تبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردزتبلیغات در گوگل با پارس ادوردز
  • تبلیغات گوگل
  • اکانت اختصاصی
    • ساخت اکانت گوگل ادز
    • شارژ اکانت گوگل ادز
  • تبلیغات نمایشی
    • تبلیغات بنری گوگل
    • ریمارکتینگ در گوگل ادوردز
    • تبلیغات ویدیویی
  • تبلیغات اپلیکیشن
  • تعرفه ها
  • وبلاگ
  • ورود کاربران جدید
  • تماس با ما
  • پارس ادوردز
  • تبلیغات موتور جستجوی گوگل
  • آیا تبلیغات گوگل برای بازاریابی B2B موثر است؟

آیا تبلیغات گوگل برای بازاریابی B2B موثر است؟

علی غلام پور 6 ژانویه 2018
تبلیغات گوگل برای بازاریابی B2B

زمانی که استراتژی درستی برای تبلیغات گوگل خود نداشته باشید هزینه های تبلیغاتی شما به هدر خواهد رفت. بازاریابی B2B یکی از بخش‌های مهمی است که بودجه تبلیغاتی زیادی صرف آن می‌شود و معمولا بیشتر صاحبان کسب و کارهای B2B علاقه زیادی به تبلیغات در حوزه جستجوی پولی ندارند. در بررسی‌های صورت گرفته از اکانت‌های گوگل ادوردز مربوط به شرکت‌های B2B شاهد از دست دادن هزینه‌ها و ROI پایین بودیم.

موفق شدن در تبلیغ جستجوی پولی در حوزه بازارهای خاصی که بیشتر شرکت های B2B هدف قرار می‌دهند بسیار دشوار است. هر چقدر بازار شما کوچک‌تر باشد، شناسایی واژه های جستجویی که سودمند است دشوارتر خواهد بود. حتی زمانی که کلمات کلیدیِ خوب یافت شد، تبدیل کلیک به  فروش و افزایش نرخ تبدیل می تواند یک چالش واقعی باشد.

به عنوان مثال چند ماه قبل اکانت B2B ای را بررسی کردم که ماهانه بیش از ۱۵۰.۰۰۰ دلار بر روی تبلیغات گوگل هزینه کرده بود بدون اینکه حتی یک فروش هم داشته باشد. اما موضوع مهم این است که اگر این نوع تبلیغ به درستی انجام شود می تواند بهترین راه برای رشد کسب وکارهای B2B باشد.

برای بیشتر مشتریان B2B، جستجوی پولی تنها منبع بزرگ ایجاد سرنخ (Lead) و فروش است. سوال اینجاست که چگونه برخی از شرکت ها در این حوزه موفق می‌شوند و برخی شکست می خورند؟

فهرست محتوا پنهان
کسب موفقیت در تبلیغات گوگل
از LTV خود استفاده کنید
مخاطبان خود را شناسایی کنید
کمترین مقدار نیز ممکن است زیاد باشد
در مورد مشکلات مخاطبان صحبت کنید
خوب حالا سوال اینجاست که تبلیغات در گوگل برای بازاریابی B2B کارساز و موثر است؟
نوشته های مرتبط:

کسب موفقیت در تبلیغات گوگل

برای اینکه بتوانید در بازاریابی B2B موفق باشید باید درک درستی از بازاریابی در حوزه کسب وکارهای B2B و B2C داشته باشید. شاید بزرگترین تفاوت بین این دو کسب و کار، ارزش و مقدار فروش است.

به عنوان مثال، میانگین تراکنش تجارت الکترونیک به ارزش ۸۵ تا ۱۲۰ دلار ارزش دارد. این قیمت برای مواردی که منجر به تکرار خرید شود تا ۲۵۰ دلار برای هر مشتری ارزشمند است.

با در نظر گرفتن حاشیه سود ۵۰%، هزینه شما برای هر کالایی (CPA) باید کمتر از ۱۲۵ دلار باشد.

از سوی دیگر، ارزش عمر (LTV) برای شرکت های B2B اغلب بین ۲۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰۰ دلار است!

برای شرکت های B2B، حتی با حاشیه سود فقط ۱۰%، شما می توانید CPA بیش از ۱۰۰۰ دلار داشته باشید و هنوز هم بازده زیادی در سرمایه گذاری به دست آورید.

