفاده‌ی هوشمندانه از تیترهای جذاب، توجه خواننده را جلب می‌کند. توضیحات مختصر نیز توضیح می‌دهد که کاربر چه چیزی را به دست خواهد آورد. شما در صفحه فرود خود، چگونه ارزش پیشنهادی خود را به اشتراک می‌گذارید؟

صفحات فرود، همانند بسیاری از تلاشهای ما در زندگی می‌باشند. به عبارت دیگر، هرچیزی که بکارید، همان را درو خواهید کرد. برای بازدیدکنندگان خود، تجربه‌ی مثبتی را فراهم کنید. در واقع، پیشنهادی را ارائه کنید که این تجربه‌ی مثبت را فراهم کند که در نهایت، نرخ تبدیل را افزایش خواهد داد.

خلاصه‌ی راهنمای صفحات فرود

اصول پایه‌ای صفحه فرود

  • تنها یک فراخوان اقدام به عمل ساده و مجذوب کننده قرار دهید.
  • به اصل مطلب بپردازید. از زبان مختصر و واضح استفاده کنید.
  • برای انجام فراخوان اقدام به عمل، ابزارهای ساده و عملی را فراهم کنید.

تجربه‌ی کاربری مثبت را فراهم کنید

  • صفحه فرود را سریع‌تر کنید. سرعت و زمان بارگذاری صفحات فرود را بهینه‌سازی کنید.
  • صفحه فرود را تمیز نگه‌دارید. طرح خود را ساده سازی کنید تا مشتریان بالقوه بدانند که شما چه کاری از آنها می‌خواهید.
  • صفحه فرود را ساده نگه‌دارید. به بازدیدکنندگان خود تمامی ابزارهای و اطلاعات لازم برای اقدام به عمل را بدهید.

نیازهای مشتری بالقوه را برآورده کنید

  • برای درک نیازهای مخاطبین خود، تحقیق بازاری انجام دهید.
  • پیشنهادی را ارائه کنید که ارزش واقعی داشته باشد.
  • چه چیزی در این پیشنهادها برای مخاطبین وجود دارد؟ ارزش پیشنهادی خود را به طور واضح بیان کنید.
به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟

نوشته های مرتبط:

  • راهنمای کامل صفحات فرود و نکاتی که باید برای ساخت صفحه فرود بدانید
    راهنمای کامل صفحات فرود و نکاتی که باید برای ساخت صفحه فرود…
  • اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل
    اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل
  • 5 دلیل از دست دادن مشتری توسط کسب‌وکار شما
    5 دلیل از دست دادن مشتری توسط کسب‌وکار شما
  • یادگیری ماشین: راز موفقیت در بازاریابی موتورهای جستجو چیست؟
    یادگیری ماشین: راز موفقیت در بازاریابی موتورهای جستجو چیست؟
  • نمره کیفیت یا کوالیتی اسکور (Quality Score) چیست و چگونه آن را افزایش دهیم؟
    نمره کیفیت یا کوالیتی اسکور (Quality Score) چیست و چگونه آن…
  • راهنمای جامع تحقیق کلمات کلیدی
    راهنمای جامع تحقیق کلمات کلیدی
Tweet
Share
Share
Pin

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم2,750,000 تومان

۳۰۰ درهم4,050,000 تومان

۶۰۰ درهم8,024,000 تومان

۱۰۰۰ درهم13,249,000 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید