تبلیغات درون برنامه ای، در حال حاضر سریع ترین شکل در حال رشد از تبلیغات تلفن همراه است. پیش بینی می شود درآمد ایالات متحده امریکا از طریق تبلیغات اپلیکیشن تا پایان سال ۲۰۲۰ به بیش از ۷ میلیارد دلار برسد.
در حالی که ممکن است این خبری مهم برای صنعت تبلیغات باشد، کارشناسان تلفن همراه مدتی است روند صعودی تبلیغات درون اپلیکیشنی را دنبال می کنند و در حال ایجاد اطلاعات برجسته ای در زمینه مزایای عظیم تبلیغات درون اپلیکیشنی میباشند.
تا چند سال پیش، فیسبوک و توییتر بر صنعت موبایل تسلط داشتند، اما امروز بازار بسیار متفاوت به نظر می رسد. فقط رسانه های اجتماعی نیستند که کاربران تلفن همراه را جذب می کنند. اکنون، طیف گسترده ای از اپلیکیشنها از جهات مختلف دست به کار شده اند.
به همین دلیل، کاربران تلفن همراه به تدریج از بکارگیری مرورگرهای تلفن همراه خود دور شده و به طیف گسترده ای از اپلیکیشن های تلفن همراه موجود روی آورده اند.
مطابق با گزارشات اخیر مَری میکر (Mary Meeker) در زمینه وضعیت کاربران اینترنت، کاربران تلفن های همراه هوشمند در حال حاضر ۸۹ درصد از کل وقت خود را صرف اپلیکیشن های تلفن همراه و تنها ۱۱ درصد در صرف مرور در وب میکنند.
این وابستگی به تبلیغات درون برنامه ای بلافاصله مدل هزینه تبلیغات را تغییر داد، به عنوان مثال، فیسبوک تقریباً از هیچ درآمد تبلیغاتی در موبایل به ۴۱ درصد از کل درآمدهای خود از طریق اپلیکیشنِ تلفن همراه در حدود ۱۲ ماه رسید.
این جهش بزرگ تا حد زیادی به دلیل افزایش قالبهای تبلیغات جدید موبایل از جمله فیلم ها و کلیپ های تأثیرگذار در موبایل است.
البته، تبلیغ کنندگان می خواهند بدانند که چرا تبلیغات درون اپلیکیشنی، اعتیادآورتر از مواد مخدر هستند. برای مبتدیان، تبلیغات درون اپلیکیشنی، نرخ کلیک بالاتری نسبت به تبلیغات اینترنتی ارائه می دهد.
طبق گفته شرکت مدیالِتس (Medialets)، نرخ کلیک برای اپلیکیشن ها ۰.۵۸ درصد است، در حالی که CTR وبِ موبایل فقط دارای ۰.۲۳ درصد است.
یک مطالعه دیگر نشان داد که تبلیغات درون برنامه ای ۱۱.۴ برابر بهتر از تبلیغات بنری معمولی هستند. با توجه به همبستگی زیاد CTR به مؤلفه های رهبری، تغییر و تبدیل، این یکی از اصلی ترین دلایلی است که شرکت ها باید کاربران را در اپلیکیشن ها هدف قرار دهند.
تبلیغات درون اپلیکیشنی در چارچوب محتوای اپلیکیشن نمایش داده می شوند، این بدان معنی است که آنها طبیعی تر از تبلیغات قطع کننده (پاپ آپ ها) هستند که بطور معمول در مرورگرها مشاهده می شوند.
بسیاری از اپلیکیشنها همچنین دارای تبلیغات تعاملی هستند که تبلیغ کنندگان می توانند در طی تجربه کار با درون اپلیکیشن ها، موارد مختلف کلیدی را نمایش دهند و از یک انتقال بدون دردسر برای کابران فعلی اپلیکیشن اطمینان حاصل کنند.
فراتر از آن، هنگامی که تبلیغ کنندگان در اپلیکیشنها بازاریابی می کنند، دید کاملی از مخاطبان خود دارند. این به چند دلیل است، اما بیشتر به دلیل توانایی اپلیکیشنها در جمع آوری مستقیم داده های جمعیتی و موقعیت جغرافیایی است.