از LTV خود استفاده کنید

خوب حالا سوال اینجاست که LTV (ارزش طول عمر مشتری) چگونه می تواند بر روی  کمپین جستجو تاثیر داشته باشد؟ هر چقدر حاشیه سود بزرگ تر باشد، فضای بیشتری برای درک موارد وجود خواهد داشت. این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا حتی کمپین هایی با مدیریت عالی هم به ندرت از ابتدا به درستی بهینه سازی شده اند.

اگر کمپینی به درستی طراحی شود در هزینه های موجود در طول منحنی یادگیری صرفه جویی زیادی خواهد کرد، اما بهینه سازی درست در عملکرد کمپین، زمانبر است. اگر شما تنها ۱۰۰ دلار حاشیه سود داشته باشید، حتی در صورت مناسب بودن استراتژی نیز اتمام کار و موفقیت کمی دشوار است. این موضوع باعث می‌شود شرکت های B2B مزیت بزرگی نسبت به شرکت های B2C داشته باشند.

به عنوان مثال سال گذشته ما شروع به اجرای کمپین تبلیغاتی در گوگل برای شرکت B2B در صنعت بیمه کردیم. مشتری از ما خواسته بود برای ۱۵۰ دلار یا کمتر از آن سرنخ هایی را ایجاد کنیم اما ما از حاشیه سود بلند مدت آن ها استفاده کردیم و مجموعه گسترده ای از کمپین ها را با انواع مختلفی از کلمات کلیدی اجرا نمودیم.

هدفمان از انجام اینکار شناسایی کلمات کلیدی بود که بهترین نتایج را در پی داشت. در طول دو هفته، هزینه به ازای سرنخ (CPL) به ۲۵۰ دلار رسید. با اینحال داده های به دست آمده در طول این دوره به ما اجازه داد کلمات کلیدی پر سود را به کمک گزارش واژه های جستجو و کلمات کلیدی شناسایی کنیم.

استفاده از این کلمات کلیدی و استراتژی های عالی برای تولید صفحات فرود ما را به کاهش CPL (هزینه به ازای لید = Cost per lead) سوق داد به گونه ای که توانستیم در طول مدت کوتاهی این هزینه را به نصف کاهش دهیم. در حقیقت، کمپین ها بسیار موثر بود و فاز رشد عالی برای شرکت فراهم نمود. اگر بتوانید از جستجوهای پولی به درستی استفاده کنید LTV شما یکی از دارایی های بزرگ تبلیغاتی تان خواهد بود.

مخاطبان خود را شناسایی کنید

اغلب کسی که فکر می‌کنید در حال هدف گیری اش هستید همیشه فرد واقعی که باید هدف گیری شود نیست.

بر خلاف شرکت های B2C، که معمولا به اندازه کافی با مخاطبان خود آشنا هستند و می توانند حتی بعد از آغاز تبلیغ نیز نتایجی را دریافت نمایند، برای بازاریابی B2B، یافتن کلمات کلیدی مناسب برای یک نیچ (Niche = دامنه دقیق‌تر و محدودتری که شرکت در آن فعال است) می تواند دشوار باشد.

مهم تر از همه، در بازار نیچ، پیش بینی کلمات کلیدی که مخاطب هدف به هنگام جستجوی محصول یا خدمات مدنظر از آن استفاده می کند می تواند دشوار باشد.

برای رسیدن به مخاطبان درست، بیشتر شرکت های B2B بر روی واژه های جستجویی سرمایه گذاری می کنند که به پیشنهادات آن ها مرتبط اند اما واقعا هیچ ارتباطی به نیت جستجو نشان نمی دهند. متاسفانه استفاده از کلمات کلیدی نادرست می تواند ترافیک نادرستی وارد سایت کند. اگر ترافیک ورودی به سایت نادرست باشد هرگز تبدیلی رخ نخواهد داد.

به عنوان مثال شرکت B2B که قبلا در این مقاله به آن اشاره کردم را به یاد می آورید؟ شرکتی که ۱۵۰۰۰۰ دلار خود را بر روی تبلیغات در گوگل به هدر داده بود؟ ۶۰۰۰۰ دلار از تبلیغات آن ها به همراه با واژه جستجوی مرتبط با کلمه کلیدی “translate” بود. این کلمه کلیدی بیش از ۱۵۰ میلیون جستجو در ماه دارد.