این بدان معنی است که مخاطبان از توانایی بالاتری برای هم سو شدن هرچه بیشتر با تلاش های بازاریابی و تبلیغات برخوردار هستند که در نهایت به بازاریابان کمک می کند تا بیش ترین ارزش را از فعالیت های تبلیغاتی خود کسب کنند.
این تبلیغات درون برنامه ای بیش از حد متمرکز همچنین بدین معنی است که بازاریابان می توانند از هدر رفتن پول خود در رابطه با مخاطبانی جلوگیری کنند که احتمالاً نمی خواهند روی یک تبلیغ کلیک نمایند یا خریدی از طریق یک تبلیغ انجام دهند.
به صورت بی وقفه، تبلیغات درون اپلیکیشنی فرصت های بی پایان بازاریابی را ارائه می دهد و زمان آن رسیده که تبلیغ کنندگان از آنها استفاده کنند. ماهیت درون اپلیکیشنی بدین معنی است که بازاریابان سرانجام می توانند تلاش های تبلیغاتی خود را برای بهتر شدن تغییر دهند.
با استفاده از تبلیغات درون اپلیکیشنی، بازاریابان می توانند در مسیر تلاش برای صید کردن کلیک ها یا اثر بخشی، از تبلیغات ناکارآمد و عمومی فاصله بگیرند و می توانند برای تلاش های تبلیغاتی خود بر روی پیام ها و مخاطبان ایده آل تمرکز کنند.
برای برخی از برندها تبلیغات در داخل برنامه ها، یا بعداً تصور شده است یا اصلاً در نظر گرفته نشده است. از این گذشته، اگر کانال های تبلیغاتی نظیر تلویزیون، چاپ و حتی مرورگرهای اینترنت هنوز به مخاطبان گسترده خود می پردازند، پس چرا این قایق را سنگ می زنید؟
تبلیغ کنندگانی که نتوانند قدرت و بزرگی تبلیغات درون برنامه ای را به درستی درک کنند، یک عیب بزرگ برای آنها محسوب می شود و زیان خواهند دید.
در مقایسه با سایر شیوه های تبلیغاتی، دستیابی به مخاطبان هدف از طریق اپلیکیشن منحصر به فرد، با ارزش و سودمند، قادر به ارائه بازده سرمایه گذاری (ROI) قابل توجه بدون در نظر گرفتن اهداف نهایی برند است.
بنابراین چه چیزی تبلیغات درون برنامه ای را منحصر به فرد می کند؟
بطور فزاینده، مردم بیش تر و بیش تر روز خود را در تلفن های خود با استفاده از اپلیکیشن ها می گذرانند. طبق آخرین ارقام بازاریابی الکترونیکی زمان صرف شده در دستگاه های تلفن همراه در سال ۲۰۱۸ به ۲۱۵ دقیقه که نسبت به سال قبل ۱۱ دقیقه افزایش یافته است.
۹۰ درصد از کل زمان صرف شده در تلفن های هوشمند به استفاده از یکی از ۳۰ اپلیکیشن آمریکایی که به طور مرتب باز می شود اختصاص دارد.
تا سال ۲۰۲۰، بزرگسالان آمریکایی وقت بیشتری را با دستگاه های تلفن همراه خود نسبت به تلویزیون هایشان می گذرانند.
شناسایی کاربر در اپلیکیشن، براساس شناسه های آگهی اپل و یا گوگل است که شناسه های پایداری هستند که می توانند توسط مصرف کنندگان خاموش یا تنظیم مجدد شوند.
شناسه های تبلیغات درون برنامه ای و هدف گذاری کاربران درون اپلیکیشن ها بدون استفاده از کوکی ها ثبات بیشتری را ایجاد می کند. علاوه بر این، سیگنال های طول و عرض موقعیت مکانی، از جمله منابع دیگر داده ها، تبلیغ کنندگان درون اپلیکیشنی را قادر می سازد تا مشخصه های عمیق و هدفمند را توسعه دهند.
از طریق این داده های پایدار و عمیق مخاطب، که فقط در اپلیکیشن ها موجود است، برندها می توانند با دقت بالایی تعیین کنند که دقیقاً چه افرادی را باید هدف قرار دهند. از نظر فیزیکی و دیجیتالی کجا هستند.
مجموعه داده های غنی موجود از تبلیغات درون اپلیکیشنی باعث می شود که برندهای تجاری بتوانند تجربیات تبلیغاتی واقعاً شخصی سازی شده را تسهیل و ارائه دهند.
نگرانی ها درباره امنیت نام تجاری نسبت به گذشته بیش تر شده است. به طور فزاینده، بسیاری از شرکت ها نگران این هستند که بدون اطلاع آن ها، تبلیغات آنها سهواً در کنار محتوای ناشایست قرارگیرد و اعتبار برند آنها را به شدت لکه دار کند.
طبق تحقیقات شرکت دید رایانه (GumGum) و دیجی دی (Digiday)، ۶۷ درصد از کل بازاریاب های ایالات متحده قبلاً با نگرانی های مربوط به امنیت نام تجاری برخورد کرده اند و ممکن است با گذشت زمان به یک مشکل بزرگتر تبدیل شود.
اکنون دستگاه های تلفن همراه میتوانند از تبلیغات با کیفیت HD واقعی بدون بافر پشتیبانی کنند، در حالی که مجبور نیستند در مورد معیارهایی مانند نرخ مشاهده و نرخ کلیک، در حالیکه هنوز تجربه کاربر در حال به حداکثر رسیدن است مصالحه نمایند. از این رو می توان تبلیغات هدفمند و قانع کننده ای ایجاد کردکه حتی در صفحه ای کوچک نیز اثربخش و به یاد ماندنی باشد.
این برندها وقتی که در اپلیکیشن ها تبلیغ می کنند، میزبان کاملی از قابلیت های صوتی و تصویری حتی لمسی هستند. این فناوری، در کنار بی واسطه بودن ذاتی دستگاه های تلفن همراه، تبلیغات درون اپلیکیشنی را بسیار تعاملی تر و همه جانبه تر از هر چیزی که از کانال های دیگر یافت شده است می سازند.
– با بزرگ شدن اندازه صفحه نمایش تلفن های همراه، برندها می توانند تبلیغات تلویزیونِ تمام صفحه را با کیفیت تلویزیون اجرا کنند که به راحتی توجه را جلب می کنند.
این فیلم ها می توانند برای کارایی بهتر هنگامی که تبلیغات ویدیویی از طریق الگوی ارائه تبلیغات ویدیویی (VAST) بر خلاف تعریف رابط بین تبلیغات و پخش ویدیویی (VPAID) تحویل داده می شوند، از قبل ذخیره شده و در نتیجه فقط در میلی ثانیه بارگیری می شوند.
– با تبلیغات ۳۶۰ درجه، مخاطب هدف احساس می کند در این پروسه غوطه ور است. اساساً، این نوع تبلیغات، تجربه ای شبیه واقعیت مجازی را به یک صفحه نمایش استاندارد تلفن هوشمند القاء می کند. به عنوان مثال، یک خودروساز می تواند یک تبلیغ ۳۶۰ درجه را برای آخرین مدل خود اجرا کند.
– با تبلیغات مبتنی بر واقعیت افزوده، افراد میتوانند با خالق اثر مشارکت داشته باشند. به عنوان مثال، تبلیغ برای آرایش به شما این امکان را می دهد که قبل از خرید، به صورت مجازی روی یک سایه امتحان کنید، یا یک تبلیغ مبلمان میتواند به شما کمک کند تا تصور کنید که لامپ یا مبل در نشیمن شما چگونه به نظر می رسد.
همه بازیکنان موجود در چرخه تبلیغات تلفن همراه از تبلیغات درون برنامه ای بهره مند میشوند. تبلیغ کنندگان به طور موثر به مخاطبان مورد نظر خود دسترسی دارند. توسعه دهندگان برنامه، یک درآمد ثابت را دریافت می کنند و کاربران نهایی، برنامه های مورد علاقه خود را به صورت رایگان و با حداقل نفوذ دریافت می کنند.
اگرچه تبلیغات درون اپلیکیشنی هم اکنون قدرمند است، اما در ماه ها و سال های آتی به یک ضرورت تبدیل می شود. هیچ نشانه ای وجود ندارد که به نقطه اوج تبلیغات اپلیکیشن رسیده باشیم بلکه باید به جلو رفت و انتظار داشت که افراد با استفاده از برنامه های مورد علاقه خود، بخش بیشتری از روز خود را در تلفن هایشان سپری کنند.