نمودارهای جستجوهای مورد علاقه کاربران در گوگل کیورد پلنر

خوب این ترافیک به نظر ترافیک بسیار عالی به نظر می رسد. اینگونه نیست؟ مشکل اینجاست که بیشتر اوقات، هر چقدر جستجوکننده بیشتری برای یک کلمه وجود داشته باشد نیت جستجو برای آن کمتر خاص و ویژه خواهد بود. اگر نیت جستجو زیاد خاص نباشد، بیشتر ترافیک ورودی به سایت با صفحه فرودتان همخوانی نخواهد داشت.

خوب جای تعجب و شگفتی نیست که بیشتر جستجوهایی که شامل کلمات کلیدی همچون translate هستند، نمی توانند تمایل قوی و قدرتمندی را در شرکت های B2B نشان دهند.

در این شرایط، شرکت ممکن است کلیک زیادی به دست آورد، اما ترافیک موجود هیچ علاقه ای به محصولات آن ها نخواهد داشت و به مشتری تبدیل نخواهد شد.

کمترین مقدار نیز ممکن است زیاد باشد

زمانی که کلمه کلیدی خاصی که مشتری مورد استفاده قرار می دهد را شناسایی می‌کنید و کلمات کلیدی را محدود به این کلمات خاص می‌کنید، چنین اتفاقی روی می‌دهد:

مشاهده مقدار جستجوهای مختلف در ابزار گوگل آنالیتیکس

اگر توجه کنید می فهمید که حجم کلیک به سرعت کاهش می یابد. (ابتدای نمودار) این در حالیست که تعداد تبدیل ها تقریبا یکسان است. اگر بتوانید کلیک های نامرتبط را حذف کنید قادر خواهید بود هزینه مرتبط با آن را از بین ببرید. این موضوع باعث افزایش بودجه شما می شود و کمک می کند از این بودجه برای واژه های مرتبط استفاده کنید.

اینجاست که ترافیک ورودی به سایت می تواند به مشتری تبدیل شود. در این شرایط استفاده از تبلیغات گوگل مهم خواهد بود. در این مورد خاص، مشتری در حال صرف ۴۸ درصد بیشتر از زمانی است که کار خود را با ما آغاز کرده بود اما ۹ برابر سرنخ بیشتری به دست آمده بود.

مشاهده میزان جستجوهای ماهانه کلمات کلیدی در آنالیتیکس

به جای جذب ده ها ترافیک نامرتبط، تبلیغ در گوگل منبع عظیم آن ها برای تولید سرنخ و فروش است. برای اینکه ببینید چه کلیدواژه ای برای تان کار می کند باید از گزارش کلمات کلیدی استفاده کنید. اکانت گوگل ادوردز خود را باز کنید، تاریخ را بر روی سه یا شش ماه تنظیم نمایید و بر روی تب Keywords کلیک کنید.

مشاهده نرخ تبدیل ها در تمامی کمپین های گوگل ادز بر اساس کلمات کلیدی

حالا بر روی منوی کشویی فیلتر کلیک کنید و  Create filter را بزنید. در این شرایط می توانید فیلتر خود را ایجاد کنید.

در این مثال، من نرخ تبدیل را بالای ۲ درصد انتخاب کرده ام اما شما بسته به چیزی که می خواهید می توانید معیارهای مدنظر خود را انتخاب کنید. به کمک این فیلتر می توانید به سرعت کلیدواژه هایی که ارزش زیادی تولید کرده اند  و آن هایی که باعث از بین رفتن هزینه های شما شده اند را شناسایی کنید.

در مورد مشکلات مخاطبان صحبت کنید

بیشتر کسب و کارهای B2B علاوه بر اینکه مخاطبان نادرستی را هدف قرار می‌دهند در بیان موثر پیام خود نیز مشکل دارند. بیشتر کسب و کارها فرض می کنند که هر فردی در مورد پیشنهادات‌شان آگاه هستند و به این پیشنهادات اهمیت می‌دهد. مشکل اینجاست که بیشتر افراد به دنبال فهرستی از قابلیت های محصولات شما نمی‌گردند.

آن ها تنها به راه حل های موجود فکر می کنند. مخاطبان هدف شما تنها به خاطر اینکه می خواهند در مورد محصولات شما اطلاعاتی به دست آورند بر روی تبلیغ کلیک نمی کنند. آن ها بر روی تبلیغ کلیک می کنند زیرا به دنبال حل مشکلات خود هستند. آن ها به سمت شما می آیند زیرا فکر می‌کنند می توانید مشکلات شان را حل کنید.

رفتارشناسی مشتریان: رفتار مشتریان در حال تغییر است.

برای اینکه بتوانید افراد را به مشتری واقعی تبدیل کنید، باید نیازهایی که باعث آغاز یک جستجو می‌شود را شناسایی نمایید و به طور مستقیم در مورد نیازهای مشتری سخن بگویید. متاسفانه بیشتر کسب و کارها فکر می کنند که صفحه فرودشان باید هر سوال یا سناریویی را پوشش دهد.

آن ها سخت در اشتباه هستند. برجسته کردن همه قابلیت های یک محصول، وظیفه تیم فروش شماست. هدف از ایجاد صفحه فرود نشان دادن این مورد است که محصولات چگونه می توانند مشکلات مخاطبان را حل نمایند. اگر تبلیغ شما به درستی هدف قرار داده شود، ۹۰ درصد از ترافیک به صفحه ای خواهد آمد که مشکلات را به درستی هدف قرار داده است.

خوب حالا سوال اینجاست که تبلیغات در گوگل برای بازاریابی B2B کارساز و موثر است؟

اگر تبلیغات در گوگل به درستی انجام شود یکی از موثرترین روشها برای بازاریابی B2B خواهد بود. این نوع جستجو به شما اجازه می دهد دقیقا در لحظه ای که مخاطب به دنبال راه حل مشکل خود است جلوی چشم او قرار بگیرید. اگر جستجوی پولی به درستی انجام نشود بهترین روش برای از بین بردن هزینه ها خواهد بود. برای شرکت های B2B، کمپین های SEARCH در گوگل ادوردز بسته به درک تفاوت های بین تبلیغات B2B و B2C موفق خواهد بود یا با شکست مواجه خواهد شد.

با به کار بردن چیزی که بازاریابی B2B را منحصر به فرد می کند می توانید از قدرت شرکت خود برای ایجاد چرخه بازاریابی فروش فوق العاده استفاده کنید.

به این مقاله چه امتیازی می‌دهید؟

نوشته های مرتبط:

  • اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل
    اصطلاحات گوگل ادز | واژه نامه تبلیغات گوگل
  • انواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان
    انواع تبلیغات | روش های تبلیغاتی در ایران و جهان
  • ارزانترین روش تبلیغات چیست؟
    ارزانترین روش تبلیغات چیست؟
  • تبلیغات در شبکه های اجتماعی چگونه انجام می شود؟
    تبلیغات در شبکه های اجتماعی چگونه انجام می شود؟
  • راهنمای بهبود عملکرد تبلیغات شبکه نمایش گوگل
    راهنمای بهبود عملکرد تبلیغات شبکه نمایش گوگل
  • فایده یا اهمیت تبلیغات چیست؟ راهنمای کامل 2021
    فایده یا اهمیت تبلیغات چیست؟ راهنمای کامل 2021
Tweet
Share
Share
Pin

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات نصب اپلیکیشن

تعرفه تبلیغات گوگل

۲۰۰ درهم2,753,000 تومان

۳۰۰ درهم4,054,000 تومان

۶۰۰ درهم8,033,000 تومان

۱۰۰۰ درهم13,264,000 تومان

مشاهده تمام قیمت ها

تبلیغ گوگل
آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس ادوردز

مجموعه پارس ادوردز (پارتنر رسمی گوگل) از جوانانی خلاق و با دانش روز تشکیل شده است که تمام تلاش خود را برای بهترین نتایج تبلیغات گوگل مشتریان به کار می‌گیرد.

  • هزینه تبلیغات گوگل
  • افزایش نصب اپلیکیشن
  • تبلیغات در یوتیوب
  • مدیریت تبلیغات گوگل ادز
  • تبلیغات کلیکی گوگل
  • تبلیغات صفحه اول گوگل
  • تبلیغات کسب و کارها
  • نمایندگی پارس ادوردز
  • روش های پرداخت
  • گواهینامه و نمادها
  • پروموشن گوگل ادز
  • درباره ما
  • تماس با ما
رشد کسب و کار با پارس ادوردز
نماد اعتماد
بج پارتنری پارس ادوردز

آدرس: تهران - خیابان جمالزاده شمالی - پلاک 308 - واحد 4

021 - 66907000

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ©پارس ادوردز می باشد.

پشتیبانی تبلیغات در گوگل ارتباط با پارس ادوردز

پشتیبانی پارس ادوردز

برای تماس، کلیک کنید

پاسخگویی از ۹:۰۰ الی ۱۸:۰۰

چت آنلاین تلگرام واتساپ

جهت مشاوره رایگان تلفن خود را وارد کنید